2014 Kasım Anneleri

Ben bi damla çıkarmak için gece gündüz emzirip sagarken ayy benim yatağa taştı çocuğun suratını suladi falan diye okuyunca gece oturup aglamistim tabi sonra yok gaz ne yok atak ne yok uykusuzluk ne diye abarttinca normal olmadığını anladim

öncelikle geçmiş olsun canm malesef eşler bu konuda bizim kadar detaycı düşünemiyorlar benmkide mama yaparken suyu fazla kaynatmş onu ılıtmak için damacana suyu kullanmştı ne anladm şimdi onun kaynattığı sudan allahtan bizimkine bişey olmamştı uyardım bidha yapmdı zaten erkek zekası sonuç odaklı derler ya doğru gözünün önüne sokacaksın bişeyi öyle uğraşmayacak hemen alıp yapacak tavsiyem suyun üzerine renkli kağıtlarla yaz yapıştır bari görünce bidaha yapmaz belki

Muhallebıyı nasıl yapıyosun canım

Kızlar bende yıllardır süt aldığımız amcadan Alıp kaynatıyorum arzumun yoğurt makinasında küçük cam kavanozlara mayalıorm 60 tl aldığımda cok kullanışlı

Canım merhaba, bende aldım arzumun yoğurt makinesinden. Henüz kullanmadım ama, nasıl mayalıyorsun?

He ya bide yataklarına taşıyordu demi olabilir bir iki damla ama taştı nedir arkadaş bende dedim bu kadar tesadüf silsilesi bir kişiyi bulamaz ek gıda muhabbeti başladı ya bir iki ay sonra yazar cık cık cık sizinkiler meyveli yoğurt yemiyor mu yaniii ayy benimkine sabah bir biberon brokoli pirasa ıspanak suyu verdim banamisin demedi bir daha istedi

Bişey sorucam şekerler. Bebişlerınızım kıyafetlerıne yumuşatıı kullanıyomusunız. Ben roxy kullanıyorum bu ara sert gıbı kıyafetler sudanda kaynaklanıyo olabılır ama bilemedım

Canım merhaba, bende aldım arzumun yoğurt makinesinden. Henüz kullanmadım ama, nasıl mayalıyorsun?
Aldığım sütü önce kaynatıyorum 1lt süte 1 Kaşık yoğurt koyup Yavaşça çırpıyorm sonra cam kavanozlara döküp 8 saati Seçiyorm zaten kararı o bence 12 saatte yoğurt ekşiyo

Aaa tabii ya sevgiyle büyüsün ilgiyle büyüsün ne olacak üzülmeyin ne olur ya

Aldığım sütü önce kaynatıyorum 1lt süte 1 Kaşık yoğurt koyup Yavaşça çırpıyorm sonra cam kavanozlara döküp 8 saati Seçiyorm zaten kararı o bence 12 saatte yoğurt ekşiyo

Aslında tamda merak ettiğim buydu, bende hangi seviyede tutmam gerekir diye düşünmüştüm. Fazla tutmanın ekşittiğini duymuştum çünkü. 8 iyi o zaman, bakalım inşallah becerebilirim.Teşekkürler.

Oyy senin ikizlerin vardı değil miiŞimdi zor ama ilerde çok güzel günler seni bekliyor

Oooo topiğimizin ilk dişi minik Yekta dan geliyooooor Bu arada bebeğin hafif kıstırma yapıyor mu benim minik kıstırmaya başladı ve acıyor diş çıkarınca ne yapıcaz

Bişey sorucam şekerler. Bebişlerınızım kıyafetlerıne yumuşatıı kullanıyomusunız. Ben roxy kullanıyorum bu ara sert gıbı kıyafetler sudanda kaynaklanıyo olabılır ama bilemedım
Biz ankaradayız sular kireçli çook sert çıkıyor kıyafetler, bebek kıyafetleri o kadar sert olmasada yinede yumuşak çıkmıyor,bende kullanıyorum...bingo nun antialerjik yumuşatıcısını aldım kızımda bende hapşurduk,değiştirdim yumoşunkini aldım hapşurmuyoruz artık, ilk başlarda bebek deterjanı ve bebek yumuşatıcısı kullanıyordum şimdi normal deterjan ve yumuşatıcıya döndüm ama ekstra durulama yaptırıyorum makineye

öğle arası kullanmıcam canım süt izni saat 3 te ya.. ben 2 de çıkmam lazım.
iş arkadaşlarım idare edecek 1-1,5 gibi çıkacağım..
sen kaçta çıkıosun

BEN AKŞAM 6,30 BEN BURDA SÜT SAĞIYORUM YA İZİN KONUSU OLMADI DAHA NAPARIM BİLMM İYİYMİŞ SENİN OZAMAN 2.YE ACIKANA KADAR GİDERSİN.OZAMANA KADAR SÜT BIRAKION MU.

Aa bilmiyordum Cnm 4 bucuk aylik . Bugunde degisiklik olsun diye portakal suyu vereyim demiştim vermem kesinlikle

VERME CANIM ELMA VER Bİ KAÇ ZAMAN SONRA ARMUTA GEÇ ACELESİ YOK ELBET YİCEK HEPSİNDEN SONRA MUZ PÜRESİ YAPARSIN FALAN HAVUÇ TA SANIRIM ÖLE HEMEN VERİLMİO.

Evet canım bana da zor geldi meyve sikacagi işi o yüzden sordum zaten 1-2 kaşık çıkar rendeyle

buda benim minie fındığım
maaşallah annesi canım benim gözlerine bak eller hep ağızda kuzuların

Kızlar bende yıllardır süt aldığımız amcadan Alıp kaynatıyorum arzumun yoğurt makinasında küçük cam kavanozlara mayalıorm 60 tl aldığımda cok kullanışlı

Canim bizimde sütüne güvendigim amca var ben kendimize hep ondan yapıyorum ama bebislere pastorize günlük sütle mi yapıyorlar genelde.sorun olur mu sence onunla yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…