2014 Kasım Anneleri

hayırlı cumalar kızlar nasıl gııdyo bebıslerle :) ben gıremıyorm ama okuyup takıpdeyım sızı ögrenıyorum zaman zman sakınlesıyorum..sorularım varr malum kar kıyamet dışarı cıkamıyoz doktorada gıdemıyoz benım yavrumun burnunun ucu sarı neden gecmedı bıturlu anlmadım aıle hekımıne gostermıstık bısı yok korkulacak dedı ma kafama takılıyo coocuk doktorunuda gıtmedık soğuk malum..bıde kucakta gezme bızdede var alıştı mı ne gezmye bı ıs yapamıyorum nasıl halledıcez bunu.bırde bı zhala kalça ultasonu flan cektırmedık benım gıbı cektırmeyen varmı napsambılmıyom hastaneler malum soğuk ve hasta olur dıye korkuyorum..bıde en son ne zmanan kadar cekılır o blen var mı..bırdee ağzımızdan salya gıbı tukrukler cok oluyo normal dımı okuduklrıma gore ole dıo ama ıste yınede ınsan endıselenıyo yaa sımdıden teşekkür hepınıze hayırlı cumalar..

teyze ve yengeden kork zaten :) annem benim ve kardeşimin teyze ve yengeden çok dilimiz yandı canım :) çok fazla değer vermişiz,daha doğrusu annem..ağzı olan konuşuyor hiç takma üzülme keyfini çıkar

Sen de mi müge anlıizleyecek baska birsey yok o saatte malesef hadi senin ilgi alanına girer mesleğinden dolayı ya bizim suçumuz ne

Cnm cektir ilk firsatta cok onemli
Gec kalmamak lazim
İns sorun yokturda

Bizimde bol salyali parmak emmeli gunlerimiz
Dr dis belirtisi dedi

xilerixx nerelerdesin sen ablacım ben hiç göremiyorum seni oğlusunla iyisinizdir umarım

Oo super sende bendensin
3 kilo kalmis
Ha gayreett :) sonra hedeflenen kiloya ineriz
Once bi geri donelimde :)
Masallah size ben 55 le hamile kaldım 62 yim hic bi cabam da yok:) vucudum normalde kocaman bi gobegim var 6. Aydan sonra spor yapcam o gobek gitcek esim gobeginden sarilamiyorum diyor abartarak

Masallah size ben 55 le hamile kaldım 62 yim hic bi cabam da yok:) vucudum normalde kocaman bi gobegim var 6. Aydan sonra spor yapcam o gobek gitcek esim gobeginden sarilamiyorum diyor abartarak
Cok mu yiyosun :)
Niye gitmedi kilolar :) dikkat et yerlesirse zor gider

Sende bayadr girmiyordun:)insan alışınca gözleri aramıyor değil:)
Ay canım benim ya yüz yüze görüsmesek de tanıyınca alısıyor insan dediğin gibi merak ediyor bizim topiğimiz de masallah hem konuskan hem sıcak annelerle dolu sansılıyız bence...seviyorum siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…