2014 Kasım Anneleri

Aynen benımkıde oyle canım. Memeyı uzatınva kıyametı kopartıyo. Benımkıde 300 gram almış dr mama verdı. Ama içmiyo işte. Uykuya memede dalıyo. Ondada ayakta oyunlarla tutturuyorum. Bırde uyandgnda emzırıyorum hemen. Zaten yaım saat bile uyumuyo. Yok zaten almazsa cok zorlamıyorum.ama ıkı gundurde cok hıysuz bagırrak aglıyo gazda yok anlamadm gıttıya

Pekı dort saatte bır emdıgınde nekadar emiyor.

Canım 25 gunde 300 gram almış sadece dr mama verdı onuda emmıyo. Biberonu beceremıyo emmeyı

Pekı dort saatte bır emdıgınde nekadar emiyor.
On onbes dak.emiyo yoksa iki cekip aglayrak.birakiyo daha kisa zmanda emzirince napiyim nezamn isterse ozamna verriyorum.bakalim.ne.dicek.doktoru.bhfta ise yarar bise.ogrenrsem.soylerim.sanada
Moral bozan amca hala teyze dede babanne ve bilumum benzer kişilere gelsin
alemsinyaa:)

Allah sabııırrrr versin canımnm
Selam canım, kalça ultrasonunu bir an evvel çektir. Evet çok soğuk hava, dikkat et. Salyalar bizde de var. Normalmiş. Hayırlı cumalar
Sen de mi müge anlıizleyecek baska birsey yok o saatte malesef hadi senin ilgi alanına girer mesleğinden dolayı ya bizim suçumuz ne
Hocam aynen meslekten dolayı ilgi çekici siz de izleyin yaa, lazım olacak şeyler görürsünüz belkim
Ay canım benim ya yüz yüze görüsmesek de tanıyınca alısıyor insan dediğin gibi merak ediyor bizim topiğimiz de masallah hem konuskan hem sıcak annelerle dolu sansılıyız bence...seviyorum siziii
evet yaa çok alışıyor insan buradakilere. Sürekli diyorum ama bu topik harbiden farklı. ben de sevirem heppiniziii

bizden sevgilerr
hadi amaa sizdende bekliyoz foto
Maşallah defnemeee :) oyy iki güzellik :)
anneleerrrrr :)
nasıl geçiyo uykusuz geceler bakalım?
selam :) valla çok şükür geceleri iyiyiz bir haftadır. Ama gündüz gaz sancıları hala varrr

Selam canım
Hayirli cumalar teyzeler...
Hayırlı cumalar canım. Bu bebek çok şeker amaaaa :))
kızlar ben soğuk aldım sürekli ateşim çıkıyor neyapıcam bilemiyorum. mecbur kaldım minoset içiyorum yoksa ateşim düşmüyor eczacı kullan dedi fazlada incelemedim bi sorun olur mu acaba
Canım geçmiş olsun. Minoset plus değilse sorun olmuyormuş emzirme döneminde. Aynen hamilelikte olduğu gibi
merhabalar kızlar
Selam canim
Moral bozan amca hala teyze dede babanne ve bilumum benzer kişilere gelsin

On onbes dak.emiyo yoksa iki cekip aglayrak.birakiyo daha kisa zmanda emzirince napiyim nezamn isterse ozamna verriyorum.bakalim.ne.dicek.doktoru.bhfta ise yarar bise.ogrenrsem.soylerim.sanada

alemsinyaa:)
Cok sevınırım canım. Salı günü bizde gıdıcez kontrole.bende yaxarım sana. Tekrar çiş kaka tahlılı yaparız dedı. Azda olsa kılo alırsa zorlamıcam napım. Nezamn isterse ozaman emsin allahtan gece guzel emıyo ondan içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…