Evet canim lokal oldukomşu illeri bir araştırayım. lokal anestezi mi oldu senin erkek
:) hayir cnm angoranin 3 boyutlu olarak geciyodu bunlar sanirim o halilardan:)
ortada bi risk olduğuun düşünmüyrm hiç bir anne neden bebeğini riskli gördüğü şeyleri yapsın zaten yeri geldiğinde bu bebekler kaşıkla kimyon suyu rezene içmedi mi sanki kaçtı mı bir yerine HAYIR ki bnm kızım doğduğundan beri zaten biberonla besleniyor herkesin kendi görüşüdür bu durumNormal gıdaya alışmayacak, yemek yemeyecek çocuk zaten yemez. Daha 4. ayında yoğurdun tadını aldı diye çok mu yemek seçmez olacak şimdi bebekler? yapmayın allah aşkına. Her yerde bas bas boşuna mı bağırıyorlar ilk 6 ay sadece anne sütü/yokluğunda formül mama diye? Ayrıca bebek desteksiz oturabilir pozisyona gelmeden bit şeyler yedirmek çok riskli. Elma suyunu genzine kaçırıp solunumu duran 5 aylık bebek gördüm ben... evet bebeğinin bit şeyler yediğini görmek herkesin hoşuna gidiyordur eminim ama bunca riske değer mi?
canım coğmzn doktoru önetdi bnde öyle düşünüyordm dr 2 3 csy kaşığı ver dedi düşününce 3 gün kuralınıda uyguladğımzı düşünürsek hafif katı gıdaya tamda yutabildkleri 6. Ay gibi başlayacaklar biranda okadar çoçuğa püre vermk şok etkisi yaratr süt ve mamadan başka bir tad bilmiyorlar çünkü tatrmayla başlarm dersende çock 8 9 da gecer ek gıdaya bana bu manttıklı geldi şahsen çoğymzn bebeğide 5. Ayında zaten çevremdki bir çok arkadaş 6 ayda başladığına pişman herkesin kendi düşüncesi tabi yinede canımYa arkadaşlar ben anlamadım herkes ek gıda tattırmalarına başlamış... ilk 6 ay anne sütünden başka bir şey verilmemeli bebeklere. Neden bu kadar acele ediyorsunuz? Ömrü boyunca zaten yiyecek bu gıdaları ama özellikle anne sütünü bir daha bulamayacak... ha mama veriyorsanız da yine aynı, sindirim sistemi 6 aydan önce tam olgunlaşmaz ki. ileride sindirim sistemi hastalıklarına sebep olabilirsiniz allah korusun. Tattırmalara bile 6 ay bitmeden devam etmeyin size tavsiyem. Acele etmeyin nolur.
Chicco kullaniyorum. Rahat aslinda. Ama oturabiliyo olsaydi oturtarak kullanılanlar var. onlardan alırdım. çok daha pratikler. özlem tunca var bebeğiyle gezi programı yapıyo. çok güzel kangurular kullanıyo.Kız çocuklarına gerekli oluyor demek bu kanguruHangi marka kullanıyorsun canım memnun musun kullanışından
bizimki de nerdeyse aynı saatlerde uyuyup aynı saatlerde uyanıyo. ben uyandırmıyorum. birkaç kez uyandırdım. başladı ağlamaya emmedi de. uyandırıp ağlattığımla ve yeniden uyutmaya çalıştığımla kaldım. ben de kendi haline bıraktım. geçen ay hiç uyuuyodu ve 1 kilo aldı bu ay uyumaya baladı yarım kilo aldı. canım sıkılıyo ama zorlayınca da kusuyo. artık oluruna bıraktım napayım.Kızlar bişey sorucam. Kızım gun içinde 1.5 saatte bir emiyo. Gece 12 1 gbı uyuyo. 5 te ve 7 de uyanıyo. Ve osaatlerde emzırıyorum Bi kackere ıkı saattebir uyandırıp emzırmeyı denedım mumkun degıl uyanmıyo emmıyo. Sızce napmalıyım. Acıkıp uyanmasınını beklım yoksa kendımmı zorlim. Dr ıkı saatte bır emzr demişti. Ama aç olunca uyanıyo zaten sut kadar uykuyada ıhtuyacı var sonuçta
Bu ek gıda çılgınlığını bende anlayamıyorum. Bebelerin bagirsaklarina yazık. Ömrü boyunca yemek yiyecek zaten bu acele nedir anlamıyorum.Ya arkadaşlar ben anlamadım herkes ek gıda tattırmalarına başlamış... ilk 6 ay anne sütünden başka bir şey verilmemeli bebeklere. Neden bu kadar acele ediyorsunuz? Ömrü boyunca zaten yiyecek bu gıdaları ama özellikle anne sütünü bir daha bulamayacak... ha mama veriyorsanız da yine aynı, sindirim sistemi 6 aydan önce tam olgunlaşmaz ki. ileride sindirim sistemi hastalıklarına sebep olabilirsiniz allah korusun. Tattırmalara bile 6 ay bitmeden devam etmeyin size tavsiyem. Acele etmeyin nolur.
