maşşallah annesi çok şekerEki Görüntüle 1424526 Buda benim.yakisiklimm
hayatın içindeki kadın erkek eşitsizliğine çok üzülüyorum
Adam agir abi yani ciddiyetinden asla odun vermezAdamın dibi
Çok çok tatlısının 41 kere maşallah sizebizden sevgilerr
hadi amaa sizdende bekliyoz foto
biz çok iyi anlaşmamıza rağmen bu problemi yaşayabiliyoruz yani bazen beni bu konuda üzüyo dün tamda annesinin yanında eşitsizlik muhabbeti açıldı biz tartışırken oda onu desteklemeye başladı çok gerildim ben kadınlara haksızlık yapıyor erkekler diyorum oda oğlunu tutuyo ben konuyu kapatalım diyorum bu ikisi tekrar açıyo biraz gerildim bana annesi sen niye gerginsin diyo allahım çatladım yaaAy evet cok dogru dedin cnm ya
Yakışıklım ya havası yeter annesi yarın bi büyüsün cok can yakacak maşallah
Canım olmaz bende çok içtim Buarada çok geçmiş olsun ıhlamurla elma kabuğunu kaynat iç olur mukızlar ben soğuk aldım sürekli ateşim çıkıyor neyapıcam bilemiyorum. mecbur kaldım minoset içiyorum yoksa ateşim düşmüyor eczacı kullan dedi fazlada incelemedim bi sorun olur mu acaba
İşte bu çok güzelMoral bozan amca hala teyze dede babanne ve bilumum benzer kişilere gelsin
Sebebi belli degil zaten tv izlemeyebilir zaten dikkatleri daginiktir goz temasi da kurmazlar. Ben ozel egitimde staj yaptim sevgiyi cok iyi hissederler. benimki önlem Zaten tv nin zarari saymakla bitmez o yuzden tutabildigim kadar uzak tutucamBenm arkadadin bebegi otistik hic tv izlemez. Bebegini bana birakio 3 yasinda hic tvye bakmio bile. Kendi kendine oynar bana sarilir. Yuksek yerlere cikar durur. Kanepenin ustu falan orda oturur. Ama otizm nasil başladı nasıl oldu die soramadm.
Mehmet Alperenoh maşşallah maşşallah çok tatlıı ismi neydi
suayda20 @efsunkarr yukarda kullanıcı adı var ya ona tıklıyoruz, sonra kişisel bilgilere. Özel başlık yazan yere yazıyoruz
C cillibom baak fioana da var o çizelge. yani kaç günlük olduğu yazmıyor ama 1. yaş gününe olan zamanıo gösteriyoorr:)O
Sebebi belli degil zaten tv izlemeyebilir zaten dikkatleri daginiktir goz temasi da kurmazlar. Ben ozel egitimde staj yaptim sevgiyi cok iyi hissederler. benimki önlem Zaten tv nin zarari saymakla bitmez o yuzden tutabildigim kadar uzak tutucam
Senin lise mi cnm üni kayit yenileme daha baslamadi cunku. Bide senn ne kadr ki harc?Benzeri bir sorun da ben yaşıyorumbugün de kayıt yenileme için son günmüş. Para da yok.. Bence kaydını yenile. Düşüncen güzel. Belki biraz daha erken gidersin, çalışırsın. Hem gün geçtikçe bebişler büyüyor.
Ben niye göremiyorum fiona da öyle bisey
gece daha fazla yükseliyor. 38.8 oluyor canımKaç oluyor atesi n
evet bencede bunu nasıl düzelticez bilemiyorumBende cnm ama buna sebep olanda %90 biz kadınlar...
olur denyeyim canımCanım olmaz bende çok içtim Buarada çok geçmiş olsun ıhlamurla elma kabuğunu kaynat iç olur mu
Ayy yavrum kıyamam o minik ellere maşallah sana kuzu çok seviyorum bebişlerin bu hallerini :)Bir kaç gün öncesinden{paylaşılan fotolar hoşuma gidiyor, e ben de paylaşayım o zaman }
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?