2014 Kasım Anneleri

amaan ne geriliysn tatlım sizene de geç kime ne laf anlatıyosn 2 çay kaşığındaki ekşi elmanın suyundaki şekeri şimdi minnacık bebe farkeder midesi hemen onları ayrıştrır da sütü reddederdi heyy allahım

Lutfen formul mama veren anneleride yargilamayalim sanki sutumuz varda goguslerimiz bozulmasin diye anne sutu vermiyoruz anne sutu veren anne yeterli mama veren anne yetersiz gibi gostermeye calisan arkadaslar okudum bu baslikta ve cok uzuldum ...

Ohhoo sadece bunlar mı??? Hamilelikte bile neredeyse şeker yüklemesi yüzünden forum karıştı. Sezaryen ve normal doğum olayını yine hiç söylemiyorum bile. Normal doğum yapan kadın "anne " sezaryen olan "iskele annesi" oluyordu. Bu forumda hiç bişey bana garip gelmiyor artık. Herkes evladını düşünür kimse burada yargılama yapmasın.

Kaç aylıksınz canım bn de başlamayı düşünüyorum 4. Ayını doldurdu

Burasi bir forum ve paylaşım alani bicogumuz drumuz ne diyorsa onu yapiyor ve onu paylasiyoruz burada.cocuk dr olsaniz bile bu size gelde anlat diyebilecek kadar ukala olma hakkini vermez.eger paylasim icin buradaysaniz uslubunuza biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor.diger arkadaslar ne düşünür bilmem ama bu benim fikrim.

Lutfen formul mama veren anneleride yargilamayalim sanki sutumuz varda goguslerimiz bozulmasin diye anne sutu vermiyoruz anne sutu veren anne yeterli mama veren anne yetersiz gibi gostermeye calisan arkadaslar okudum bu baslikta ve cok uzuldum ...
Ben artık üzülmekten ziyade sinirleniyorum kimi ne neden niçin bu kadar ilgilendiriyorsa

Ya kızlar boşverın agzı agzı olan konuşuyo. Kımın ne yaptıgı nasıl yaptıgı kımseyı ilgilendırmez. Bız buraya fıkır alışverışı için gırıyoruz akıl hocalıgı taslamaya degıl. Herkez cocugu için en iyisini yapar zaten. Bende sezeryan oldum isteklı olmamama ragmen bir sürü eleştırı duydum. Ama ben o tarz ınsanları arkamda bıraktım layık oldukları şekılde anlattılar eleştırılerını

Ben hamileligimi ogrendigimde bu basligi cok okuyup paylasimlarda bulunuyorum daha sonra islerim bi yogunlasti sagolsun mudurum 8. Aya kadar calistirip isleri yukleyince buraya bakamaz oldum dogum yaptiktan sonra hep takip ettim burayi ve bu anne sutu formul mama konularinda acimasizca elestri yapanlari okuyunca cok uzuluyordum hatta olayi yeterli yetersiz anne olayina getirdiklerinde yuh artik dedim elestrininde bi dozu var cahillik mi yoksa karsisindakileri gercekten canlarini acitmak mi cozemedim olayi
Ben artık üzülmekten ziyade sinirleniyorum kimi ne neden niçin bu kadar ilgilendiriyorsa

Hepimiz akli basinda insanlariz ben inaniyorum ki burdaki arkadaslar herseyi arastirip iyisini kotusunu bilerek bebeklerlerine bakiyorlar kimse parmagini bile bile gozune sokmaz kaldi ki hepimizin zaten danistigi dr lar var

Birsey daha eklemek istedim canim ben gece gazini hic cikarmiyorum Allah yardimci miz olsun canim

Ben bilerek ve isteyerek sezeryan oldum normal doguma kalkissaydim kanimin pihtilasmamasi yuzunden olebilirdim kullandigim igne ve ilaclardan dolayi simdi ben yeterli yada gercek anne degilim olseydim yavruma daha yararli olacaktim sanirim

Evet geldi tatlı bisey minik battaniye gibi üstünde kuzu var şuan uyku arkadaşı benim yamanin kuzucugu uyuyunca kolunun kenarından sokusturuyorum alissin diye şuan uykusunu kaçırıyor bence alıyor yalıyo ısıriyo artik elinden zor alıyorum
Uyku Arkadaşı almayı düşünüyorum carputi, senin kuzu geldi mi? Nasıl ki acaba? Bide Lili almıştı sanırım. Eren memede uyuyor ya, Onu biran önce uyku arkadaşıyla tanıştırmalıyım

Ben de hemen hemen ilk günden beri hem emziriyorum hem mama veriyorum. Ahh annemi dinleyip illa emziricem diye tutturmasaydim sarılık yüzünden 2 defa hastanelik olmayacaktık. Ne yapsaydım aç mı kalsaydı çocuk. Bazen duymamak ve takmamak gerek sanırım.

Ben bilerek ve isteyerek sezeryan oldum normal doguma kalkissaydim kanimin pihtilasmamasi yuzunden olebilirdim kullandigim igne ve ilaclardan dolayi simdi ben yeterli yada gercek anne degilim olseydim yavruma daha yararli olacaktim sanirim

Allah korusun o ne biçim laf öyle. Allah yavrunu sana seni de yavruna bağışlasın.

Evet hatirliyorum sizinle yasizmistik o zaman bende sutumun geldigini sanip 21 sarilik degeriyle hastaneye yatinca anladim herkesin sutunun ayni gelmedigini mecbur mama verdim halada veriyorum cunku az geldigi icin sutum yavrum daha fazla emmek istemedi sagarak vereyim dedim gunde 50 cc cikmadi mecbur mamaya devam ediyorum
Amin canim cumlemizin yavrusunu kucaginda koysun acisini gostermesin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…