evet ben de arastiriyordum epeydir. ispanak havuc vs. biraz koyacagim ama buzluktan yedirilir mi cok emin olamadim her sey mevsiminde guzel ama yazin neyle corba yapilacak o da ayri sorunKış sebzelerinden alıp buzluğa atan var mı kızlar malum yazın çoğu şeyi bulamayacağız ya minnoşlara püre çorba için
cnm elini azcik isiracak sutun sicakligi. ilik degil cok sicak degil hafif isirir gibi sahane oluyoBence ondan olmadı çok ılıktı hiç mayalanmadi
evet cnm.haklisin ogun olarak verilmesin gercekten de yalniz tecrubemi paylasayim kizima ilk tattirmalari altinci ayin icinde yapmistim felaket derecede yeme problemimiz olmustu cok cektik maalesef buyudu hala oyleYa arkadaşlar ben anlamadım herkes ek gıda tattırmalarına başlamış... ilk 6 ay anne sütünden başka bir şey verilmemeli bebeklere. Neden bu kadar acele ediyorsunuz? Ömrü boyunca zaten yiyecek bu gıdaları ama özellikle anne sütünü bir daha bulamayacak... ha mama veriyorsanız da yine aynı, sindirim sistemi 6 aydan önce tam olgunlaşmaz ki. ileride sindirim sistemi hastalıklarına sebep olabilirsiniz allah korusun. Tattırmalara bile 6 ay bitmeden devam etmeyin size tavsiyem. Acele etmeyin nolur.
aman canim gece uyku problemi olan bir bebisim oldugu icin epeydir arastirmalar icindeyim dort aylik bir bebek alti ile sekiz saat arasi emme ihtiyaci duymazmis gece. alti aydan sonra hic kalkmamaliymis. Allah askina uyuyan cocuktan ne istiyorsunuz ilk ay olsa iki saate bir emsin de su an hiiiiic gerek yok. konu acilmisken arkadaslar zombi gibiyim uykusuzluktan beynim ugulduyor ilk aylar en fazla iki saate bir kalkiyordu ona bile raziydim simdi hiiic uyumuyor delirmek uzereyimKızlar bişey sorucam. Kızım gun içinde 1.5 saatte bir emiyo. Gece 12 1 gbı uyuyo. 5 te ve 7 de uyanıyo. Ve osaatlerde emzırıyorum Bi kackere ıkı saattebir uyandırıp emzırmeyı denedım mumkun degıl uyanmıyo emmıyo. Sızce napmalıyım. Acıkıp uyanmasınını beklım yoksa kendımmı zorlim. Dr ıkı saatte bır emzr demişti. Ama aç olunca uyanıyo zaten sut kadar uykuyada ıhtuyacı var sonuçta
