Canım düzenler alt üst olmuş ama emsin annesi biraz huysuzluk yapsa da olur bi ara benimki tamamen koptu memeden dünya başıma yıkıldı şimdi arada emiyor şükür .. Kıyamam cimcimeye ablamızın uykusu yok sanırım ..Emiyor emiyor emiyor koyuyorum uyanıyor fazla geliyor yedıgı cıkarıyor, uyuyamayıp tekrar emiyor emiyor. Oğlum emsin diye cok dua etmiştim ama fazlası da yoruyor arkadaş. Akşam birşey oluyor cocuga. Kızım desen pil yutmuş gibi, 14 saat olmuş uyanalı hala zıplıyor. Akşam olmasa hiç olmaz mı
Benimkide ıkına ıkına yapıyor önemli olan yapmaları canm o yüzden için rahat olsun her ne kadar büyümeye başlasalarda bu tür seylere hala yabancılık çekiyorlarTv konusu geçmiş kızlar. Benim oğlum da fırsat bulduğu an kafayı televizyona çeviriyor.izin vermiyorum. Bir de benim oğlum çok ikiniyor . Kakasini yapıyor. Gazını alttan üstten çıkartıyor . Bu sorunu yaşayan var mı?
Bi yerde eye batması olunca da böyle ikinirmiş bebek diyorlardı korktum ya.Benimkide ıkına ıkına yapıyor önemli olan yapmaları canm o yüzden için rahat olsun her ne kadar büyümeye başlasalarda bu tür seylere hala yabancılık çekiyorlar
Olur mu annesi hem yokluğunu bilir hem kokunu arar bi ara bende annem burdayken bırakıp çıkıyordum ama aklım hep bebekte kalıyordu ne zaman ki kardeşim abla çocuk sensiz hayata küstü dudaklarını büzdü yaZdı koştura koştura geldim eve.. Aslında bazen biraz iyi oluyor öteki türlü bu defa çok anneye bağımlı oluyorlarben bi süredir annemde kalıyorum yani memleketim izmirde
bugün ilk defa defnemsiz dışarı çıktım(liseden kız toplaşması )
yaklaşık beş saat yoktum..defne çok huysuzlanmış buruk buruk bakmış hep ve ben gelene kadar mama yememiş..komşu gelmiş onuda yabancılayıp dudak büzmüş
yaa çok dokundu bana şimdiden böyle nasıl bırakıp işe gitcem
bide daha sıpam 3aylık beni o kadar biliyomuki..ay hem sevindim hem üzüldüm hallerine
O ne ki canım ilk defa duydumBi yerde eye batması olunca da böyle ikinirmiş bebek diyorlardı korktum ya.
Bak sen şunlara ne kadar ayıp yaKizlar ya çok sinirliyim... belki biliyorsunuz dogimdam önce memlekete gittim doğumdan sonra memlekette kaldim.3 ay.bazen annemlerde bazen kayinbabamlarda. Ve bugun öğreniyorum ki hamilelikte ve sonrasinda hep arkamdan konusulmus.
Hamileligimde bebek hareket edince heyecanla söylerdim ay hareket etti diye. Duyuyorumki arkamdan ne bu böyle akilsiz akilsiz söylüyor sanki bi o hamile kaldi bu dünyada denmis.
Daha önce bi dusugum var diye çok ev işi yapmiyordum korkumdan. Bütün gun evde oturur bi iş yapmaz,aannesiyle konusalimda ona ogretsin birseyler denmis. Uyuyorum diye bütün gun uyur oglene kadar kahvalti yapmaz denmis.
Dogumdan sonra bebegim aglio sürekli onunla ilgileniyorum tasiyorum diye butun gun kucaginda bebeği ile oturur bi is yapmaz denmis. Bebegine iyi bakiyor denildiginde eeee zaten ev isi yapmiyor bari tek isi bebegine bakmak e baksın artik iyi denmis. Denmis te denmis ve bunlari söyleyen insAnlar benim guvendigim teyzem ve yengem ve tabi onlarin doldurusuyla kaynanam.
Cok sinirliyim ya nasil insanlar böyle arkadan konuşuyor. Kimseye güvenilip samimi olunmaz bu devirde... benim teyze dedigim anne yarısı dedigim insan demis bunLari... hala inanamıyorum ya...
Ben ne yalan söyleyin bebek kanalını açıyorum ona özellikle suanda açık yoksa başka birşeyle oyalanmıyorhadi itiraf edelim çoğumuz yapıyoruz
bakma nette yazanlara tornadan çıkmadıya bu bebeler hepsi aynı olsun..kimi 3 ayda bakar kimi beş ayda..
