- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
Ben her zmn esitligi savundugumda bana oglun olunca anlarsin diyolar..bekarkende ayni dusuncedeydim bana gore esitlik bozulacaksa burda ustun olan kadin olmali...evet bencede bunu nasıl düzelticez bilemiyorum
Oywww maşallah snaa paşa bu ne tatlılık böyleEki Görüntüle 1424526 Buda benim.yakisiklimm
gece daha fazla yükseliyor. 38.8 oluyor canım
Masallah size cok tatlisinizbizden sevgilerr
hadi amaa sizdende bekliyoz foto
fotograftaki kizin mi allahim esirgesin cok guzel masallahHayirli cumalar teyzeler...
Allahyan.anasina cekmisOywww maşallah snaa paşa bu ne tatlılık böyleŞirinliğine kurban olsunlar
sen benim ortamımdaki insanların kafa yapılarını bi bilsen ortadan çatlarsın eşim mesela bana çok saygılı kibar biridir ama sinirlendiğinde çok kırıcı olabiliyor yatiştirilmesinde sorun var mesela annesi falan otururken ben bişey getirmesini istiyorum annesi hemen ayaklanıyo böyle şaşırıyo falan sen otur oğlum otur ben alırım yaa diyo.Ben her zmn esitligi savundugumda bana oglun olunca anlarsin diyolar..bekarkende ayni dusuncedeydim bana gore esitlik bozulacaksa burda ustun olan kadin olmali...
Kadin hersey ya bu hayatta..
Bi erkegin eli ayagi kadin olmasina ragmen erkek daha baskin ..
Bilmyrm ben savunmuyorum bu ďüsüncesizligi...
Annesinin kuzusu bu :) can tanesi bunlar canAllahyan.anasina cekmisteskkur ederiz canim senden.de bekliyoruz
yaa. tamam bi görüneyimMuayene olsana bi enfeksiyon var demek mi sürekli ateşini baskilamakla olmaz
sen benim ortamımdaki insanların kafa yapılarını bi bilsen ortadan çatlarsın eşim mesela bana çok saygılı kibar biridir ama sinirlendiğinde çok kırıcı olabiliyor yatiştirilmesinde sorun var mesela annesi falan otururken ben bişey getirmesini istiyorum annesi hemen ayaklanıyo böyle şaşırıyo falan sen otur oğlum otur ben alırım yaa diyo.
canım anlıyorum seni cok sinirlenmişsin bi de ummadığın biri olunca iki kat ama inan degmez canını sıkmaya. Sen canını sıkıyorsun onlar mışıl mışıl uyuyor. Ben artık şunu öğrendim ki çocuğun dışında yerine göre eşini bile boş verecek kafaya takmayacaksin kaç kere bu zamanı yasayacagiz inan üzüntü ile boşa geçmesine degmez ömrünün su zamanları. Ben artık kimseyi sallamıyorum artık arkamdan konuşanların kendilerine malzeme bi konuları daha çıktı ne umursamaz ne gamsiz da diyorlar. Bırak sana da desinler gül geç inan hayat böyle cok güzel
hadi itiraf edelim çoğumuz yapıyoruz
bakma nette yazanlara tornadan çıkmadıya bu bebeler hepsi aynı olsun..kimi 3 ayda bakar kimi beş ayda..
valla canm ben 3 ün 5in hesabını yapmadığımdan buyana daha rahatım
baby&me e bebekten aldım canmm
buarada sirkede iyi fikirmişdaha doğal temizleyici yoktur heralde
deterjan mekanik temizleme sağlıyo aslında,kaynatmanın yeri ayrı
hoş bende çoğu zaman ihmal ediyom
ah güzelim yaa ben bile sinir oldum burdan
çok haklısın kimseye güvenilmez
hiç ummadığın kişiler yapınca daha bi acıtıyo
olumlu yanını düşün,deneyimle sabitledin işte gördün tanıdın açığını verme onlara
Canım hiç takma boşver. Benımde eşimin ailesı hep kınuşur yalan yanlış. Birde benım akrabalarıma konuşurlar. Kv en son kızımın mevlütüne gelmişti. Benım evimde benım hakkımda konuşuyodu düşün yanı. Ama bende ogrendm hepsını açtım telefonu bi guzel verdim cvbını. Sonra eşime anlattım oda bı güzel fırcaladı. Şimdi yakakalık yapıyo eve almam dıye. Allahından bulsun hepsı.
teyze ve yengeden kork zaten :) annem benim ve kardeşimin teyze ve yengeden çok dilimiz yandı canım :) çok fazla değer vermişiz,daha doğrusu annem..ağzı olan konuşuyor hiç takma üzülme keyfini çıkar
canım benın bebış kac kg ldu sağol aleriı baktırdın mı?Allahyan.anasina cekmisteskkur ederiz canim senden.de bekliyoruz
Kizlaarrr hadi bebislerle.kendi fotograflarimizi.atalim carputii ozellikle.senden.bekliyoruzz
nıhal senımanken kızın resmını istıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 64 cm manken gibi maş ALLAHKizlaarrr hadi bebislerle.kendi fotograflarimizi.atalim carputii ozellikle.senden.bekliyoruzz
En son 5 kiloydu 2.500 dogduk 3 bucuk ayligiz daha baktirmadim.gecti sut urunlerini.yemiyorum.kakada duzelme.oldu simdicanım benın bebış kac kg ldu sağol aleriı baktırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?