2014 Kasım Anneleri

bende bayıldımm bunu kv lere okutmak lazım çünkü aynılarını ben gördüm sürekli hem de ne desek de fayda etmio onlara.

kızlar selam süt parasını almak için nereye başvuru yapmamız gerek

canım ne kadarlık senin bebeğin portakla suyu 1 yaşına olmaz ama asit olduğu için zararlı diğerleri tamam da.

takılma dicem ama ister istemez takılıoz etraf öle biz 2 çocuk baktık yok biz 3 çocuk baktık hep örnekler bunlar dicem ki sana bu benim çıocuğum ben böle bakıorum ben bundan memnunum çocuğum da memnun de geç he bunu bende yapamıorum ama bazen gene kendi bildiğimi yapıorum anlıolar yeni emzirmiş oluorum aç bu çocuk diolar al emzir alıorum ama emzirmiorum kendi bildiğimi yapıorum sende öle yap yavaş yavaş alışıcaklar.

Gunaydin anaaam haftasonu giremedim nedir ya ne muhabbetler dönmüş durun zor okudum o kadar sayfayı

Kızlar annem hastanede yatıyomuşya. Serum falan takmışlar oof uzak olmak nekadar kötü. Sesını bile duyamadım
canım çok geçmiş olsun nasıl oldu acaba girince haber ver olur mu

evet kaskı bende duydum araştırmak lazım acaba rahatsız edici bişey mi
valla bilmiyorum ama çok yaygın değil galiba tv de gördüm ben sanmıyorum gülüyordu çocuklar

Ben bilerek ve isteyerek sezeryan oldum normal doguma kalkissaydim kanimin pihtilasmamasi yuzunden olebilirdim kullandigim igne ve ilaclardan dolayi simdi ben yeterli yada gercek anne degilim olseydim yavruma daha yararli olacaktim sanirim

hiç olur mu öyle şey canım insan sağlığı sonuçta iki canlı riske mi atılır valla arkadaşımda da vardı kan pihtilasmama sorunu iğne vs zor bir durum şimdi ikinciyi bile korkarak istedi Allah bir kolaylık verir inşallah bakalım güzel haberini bekliyorum onunda

Günün özeti herkesin hayatına kimse karışamaz
bu bizim evin meşhur videosu canım eşim sürekli hu hu şekil diye başlar birden sessizlik olunca burda görmem hoş oldu herkesin hayatına kimse karışamaz ulannn

çok güzel bir yaziymis bir an sen mi yazdın dedim hala bebek görme devam ediyor benim bu arada doğum yapan 1-2 arkadaş var çevremde onların menuleriyle kiyaslanarak tabi yaptıklarım ben saçımı bile toplamaktan acıdım arkadaş keşke deseniz biz bir yarım saat bakalım çocuğa da sen gir duş yap bi keselen nerdeee

Son olarak elma ve armut suyu için cam rende olur ama havuç suyu derken katı meyve sikacaginiz mı var arkadaşlar? Almak gerekiyor galiba meyveli yoğurt deneyen olursa yazabilir mi? oğlumun zamanı var ama aklımda olsun

Son son olarak son konularla ilgili süt olayımın sıkıntılı olduğu bir gün tahminimce doğumun ikinci günü falan siteye girdiğimde şahısın(arkadaş vs demiyorum iyi diş bilemistim kendisine) biri göğsünü açıp çocuğu alana kadar kaç cc süt aktığından bahsediyordu (çok fazla konuşursa itinayla bulup ekleyecegim o mesajlarını) şöyle sütlüyüm böyle sütlüy üm vay arkadaş ben ne sütlüyüm diye şimdi çocuğum için mama verdim zaten diyor milletle saf tutma derdinde herkes biliyor karakterini zaten ama dar anımda anlik tatminin için beni öyle üzdün ki o zaman ne diyim ben sana. NOKTA

Evet ya haklisin havuc suyu veren arkadaslar nasil veriyor kati meyvevsikacagiyla mi arkadasin icinde hayirlisi olsun canim insallah sag salim kurtulur

bi bakayım bende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…