amin canım sevindim gerçekten kış sonu bünye iyice zayıflıyor tekrar çok geçmiş olsun
Aynen bir ara uzun bir süre girmedim ne zaman gelsem mükemmel hayatlarını okuyodum sıkıldım
Yazdım ama aldı mi HAYIR
Kızlar bende yıllardır süt aldığımız amcadan Alıp kaynatıyorum arzumun yoğurt makinasında küçük cam kavanozlara mayalıorm 60 tl aldığımda cok kullanışlıcnm.maya ne kullaniyorsun normal ev yogurdu mu yoksa prebiyotik olanlardan falan mi
Bide kv var dimi ben görusmedigim icin bu tarz seyler yasamadim..ama hamilelikteki bi konusmamda niye devlette dogum yapmiyosun ne gerek var özele biz özelde mi yaptik dmsti artik gerisinden bahsetmeyim sen anla:) insanlar bi sunu anlasa burada bile biri birini üzdügünde hakka giriyor evet tanimiyorz birbirimizi ama yazilanlara üzülüyorsak bizi etkiliyorsa bu Hak iste..ben burda fark edip doktora gitmistim bizim kizin kilosunun normale gore az oldugunu ..ama burada da cok uzuldum bazi seyleri okuyunca..ztn bi canlinin sorumlulugunu almisiz bidd bır bır bır konusanlar dun esim devletn verdgi bi mama var cok icerse ishal oluyo ondan brn gunduz icmesi gereken miktari icirdim normlade gece kendi normal mamasindan icmesi lazim kaynamis suyu yokmus diye hazir mamayi icirmis yine ishal oldu dün yemyesil berbat kokulu bi kaka ateside cikmaya basladi...iki gun oncede uyardm verme o mamadan die neymis suyu yokmus döndu beni sucluyo sen suyunu kaynatmadin da ondanda sundanda
Ya dedim bak onuda sen dusunsene suyu bitmisse kaynatsana herseyi ben dusunuyorm yese ne kdr yedi kakasini yapsa ne renk yapti kussa niye kustu aman atesi var mi agladi kalk gezdir uykusu geldi salla ddm hani bi ses verse buyucek olay Allahtan sustu ayni saźın teli gibiyim bu aralar dokunsalar her telimden farkli bi ses cikicak:):)
Tsekkur ederz teyzesi:)
Muhallebıyı nasıl yapıyosun canımoyyyy maşallahh betüleee canım benimmm
valla canım biliyosun aynılarını bende yaşadım ve artık üzülmüyorum cidden..
bu bebekler bizim anneleri biziz Allaha bin şükür sağlıklı olsunlar yeterki..
o boş boş konuşanlar küvezdeki bebeği beklemeyi ne bilsinler..
doğum yapıp eve eli boş gitmeyi, sütlerinin boşa akmasını, bebeğinin göğsünü reddettiğinde içinin nasıl yandığını, gece gündüz habire biberon yıkamayı ne bilsinler..
bebek emzirmek annelik deryasında bir damla ancak..
boşver Allah biliyo bizde biliyoruz ne yaşadığımızı..
ek gıdaya bende başladım yoğurt ve muhallebi veriyorum..
meyve sularına da başladım kaşık kaşık..
doktor ayrıca pekmez, meyve püresi, sebze çorbası, hipp marka bebe büskivisini ıhlamurla eritip verebilirsin dedi..
onlara da haftaya yavaş yavaş başlıycam bakalım inşallah severler..
Kızlar bende yıllardır süt aldığımız amcadan Alıp kaynatıyorum arzumun yoğurt makinasında küçük cam kavanozlara mayalıorm 60 tl aldığımda cok kullanışlı
He ya bide yataklarına taşıyordu demiBen bi damla çıkarmak için gece gündüz emzirip sagarken ayy benim yatağa taştı çocuğun suratını suladi falan diye okuyunca gece oturup aglamistim tabi sonra yok gaz ne yok atak ne yok uykusuzluk ne diye abarttinca normal olmadığını anladim
Aldığım sütü önce kaynatıyorum 1lt süte 1 Kaşık yoğurt koyup Yavaşça çırpıyorm sonra cam kavanozlara döküp 8 saati Seçiyorm zaten kararı o bence 12 saatte yoğurt ekşiyoCanım merhaba, bende aldım arzumun yoğurt makinesinden. Henüz kullanmadım ama, nasıl mayalıyorsun?
