2014 Kasım Anneleri

evet bencede bunu nasıl düzelticez bilemiyorum
Ben her zmn esitligi savundugumda bana oglun olunca anlarsin diyolar..bekarkende ayni dusuncedeydim bana gore esitlik bozulacaksa burda ustun olan kadin olmali...
Kadin hersey ya bu hayatta..
Bi erkegin eli ayagi kadin olmasina ragmen erkek daha baskin ..
Bilmyrm ben savunmuyorum bu ďüsüncesizligi...

Kizlaarrr hadi bebislerle.kendi fotograflarimizi.atalim carputii ozellikle.senden.bekliyoruzz

BeTE="carputi, post: 39536847, member: 581764"]Ben niye göremiyorum fiona da öyle bisey[/QUOTE]
Bende cizelge yok silinmis sandim bendede gozukmuyor telefondan girdigim icinmi acaba

sen benim ortamımdaki insanların kafa yapılarını bi bilsen ortadan çatlarsın eşim mesela bana çok saygılı kibar biridir ama sinirlendiğinde çok kırıcı olabiliyor yatiştirilmesinde sorun var mesela annesi falan otururken ben bişey getirmesini istiyorum annesi hemen ayaklanıyo böyle şaşırıyo falan sen otur oğlum otur ben alırım yaa diyo.

teyze ve yengeden kork zaten :) annem benim ve kardeşimin teyze ve yengeden çok dilimiz yandı canım :) çok fazla değer vermişiz,daha doğrusu annem..ağzı olan konuşuyor hiç takma üzülme keyfini çıkar

Hepinize teşekkür ederim kizlar. gerçekten çok üzüldüm. Ama Allah'tan İzmir'e geldim uzaktayim onlardan. Canımı sikamayacaklar artik. Haklısınız bebegim ile geçirdiğim zamani iiyi değerlerdirmeliyim. Geri DönüşU yok bu zmnin.
daha da güvenip sevincimi uzuntumu paylasmam kimseyle.

kızlar benım bebış hemen hemen her beslenmede kaka yapıyor normal mı?sabah yapıyor öglen mama uyuyor uyanıyor mama verırken tekrar kaka sulu degıl normal kaka sizinkiler nasıl coook sagolun bu arada kasımın ilk hattası bebeğı olanlar kılosu bebışın nasıl yazarsanız sevınırım 1 kasım doğumlu vve mamyı zorla verıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…