2014 Kasım Anneleri

Sünnet yaptıracak arkadaşlar biz dün olduk zorunlu sünnet olduğu için yapıldı
4,5aylık oğlum. Sünnet sonrası cok zorlandım hala da devam ediyor sürekli gezinmek istiyor kucakta tutmak zor, tepinmek istiyor sonra canını acıtıyor çabuk iyileşirmiş ama şimdi gerçekten zor. Bence en mantikli ilk 2ay yapmakmış bizimki erken doğum ve zayıf olduğu için büyüyünce düşünüyorduk ama malesef şimdi olmak zorunda kaldık.
Hayırlı olsun canım Allah damatligini da göstersin bize de söyledi bugün sünneti doktor iltihap olmaya başlamış zor olur ilerlerse dedi bakalım istiyordum zaten ama nasil olacak

bebeğine su veren var mı tam olarak ne zaman ve ne kadar vermeye başlanacak bilgisi olan varmı

Benim kızımın poposuna yakın kısımdaki boğumvar ya sol tRafndaki kısım biraz dahaa etli duryo esit degil yanii normalmiki.s banyo yaPtırırken frkettm

Canım bence doktora göster için rahat etsin
Kizlar yazdiklarinizi okuyunca komigime gitti cunku benim kiziminda sol gozu sag gozune gore kucuk. Bizde acaba normal mi diye dusunuyorduk. bir cok bebekte oldugune gore demekki normal.[/QUOTE]
Icm rahatlıyor böyle benzer yorumlara inşallah normaldir.özellikle uykuda çok bariz belli oluyor

[/QUOTE]
Icm rahatlıyor böyle benzer yorumlara inşallah normaldir.özellikle uykuda çok bariz belli oluyor[/QUOTE]
Yani o kadar hassasiz o kadar irdeliyorduz ki hep yeni birşeyler fark ediyoruz bebislerde.:) ve genelde ayni seyler

4.ay aşısı olan anneler durumlar nasıl? Kızımın ateşi 37,7şuan biraz daha yükselirse ateş düşürücü vercem:(

Puset sabitleniyomuki koltuga ya duserse

Yok canım düşer mi, emniyet kemeri ile sabitliyorsun. Düşmez yani.

Kesinlikle yapmalıyız :)

2,5 aylıkken niye yapmış ki. 2. ay aşılarının üzerinden 30 gün geçmesi gerekliydi. Arada aşı mı olurmuş ? Şaşırdım doğrusu.

Havalar ısınsın da bir, gerçi bugün sağlık ocağına gittik aşıya baya güzeldi hava. Çocuk parkında oturduk biraz.

Su sicakmi oluyor
Sinraki gunlwr napti melis

Evet sıcak baya, ben melis 'e mayo bezlerden almıştım bazı bebekler suyun vücutlarına bu kadar temasını sevmezmiş dalgıç kıyafetlerinin kumaşından özel bebek mayoları varmış ondan alın falan dedi ama 2.gün gayet iyiydi en azından ilk güne göre. Suyu sevdi valla bir de gözlerini açıyor suyun altında süper oluyor.

4.ay aşısı olan anneler durumlar nasıl? Kızımın ateşi 37,7şuan biraz daha yükselirse ateş düşürücü vercem:KK43:

bizimde aşı bugündü 37.3 oldu sonra düştü uyurken baktım 36.7'ydi ama huzursuz uyuyor ara ara uyanıyor sonra dalıyor. İnşallah atlatırız sorunsuz.

gaz topuk kani uyku duzeni gaz aşı tsh yuksekligi sünnet tekrar aşı gaz yine uyku düzeni derken şimdi de diş. ve bununla beraber yine uyku duzeni ve ates agrili sancili gunler... Ayy bebis olmak da zor. hep bir insanin en keyifli hali bebeklik, yediği önünde yemediği ardında, altından kakası alınıyor, bağırıyor ağlıyor ama sevgiyle kucaklaniyor derdim. amakeyfinden aglamiyor garipler. dertlerini anlatamıyorlar işte ne yapsınlar ki. buyumek de zor mesele, ağlayarak iletişim kuruyorlar .. Allahtüm annelerin ve miniklerin yardımcısı olsun. kolay buyumemisiz vesselâm. ..

bizimde aşı bugündü 37.3 oldu sonra düştü uyurken baktım 36.7'ydi ama huzursuz uyuyor ara ara uyanıyor sonra dalıyor. İnşallah atlatırız sorunsuz.

Ben verdim calpol hem huzursuLandı hemde 37,9 oldu uyudu şimdi bizimkide uzun kollu bady ve pijama altı ile yatırdım. Kaç saate bir kalkıp ölçmeyi düşünüyorsun gece?

Ben verdim calpol hem huzursuLandı hemde 37,9 oldu uyudu şimdi bizimkide uzun kollu bady ve pijama altı ile yatırdım. Kaç saate bir kalkıp ölçmeyi düşünüyorsun gece?

O kadar olsa bende verecektim . Ben içine kısa kollu body giydirdim ve pijama ile yatırdım. Doktor uyurken ateşi çıkarsa ağlar dedi ama içim rahat etmez 2 saatte 1 uzun mu olur acaba?

O kadar olsa bende verecektim . Ben içine kısa kollu body giydirdim ve pijama ile yatırdım. Doktor uyurken ateşi çıkarsa ağlar dedi ama içim rahat etmez 2 saatte 1 uzun mu olur acaba?

Yok seninkinin ateşi yükselmemiş zaten bence yükselmez bundan sonra ama yinede tedbirli olmakta fayda var tabi:) bizde 2saate bir ölçmeye karar verdim eşimle dönüşmümlü uyanıp ölçeceğiz.

Bizim de bugün 4.ay aşımız oldu 4 saat sonra inanılmaz bir şekilde ağladı bi ara nefesi gitti bos boş suratima bakıp kaldı kabus gibiydi çok agladim Rabbim bir daha yasatmasin bende bi tane uyku arkadaşı aldım minnosuma çok üzüldü bugün:KK43:

Hala gözlerim dolu dolu çok korktum öyle boş boş bakıp nefessiz kalinca ağlamaktan katildi evet agir geliyor aşılar dayanamiyolar iste temiz hava aldirdim bende ayaklarini tutmayi cok.seviyor bugun hic yapmadi hala aciyor demek ki Rabbim başka dert vermesin
oyyy kusum yaaa :KK43:(

arkadaslar uyku tukumunun içine ne giydiriyorsunuz? sonuçta kapalı ta pişer mi içinde diye merak ediyorum. alsam mı diye düşünüyorum, gerçi havalar da ısınıyor ama.. bilemedim kafam karıştı..

Bizim de bugün 4.ay aşımız oldu 4 saat sonra inanılmaz bir şekilde ağladı bi ara nefesi gitti bos boş suratima bakıp kaldı kabus gibiydi çok agladim Rabbim bir daha yasatmasin bende bi tane uyku arkadaşı aldım minnosuma çok üzüldü bugün:KK43:
Çok ama çok geç miş olsun minik yavruna umarım yarına hiç birseyciği kalmaz içim parçalanıyor bu bebeklere aşı zamanında:(

Back
X