anneleerrrrr :)
nasıl geçiyo uykusuz geceler bakalım?
ben de diyorum bu denemeler ne :)) hangi kisma yaziyoruz canim?Frneme
kucağımda oturayım dedim pc ye ama hep gezdireyim istiyo benimki.. ağlıyo şimdi gene.hoşgeldin canım :) mızmız gecelere devam :) sen nasılsınn
nerelerdesin uzun zamandır göremiyorum seni özledikkucağımda oturayım dedim pc ye ama hep gezdireyim istiyo benimki.. ağlıyo şimdi gene.
hay bu byüme ataklarını
Aynen benımkıde oyle canım. Memeyı uzatınva kıyametı kopartıyo. Benımkıde 300 gram almış dr mama verdı. Ama içmiyo işte. Uykuya memede dalıyo. Ondada ayakta oyunlarla tutturuyorum. Bırde uyandgnda emzırıyorum hemen. Zaten yaım saat bile uyumuyo. Yok zaten almazsa cok zorlamıyorum.ama ıkı gundurde cok hıysuz bagırrak aglıyo gazda yok anlamadm gıttıyacanım acaba iki saate acıkmıyomuki bsk geçnde defimya kızm 300gram aldı doktr sık emzr dedi 3 ssaatte bır doktordan geldiğimden beri bunlttım çocuğu emzircem diye memeyi görünce ağlıyordyçu daha vermeden bende rahat bıraktm suan dortsaatte emiyo çok sükür srnde dene bi isterseniki saate degılde ağzını şapırdatınca ver herçocuk okadr sık acıkmıyor demekki buna inandrdım kendimi kiloda alırsa hiç bunltmycam daha.s
Pekı dort saatte bır emdıgınde nekadar emiyor.canım acaba iki saate acıkmıyomuki bsk geçnde defimya kızm 300gram aldı doktr sık emzr dedi 3 ssaatte bır doktordan geldiğimden beri bunlttım çocuğu emzircem diye memeyi görünce ağlıyordyçu daha vermeden bende rahat bıraktm suan dortsaatte emiyo çok sükür srnde dene bi isterseniki saate degılde ağzını şapırdatınca ver herçocuk okadr sık acıkmıyor demekki buna inandrdım kendimi kiloda alırsa hiç bunltmycam daha.s
Canım 25 gunde 300 gram almış sadece dr mama verdı onuda emmıyo. Biberonu beceremıyo emmeyıCanım benim benim oğlum da 23 Aralık doğumlu. Kilo alımı filan gayet yerinde maşallah. Ona rağmen üç saatte bir acıkıyor, bazen de dört saatte bir acıkıyor, sen iki saatte verdiğin için az dk emiyor bence
Moral bozan amca hala teyze dede babanne ve bilumum benzer kişilere gelsin
On onbes dak.emiyo yoksa iki cekip aglayrak.birakiyo daha kisa zmanda emzirince napiyim nezamn isterse ozamna verriyorum.bakalim.ne.dicek.doktoru.bhfta ise yarar bise.ogrenrsem.soylerim.sanadaPekı dort saatte bır emdıgınde nekadar emiyor.
alemsinyaa:)Moral bozan amca hala teyze dede babanne ve bilumum benzer kişilere gelsin
kucağımda oturayım dedim pc ye ama hep gezdireyim istiyo benimki.. ağlıyo şimdi gene.
hay bu byüme ataklarını
On onbes dak.emiyo yoksa iki cekip aglayrak.birakiyo daha kisa zmanda emzirince napiyim nezamn isterse ozamna verriyorum.bakalim.ne.dicek.doktoru.bhfta ise yarar bise.ogrenrsem.soylerim.sanada
alemsinyaa:)
Allah sabııırrrr versin canımnmTelevizyon olayından bende muzdaribim açmasam akşama kadar tek başıma canım sıkılıyor bütün gün yalnızım eşim gece 21:30 da geliyor kayınvalidem Ve eltimle altlı üstlü oturuyorum eltimle iyiyiz ama 2 yaşında afacan ve anneye çok düşkün bir oğlu var ve akşama kadar oğluyla oynamaktan anca yemeğini yapabiliyor bana geldiğinde de yine oğlu tepesinden inmiyor iki laf edemiyoruz bir saatten sonrada eve gidelim diye tutturuyor tam yapışık ana oğullar :)) kayınvalidem günde 1 saat anca gelir durur gider çokta dursun istemiyorum zaten kızım doğduktan sonra her dediği batmaya başladı aslında iyi kadındır ama kendi bişey söylesen hemen alınır ağlar ama karşısındakine lafını bi güzel sokar ailem Eskişehir'de yaşıyor ben Bursa'da ve burda hiç akrabam yok 2 kişiden başka da arkadaşım yok onlarda çalışıyor annem 40 gün bende durdu göze batmayayım diye dünya alışveriş yaptı annem kayınvalidemden büyük olmasına rağmen hep hürmet gösterirdi aman darıltmayayım aynı binada oturuyorsunuz sonra sana laf gelir diyordu ama annemi iyi niyetinden söylediği bişey için bozdu ve annem içten içe çok darıldı bende evimin ısınmamasını bahane edip gerçekten ısınmıyor kombi 50 de yanıyor ve oturduğum odada klima 24 saat çalışıyor hatta dışarıdaki motor pervanesi buz tutmuş İnşallah havalar ısınana kadar bozulmaz şu an odanın içi anca 20 derece diğer odalarım 15 derece falan 24 saat kızımla bi odanın içindeyim yemek falan yaparken çok zor soğuk olduğu için kızımı mutfağa götüremiyorum