benimki gündüzleri hayatta sallamadan uyumuyo. bıraktığım gibi 5 dk içinde uyanıyo ama gece 12'den sonra uyuyo. uyku eğitimi falan yapmadık kendiliğinden oldu. ilk 2 ay öyle değildi. uyumuyodu hiç ne gece ne gündüz. şimdi gece uykuları iyi. gündüz uykuları da düzene girsin diye dört gözle bekliyorum.aman canim gece uyku problemi olan bir bebisim oldugu icin epeydir arastirmalar icindeyim dort aylik bir bebek alti ile sekiz saat arasi emme ihtiyaci duymazmis gece. alti aydan sonra hic kalkmamaliymis. Allah askina uyuyan cocuktan ne istiyorsunuz ilk ay olsa iki saate bir emsin de su an hiiiiic gerek yok. konu acilmisken arkadaslar zombi gibiyim uykusuzluktan beynim ugulduyor ilk aylar en fazla iki saate bir kalkiyordu ona bile raziydim simdi hiiic uyumuyor delirmek uzereyimhasta degil emiyo gazini cikariyoruz alti kuru ih ihhhh hic bitmiyo kizimda da iki yil hic uyudugumu bilmem bu da oyle olmaya basladi ya nasil uyutuyorsunuz sallamadan kendi kendine uyumayi ogrenirse kalkmazmis gece daha yapmadim da uyku egitimi falan mi versem ya uyumak istiyoruuuuuuuummmmmmm
Benim kızımda senin anlattığın gibi dün gece 1de uyudu sabah 7 de uyandı gece uyandırınca emmiyo Dr da uykuda önemli diyince artık kaldırmıyorum kendisi ne zaman isterseKızlar bişey sorucam. Kızım gun içinde 1.5 saatte bir emiyo. Gece 12 1 gbı uyuyo. 5 te ve 7 de uyanıyo. Ve osaatlerde emzırıyorum Bi kackere ıkı saattebir uyandırıp emzırmeyı denedım mumkun degıl uyanmıyo emmıyo. Sızce napmalıyım. Acıkıp uyanmasınını beklım yoksa kendımmı zorlim. Dr ıkı saatte bır emzr demişti. Ama aç olunca uyanıyo zaten sut kadar uykuyada ıhtuyacı var sonuçta
sagol cnm senin bebisin bzmkinden bir ay kucuk galiba gecen ay nispeten daha iyiydi gunduz uyumuyordu ama ayni seninki gibi bes dakika gece de iki saate bir kalkiyordu bu ay huyu degisti gunduz daha iyi gece felakeetttbenimki gündüzleri hayatta sallamadan uyumuyo. bıraktığım gibi 5 dk içinde uyanıyo ama gece 12'den sonra uyuyo. uyku eğitimi falan yapmadık kendiliğinden oldu. ilk 2 ay öyle değildi. uyumuyodu hiç ne gece ne gündüz. şimdi gece uykuları iyi. gündüz uykuları da düzene girsin diye dört gözle bekliyorum.
