sağol canım. evet puls değilAllah sabııırrrr versin canımnm
Selam canım, kalça ultrasonunu bir an evvel çektir. Evet çok soğuk hava, dikkat et. Salyalar bizde de var. Normalmiş. Hayırlı cumalar
Hocam aynen meslekten dolayı ilgi çekicisiz de izleyin yaa, lazım olacak şeyler görürsünüz belkim
evet yaa çok alışıyor insan buradakilere. Sürekli diyorum ama bu topik harbiden farklı.ben de sevirem heppiniziii
Maşallah defnemeee :) oyy iki güzellik :)
selam :) valla çok şükür geceleri iyiyiz bir haftadır. Ama gündüz gaz sancıları hala varrr
Selam canım
Hayırlı cumalar canım. Bu bebek çok şeker amaaaa :))
Canım geçmiş olsun. Minoset plus değilse sorun olmuyormuş emzirme döneminde. Aynen hamilelikte olduğu gibi
Selam canim
Ay evet cok dogru dedin cnm yahayatın içindeki kadın erkek eşitsizliğine çok üzülüyorum
Bnmkide gece uykuluyken emiyoCok sevınırım canım. Salı günü bizde gıdıcez kontrole.bende yaxarım sana. Tekrar çiş kaka tahlılı yaparız dedı. Azda olsa kılo alırsa zorlamıcam napım. Nezamn isterse ozaman emsin allahtan gece guzel emıyo ondan içim rahat
Tamam canım içebilirsin o zaman bildiğim kadarıylasağol canım. evet puls değil
merhabalar kızlar
rahatladım sağol canımTamam canım içebilirsin o zaman bildiğim kadarıyla
benim arkadaşımın da boğazı şişmiş doktora gitmiş.kızlar ben soğuk aldım sürekli ateşim çıkıyor neyapıcam bilemiyorum. mecbur kaldım minoset içiyorum yoksa ateşim düşmüyor eczacı kullan dedi fazlada incelemedim bi sorun olur mu acaba
Bir kaç gün öncesinden{paylaşılan fotolar hoşuma gidiyor, e ben de paylaşayım o zaman }
Eşler birbirine benzer derler valla çok benziuosunuz minnos da pek seker maşallah size
Kizlar bana bi akil verin...3.siniftayim sizce kayit yenileyim mi?gecen dönemde esim vana gitti 15 gunlugune gorev icabi sinavdan 10 gun once bende mecbur cocukla tek basima kalamayacagim kalsamda sinava gidemeyecegim zicin girmedim ailemn yanina gittim...
Simdi sizce bu donem yenileyim mi artik aöf de yil degil dönem gecme oldugi icin gecilen her donem yarim yil ilerletiyo...
Bide sinav yerimi ailemin yani yapip sinava son 10 gun kala falan ailemin yanina gitsem onlar kizima bakarken ben yogunlassam sinava off kafam allak bullak yine bi harc ucreti yatirip sinava girmemezlik yapmak istemiyorum
Benzeri bir sorun da ben yaşıyorumKizlar bana bi akil verin...3.siniftayim sizce kayit yenileyim mi?gecen dönemde esim vana gitti 15 gunlugune gorev icabi sinavdan 10 gun once bende mecbur cocukla tek basima kalamayacagim kalsamda sinava gidemeyecegim zicin girmedim ailemn yanina gittim...
Simdi sizce bu donem yenileyim mi artik aöf de yil degil dönem gecme oldugi icin gecilen her donem yarim yil ilerletiyo...
Bide sinav yerimi ailemin yani yapip sinava son 10 gun kala falan ailemin yanina gitsem onlar kizima bakarken ben yogunlassam sinava off kafam allak bullak yine bi harc ucreti yatirip sinava girmemezlik yapmak istemiyorum
teşekkürler canımbenim arkadaşımın da boğazı şişmiş doktora gitmiş.
emziriyorsun ne ilaç verirsem sütüne geçer sadece minoset verebilirim demiş yollamış.
demek ki içebilirsin
rahatladım sağol canım
oh maşşallah maşşallah çok tatlıı ismi neydiBir kaç gün öncesinden{paylaşılan fotolar hoşuma gidiyor, e ben de paylaşayım o zaman }
Eki Görüntüle 1424526 Buda benim.yakisiklimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?