2014 Kasım Anneleri

Çok rahatsiz gözükmüyorsa biraz daha bekleyebilirsin.. daha yapmazsa mamasinin içine bi cay kasigi kdr z.yagi katabilirsin. Veya direk icirebilirsin şimdilik..
canım yaa benim kininde bağırsakları tembel sürekli aynı geç yapıyor gecen 10.gün yaptı bugün 6. gün hala yok sadece anne sütü alıyor kuzum z.yağını bende içirsem diyorum su da vermiyorum bebeğe z.yağından sonra su verilir mi vermesem olur mu

kızlar bir şey sormak istiyorum size. benim kuzucuk uyanık olduğunda ya emmek istiyor ya da kucakta gezdir diyor. anakucağına oturtturuyorum fakat ağlıyor mızmız ancak ses çıkarınca susuyor oyuncak sallıyorum, alkış yapıyorum öyle. yatıyorum ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım oyun halısını sevmedi bebek yatmak istemiyor ayakta dur diyor hiçbir iş yapamıyorum vallahi.önerilerinizi bekliyorum

Sırf anne sütü aldigi için on güne kdr normal kabul ediliyor. Yaptigi zaman zorlanarak sert kivamda yapmiyorsa sorun yoktur bence. Ama verirsen de Z.yagindan sonra su gerekmiyor.

Selam kizlar
İngilizce calismaya calisyrm
Ydsden 70 almam lazim

Sinav bes nisanda az zaman varrr ve ben ise baslayacam
Uzülmemelısin. Benim hayatımda yapacak ne kadar çok işim olursa o kadar çok düzen olur. Bir şekilde bütün işlerim yetişir. Panikleme sen üstesinden gelirsin

kaç aylık canım?
Cnm nasil senin bebisler ? :) betül suan 5250 oldu kilo alisimiz cok yavasladi die doktor infatrini die devlet tarafindan karsilanan bi mama yazdi bize onu veriyoruz diger mamalarin iceriginden cok daha farkli hemen hemen 1.5 2 kati icerigi digerlerine gore...mesela normlde 3 saatte 1 120 faln icmesi normalken bizim kiz 70 falan iciyodu yemiyodu yani son iki aydir boyleydi en son mama falan degstrdk fayda etmedi artik buna basladik bakalim senin bebeislerin gelisimi nasil bu mamayi genellikle dusuk kilolu ve erken dogan bebeklere veriyolarmis...

Uzülmemelısin. Benim hayatımda yapacak ne kadar çok işim olursa o kadar çok düzen olur. Bir şekilde bütün işlerim yetişir. Panikleme sen üstesinden gelirsin
Kızlar doğumdan çıktıktan sonraki halimden 10 cm incelmiş Göbek çevrem. Ben aynı OLDUĞUNU düşünüp üzülüyordum. Çok fena gaza geldim bugün mekik çekmeye başlıcam oğlum müsaade ederse. Ayaklarımı birbirine vurarak hoplayasım vaaar

Ay cnm cok sgl
Dogru diosun calisirkrn herseye yestisiyodum
Simdi evdeyim is bitmiyor

Uc ay doldumu cnm
Uc ay dolmadan yasa spor

3 kilo fazlam kaldi
Cok mutluyum yaa
:))))
71,5 kilodayim
Hamilelik oncesi kilom68,5 a dusup
Ordanda 64-65 e ideal kiloma inmeliyimm
Ha gayrettt liliiii
70.3 üm. 67 ile hamile kaldım. Hayatımın en kilolu haliyle hamile kalmaya nasıl cesaret ettiysem artık. Benim hedef 60 kg. Ne kadar sûrede inerim bilmem ama inat ettim inecem o kiloya

70.3 üm. 67 ile hamile kaldım. Hayatımın en kilolu haliyle hamile kalmaya nasıl cesaret ettiysem artık. Benim hedef 60 kg. Ne kadar sûrede inerim bilmem ama inat ettim inecem o kiloya
Oo super sende bendensin
3 kilo kalmis
Ha gayreett :) sonra hedeflenen kiloya ineriz
Once bi geri donelimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…