2014 Kasım Anneleri

teşk ederim yorumlarınız için ellerini yumruk yapıp her fırsatta cak cuk emiyor salyalar falann zaten çok gazlı bir kızım var birde bu çıkarsa artık delirirdim heralde

teşk ederim yorumlarınız için ellerini yumruk yapıp her fırsatta cak cuk emiyor salyalar falann zaten çok gazlı bir kızım var birde bu çıkarsa artık delirirdim heralde
Benim kizimin elleri surekli oyle beni emerken bile ellerini agzina goturmeye calisiyor.. Aynen bizim de gazimiz hala var 4 bitti ama disi de cikarsa hayir demem o kadar zorlaniyorum ki zaten hepsi bir aradan ciksin buyuyunce rahat ederim diyorum kendi kendime..

bugazin 3te birttgini kim soylediya hala tam gaz devam.bizdedecocuk birrahat edemiyorki hep.inleeme.modunda byn şükür diyorum iyi olsunlarda. Senin kiiznin kusmasi gectimi canım

Bizde ayni bizde..butun odalarin isiklarini yakiyoruz sirayla dolasiyoruz bide agzina sıka sıka yediriyorum ..doktora sordum 1 ay daha bekleyelim dogum ayina gore dgl dogmasi gereken gune gore degerlendricez dedi....
Sanirim bizimkide mart ayina denk geliyo..
Ah bi gecsek artik diyorum ama onda da zahmet vala aslinda sulandir mamayi gunlerimi ozlicem galiba diyorum..
Hele simdi mama da hazir hepten iyiydi:):)

Ya bugün zaten kontrole gittik. Dr kaka tahlili istemedi. Ilacta sadece 10 gün kullanılıyor. Bırakın dedi.ben kan goruorum ka k ada. Ama kan var deyince de makatinda çatlak var ondanda olabilir, alerji de olabilir test yapalim dedi. Ama ben test yaptirmadim. emnesinde bi problem yok. Kendi genel durumu iyi. napacagimi şaşırdım.

Sen böyle bi durumla karşılaştın mi? Ilac olarak ne kullaniyordun peki?

Kızlar profile nasıl tarıhlerı yazdınız. Telden gırıyorum buarada

bugazin 3te birttgini kim soylediya hala tam gaz devam.bizdedecocuk birrahat edemiyorki hep.inleeme.modunda byn şükür diyorum iyi olsunlarda. Senin kiiznin kusmasi gectimi canım
kestim ben ilaclarini vermiyorum canim ya nadir kusuyor.. Sabahlari gazdan fena halde ciglikla uyaniyor cikarana kadar agliyor kakasini yaparken cikariyor biraz.. Gun icinde hic kendisinin cikardigini duymadim sizinkiler cikariyor mu?

Kizlar yaa ben aksam ogluma.mama.yapiyorum saat basi uyaniyo uyanmadan biberonu vermem.laim.yoksa almiyo mamayi oda uyaninca soguk.oluyo petege koysam bozulurmu petegin ustunde nasil.ilik.tutabilirim ?

kestim ben ilaclarini vermiyorum canim ya nadir kusuyor.. Sabahlari gazdan fena halde ciglikla uyaniyor cikarana kadar agliyor kakasini yaparken cikariyor biraz.. Gun icinde hic kendisinin cikardigini duymadim sizinkiler cikariyor mu?
ise yaradimi.ilaclarRpeki ya hala.kusiyo.emdikten sonra gazla cikiyo sonra peynir gibi yarim saat sonra falan oyuzdende huzursuz oluyo ya.s

Canim benim.oglumunda gazsikintiai pek.olmadi ben simdi hic gazini cikartmiyorum.kendi cikartiyo genelde yada yuzustu yatiriyorum direndikce cikartiyo fakat kaka sikintimiz var bi haftayi buluyo yapmasi.kaka yapmiyo benim.oglumda o yuzden agliyo.kaka yapamadigi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…