Evet canım dediğin gibi bide elektrik parası var banada en az 170 geliyor çamaşır suyunu duydum ama yapamam kokusu yüzünden ben bile tıkanıyorum zaten oturma odam dışında diğer odalara dokunulmadı onuda ben memleketteyken eşim silmiş yazın badana yapılır zaten klima olduğu için oturma odasında yatıp kalkıyoruz orayada şu an için çamaşırsuyu sürememSen de benim gibisin. Dogalgaz 500 elektrik 200 tl gelio. Cunku dogalgazla isinamiom. Catim yok ust kattaym. Kuf olayina gelince sildikce cogalir. Cam sil gibi bir kabi bosalt icine camasir suyu az da su kat. Tumm kuf olan yerlerin ustunu fisfislaa. Aman dikkat damlio ve koku 1 gun cikmio. Been oturdugum odaya yaptm. Ssimdi gayet ii gozukuo.
Aynen canım bebekleri oyalayan ne varsa ilahi bir ışık gibi geliyor banavalla bende açıyorum arada bir özellikle akşamları enerjim tükendiğinde
Ben çok ıkındığında, Zeytinyağı ile karnına gaz masajı yapıyorum, sonra Altını açıp tepesinden sevdiği bir oyuncağı tutuyorum, oyuncağa heyecanlanıp tepindikçe içindeki gazlar çıkıyor, rahatlıyor yavrucak.Bi yerde eye batması olunca da böyle ikinirmiş bebek diyorlardı korktum ya.
ceksin oglun yaslanmaZ.iste ne gUEl:)ama seni ne hale gtirirler bilmem:)Aynen canimm benim.esimde fikirsiz ayni anasi gibi dunya yansa umruda deyil allahtan cocuguyla bana karsi.oyle deyil.ama oyle yatarr oglen.glir bi yatar hicc umrunda deyil aynii anasi diom cekmez.olasica ayni ananami cektininsallah oglumda kaynanama.babasin cekmez gamsizlik.huyu
hayırlı cumalar sanada canımmmGünaydın kızlar ve günaydın dünyanın en tatlı bebişleriHayırlı cumalar herkese
23 ünde 2 aylık olcak canımkaç aylık canım?
canım acaba iki saate acıkmıyomuki bsk geçnde defimya kızm 300gram aldı doktr sık emzr dedi 3 ssaatte bır doktordan geldiğimden beri bunlttım çocuğu emzircem diye memeyi görünce ağlıyordyçu daha vermeden bende rahat bıraktm suan dortsaatte emiyo çok sükür srnde dene bi isterseniki saate degılde ağzını şapırdatınca ver herçocuk okadr sık acıkmıyor demekki buna inandrdım kendimi kiloda alırsa hiç bunltmycam daha.s23 ünde 2 aylık olcak canım
Gunaydin hanimlar..oyu hava ne kadar soğuk iyice eve kitlendik kaldik valla..
Sizlerden naber
gunaydin kizlar bende ruyamda bebegimi gordum buyumus canim annem diyodu bana:)))Günaydın annelerBol gazsız ağlamasız güleç gün ola hayrola Rüyamda kızımı büyümüş gördüm birlikte kurabiye yapıyorduk 2 yaşında falandı rüyası bile beni musmutlu etti
Gunaydin hanimlar..oyu hava ne kadar soğuk iyice eve kitlendik kaldik valla..
Sizlerden naber
Günaydın annelerBol gazsız ağlamasız güleç gün ola hayrola Rüyamda kızımı büyümüş gördüm birlikte kurabiye yapıyorduk 2 yaşında falandı rüyası bile beni musmutlu etti
herkese günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepimizegunaydin kizlar bende ruyamda bebegimi gordum buyumus canim annem diyodu bana:)))
Ne güzel. Yarın gidip kendi kadın doğum dr dan da isteyeceğim bakalım, isteyenin bir yüzü kara :))inşallah verir./QUOTE]
canım bence 40 günlük rapor hakkını tüketme, sonra lazım olabilir yıl içerisinde.doğum yaptığında hastaneyle kounuşup başka bölümlerden almaya çalışsan daha iyi olur. özel hastabeler sorun çıkartmıyor pek.
Maşallah ana oğulaGünaydın herkesee :)
Sabah 8.30da uyandı. Yatakta oynaştık biraz . Emdi uyudu, emdi uyudu derken saat 11 e geliyordu. :) kalktık. Üstünü değiştirdim. Babane gelicek bugün, cicilerini giydirdim. Ben de giyindim. Kahvaltı hazırladım. Babamız kalkmadı malesef.. Oğlum bu arada anakucağında idi. Annesinin bi tanesi yaa. Öyle oynaşıp durdu yanımda. Kahvaltıya başladım. Mıkırdanmaya başladı. Dayanamadım, aldım kucağıma. Biraz emzirdim . Uyudu hemen. Yatırıp kahvaltıma devam ettim :) gerçi hala masadayımbi yandan da müge anlı yı izliyorum yaa bi haftadır evdeyim ya bu saatte en ilgi çekici şey bu
Anneme de sinir oldum sabah sabahanne olduktan sonra bana o kadar emek vermis diye dusunuyodum ve hic kirmamaya çalışıyorum ama o hep ayni ayrim yapiyo cocuklari arasinda. bi derdi olsa beni arar iyi gununde kardeşimi bunu dusunen sadece ben değilim cevremdekiler bile biliyor yanii o derece bi ayrim
Günaydın herkesee :)
Sabah 8.30da uyandı. Yatakta oynaştık biraz . Emdi uyudu, emdi uyudu derken saat 11 e geliyordu. :) kalktık. Üstünü değiştirdim. Babane gelicek bugün, cicilerini giydirdim. Ben de giyindim. Kahvaltı hazırladım. Babamız kalkmadı malesef.. Oğlum bu arada anakucağında idi. Annesinin bi tanesi yaa. Öyle oynaşıp durdu yanımda. Kahvaltıya başladım. Mıkırdanmaya başladı. Dayanamadım, aldım kucağıma. Biraz emzirdim . Uyudu hemen. Yatırıp kahvaltıma devam ettim :) gerçi hala masadayımbi yandan da müge anlı yı izliyorum yaa bi haftadır evdeyim ya bu saatte en ilgi çekici şey bu
Sen daha güçlüsun demekki kötü gününde seninle olmak istiyorsa sen annene iyi geliyorsunAnneme de sinir oldum sabah sabahanne olduktan sonra bana o kadar emek vermis diye dusunuyodum ve hic kirmamaya çalışıyorum ama o hep ayni ayrim yapiyo cocuklari arasinda. bi derdi olsa beni arar iyi gununde kardeşimi bunu dusunen sadece ben değilim cevremdekiler bile biliyor yanii o derece bi ayrim
çok tatlı yaaaAy bilmez olurlar mı biliyorlar akıllı bıdıklar. Ben ana kucağına koyup başka odada oyalanıyım 15 dk. Gelip karşısınadikiliyim Sevinç çığlığı basıp, ağzından emziği atıyor sonra da hayran hayran bakıyor. İşte o an Herşeyin Bittiği an
evet canmm haklısın..kıyamıyoruz falan ama alışmalılarOlur mu annesi hem yokluğunu bilir hem kokunu arar bi ara bende annem burdayken bırakıp çıkıyordum ama aklım hep bebekte kalıyordu ne zaman ki kardeşim abla çocuk sensiz hayata küstü dudaklarını büzdü yaZdı koştura koştura geldim eve.. Aslında bazen biraz iyi oluyor öteki türlü bu defa çok anneye bağımlı oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?