- 20 Şubat 2015
- 74
- 34
- 98
- 38
Benim kizimin elleri surekli oyle beni emerken bile ellerini agzina goturmeye calisiyor.. Aynen bizim de gazimiz hala var 4 bitti ama disi de cikarsa hayir demem o kadar zorlaniyorum ki zaten hepsi bir aradan ciksin buyuyunce rahat ederim diyorum kendi kendime..teşk ederim yorumlarınız için ellerini yumruk yapıp her fırsatta cak cuk emiyor salyalar falann zaten çok gazlı bir kızım var birde bu çıkarsa artık delirirdim heralde
bugazin 3te birttgini kim soylediya hala tam gaz devam.bizdedeBenim kizimin elleri surekli oyle beni emerken bile ellerini agzina goturmeye calisiyor.. Aynen bizim de gazimiz hala var 4 bitti ama disi de cikarsa hayir demem o kadar zorlaniyorum ki zaten hepsi bir aradan ciksin buyuyunce rahat ederim diyorum kendi kendime..
valla canım tablet ile giriyorum ve görünmüyor..Tatlım mobilde misin? Pc deyken gözüküyor
ayyy aynı benimki.. yumruklarını yicek. ger yeri tükürük oluyor.Ya açtır ya da normal olarak emiyordur. Ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim oğlum da elini yumruk yapıp üst tarafını cak cuk emiyor
Ay valla üçüz olabilirler hahahhah
Aynen artık mama yemeyi oyuna çevirdiler oyun olmadan yemiyolar bazende ayakta gezdirerek yediriyoruz çok yorucu oluyo ama öyle yiyolar 90-100..
Şu meyve suyu sebze çorbası işlerine başladın mı? Doktor bize martta başlayabilirsiniz dedi..
Oldu mucarputiiiiiii sen de yazsana tarihini, iyi oluo sanki.
Ya bugün zaten kontrole gittik. Dr kaka tahlili istemedi. Ilacta sadece 10 gün kullanılıyor. Bırakın dedi.ben kan goruorum ka k ada. Ama kan var deyince de makatinda çatlak var ondanda olabilir, alerji de olabilir test yapalim dedi. Ama ben test yaptirmadim. emnesinde bi problem yok. Kendi genel durumu iyi. napacagimi şaşırdım.canım gecmış olsun bence 3-4 gün sonra kak tahlılı tekrar yaptır oamıp lanet bin şey gecmıyor olabılır bırde kakası nasıl sen kan gördünmü?senın bebeğın emesı ve kılosu nasıl peki kıloda düşme varmı? emerken ıkınıyormu? kakasını kac günde yapıyor?
Sen böyle bi durumla karşılaştın mi? Ilac olarak ne kullaniyordun peki?canım gecmış olsun bence 3-4 gün sonra kak tahlılı tekrar yaptır oamıp lanet bin şey gecmıyor olabılır bırde kakası nasıl sen kan gördünmü?senın bebeğın emesı ve kılosu nasıl peki kıloda düşme varmı? emerken ıkınıyormu? kakasını kac günde yapıyor?
Benımkı başladı canım. Yıkadgımda filesı kıl içinde kalıyo.Kizlar bebeginiz in saçları dökülmeye başladı mi. Bizim ki başladı ya
Kizlar bebeginiz in saçları dökülmeye başladı mi. Bizim ki başladı ya
bu foto lar ne şahane. peki tam üstten nasıl cekiyorsunuz merdiven fln mi o görüntü nasıl böyle hoş oluyor peki babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi :)
Bizimki de dökülüyor malesef ya ama alttan geliyor hemen geri bizimkininKizlar bebeginiz in saçları dökülmeye başladı mi. Bizim ki başladı ya
sende mi 27 ekimde doğurdnSen böyle bi durumla karşılaştın mi? Ilac olarak ne kullaniyordun peki?
kestim ben ilaclarini vermiyorum canim ya nadir kusuyor.. Sabahlari gazdan fena halde ciglikla uyaniyor cikarana kadar agliyor kakasini yaparken cikariyor biraz.. Gun icinde hic kendisinin cikardigini duymadim sizinkiler cikariyor mu?bugazin 3te birttgini kim soylediya hala tam gaz devam.bizdedecocuk birrahat edemiyorki hep.inleeme.modunda byn şükür diyorum iyi olsunlarda. Senin kiiznin kusmasi gectimi canım
ise yaradimi.ilaclarRpeki ya hala.kusiyo.emdikten sonra gazla cikiyo sonra peynir gibi yarim saat sonra falan oyuzdende huzursuz oluyo ya.skestim ben ilaclarini vermiyorum canim ya nadir kusuyor.. Sabahlari gazdan fena halde ciglikla uyaniyor cikarana kadar agliyor kakasini yaparken cikariyor biraz.. Gun icinde hic kendisinin cikardigini duymadim sizinkiler cikariyor mu?
Canim benim.oglumunda gazsikintiai pek.olmadi ben simdi hic gazini cikartmiyorum.kendi cikartiyo genelde yada yuzustu yatiriyorum direndikce cikartiyo fakat kaka sikintimiz var bi haftayi buluyo yapmasi.kaka yapmiyo benim.oglumda o yuzden agliyo.kaka yapamadigi icinkestim ben ilaclarini vermiyorum canim ya nadir kusuyor.. Sabahlari gazdan fena halde ciglikla uyaniyor cikarana kadar agliyor kakasini yaparken cikariyor biraz.. Gun icinde hic kendisinin cikardigini duymadim sizinkiler cikariyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?