2014 Kasım Anneleri

Kesinlikle katılıyorum. . Insanlar burnunu sokmayı cok seviyor herseye..
Herkesin doktoru farkli benim doktorum 4.5 aylikken basla diyor..
Guvenmeyip kendi bildiğimbildiğinimi okumak ne kadar dogru.. 3 gun kurali ile azar azar taddirarak basladiktan sonra 6. Ayda tam ogune gecilebilir.. Bizim daha zamanimiz var. Doktorum ne dusunuyor bilemiyorum daha 4.5 aylikken yavastan baslayacagiz dedi...

Ya ek gudaya evet 6. Ayda geçiliyor..
Ama tattirmaya erken başlamak lazim yoksa 6. Aysa direk yuklenirswn çocuk red eder.. Birkaç klasik meyve suyu ve yoğurt vermek zarar getirme..
Ben yarin ise basliyorim.. Anne sütü veroyordum ama simdi yetmeyecek çünkü oğlumne mama bnede biberin aliyor..mecburen klasik mamalarina giriş yaptik anne sütü ile karistiriyiruz..
Ama bu durumda olmasam bile tattirmaya yine baslardim

Parmagini klavyeye degdirenin profesör kesildiği memkeletimiz de anca bu kadar güzel özetlenirdi şu durum eline sağlık Birgen..Bi defada ben yazicam sizene kardeşim ya sizeneee

Bende ek gıda alıştırma turundayım şuan dediği gibi bu konuda doktoruma çok güveniyorum
Tamamen hepimizin kendi kararı olmalı herkes aklınca iyi şeyler söylüyor ama hepimiz anneyiz ve bebeğimiz için en doğru kararı verebiliriz
Parmagini klavyeye degdirenin profesör kesildiği memkeletimiz de anca bu kadar güzel özetlenirdi şu durum eline sağlık Birgen..Bi defada ben yazicam sizene kardeşim ya sizeneee
Yaz canım yaz artık her eleştri tozunda olsun lütfen insanları yargılamadan

Tmm siz oyle yapın o zmn:) bizler de bildigimiz gibi yapalim :)birde cok gerginsiniz yada gergin bi üslubunuz var sanirim bebeginize de yansıyodur bu durum bence ruh hali sindirim sisteminden daha önemli...

Ay çok gerildim, hangi anne çocuğu için zararlı bi şey yapmak isterki.. Birçoğumuz doktorumuzun tavsiyesi ile hareket ediyoruz. Anlıyorum herkesin kişisel görüşü siz yapmayabilirsiniz görüsunüzü de söylersiniz ama bu kadar incitici olmamalı sanki anne sütü vermeyip dayadık başka gıda.
Bi de meyve ile başlanınca sekere alışır diyen görüş bana annem şekerli yoğurtlar bisküvili sütler vermiş ben tatlıdan nefret ediyorum. Bana kalırsa herşey çocukta bitecek..

sagol caım sadece yeşerttı

Aynen katiliyorum oglumun adasinin annesi

ağzına sağlık aynen katılıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…