2014 Kasım Anneleri

Ben kendimi gördüm bu mesajda :)

Eki Görüntüle 1425187
çok iyiydi bu ya. aynı ben.

Kızlarrr iyi akşamlar:) benim kızımın ensesinde kırmızı bir leke var doğduğundan beri doktorumuza her muayenede soruyorum 2yaşına kadar geçer diyor ? Bebeğinde böyle bir şey olan var mı?
aynen benim kızımın da ensesinde var. gerçi pek önemsemedim ben. doğum lekesi geçer inş. geçmese de ensesinde saçtan görünmez zaten. benim alnımda varmış bebekken geçmiş yani.

Aynı kırmızı leke benim kızımın ensedindede var banada doktor büyüdükçe geçer dedi. Mor ve mavi doğum lekeleri geçmezmiş

Inşallah bizimklerin lekeleride geçer kızlar.

Hayirli sabahlar herkesee..
Bebegimin banyodan sonraki zamanlarda karin bolgesi fln beyaz pul pul oluyor hani cildi kurumus da dokulecek gibi banyodan sonra yaglamama ragmen boyle.. Cok mu sicak suyla yikiyorum kizlar acaba ya sabunlarken hic bastirmiyorum da..

Dogrusun cillibom ama soyle bise var oglum uyku esnasinda ih desin hemen kalkip.o mamayi vermem.lazim.yoksa almiyo yani hazirlayana kadar almiuo.kac kez denedim ama.o sekilde yapcam senin dedigin gibi

Konuyla ilgili.bi fikrim.yok ama sabun zararli ya kullanma.bence sabun neden.kullaniyosun cildini.kurutur sabun

Ben kendimi gördüm bu mesajda :)

Eki Görüntüle 1425187

Oda anne iste oglu haksizda olsa kadinligini hice sayip onu savuncak
Bende oyle yapcam
Oy kiyamam ogluma :)
Ay lilim keyifsizim ama şu mesajın güldürdü benii
işte böyle pozitif olmalıyız. Bravo sanaaa. Hadi bakalım Allah yardımcın olsun

90 dk süre verilen 3 derslik bir sınava girdim ama Alperen i düşünmekten sınava odaklanmak zor oldu. Yarım saatte 60 soruyu okuyup cevapladım. Hiç kontrol falan etmedim. Çıkar çıkmaz kayınvalidemi aradım. Malesef tahmin ettiğim gibi oğlum biberon almamış kaşıkla vermek istemiş ama sadece bir kaç kaşık almış. Sallıyorm şimdi dedi. Umarım biberonun deliği küçük olduğu için almıyordur. Hemen daha büyük delikli bir başlık almalıyım. İnşallah yarın da böyle olmaz. Yoksa iş miş hikaye senelik izin, rapor neyse kullancam..

Cnm sampuan cok kullabiyor olabilirsin
Ben sampuani sadece suyuna sikiyrm bide kafasina
Kullandigin sampuan ve yagin markasi nedir?
Mustela al
Cilt doktorlari onu oneriyor

Off cok fenaa
Actir kuzu yaa
Benimkide bilmio biberon off

Cnm beim arkadasin kizinin banyodan sonra cildi kizariyordu sebamed kullabiyotdu
Diktora gitti
Doktor mustela kullan dedi ve gecti
Benim gorusum vucuduna cok sapmpuan ssuruosun ondan oluo :)

Kıyamam ben yavruna ya umarım dediğin gibi biberon ucundan dolayı içememiştirhadi annesi eve yetişsşnde alperenimiz doysun

Günaydın lilipitçim :) umarım bütün işlerini kolaylıkla yaparsın Senle bebişinede musmutlu bir gün olsun annesi

Kizlar yaa ben aksam ogluma.mama.yapiyorum saat basi uyaniyo uyanmadan biberonu vermem.laim.yoksa almiyo mamayi oda uyaninca soguk.oluyo petege koysam bozulurmu petegin ustunde nasil.ilik.tutabilirim ?
Bizimkide aynı durum canım sanmıyorum birsey olmaz annesi Zaten gece öyle saatlerce uyumuyorlar en geç 2 saate uyanıyorlar peteğin orda bırak annesi

Bi soz duymuştum cok hosuma gitmisti bana onu hatirlattin sana katiliyorum; 'KADINLAR INSANDIR, ERKEKLER INSANOGLU'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…