Aaa tabii ya sevgiyle büyüsün ilgiyle büyüsün ne olacak üzülmeyin ne olur yaBende ilk zamanlar sütum gelmedigi icin mama vermiştim doktorun odasinda aglayinca bende mama ile büyüdüm bak sonucta doktor oldum ne olmuş yani demisti:))) onemli olan bence cocugun beslenmesi ve sevgi ile büyümesi gerisi boş. Uzulme bence:)
Canım benim yaaakaraca01
Bende bu sut olaylarini okuyunca aglamistim
benim yok diye keske hic girmeseydim bu foruma demistim ballandira ballandira anlatanlari gorunce
Aldığım sütü önce kaynatıyorum 1lt süte 1 Kaşık yoğurt koyup Yavaşça çırpıyorm sonra cam kavanozlara döküp 8 saati Seçiyorm zaten kararı o bence 12 saatte yoğurt ekşiyo
Oyy senin ikizlerin vardı değil miiE bebekten indirimli 175 e aldik. 4. Aydan itibaren gunde 5 dk koyuorm. Sanki kucakta gibi duruo zaten. Koltugu cok rahat. Ama suan cok anlasilmio. Severler mi sevdiler mi anlayamadim. Senin sectigin urunun benzerleri de var e bebekte ben onlari da begendim ama oglumdan dolayi aski seklinde olmadigi icin buna karar verdim. Bir de bunda basmayi ogrenirler. Yurutec yerine de dusunduk.
Oooo topiğimizin ilk dişi minik Yekta dan geliyoooooriyiyim çok şükür yekta diş çıkartıyo çok sıkıntılı eşim misyon sınavına hazırlanıyordu bir aydır bana hiç yardımcı olamadı baya zorlandım bebeyle giremedim de forma bende özledim sizi sen nasılsın mustafa nasıl
Biz ankaradayız sular kireçli çook sert çıkıyor kıyafetler, bebek kıyafetleri o kadar sert olmasada yinede yumuşak çıkmıyor,bende kullanıyorum...bingo nun antialerjik yumuşatıcısını aldım kızımda bende hapşurduk,değiştirdim yumoşunkini aldım hapşurmuyoruz artık, ilk başlarda bebek deterjanı ve bebek yumuşatıcısı kullanıyordum şimdi normal deterjan ve yumuşatıcıya döndüm ama ekstra durulama yaptırıyorum makineyeBişey sorucam şekerler. Bebişlerınızım kıyafetlerıne yumuşatıı kullanıyomusunız. Ben roxy kullanıyorum bu ara sert gıbı kıyafetler sudanda kaynaklanıyo olabılır ama bilemedım
öğle arası kullanmıcam canım süt izni saat 3 te ya.. ben 2 de çıkmam lazım.
iş arkadaşlarım idare edecek 1-1,5 gibi çıkacağım..
sen kaçta çıkıosun
Aa bilmiyordum Cnm 4 bucuk aylik . Bugunde degisiklik olsun diye portakal suyu vereyim demiştim vermem kesinlikle
Evet canım bana da zor geldi meyve sikacagi işi o yüzden sordum zaten 1-2 kaşık çıkar rendeylebiz haftasonu cam rende aldık paşabahçeden 12 lira mı neydi..
elma sıkmayı denedik baya suyunu çıkardı püresinide süzgeçten geçirdik 10-15 kaşık çıktı suyu..bebeğin içiceği ne kadar olucakki ilk günler bir kaç kaşık veriyosun zaten..
havucuda rendeleyip sıkınca suyu çıkar sanırım..
katı meyve sıkacağını uzun süre kullanamayız diye almadık bide onun temizlenme sıkıntısı var..
maaşallah annesi canım benim gözlerine bakbuda benim minie fındığım
Ben yumusatici yerine sirke kullaniyorum. Memnunum. Dene istersen.Bişey sorucam şekerler. Bebişlerınızım kıyafetlerıne yumuşatıı kullanıyomusunız. Ben roxy kullanıyorum bu ara sert gıbı kıyafetler sudanda kaynaklanıyo olabılır ama bilemedım
Kızlar bende yıllardır süt aldığımız amcadan Alıp kaynatıyorum arzumun yoğurt makinasında küçük cam kavanozlara mayalıorm 60 tl aldığımda cok kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?