hadi yaa saatlerde yakınmış 16.54
ayışığı bir tane termosla halledebilirsin bu işi sanırım. mamayı hazırlaman gereken ısıda suyu koy termosa, bebek uyanınca hazırla hemen ver. bu arada benim bildiğim hazırlanmış mama dolapta saklanmalı, oda ısısında değil. yanlışsam düzeltinKizlar yaa ben aksam ogluma.mama.yapiyorum saat basi uyaniyo uyanmadan biberonu vermem.laim.yoksa almiyo mamayi oda uyaninca soguk.oluyo petege koysam bozulurmu petegin ustunde nasil.ilik.tutabilirim ?
benmde sezeryan desene aynı saatlerde kesilip dikiliyorduk ayy amanınNormal dogum mu benim sezaryen
valla klasik olacak ama hemen bi kek çırpıp atıyrm yanınada hazır kurabiye ve karışık kuruyemişler koyuyorm çocukla ancak bu kadar oluyor yani gelende pek bişy beklemesn zatenKızlar akşam gelen misafirlerinize çayın yanında ikramlık olarak neler yapıyorsunuz ? Yarın misafirim var bi türlü menü oluşturamadim kafamda
Kızlar profile nasıl tarıhlerı yazdınız. Telden gırıyorum buarada
benmde sezeryan desene aynı saatlerde kesilip dikiliyorduk ayy amanın
Tatlım makat çatlağını aman dikkate al yabana atma. Benim kızımda var canım benim gazını yaparken bile bazen çığlık çığlığa ağlıyor.Ya bugün zaten kontrole gittik. Dr kaka tahlili istemedi. Ilacta sadece 10 gün kullanılıyor. Bırakın dedi.ben kan goruorum ka k ada. Ama kan var deyince de makatinda çatlak var ondanda olabilir, alerji de olabilir test yapalim dedi. Ama ben test yaptirmadim. emnesinde bi problem yok. Kendi genel durumu iyi. napacagimi şaşırdım.
maşALLAH canım bebışın emesı nasıl bır düzelme varmı mamayı ne yaptın yedırebilyormusun?Buda cimcimemin mevlütünden. Bu fotodan sonra 1o kilo verdım. Burda baya tombişim mlsf.
canım benım yeğenım oldu amıp flajlelı şurup verdi dr kakası cook kötüydü süt kesıgi gıbı beyazşurubu bırakınca tekrar oluyordu dr vucut gücsüz düşünçe tekrarlar demıştı o yüzden gectı sanma süreklı takıp et bırde kakadakı kan resmı koyabıırmısın? benda gordüm sac kılı gısı ama emın degılım kaka hep sümüksü mamadn mı bılmıyorum bırde cok yedırınce oluyormuş pekı sen neden alerji testı yaptırmadın kan aldırmakmı ıstemedın? kafan rahat olurdu ben dr gıdınce yaptıracağım kakasnı kac defa yapıyor bu cooook önemlı mamamı verıyorsun?Ya bugün zaten kontrole gittik. Dr kaka tahlili istemedi. Ilacta sadece 10 gün kullanılıyor. Bırakın dedi.ben kan goruorum ka k ada. Ama kan var deyince de makatinda çatlak var ondanda olabilir, alerji de olabilir test yapalim dedi. Ama ben test yaptirmadim. emnesinde bi problem yok. Kendi genel durumu iyi. napacagimi şaşırdım.
Canım benim teşekkür ederim uyarın için. Bilmiyordum iyi oldu.haftaya kadın doğumcuma kontrole gitsem o na da sorayım. Aksi bi şey söylerse sana da haber veririmEvt cnm uc aydan once onerilmiyor
Dikkat et aman
Ayy aralik annesisin sen yerim bebisini
İki aylik daha kuzu sarmasi
Biz abi olduk o zaman
:))
canım makatakı catlağı görebılıyormusun pamukla oraları sıl bakalım kan gelecekmı?dr bazen cooook kafa karıştırıyorlar.Ya bugün zaten kontrole gittik. Dr kaka tahlili istemedi. Ilacta sadece 10 gün kullanılıyor. Bırakın dedi.ben kan goruorum ka k ada. Ama kan var deyince de makatinda çatlak var ondanda olabilir, alerji de olabilir test yapalim dedi. Ama ben test yaptirmadim. emnesinde bi problem yok. Kendi genel durumu iyi. napacagimi şaşırdım.
Hay eline sağlık oğulcuğununMoral bozan amca hala teyze dede babanne ve bilumum benzer kişilere gelsin
Ya bugün zaten kontrole gittik. Dr kaka tahlili istemedi. Ilacta sadece 10 gün kullanılıyor. Bırakın dedi.ben kan goruorum ka k ada. Ama kan var deyince de makatinda çatlak var ondanda olabilir, alerji de olabilir test yapalim dedi. Ama ben test yaptirmadim. emnesinde bi problem yok. Kendi genel durumu iyi. napacagimi şaşırdım.
Evet ya aynı ben...gece gece güzel güldüm saolasın canım:)
Kızlarrr iyi akşamlar:) benim kızımın ensesinde kırmızı bir leke var doğduğundan beri doktorumuza her muayenede soruyorum 2yaşına kadar geçer diyor ? Bebeğinde böyle bir şey olan var mı?
kızlar aklıma gelmişken sorayım bu ara kafamı çok karıştırıyor bu iş..erkek bebek anneleri bezi bağlarken pipiyi yukarı doğru kaldırıp mı bağlıyorsunuz? ben öyle yapmıyorum ..ama iki anne gördüm ikiside öyle bağlıyorlardı? çok şaşırdım hatta..
Yok bizimkinin pipi hep aşağıda oluyo. Hatta ilk doğduğunda pipi Şiş ve ucu yukardaydı, hep bezinden çip çıkıyordu, özellikle aşağı bağlamaya çalışıyordukkızlar aklıma gelmişken sorayım bu ara kafamı çok karıştırıyor bu iş..erkek bebek anneleri bezi bağlarken pipiyi yukarı doğru kaldırıp mı bağlıyorsunuz? ben öyle yapmıyorum ..ama iki anne gördüm ikiside öyle bağlıyorlardı? çok şaşırdım hatta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?