2014 Kasım Anneleri

Kolay gelsin canım allah zihin açıklığı versin

ben geldimm çekilinnn ulennnnn
Hoşgeldin

günaydın

Gunaydin saglikli mutlu huzurlu gunler dilegiyle
teşekkür ederiz günaydınn

Evet ya haklisin havuc suyu veren arkadaslar nasil veriyor kati meyvevsikacagiyla mi arkadasin icinde hayirlisi olsun canim insallah sag salim kurtulur
Cnm Rondo varsa Rondodan geçir yoksa rendenin ince kısmıyla rendele havucu. O zaman daha çok duyu çıkıyor sonra onu ince bir Tulbente koyuyorsun. suyunu çıkarıyorsun bu kadar .

naber tatlım nasılsınn yaaa..baya bayadı görüşemedik
iyiyim çok şükür yekta diş çıkartıyo çok sıkıntılı eşim misyon sınavına hazırlanıyordu bir aydır bana hiç yardımcı olamadı baya zorlandım bebeyle giremedim de forma bende özledim sizi sen nasılsın mustafa nasıl

Ne kdr takmasanda mama verdigim icin vicdan azabi cektiren cok insan oldu oluyo..
Bu bnm elimde olan bisey dgldi ztn her cocuk nasibi kadar alir anne sütünü..
Üzülmüyorm desem yalan olur..
Tesekkur ederz teyzesi..

BEn aldim canm. Prego hoppala. Uzerinde 4. Aydan itibaren kullanilabilir yazio. Ama alirken 6. Aydan itibaren demislerdi.
Aaaa kullandın mı canım nasıl? Kullanmadıysan ne zaman kullanmayı düşünüyorsun bende istiyorum menun kalırsan yazar mısın bende alayım birde fiyatı ne kadar ay çok soru sordum

Ne kdr takmasanda mama verdigim icin vicdan azabi cektiren cok insan oldu oluyo..
Tesekkur ederz teyzesi..
Tatlım mama verdiğin için vicdan azabı çekmene giç gerek yok anne sütü almayanlara formul süt öneriyorlar sonuçta bebeğine muhallebi yedirmiyorsun formül süt içiriyorsun üzülmen çare değil hiç kendini bu konuda kötü hissetme,sende için rahat etsin diye ek gıda dönemi geldiğinde en güzel şekilde zaten beslersin hem öylede böylede her bebek büyüyor

Kimdi o sütlü nuriye yahu merak ettim

Bide kv var dimi ben görusmedigim icin bu tarz seyler yasamadim..ama hamilelikteki bi konusmamda niye devlette dogum yapmiyosun ne gerek var özele biz özelde mi yaptik dmsti artik gerisinden bahsetmeyim sen anla:) insanlar bi sunu anlasa burada bile biri birini üzdügünde hakka giriyor evet tanimiyorz birbirimizi ama yazilanlara üzülüyorsak bizi etkiliyorsa bu Hak iste..ben burda fark edip doktora gitmistim bizim kizin kilosunun normale gore az oldugunu ..ama burada da cok uzuldum bazi seyleri okuyunca..ztn bi canlinin sorumlulugunu almisiz bidd bır bır bır konusanlar dun esim devletn verdgi bi mama var cok icerse ishal oluyo ondan brn gunduz icmesi gereken miktari icirdim normlade gece kendi normal mamasindan icmesi lazim kaynamis suyu yokmus diye hazir mamayi icirmis yine ishal oldu dün yemyesil berbat kokulu bi kaka ateside cikmaya basladi...iki gun oncede uyardm verme o mamadan die neymis suyu yokmus döndu beni sucluyo sen suyunu kaynatmadin da ondanda sundanda
Ya dedim bak onuda sen dusunsene suyu bitmisse kaynatsana herseyi ben dusunuyorm yese ne kdr yedi kakasini yapsa ne renk yapti kussa niye kustu aman atesi var mi agladi kalk gezdir uykusu geldi salla ddm hani bi ses verse buyucek olay Allahtan sustu ayni saźın teli gibiyim bu aralar dokunsalar her telimden farkli bi ses cikicak:):)
Tsekkur ederz teyzesi:)

Ciktisini alip dagitasim geldi :))

Aaaa kullandın mı canım nasıl? Kullanmadıysan ne zaman kullanmayı düşünüyorsun bende istiyorum menun kalırsan yazar mısın bende alayım birde fiyatı ne kadar ay çok soru sordum
E bebekten indirimli 175 e aldik. 4. Aydan itibaren gunde 5 dk koyuorm. Sanki kucakta gibi duruo zaten. Koltugu cok rahat. Ama suan cok anlasilmio. Severler mi sevdiler mi anlayamadim. Senin sectigin urunun benzerleri de var e bebekte ben onlari da begendim ama oglumdan dolayi aski seklinde olmadigi icin buna karar verdim. Bir de bunda basmayi ogrenirler. Yurutec yerine de dusunduk.

Kızlar selam.. :) haftasonu cins cins insanlari misafir ettim ya... sinirler tavan yapti. Ya bi insan evladina oglum sen ne yapıyorsun demezmi... ortalığı birbirine katti.. kiz kardesi 9 aylık oglan gidip kiz kardeşinin yüzünü yastıkla bastırıyor bogacak resmen bizimki şiddetli seviyor deyip guluo babasi. Ne ana babalar var ya...

Bu arada bebegimin kakasi sanırım süt alerjisi kaynakli öyle oluyor. O gün geçmiş olsun diyen yazan herkese teşekkür ederim.

Tesekkur ederz teyzesi..
Bende ilk zamanlar sütum gelmedigi icin mama vermiştim doktorun odasinda aglayinca bende mama ile büyüdüm bak sonucta doktor oldum ne olmuş yani demisti:))) onemli olan bence cocugun beslenmesi ve sevgi ile büyümesi gerisi boş. Uzulme bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…