2014 Kasım Anneleri

sağol canım. evet puls değil

Bnmkide gece uykuluyken emiyo
Gunduz bi iki dk anca emio
Napalim artk

kızlar ben soğuk aldım sürekli ateşim çıkıyor neyapıcam bilemiyorum. mecbur kaldım minoset içiyorum yoksa ateşim düşmüyor eczacı kullan dedi fazlada incelemedim bi sorun olur mu acaba
benim arkadaşımın da boğazı şişmiş doktora gitmiş.
emziriyorsun ne ilaç verirsem sütüne geçer sadece minoset verebilirim demiş yollamış.
demek ki içebilirsin

Kizlar bana bi akil verin...3.siniftayim sizce kayit yenileyim mi?gecen dönemde esim vana gitti 15 gunlugune gorev icabi sinavdan 10 gun once bende mecbur cocukla tek basima kalamayacagim kalsamda sinava gidemeyecegim zicin girmedim ailemn yanina gittim...
Simdi sizce bu donem yenileyim mi artik aöf de yil degil dönem gecme oldugi icin gecilen her donem yarim yil ilerletiyo...
Bide sinav yerimi ailemin yani yapip sinava son 10 gun kala falan ailemin yanina gitsem onlar kizima bakarken ben yogunlassam sinava off kafam allak bullak yine bi harc ucreti yatirip sinava girmemezlik yapmak istemiyorum

Yenilet sınav yerini ailenin yani yap gider girersin okulunu bitir

Benzeri bir sorun da ben yaşıyorum bugün de kayıt yenileme için son günmüş. Para da yok.. Bence kaydını yenile. Düşüncen güzel. Belki biraz daha erken gidersin, çalışırsın. Hem gün geçtikçe bebişler büyüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…