aslında kalabiliyormuş kalmaz inşallahbizimki ilk baştakine doğru gidiyouff öylemi kalacak yani hep yok yaa o ne öyle ayy kalmaz herhalde demi düzelir ya sonra
5. ayında ama çıkartmaya çalışıyodort aylik tam kilosu dusuk bu ay hic kilo almamis cok hastaydi kiyafetli 6700
daha erken degilmi kac aylik annesi
Yaa şuna sinir oluyorum
Aaa neden sezeryan oluyorsun
Aaa neden mama veriyorsun
Aaa neden ek gıdaya başladın
Hepsine toplu cevap olsun sizene kardeşim istediğimi yaparım kimseye hesap vermek zorunda değilim
Tamam burası paylaşım alanı ama bu sert uslup niye yaa bırakın herkesin aklı kendine
Bişeylerde eğer zıt görüşünüz varsa yargılar gibi söylemeyin az ılımlı olun
Yaa şuna sinir oluyorum
Hepsine toplu cevap olsun sizene kardeşim istediğimi yaparım kimseye hesap vermek zorunda değilim
Tamam burası paylaşım alanı ama bu sert uslup niye yaa bırakın herkesin aklı kendine
Bende ek gıda alıştırma turundayım şuan dediği gibi bu konuda doktoruma çok güveniyorumKesinlikle katılıyorum. . Insanlar burnunu sokmayı cok seviyor herseye..
Herkesin doktoru farkli benim doktorum 4.5 aylikken basla diyor..
Guvenmeyip kendi bildiğimbildiğinimi okumak ne kadar dogru.. 3 gun kurali ile azar azar taddirarak basladiktan sonra 6. Ayda tam ogune gecilebilir.. Bizim daha zamanimiz var. Doktorum ne dusunuyor bilemiyorum daha 4.5 aylikken yavastan baslayacagiz dedi...
Tamamen hepimizin kendi kararı olmalı herkes aklınca iyi şeyler söylüyor ama hepimiz anneyiz ve bebeğimiz için en doğru kararı verebilirizYa ek gudaya evet 6. Ayda geçiliyor..
Ama tattirmaya erken başlamak lazim yoksa 6. Aysa direk yuklenirswn çocuk red eder.. Birkaç klasik meyve suyu ve yoğurt vermek zarar getirme..
Ben yarin ise basliyorim.. Anne sütü veroyordum ama simdi yetmeyecek çünkü oğlumne mama bnede biberin aliyor..mecburen klasik mamalarina giriş yaptik anne sütü ile karistiriyiruz..
Ama bu durumda olmasam bile tattirmaya yine baslardim
Yaz canım yaz artık her eleştri tozunda olsun lütfen insanları yargılamadanParmagini klavyeye degdirenin profesör kesildiği memkeletimiz de anca bu kadar güzel özetlenirdi şu durum eline sağlık Birgen..Bi defada ben yazicam sizene kardeşim ya sizeneee
Kızlar annem hastanede yatıyomuşya. Serum falan takmışlar oof uzak olmak nekadar kötü. Sesını bile duyamadım
Oyyy masallahhh çok tatlisinnn
Tmm siz oyle yapın o zmn:) bizler de bildigimiz gibi yapalim :)birde cok gerginsiniz yada gergin bi üslubunuz var sanirim bebeginize de yansıyodur bu durum bence ruh hali sindirim sisteminden daha önemli...Zaten o da ayrı bir konu, ilk meyve suyu ile başlamak. Bebek meyvedeki şekere alışıyor ve tabi doğal olarak onu istiyor, sebzeye geçildiğinde yemek istemiyor. Tattırmalara bile en azından sebze ile başlanmalı ki bebek direk şekere alışmasın. Kuzenim ilk meyve verdi şimdi her yemeğin, yoğurdun vs içine pekmez falan koymak zorunda kalıyor çünkü yemiyor başka türlü. Boşuna şeker giriyor bebeğin vücuduna.
Aynen öyle yapıcam tam ek gıdaya geçiş 8 aydan önce olmamalı zaten... ama gel de anlat işte. Sonra bebek emmeyecek de yemeyecek de... zaten adı üstünde ek gıda, anne sütüne ek olarak verilir, tam ögün değil...
sagol caım sadece yeşerttıGünaydın hanımlar, biz bugün kızımla güne sabah saat 5 buçukta başladık. Kızımın mıkırdanması ile uyandım, alıp emzireyim dedim yok ağlıyor, derken bir koku , aman Allah'ımBizim hanımefendi kaka yapmış. Yataktan çıkartmadan altını değiştireyim, uykusu fazla açılmasın dedim. meğer taa sırtlarına kadar doldurmuş. Bir baktım nevresim , çarşaf kaka olmuş. Melis'i temizledim giydirdim, nevresimleri değiştirdim. Tam alayım emzireyim dedim, bu seferde bööö diye kustu mu Hadi bir daha kıyafet değiştirme faslı, aldım emzirdim, uyudu. Yerine koydum açtı gözlerini, bir bastı yaygarayı ama sebep ne anlamadım. Ve de bir den susup kapadı gözlerini, uyudu. Saat 7 buçuk olmuştu tabi. O uyuyor şimdi, benim gözler açık Uyku falan kaçtı gitti.
Aslında kan sayımı yapılıp öyle ayarlansa vereceğin miktar daha sağlıklı olur. Mesela bana sağlık ocağı direk günde 4 damla dedi, ama doktorum tahlil sonucuna bakarak "onlar 4 damla diyecek ama sen 6 damla ver" dedi. Tahlil yaptıramazsan da bence doktorunun söylediğini baz alarak ver kan ilacını.
Aynı durum bende de var, sol göğsüm resmen boş. Sık sık onu veriyorum emsin diye ama az çekiyor birşey gelmeyince basıyor yaygarayı. Bir süredir sadece sağ göğsüm ile emziriyorum. Bir arkadaşla konuştum, "ben oğlumu sadece sağ göğsümle beslenmiştim 6 ay" dedi. İlk günden beri onun sol göğsünden gelmemiş süt yani. Ya bana artık herşey normal gibi gelmeye başladı, gelmiyorsa gelmiyor dedim, yükledim sağ göğsüme bende , ne yapayım.
Benim hiç öyle birşey dikkatimi çekmedi.
Aynen katiliyorum oglumun adasinin annesiYaa şuna sinir oluyorum
Sevgiler Can'ımın adaşı ve annesiAynen katiliyorum oglumun adasinin annesi
ağzına sağlık aynen katılıyormYaa şuna sinir oluyorum
anaaam bu kasım erkekleri hepsi birbirinden yakşıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?