2014 Kasım Anneleri

Canım düzenler alt üst olmuş ama emsin annesi biraz huysuzluk yapsa da olur bi ara benimki tamamen koptu memeden dünya başıma yıkıldı şimdi arada emiyor şükür .. Kıyamam cimcimeye ablamızın uykusu yok sanırım ..

Benimkide ıkına ıkına yapıyor önemli olan yapmaları canm o yüzden için rahat olsun her ne kadar büyümeye başlasalarda bu tür seylere hala yabancılık çekiyorlar

Benimkide ıkına ıkına yapıyor önemli olan yapmaları canm o yüzden için rahat olsun her ne kadar büyümeye başlasalarda bu tür seylere hala yabancılık çekiyorlar
Bi yerde eye batması olunca da böyle ikinirmiş bebek diyorlardı korktum ya.

Olur mu annesi hem yokluğunu bilir hem kokunu arar bi ara bende annem burdayken bırakıp çıkıyordum ama aklım hep bebekte kalıyordu ne zaman ki kardeşim abla çocuk sensiz hayata küstü dudaklarını büzdü yaZdı koştura koştura geldim eve.. Aslında bazen biraz iyi oluyor öteki türlü bu defa çok anneye bağımlı oluyorlar

Bak sen şunlara ne kadar ayıp ya Böyle kendini bilmez insanlar için sakın kendini üzme Inanır mısın hamile kaldıktan sonra hem hamilelere hem de bebekli annelere karşı yüreğimde çok başka bir yer oldu kıyamıyorum yani.. Ama maşallah insanların ağzı torba değil ki büzesinKi bunların hepsi kıskançlıktan hasetten başkada bir seyden deil varsın cekemesinler.. Kim olursa olsun zaten senin hayatına yorum yapma hakkına sahip deil Hey Allah I'm milletin işi gücü yok oturup konuştukları konulara bak Çok Gıcık yedim ya takma kafana arkadaşım

Ben ne yalan söyleyin bebek kanalını açıyorum ona özellikle suanda açık yoksa başka birşeyle oyalanmıyor

Yarım saattir bi gülücükler, bi konuşmalar... Ayy bu saatte ne bu çocuğu halii dönüp uyuyayım, kendi kendine takılıyor ne de olsa diyorum ama olmuyo :))
Aynen bizde ayni durumdayiz cnm:) esim diyo yüzunüde yıkamiyo nasi ayiliyo hemen böle:):)

Canım ya benim bebeğim de uykusunda bile ıkınıyo, babası dalga geliyo ağaç söküyor yerinden diye" ilk zamanlar çok korktum ben de Dr a sordum, önemli değil çok beslenmekten ıkınırlar dedi.

Canım hiç takma boşver. Benımde eşimin ailesı hep kınuşur yalan yanlış. Birde benım akrabalarıma konuşurlar. Kv en son kızımın mevlütüne gelmişti. Benım evimde benım hakkımda konuşuyodu düşün yanı. Ama bende ogrendm hepsını açtım telefonu bi guzel verdim cvbını. Sonra eşime anlattım oda bı güzel fırcaladı. Şimdi yakakalık yapıyo eve almam dıye. Allahından bulsun hepsı.

Canım ya benim bebeğim de uykusunda bile ıkınıyo, babası dalga geliyo ağaç söküyor yerinden diye" ilk zamanlar çok korktum ben de Dr a sordum, önemli değil çok beslenmekten ıkınırlar dedi.

Benimki de yaptı bunu 1 ay boyunca. Uykusuda bile dediğin gibi. Artik fenalik gelmisti ihh ihh sesinden. Sonra kendiliğinden geçti bi gelisme sureciymis çoğu bebekte olur demislerdi. O ikinmalar bitince gaz da bitti çok şükür. Şimdi kendi kendine çıkarabiliyor..

Ya kızlar. Cocugum cok şükür emiyo ayaktada cıglıklarlada olsa. Ama doymadıgını hissedıyorum. Çiş sayısıda azaldı. Hep mızmız. Mamada yemıyo. Biberonu ememiyo. Neyapabilirim. Emzırene kadar önrümden ömür gidîyo.bir iki saatte 10 15 dk emiyo tutturunca. Dun butun akşam krıze gırerek aglamaya basladı ilk defa oldu bı napıcamızı şaşırdık saatlerce.

Bende 38+2 de dofum yaptim suyumun gelmesi sebebiyle Canim.zarari da var faydasida ama napalim.boyke boyke goturez oglumu kac kere kucaga alistirma dememe ragmen.kucaga alistirdi iste iyi yanida var kkotu yanida

kaç aylık canım?

ayy alemsin yaa sari yPaydinya yada patlicn moru falan:)iste gamsiz olmk muths bisey ama ben oyle degilim esim gamsi mesela bir gamliya bir gamsiz dusuyo her zaman:)
Aynen canimm benim.esimde fikirsiz ayni anasi gibi dunya yansa umruda deyil allahtan cocuguyla bana karsi.oyle deyil.ama oyle yatarr oglen.glir bi yatar hicc umrunda deyil aynii anasi diom cekmez.olasica ayni ananami cektin insallah oglumda kaynanama.babasin cekmez gamsizlik.huyu

Kizlar dun demistim ya size buvun kaynan.sabah yedide geldi yeminle.kahvaltimi.hazirladi cayimi doldurdu sonra sofrayi topladi bebenin altini degistirdi.mamasini verdi uyuttu valla soktayim ama onun abdestiyle namaz.kilinmaz sagisolu belli.olmaz yinede pek.hoslanmiyorum cok.ortalik.karistiriyo geldi sabah masadan topuzdan eser yok dedim bugunde sana baldiz topuzu yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…