valla canm ben 3 ün 5in hesabını yapmadığımdan buyana daha rahatım
baby&me e bebekten aldım canmm
buarada sirkede iyi fikirmişdaha doğal temizleyici yoktur heralde
deterjan mekanik temizleme sağlıyo aslında,kaynatmanın yeri ayrı
hoş bende çoğu zaman ihmal ediyom
ah güzelim yaa ben bile sinir oldum burdan
çok haklısın kimseye güvenilmez
hiç ummadığın kişiler yapınca daha bi acıtıyo
olumlu yanını düşün,deneyimle sabitledin işte gördün tanıdın açığını verme onlara
Aynen bizde ayni durumdayiz cnm:) esim diyo yüzunüde yıkamiyo nasi ayiliyo hemen böle:):)Yarım saattir bi gülücükler, bi konuşmalar... Ayy bu saatte ne bu çocuğu haliidönüp uyuyayım, kendi kendine takılıyor ne de olsa diyorum ama olmuyo :))
Canım ya benim bebeğim de uykusunda bile ıkınıyo, babası dalga geliyo ağaç söküyor yerinden diye" ilk zamanlar çok korktum ben de Dr a sordum, önemli değil çok beslenmekten ıkınırlar dedi.Tv konusu geçmiş kızlar. Benim oğlum da fırsat bulduğu an kafayı televizyona çeviriyor.izin vermiyorum. Bir de benim oğlum çok ikiniyor . Kakasini yapıyor. Gazını alttan üstten çıkartıyor . Bu sorunu yaşayan var mı?
Canım hiç takma boşver. Benımde eşimin ailesı hep kınuşur yalan yanlış. Birde benım akrabalarıma konuşurlar. Kv en son kızımın mevlütüne gelmişti. Benım evimde benım hakkımda konuşuyodu düşün yanı. Ama bende ogrendm hepsını açtım telefonu bi guzel verdim cvbını. Sonra eşime anlattım oda bı güzel fırcaladı. Şimdi yakakalık yapıyo eve almam dıye. Allahından bulsun hepsı.Kizlar ya çok sinirliyim... belki biliyorsunuz dogimdam önce memlekete gittim doğumdan sonra memlekette kaldim.3 ay.bazen annemlerde bazen kayinbabamlarda. Ve bugun öğreniyorum ki hamilelikte ve sonrasinda hep arkamdan konusulmus.
Hamileligimde bebek hareket edince heyecanla söylerdim ay hareket etti diye. Duyuyorumki arkamdan ne bu böyle akilsiz akilsiz söylüyor sanki bi o hamile kaldi bu dünyada denmis.
Daha önce bi dusugum var diye çok ev işi yapmiyordum korkumdan. Bütün gun evde oturur bi iş yapmaz,aannesiyle konusalimda ona ogretsin birseyler denmis. Uyuyorum diye bütün gun uyur oglene kadar kahvalti yapmaz denmis.
Dogumdan sonra bebegim aglio sürekli onunla ilgileniyorum tasiyorum diye butun gun kucaginda bebeği ile oturur bi is yapmaz denmis. Bebegine iyi bakiyor denildiginde eeee zaten ev isi yapmiyor bari tek isi bebegine bakmak e baksın artik iyi denmis. Denmis te denmis ve bunlari söyleyen insAnlar benim guvendigim teyzem ve yengem ve tabi onlarin doldurusuyla kaynanam.
Cok sinirliyim ya nasil insanlar böyle arkadan konuşuyor. Kimseye güvenilip samimi olunmaz bu devirde... benim teyze dedigim anne yarısı dedigim insan demis bunLari... hala inanamıyorum ya...
Canım ya benim bebeğim de uykusunda bile ıkınıyo, babası dalga geliyo ağaç söküyor yerinden diye" ilk zamanlar çok korktum ben de Dr a sordum, önemli değil çok beslenmekten ıkınırlar dedi.
Bende 38+2 de dofum yaptim suyumun gelmesi sebebiyle Canim.zarari da var faydasida ama napalim.boyke boyke goturez oglumu kac kere kucaga alistirma dememe ragmen.kucaga alistirdi iste iyi yanida var kkotu yanidaAynı gün doğum yapmışız demek. Benim de 10.30 da sezeryan. İlki tersti bunun da suyu bitti 38+1 de doğdu yavru.
Ne kadar şanslısın cnm kv geliyormuş yardıma. Ben kızıma da yanlız bakmıştım. Oğlumda da annem kaldı bıraz sonra tek başıma kaldım ıkı yavruyla. Memlekete geldim dayanamayıp. Son ıkı haftam evimi özledim ama donunce yıne bunalım
valla bende açıyorum arada bir özellikle akşamları enerjim tükendiğindeBen ne yalan söyleyin bebek kanalını açıyorum ona özellikle suanda açık yoksa başka birşeyle oyalanmıyor
kaç aylık canım?Ya kızlar. Cocugum cok şükür emiyo ayaktada cıglıklarlada olsa. Ama doymadıgını hissedıyorum. Çiş sayısıda azaldı. Hep mızmız. Mamada yemıyo. Biberonu ememiyo. Neyapabilirim. Emzırene kadar önrümden ömür gidîyo.bir iki saatte 10 15 dk emiyo tutturunca. Dun butun akşam krıze gırerek aglamaya basladı ilk defa oldu bı napıcamızı şaşırdık saatlerce.
Aynen canimm benim.esimde fikirsiz ayni anasi gibi dunya yansa umruda deyil allahtan cocuguyla bana karsi.oyle deyil.ama oyle yatarr oglen.glir bi yatar hicc umrunda deyil aynii anasi diom cekmez.olasica ayni ananami cektinayy alemsin yaa sari yPaydinya yada patlicn moru falan:)iste gamsiz olmk muths bisey ama ben oyle degilim esim gamsi mesela bir gamliya bir gamsiz dusuyo her zaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?