Teşekkür ederiz teyzesi:) bizde sizi opuyoruzGeçmis olsun kuzucuğa da sana da canım ağır abim benim ya kıyamam
Canim uyku sorunu demişsin ya akşam en cok daldigi saat kacsa mesela 6 ysa 6 dan once 9 sa 9 dan önce uyutmadan once ne yapiyosan onları yap bezi temiz karni tok ustu değişmiş banyo yapilmis vs. Sonra o saatte uyuyunca hic ışığı acma altini acma ses çıkarma.. bizde işe yaradi bazen uymasada:)) sen de tecrubeli bi anneymissin bunlarin hrpsini belki de biliyosun ama nacizane paylasmak istedimevet ben de arastiriyordum epeydir. ispanak havuc vs. biraz koyacagim ama buzluktan yedirilir mi cok emin olamadim her sey mevsiminde guzel ama yazin neyle corba yapilacak o da ayri sorun
cnm elini azcik isiracak sutun sicakligi. ilik degil cok sicak degil hafif isirir gibi sahane oluyo
evet cnm.haklisin ogun olarak verilmesin gercekten de yalniz tecrubemi paylasayim kizima ilk tattirmalari altinci ayin icinde yapmistim felaket derecede yeme problemimiz olmustu cok cektik maalesef buyudu hala oylecok kisiden duydum erken tadarsa kabullenmesi kolay oluyor diye. ohlusuma daha tattirmadim ama dusunuyorum bir iki cay kasigi ben de
aman canim gece uyku problemi olan bir bebisim oldugu icin epeydir arastirmalar icindeyim dort aylik bir bebek alti ile sekiz saat arasi emme ihtiyaci duymazmis gece. alti aydan sonra hic kalkmamaliymis. Allah askina uyuyan cocuktan ne istiyorsunuz ilk ay olsa iki saate bir emsin de su an hiiiiic gerek yok. konu acilmisken arkadaslar zombi gibiyim uykusuzluktan beynim ugulduyor ilk aylar en fazla iki saate bir kalkiyordu ona bile raziydim simdi hiiic uyumuyor delirmek uzereyimhasta degil emiyo gazini cikariyoruz alti kuru ih ihhhh hic bitmiyo kizimda da iki yil hic uyudugumu bilmem bu da oyle olmaya basladi ya nasil uyutuyorsunuz sallamadan kendi kendine uyumayi ogrenirse kalkmazmis gece daha yapmadim da uyku egitimi falan mi versem ya uyumak istiyoruuuuuuuummmmmmm
Caniim hic dokunma uyuyosa acikinca zaten uyaniyomus ne buyuk nimet işte 5 saat kesintisiz uyku ohh missKızlar bişey sorucam. Kızım gun içinde 1.5 saatte bir emiyo. Gece 12 1 gbı uyuyo. 5 te ve 7 de uyanıyo. Ve osaatlerde emzırıyorum Bi kackere ıkı saattebir uyandırıp emzırmeyı denedım mumkun degıl uyanmıyo emmıyo. Sızce napmalıyım. Acıkıp uyanmasınını beklım yoksa kendımmı zorlim. Dr ıkı saatte bır emzr demişti. Ama aç olunca uyanıyo zaten sut kadar uykuyada ıhtuyacı var sonuçta
Ben dayanamıyorum işte yune ıkı üç saatte bır kalkıp bakıyorum derın uyudugu pozısyonu biliyorum hiç dokunmuyorum Zaten uyandrmıyorum gozlerını hiç açmıyo. Bazen açmadanda fuzel emiyo kucagıma aldıgımdaCaniim hic dokunma uyuyosa acikinca zaten uyaniyomus ne buyuk nimet işte 5 saat kesintisiz uyku ohh missiste ben buna hasretim
ben istiyorum ama araştrmadm ne zamsn uygun aldınmı senKiz bebegi olanlar hoppala almayi dusunuyor musunuz?
Bana da doktorum önerdş. Hep yazıyodum benim kızın kabızlığu var diye. İşte doktorumuz da artık meyve suları, sebze pürelerine başla az az iki çay kaşıgj kadad çocugub bağırsakları da rahatlasın dedi. O nednld başladık. Tabi çok az ölşüde. Yani her dakika vermiyorum ben de. Arada havuç suyu, armur rendesi (cam rendede) bir kez de patates kabak havuç püresi verdim. Doktor demese ben de başlamazdım belki ama benim durumum farklı kabuzlık.canım coğmzn doktoru önetdi bnde öyle düşünüyordm dr 2 3 csy kaşığı ver dedi düşününce 3 gün kuralınıda uyguladğımzı düşünürsek hafif katı gıdaya tamda yutabildkleri 6. Ay gibi başlayacaklar biranda okadar çoçuğa püre vermk şok etkisi yaratr süt ve mamadan başka bir tad bilmiyorlar çünkü tatrmayla başlarm dersende çock 8 9 da gecer ek gıdaya bana bu manttıklı geldi şahsen çoğymzn bebeğide 5. Ayında zaten çevremdki bir çok arkadaş 6 ayda başladığına pişman herkesin kendi düşüncesi tabi yinede canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?