üstüne 500 lira yakıt parası ödüyoruz 40dan sonra 2 haftalığına diye gidip 1 ay annemlerde kaldım oda kayınvalideme kızdığım için daha iki hafta kalmama rağmen kayınvalidemin beni arayıp kızım kocanı çok yalnız bırakma bak komşunun gelinide böyle böyle gitmiş sonra oğlu kumara alışmış bide kendi oğlu olmasına rağmen erkek bu ne olacağı belli olmaz dedi hemde eşim yakıt parası ödemeyelim diye onlarda kalıyordu ben kocama güveniyorum annesinin dizinin dibinde deyincede lafı çevirip aman elalem bi kışı geçittiremediler der yakıt parasını yardımlarız dedi evime döndükten sonra sadece 13 günlük 198 lira yakıt parası geldi yardım eden meden yok aynı zamanda üst kattayım üstüm teras ne çatı ne yalıtım var zaten evimde ondan dolayı ısınmıyor ve içerisi sıcak dışarısı soğuk olunca tavanlarımda bu sene küf oldu kaldığımız odanın tavanını ben annemlerdeyken eşim silmiş ama yine 2,3 gündür kusmaya başladı 2,5 yıllık evliyim bu seneye kadar çocuk olmayınca aman yakıttan tasarruf edelim diye sadece oturma odasının ve mutfağımın petekleri yanıyordu ve klimayı çalıştırmıyordum sıcaklığı 15 derece olan evde kat kat giyinip oturuyordum ne dertliymişim içimi döktüm :))) uzun lafın kısası gündüz ben açmasam gece eşim gelince o tv açılıyor kızı kaçıracağımız başka oda yok
Selam canım, kalça ultrasonunu bir an evvel çektir. Evet çok soğuk hava, dikkat et. Salyalar bizde de var. Normalmiş. Hayırlı cumalarhayırlı cumalar kızlar nasıl gııdyo bebıslerle :) ben gıremıyorm ama okuyup takıpdeyım sızı ögrenıyorum zaman zman sakınlesıyorum..sorularım varr malum kar kıyamet dışarı cıkamıyoz doktorada gıdemıyoz benım yavrumun burnunun ucu sarı neden gecmedı bıturlu anlmadım aıle hekımıne gostermıstık bısı yok korkulacak dedı ma kafama takılıyo coocuk doktorunuda gıtmedık soğuk malum..bıde kucakta gezme bızdede var alıştı mı ne gezmye bı ıs yapamıyorum nasıl halledıcez bunu.bırde bı zhala kalça ultasonu flan cektırmedık benım gıbı cektırmeyen varmı napsambılmıyom hastaneler malum soğuk ve hasta olur dıye korkuyorum..bıde en son ne zmanan kadar cekılır o blen var mı..bırdee ağzımızdan salya gıbı tukrukler cok oluyo normal dımı okuduklrıma gore ole dıo ama ıste yınede ınsan endıselenıyo yaa sımdıden teşekkür hepınıze hayırlı cumalar..
Hocam aynen meslekten dolayı ilgi çekiciSen de mi müge anlıizleyecek baska birsey yok o saatte malesef hadi senin ilgi alanına girer mesleğinden dolayı ya bizim suçumuz ne
evet yaa çok alışıyor insan buradakilere. Sürekli diyorum ama bu topik harbiden farklı.Ay canım benim ya yüz yüze görüsmesek de tanıyınca alısıyor insan dediğin gibi merak ediyor bizim topiğimiz de masallah hem konuskan hem sıcak annelerle dolu sansılıyız bence...seviyorum siziii
Maşallah defnemeee :) oyy iki güzellik :)bizden sevgilerr
hadi amaa sizdende bekliyoz foto
selam :) valla çok şükür geceleri iyiyiz bir haftadır. Ama gündüz gaz sancıları hala varrranneleerrrrr :)
nasıl geçiyo uykusuz geceler bakalım?
Selam canımmerhaba kızlar
Hayırlı cumalar canım. Bu bebek çok şeker amaaaa :))Hayirli cumalar teyzeler...
Canım geçmiş olsun. Minoset plus değilse sorun olmuyormuş emzirme döneminde. Aynen hamilelikte olduğu gibikızlar ben soğuk aldım sürekli ateşim çıkıyor neyapıcam bilemiyorum. mecbur kaldım minoset içiyorum yoksa ateşim düşmüyor eczacı kullan dedi fazlada incelemedim bi sorun olur mu acaba
Selam canimmerhabalar kızlar
Moral bozan amca hala teyze dede babanne ve bilumum benzer kişilere gelsin
hoşgeldin canım :) mızmız gecelere devam :) sen nasılsınn
hoşgeldin canım :) mızmız gecelere devam :) sen nasılsınn
Profil kismini tikladim orada bi kutu cikti ona yazdim oldu :)ben de diyorum bu denemeler ne :)) hangi kisma yaziyoruz canim?
Cok sevınırım canım. Salı günü bizde gıdıcez kontrole.bende yaxarım sana. Tekrar çiş kaka tahlılı yaparız dedı. Azda olsa kılo alırsa zorlamıcam napım. Nezamn isterse ozaman emsin allahtan gece guzel emıyo ondan içim rahatOn onbes dak.emiyo yoksa iki cekip aglayrak.birakiyo daha kisa zmanda emzirince napiyim nezamn isterse ozamna verriyorum.bakalim.ne.dicek.doktoru.bhfta ise yarar bise.ogrenrsem.soylerim.sanada
alemsinyaa:)
Evet oh ona iyi oldu cadii carmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?