- 13 Aralık 2014
- 294
- 343
- 108
- 36
kızlar bebeğim dünden beri kaka yapmıyor mama ve anne sütü içiyor ne yapmalıyım
canım yaa benim kininde bağırsakları tembel sürekli aynı geç yapıyor gecen 10.gün yaptı bugün 6. gün hala yok sadece anne sütü alıyor kuzum z.yağını bende içirsem diyorum su da vermiyorum bebeğe z.yağından sonra su verilir mi vermesem olur muÇok rahatsiz gözükmüyorsa biraz daha bekleyebilirsin.. daha yapmazsa mamasinin içine bi cay kasigi kdr z.yagi katabilirsin. Veya direk icirebilirsin şimdilik..
Eeee bu iyi bişey ki :) insan mutlulugunu herkesle paylasabilir ama derdini güvendiği kisilerle paylaşır di mi.
iyi bişey mi ki ben bilemedim guzin abla benSen daha güçlüsun demekki kötü gününde seninle olmak istiyorsa sen annene iyi geliyorsun
Canım benim benim oğlum da 23 Aralık doğumlu. Kilo alımı filan gayet yerinde maşallah. Ona rağmen üç saatte bir acıkıyor, bazen de dört saatte bir acıkıyor, sen iki saatte verdiğin için az dk emiyor bence23 ünde 2 aylık olcak canım
canım yaa benim kininde bağırsakları tembel sürekli aynı geç yapıyor gecen 10.gün yaptı bugün 6. gün hala yok sadece anne sütü alıyor kuzum z.yağını bende içirsem diyorum su da vermiyorum bebeğe z.yağından sonra su verilir mi vermesem olur mu
yok zorlanmıyor canım sağolSırf anne sütü aldigi için on güne kdr normal kabul ediliyor. Yaptigi zaman zorlanarak sert kivamda yapmiyorsa sorun yoktur bence. Ama verirsen de Z.yagindan sonra su gerekmiyor.
Uzülmemelısin. Benim hayatımda yapacak ne kadar çok işim olursa o kadar çok düzen olur. Bir şekilde bütün işlerim yetişir. Panikleme sen üstesinden gelirsinSelam kizlar
İngilizce calismaya calisyrm
Ydsden 70 almam lazim
Sinav bes nisanda az zaman varrr ve ben ise baslayacam
Cnm nasil senin bebisler ? :) betül suan 5250 oldu kilo alisimiz cok yavasladi die doktor infatrini die devlet tarafindan karsilanan bi mama yazdi bize onu veriyoruz diger mamalarin iceriginden cok daha farkli hemen hemen 1.5 2 kati icerigi digerlerine gore...mesela normlde 3 saatte 1 120 faln icmesi normalken bizim kiz 70 falan iciyodu yemiyodu yani son iki aydir boyleydi en son mama falan degstrdk fayda etmedi artik buna basladik bakalim senin bebeislerin gelisimi nasil bu mamayi genellikle dusuk kilolu ve erken dogan bebeklere veriyolarmis...kaç aylık canım?
Kızlar doğumdan çıktıktan sonraki halimden 10 cm incelmiş Göbek çevrem. Ben aynı OLDUĞUNU düşünüp üzülüyordum. Çok fena gaza geldim bugün mekik çekmeye başlıcam oğlum müsaade ederse. Ayaklarımı birbirine vurarak hoplayasım vaaarUzülmemelısin. Benim hayatımda yapacak ne kadar çok işim olursa o kadar çok düzen olur. Bir şekilde bütün işlerim yetişir. Panikleme sen üstesinden gelirsin
Ay cnm cok sglUzülmemelısin. Benim hayatımda yapacak ne kadar çok işim olursa o kadar çok düzen olur. Bir şekilde bütün işlerim yetişir. Panikleme sen üstesinden gelirsin
Uc ay doldumu cnmKızlar doğumdan çıktıktan sonraki halimden 10 cm incelmiş Göbek çevrem. Ben aynı OLDUĞUNU düşünüp üzülüyordum. Çok fena gaza geldim bugün mekik çekmeye başlıcam oğlum müsaade ederse. Ayaklarımı birbirine vurarak hoplayasım vaaar
70.3 üm. 67 ile hamile kaldım. Hayatımın en kilolu haliyle hamile kalmaya nasıl cesaret ettiysem artık. Benim hedef 60 kg. Ne kadar sûrede inerim bilmem ama inat ettim inecem o kiloya3 kilo fazlam kaldi
Cok mutluyum yaa
:))))
71,5 kilodayim
Hamilelik oncesi kilom68,5 a dusup
Ordanda 64-65 e ideal kiloma inmeliyimm
Ha gayrettt liliiii
Oo super sende bendensin70.3 üm. 67 ile hamile kaldım. Hayatımın en kilolu haliyle hamile kalmaya nasıl cesaret ettiysem artık. Benim hedef 60 kg. Ne kadar sûrede inerim bilmem ama inat ettim inecem o kiloya
Yok arkadaşım daha iki ay oldu doğum yapalı. Spor için mi erken mi. Ben bilmiyordumUc ay doldumu cnm
Uc ay dolmadan yasa spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?