aynen benim kızımın da ensesinde var. gerçi pek önemsemedim ben. doğum lekesi geçer inş. geçmese de ensesinde saçtan görünmez zaten. benim alnımda varmış bebekken geçmiş yani.Kızlarrr iyi akşamlar:) benim kızımın ensesinde kırmızı bir leke var doğduğundan beri doktorumuza her muayenede soruyorum 2yaşına kadar geçer diyor ? Bebeğinde böyle bir şey olan var mı?
Aynı kırmızı leke benim kızımın ensedindede var banada doktor büyüdükçe geçer dedi. Mor ve mavi doğum lekeleri geçmezmiş
çok iyiydi bu ya. aynı ben.
aynen benim kızımın da ensesinde var. gerçi pek önemsemedim ben. doğum lekesi geçer inş. geçmese de ensesinde saçtan görünmez zaten. benim alnımda varmış bebekken geçmiş yani.
Tesbihini Tutmadi bu seferHeytt yerim o yakisikliyi capkin bakislarini beeeenn
Hani tespiki haniii :)
Oda anne iste oglu haksizda olsa kadinligini hice sayip onu savuncak
Bende oyle yapcam
Oy kiyamam ogluma:)
Dogrusun cillibomayışığı bir tane termosla halledebilirsin bu işi sanırım. mamayı hazırlaman gereken ısıda suyu koy termosa, bebek uyanınca hazırla hemen ver. bu arada benim bildiğim hazırlanmış mama dolapta saklanmalı, oda ısısında değil. yanlışsam düzeltin
Konuyla ilgili.bi fikrim.yok ama sabun zararli ya kullanma.bence sabun neden.kullaniyosun cildini.kurutur sabunHayirli sabahlar herkesee..
Bebegimin banyodan sonraki zamanlarda karin bolgesi fln beyaz pul pul oluyor hani cildi kurumus da dokulecek gibi banyodan sonra yaglamama ragmen boyle.. Cok mu sicak suyla yikiyorum kizlar acaba yasabunlarken hic bastirmiyorum da..
yok canim sabun kullanmiyorum sebamedin vucut sampuani var onu kullaniyorum.. Onu surerken demek istemustim :)Konuyla ilgili.bi fikrim.yok ama sabun zararli ya kullanma.bence sabun neden.kullaniyosun cildini.kurutur sabun
Ay lilim keyifsizim ama şu mesajın güldürdü beniiOda anne iste oglu haksizda olsa kadinligini hice sayip onu savuncak
Bende oyle yapcam
Oy kiyamam ogluma:)
işte böyle pozitif olmalıyız. Bravo sanaaa. Hadi bakalım Allah yardımcın olsunGunaydin kizlaaarrrr
Anneligin verdigi enerji cidden bir mucize
Anne olunca anliyor insan gercekten
Az uyku, yorgunluk, sabir vs hic olmadigi kadar ama inanilmaz bi sekilde ustesinden geliniyor herseyin :)
Rabbime sukurler olsun
Bugun temiZlik yapmayi planliyorum, yemek yapicam ve dee ingilizce caliscam
Bakalim yapabilcem mi
:)
Herkese musmutlu haftasonlari diliyorummn
Herkes bu mesaji okuduktan sonra bebisinin gidisindan misss gibi bi koku ceksin sonra usulca basina oksayarak opucuk konduraun bebegine
İstee muhtesem haaazz
Hadi kizlaaarrrr
Cnm sampuan cok kullabiyor olabilirsinHayirli sabahlar herkesee..
Bebegimin banyodan sonraki zamanlarda karin bolgesi fln beyaz pul pul oluyor hani cildi kurumus da dokulecek gibi banyodan sonra yaglamama ragmen boyle.. Cok mu sicak suyla yikiyorum kizlar acaba yasabunlarken hic bastirmiyorum da..
Off cok fenaa90 dk süre verilen 3 derslik bir sınava girdim ama Alperen i düşünmekten sınava odaklanmak zor oldu. Yarım saatte 60 soruyu okuyup cevapladım. Hiç kontrol falan etmedim. Çıkar çıkmaz kayınvalidemi aradım. Malesef tahmin ettiğim gibi oğlum biberon almamışkaşıkla vermek istemiş ama sadece bir kaç kaşık almış. Sallıyorm şimdi dedi. Umarım biberonun deliği küçük olduğu için almıyordur. Hemen daha büyük delikli bir başlık almalıyım. İnşallah yarın da böyle olmaz. Yoksa iş miş hikaye senelik izin, rapor neyse kullancam..
Cnm beim arkadasin kizinin banyodan sonra cildi kizariyordu sebamed kullabiyotduHayirli sabahlar herkesee..
Çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine ve bebişe çok tuhaf ama gecelik bittikten sonra vücudumuz mikroplara karşı çok hassaslaştıHasta oldum ben ya hava çok soğuk disarida çıktığım yok nerden kaptim anlamadim
Kıyamam ben yavruna ya umarım dediğin gibi biberon ucundan dolayı içememiştir90 dk süre verilen 3 derslik bir sınava girdim ama Alperen i düşünmekten sınava odaklanmak zor oldu. Yarım saatte 60 soruyu okuyup cevapladım. Hiç kontrol falan etmedim. Çıkar çıkmaz kayınvalidemi aradım. Malesef tahmin ettiğim gibi oğlum biberon almamışkaşıkla vermek istemiş ama sadece bir kaç kaşık almış. Sallıyorm şimdi dedi. Umarım biberonun deliği küçük olduğu için almıyordur. Hemen daha büyük delikli bir başlık almalıyım. İnşallah yarın da böyle olmaz. Yoksa iş miş hikaye senelik izin, rapor neyse kullancam..
Günaydın lilipitçim :) umarım bütün işlerini kolaylıkla yaparsınGunaydin kizlaaarrrr
Anneligin verdigi enerji cidden bir mucize
Anne olunca anliyor insan gercekten
Az uyku, yorgunluk, sabir vs hic olmadigi kadar ama inanilmaz bi sekilde ustesinden geliniyor herseyin :)
Rabbime sukurler olsun
Bugun temiZlik yapmayi planliyorum, yemek yapicam ve dee ingilizce caliscam
Bakalim yapabilcem mi
:)
Herkese musmutlu haftasonlari diliyorummn
Herkes bu mesaji okuduktan sonra bebisinin gidisindan misss gibi bi koku ceksin sonra usulca basina oksayarak opucuk konduraun bebegine
İstee muhtesem haaazz
Hadi kizlaaarrrr
Bizimkide aynı durum canım sanmıyorum birsey olmaz annesi Zaten gece öyle saatlerce uyumuyorlar en geç 2 saate uyanıyorlar peteğin orda bırak annesiKizlar yaa ben aksam ogluma.mama.yapiyorum saat basi uyaniyo uyanmadan biberonu vermem.laim.yoksa almiyo mamayi oda uyaninca soguk.oluyo petege koysam bozulurmu petegin ustunde nasil.ilik.tutabilirim ?
Bi soz duymuştum cok hosuma gitmisti bana onu hatirlattin sana katiliyorum; 'KADINLAR INSANDIR, ERKEKLER INSANOGLU'Ben her zmn esitligi savundugumda bana oglun olunca anlarsin diyolar..bekarkende ayni dusuncedeydim bana gore esitlik bozulacaksa burda ustun olan kadin olmali...
Kadin hersey ya bu hayatta..
Bi erkegin eli ayagi kadin olmasina ragmen erkek daha baskin ..
Bilmyrm ben savunmuyorum bu ďüsüncesizligi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?