Evt cnm uc aydan once onerilmiyorYok arkadaşım daha iki ay oldu doğum yapalı. Spor için mi erken mi. Ben bilmiyordum
Kizlar ya çok sinirliyim... belki biliyorsunuz dogimdam önce memlekete gittim doğumdan sonra memlekette kaldim.3 ay.bazen annemlerde bazen kayinbabamlarda. Ve bugun öğreniyorum ki hamilelikte ve sonrasinda hep arkamdan konusulmus.
Hamileligimde bebek hareket edince heyecanla söylerdim ay hareket etti diye. Duyuyorumki arkamdan ne bu böyle akilsiz akilsiz söylüyor sanki bi o hamile kaldi bu dünyada denmis.
Daha önce bi dusugum var diye çok ev işi yapmiyordum korkumdan. Bütün gun evde oturur bi iş yapmaz,aannesiyle konusalimda ona ogretsin birseyler denmis. Uyuyorum diye bütün gun uyur oglene kadar kahvalti yapmaz denmis.
Dogumdan sonra bebegim aglio sürekli onunla ilgileniyorum tasiyorum diye butun gun kucaginda bebeği ile oturur bi is yapmaz denmis. Bebegine iyi bakiyor denildiginde eeee zaten ev isi yapmiyor bari tek isi bebegine bakmak e baksın artik iyi denmis. Denmis te denmis ve bunlari söyleyen insAnlar benim guvendigim teyzem ve yengem ve tabi onlarin doldurusuyla kaynanam.
Cok sinirliyim ya nasil insanlar böyle arkadan konuşuyor. Kimseye güvenilip samimi olunmaz bu devirde... benim teyze dedigim anne yarısı dedigim insan demis bunLari... hala inanamıyorum ya...
Sen de mi müge anlıGünaydın herkesee :)
Sabah 8.30da uyandı. Yatakta oynaştık biraz . Emdi uyudu, emdi uyudu derken saat 11 e geliyordu. :) kalktık. Üstünü değiştirdim. Babane gelicek bugün, cicilerini giydirdim. Ben de giyindim. Kahvaltı hazırladım. Babamız kalkmadı malesef.. Oğlum bu arada anakucağında idi. Annesinin bi tanesi yaa. Öyle oynaşıp durdu yanımda. Kahvaltıya başladım. Mıkırdanmaya başladı. Dayanamadım, aldım kucağıma. Biraz emzirdim . Uyudu hemen. Yatırıp kahvaltıma devam ettim :) gerçi hala masadayımbi yandan da müge anlı yı izliyorum yaa bi haftadır evdeyim ya bu saatte en ilgi çekici şey bu
Cnm cektir ilk firsatta cok onemlihayırlı cumalar kızlar nasıl gııdyo bebıslerle :) ben gıremıyorm ama okuyup takıpdeyım sızı ögrenıyorum zaman zman sakınlesıyorum..sorularım varr malum kar kıyamet dışarı cıkamıyoz doktorada gıdemıyoz benım yavrumun burnunun ucu sarı neden gecmedı bıturlu anlmadım aıle hekımıne gostermıstık bısı yok korkulacak dedı ma kafama takılıyo coocuk doktorunuda gıtmedık soğuk malum..bıde kucakta gezme bızdede var alıştı mı ne gezmye bı ıs yapamıyorum nasıl halledıcez bunu.bırde bı zhala kalça ultasonu flan cektırmedık benım gıbı cektırmeyen varmı napsambılmıyom hastaneler malum soğuk ve hasta olur dıye korkuyorum..bıde en son ne zmanan kadar cekılır o blen var mı..bırdee ağzımızdan salya gıbı tukrukler cok oluyo normal dımı okuduklrıma gore ole dıo ama ıste yınede ınsan endıselenıyo yaa sımdıden teşekkür hepınıze hayırlı cumalar..
Sen nerelerdesin yahuuSen de mi müge anlıizleyecek baska birsey yok o saatte malesef hadi senin ilgi alanına girer mesleğinden dolayı ya bizim suçumuz ne
Bizimde bol salyali parmak emmeli gunlerimizhayırlı cumalar kızlar nasıl gııdyo bebıslerle :) ben gıremıyorm ama okuyup takıpdeyım sızı ögrenıyorum zaman zman sakınlesıyorum..sorularım varr malum kar kıyamet dışarı cıkamıyoz doktorada gıdemıyoz benım yavrumun burnunun ucu sarı neden gecmedı bıturlu anlmadım aıle hekımıne gostermıstık bısı yok korkulacak dedı ma kafama takılıyo coocuk doktorunuda gıtmedık soğuk malum..bıde kucakta gezme bızdede var alıştı mı ne gezmye bı ıs yapamıyorum nasıl halledıcez bunu.bırde bı zhala kalça ultasonu flan cektırmedık benım gıbı cektırmeyen varmı napsambılmıyom hastaneler malum soğuk ve hasta olur dıye korkuyorum..bıde en son ne zmanan kadar cekılır o blen var mı..bırdee ağzımızdan salya gıbı tukrukler cok oluyo normal dımı okuduklrıma gore ole dıo ama ıste yınede ınsan endıselenıyo yaa sımdıden teşekkür hepınıze hayırlı cumalar..
Esas isimiz o zaman baslayacak huysuzlanacaklar Allah güç versin hepimizeBizimde bol salyali parmak emmeli gunlerimiz
Dr dis belirtisi dedi
Sende bayadr girmiyordun:)insan alışınca gözleri aramıyor değil:)Sen de mi müge anlıizleyecek baska birsey yok o saatte malesef hadi senin ilgi alanına girer mesleğinden dolayı ya bizim suçumuz ne
Masallah size ben 55 le hamile kaldım 62 yim hic bi cabam da yok:) vucudum normalde kocaman bi gobegim varOo super sende bendensin
3 kilo kalmis
Ha gayreett :) sonra hedeflenen kiloya ineriz
Once bi geri donelimde :)
Bende ayni yepkiyi verdimcok erken degıl mı:)
Cok mu yiyosun :)Masallah size ben 55 le hamile kaldım 62 yim hic bi cabam da yok:) vucudum normalde kocaman bi gobegim var6. Aydan sonra spor yapcam o gobek gitcek esim gobeginden sarilamiyorum diyor abartarak
BendeMaşallah ana oğula
Bende aşkı Memnu yu izliyorum
Ay canım benim ya yüz yüze görüsmesek de tanıyınca alısıyor insan dediğin gibi merak ediyor bizim topiğimiz de masallah hem konuskan hem sıcak annelerle dolu sansılıyız bence...seviyorum siziiiSende bayadr girmiyordun:)insan alışınca gözleri aramıyor değil:)
AynenBenim favori programim ver firina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?