- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Evet tam.anlamiyla.olmasada duzeldi.sayilir.uykuda biberonu veriyorum.o.sekilde aliyo.istepeki emesıde düzeldımı?
Serin uykuya tam.olarak.kacta daliyo.alperen kac ta uyaniyo ?Mehmet Alperen im uyuyo, babası uyuyo, babanesi uyuyo... Anasının hiç uykusu yokbu uyuyanlar sabaha kadar uyurlar mıı yoksa gece hepsi bir ayakta mı olacaklarrr
Kizlar yaa ben aksam ogluma.mama.yapiyorum saat basi uyaniyo uyanmadan biberonu vermem.laim.yoksa almiyo mamayi oda uyaninca soguk.oluyo petege koysam bozulurmu petegin ustunde nasil.ilik.tutabilirim ?
Gün içinde sık sık uyuyor. Yaklaşık yarım saat ile bir saat arasında değişiyor bu uykular. Gece 23 gibi derin uykuya başlıyor. 3 gibi uyanıyor. Emiyor, uyuyor. 5 de aynı şekilde. 8de uyanıyor . Bir saate yakın uyanık ama yataktayız. Sonra yarım saate bir uyanıp 5 dk emiyo. Böyle böyle 11 kadar yataktayız :))Serin uykuya tam.olarak.kacta daliyo.alperen kac ta uyaniyo ?
Denemecarputiiiiiii sen de yazsana tarihini, iyi oluo sanki.
Böylece bebişlerden bahsederken isimlerini de öğrenmiş olduk :) güzel oldu güzelDeneme
bilmiyorum ki canim yaradi mi anlamadim.. Ya benim kizim kusmuyordu cok nadirdi kustigi baska sikayetlerden reflu tanisi konmustu.. İnsallah gecer canim ya..ise yaradimi.ilaclarRpeki ya hala.kusiyo.emdikten sonra gazla cikiyo sonra peynir gibi yarim saat sonra falan oyuzdende huzursuz oluyo ya.s
kizim yuzustu yatmayi hic sevmiyor canim daha dogrusu yatinca boynunu ve govdesini kaldiriyor yorulunca birakiyor kendini agliyor sonra.. Hic gaz cikaramiyor yaa bizim de kakada sorun yok zaten onu yaparken bi gaz cikariyor ancak rahatliyor.. Sizin de gecer insallah sorununuz canimCanim benim.oglumunda gazsikintiai pek.olmadi ben simdi hic gazini cikartmiyorum.kendi cikartiyo genelde yada yuzustu yatiriyorum direndikce cikartiyo fakat kaka sikintimiz var bi haftayi buluyo yapmasi.kaka yapmiyo benim.oglumda o yuzden agliyo.kaka yapamadigi icin
Bizimkinin ztn yoktu var olan da gidiyo ensesinin oralar cok döküldü...Kizlar bebeginiz in saçları dökülmeye başladı mi. Bizim ki başladı ya
Yaptiktan en fazla 1 saat icinde tüket cnm ...mesela sma mamanin uzerinde 2 saat icinde tuketin yaziyo ama sen 1 saat icinde tüket bak bunun icin ...Kizlar yaa ben aksam ogluma.mama.yapiyorum saat basi uyaniyo uyanmadan biberonu vermem.laim.yoksa almiyo mamayi oda uyaninca soguk.oluyo petege koysam bozulurmu petegin ustunde nasil.ilik.tutabilirim ?
kızlr anne sütü oda sıcaklığında 3 saatmi kalıyo yoksa 24 saatmi? geçen gün tv de çocuk doktoru 24 saat dedi fakat sağlık bakanlığıda 3 saat diyo siz kaç saat tutuyorsnuz
neyapıcaz böyle yaaSenin kocanın aynından bende de var. Sinirlendiğinde kırıp dökenama Allahtan annesi senin ki gibi değil. Melek yani çok şükür.
Sninlede aynı gün doğum yapmışız3 saat
Sninlede aynı gün doğum yapmışızsenn paşan kçta geldi
Sabır...:)neyapıcaz böyle yaa
hadi yaa saatlerde yakınmış 16.5417:31 doğum saati seninki kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?