2014 Kasım Anneleri

Evet canım dediğin gibi bide elektrik parası var banada en az 170 geliyor çamaşır suyunu duydum ama yapamam kokusu yüzünden ben bile tıkanıyorum zaten oturma odam dışında diğer odalara dokunulmadı onuda ben memleketteyken eşim silmiş yazın badana yapılır zaten klima olduğu için oturma odasında yatıp kalkıyoruz orayada şu an için çamaşırsuyu süremem

Bi yerde eye batması olunca da böyle ikinirmiş bebek diyorlardı korktum ya.
Ben çok ıkındığında, Zeytinyağı ile karnına gaz masajı yapıyorum, sonra Altını açıp tepesinden sevdiği bir oyuncağı tutuyorum, oyuncağa heyecanlanıp tepindikçe içindeki gazlar çıkıyor, rahatlıyor yavrucak.

ceksin oglun yaslanmaZ.iste ne gUEl:)ama seni ne hale gtirirler bilmem:)

Günaydın kızlar ve günaydın dünyanın en tatlı bebişleriHayırlı cumalar herkese
hayırlı cumalar sanada canımmm

23 ünde 2 aylık olcak canım
canım acaba iki saate acıkmıyomuki bsk geçnde defimya kızm 300gram aldı doktr sık emzr dedi 3 ssaatte bır doktordan geldiğimden beri bunlttım çocuğu emzircem diye memeyi görünce ağlıyordyçu daha vermeden bende rahat bıraktm suan dortsaatte emiyo çok sükür srnde dene bi isterseniki saate degılde ağzını şapırdatınca ver herçocuk okadr sık acıkmıyor demekki buna inandrdım kendimi kiloda alırsa hiç bunltmycam daha.s

Gunaydin hanimlar..oyu hava ne kadar soğuk iyice eve kitlendik kaldik valla..
Sizlerden naber

Günaydın anneler Bol gazsız ağlamasız güleç gün ola hayrola Rüyamda kızımı büyümüş gördüm birlikte kurabiye yapıyorduk 2 yaşında falandı rüyası bile beni musmutlu etti
gunaydin kizlar bende ruyamda bebegimi gordum buyumus canim annem diyodu bana:)))

Gunaydin hanimlar..oyu hava ne kadar soğuk iyice eve kitlendik kaldik valla..
Sizlerden naber

Günaydın anneler Bol gazsız ağlamasız güleç gün ola hayrola Rüyamda kızımı büyümüş gördüm birlikte kurabiye yapıyorduk 2 yaşında falandı rüyası bile beni musmutlu etti

gunaydin kizlar bende ruyamda bebegimi gordum buyumus canim annem diyodu bana:)))
herkese günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepimize

Günaydın herkesee :)

Sabah 8.30da uyandı. Yatakta oynaştık biraz . Emdi uyudu, emdi uyudu derken saat 11 e geliyordu. :) kalktık. Üstünü değiştirdim. Babane gelicek bugün, cicilerini giydirdim. Ben de giyindim. Kahvaltı hazırladım. Babamız kalkmadı malesef.. Oğlum bu arada anakucağında idi. Annesinin bi tanesi yaa. Öyle oynaşıp durdu yanımda. Kahvaltıya başladım. Mıkırdanmaya başladı. Dayanamadım, aldım kucağıma. Biraz emzirdim . Uyudu hemen. Yatırıp kahvaltıma devam ettim :) gerçi hala masadayım bi yandan da müge anlı yı izliyorum yaa bi haftadır evdeyim ya bu saatte en ilgi çekici şey bu

Anneme de sinir oldum sabah sabah anne olduktan sonra bana o kadar emek vermis diye dusunuyodum ve hic kirmamaya çalışıyorum ama o hep ayni ayrim yapiyo cocuklari arasinda. bi derdi olsa beni arar iyi gununde kardeşimi bunu dusunen sadece ben değilim cevremdekiler bile biliyor yanii o derece bi ayrim

Maşallah ana oğula
Bende aşkı Memnu yu izliyorum

Eeee bu iyi bişey ki :) insan mutlulugunu herkesle paylasabilir ama derdini güvendiği kisilerle paylaşır di mi.

Cevdet kuş bulundu

Sen daha güçlüsun demekki kötü gününde seninle olmak istiyorsa sen annene iyi geliyorsun

çok tatlı yaaa

evet canmm haklısın..kıyamıyoruz falan ama alışmalılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…