Canım aynısını yaşıyoruz hepimiz üzülme olur mu bu gün inanmayacaksın Belki ama oğlum babasının kucağında kestirirken eşimin öteki omzuna başımı yaslayım dedim bir uyandı oğlum bir ters baktı bana dünyamı şaşırdım:) eşim aferin oğlum anneyi yaklaştırma yanıma artık dedi:) bildiğin gibi uyumayan bir oğlum var o yüzden artık oğlumuzla oturma odasında yatıyorum çünkü babamıza dünyayı dar eder olduCildirciiiim.. Kocamla ne ozel hayatim kaldi ne bir sey cok moralim bozuk.. Basimi omzuna yaslayabilsem sukredecegim.. Hic firsat vermiyor kizim..
Ben mi nobetciyim sadece?
Kızlar eşim çok fena grıp olduya. Kızımada banada yaklaştırmıyorum. Yataklarıda ayırdık
Muhallebiyi günde bir defa mi veriyor sun canım
arkadaslarım benım arkadasım var bebegım ıştahsızlıgından şıkayetçi bebegı 2.400 gr dogdu ve sonra hızla kılo aldı herkes şaşırdı cocuga nazar dedı 4.ayında6 kıloyken sımdı hala 6 kılo bebegı suan 6.5 aylık cok uzuluyor ne bıberon alıyor ne mama anne sütüde var ama ondada cekıyor cok az bırakıyor doktora gıtmısler eklere baslatmıslar bebekler ıcın pudınk var ya tek onu yıyor cocuk ya gerısını ver cıldırıyor bu arada gecede hiç kalkmıyormus emmeye 11 de yatıyormus 6da kalkıyorumus buraya üye olmasını ıstedım teknolojıyle pek arası yok ben sorayım deıdmşimdilik evet canım bazen veremediğim gün de oluyo..
Gunaydin zeycm nasilsin nasil gidio bebisler. Ben de muhallebi vermek istiorm sen hangi markanin aldinilk hafta 1 damla 2. hafta 2 damla 3. haftadan sonra hep 3 damla canım
şimdilik evet canım bazen veremediğim gün de oluyo..
Gunaydin zeycm nasilsin nasil gidio bebisler. Ben de muhallebi vermek istiorm sen hangi markanin aldin
kızlar bebelak nasıl arkadas ondan kullanıyor dedım ondan alma hip yada esema al dedım onlar pahalı dıye almıyor bebelak kullanan varmıbende arı mamanın elmalısı ve herobabyin düz normali var canım..
arı mama daha katı ve yoğun.
hero baby i istersen biberon kıvamındada hazırlayabiliosun
kızlar bebelak nasıl arkadas ondan kullanıyor dedım ondan alma hip yada esema al dedım onlar pahalı dıye almıyor bebelak kullanan varmı
demi ya tadı kotü geldi bebelakın arkadaşa diyimde esema yada hip alsın bende almıs olsan ıkısınden brını alırımdım şuan gerek yokta inş 6aydan önce olmaz gerekbebeğim tüm mamaları red ettiği için hepsini denedim..
bebelacta fena değil..
ama bence en güzeli hipp ve sma..
demi ya tadı kotü geldi bebelakın arkadaşa diyimde esema yada hip alsın bende almıs olsan ıkısınden brını alırımdım şuan gerek yokta inş 6aydan önce olmaz gerek
oylemı tamam derım canım ben ona hiç birsey yemıyor cocuk 4.aydan berı aynı kıloda 6.5 aylık oldu cocuk yaa emıyor cok az bırakıyoryok ya tadı güzel hatta bence tadı en kötü olan sma.. çok ağır ama güzel bir mama.
eğer maddi durum el vermiosa bebelac yada hero baby alsın
oylemı tamam derım canım ben ona hiç birsey yemıyor cocuk 4.aydan berı aynı kıloda 6.5 aylık oldu cocuk yaa emıyor cok az bırakıyor
aynisini dun biz yasadik ondan canim sikildi canim ne zaman yakinlasacak olcak zaten uyaniyor artik ona sasmiyorum da :) oyle derin uykuya yatmisti ki tv izlerken basimi esimin dizlerine koyayim dedim inanir misin otuz sn icinde uyandi :) hissediyor mu ne.. Erkek olsa dicem annedini kiskaniyor bizim kiz babasini kiskaniyor herhal hehehh :)
Canım aynısını yaşıyoruz hepimiz üzülme olur mu bu gün inanmayacaksın Belki ama oğlum babasının kucağında kestirirken eşimin öteki omzuna başımı yaslayım dedim bir uyandı oğlum bir ters baktı bana dünyamı şaşırdım:) eşim aferin oğlum anneyi yaklaştırma yanıma artık dedi:) bildiğin gibi uyumayan bir oğlum var o yüzden artık oğlumuzla oturma odasında yatıyorum çünkü babamıza dünyayı dar eder olduMecbur topladık pılımızı pırtımızı haffudumuzu popo sillerimizi taşındık oturma odasına Benimde işime geliyor en azından tv falan derken uykum açılıyor
sagol onerin icin canim onu gormustum ama pahali gelmisti biraz.. Biraz da kizim fon makinesinin sesiyle sakinlesiyor telime kaydettim onu uyku arasinda fln tam uyanamamis agliyorsa onunla sakinlesip uyuyor ama gozlerini actiysa emmeden uyumaz :)Bebeği uyumayan arkadaşlarım. Nette uyku arkadaşı araştırırken cloud b kuzucuğu görmüştüm. Bebeği rahatlatan 4 farklı ses çıkarıyor. E bebekten aldım ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Çok uykusuz bir bebeğim yok ama yine de son zamanlarda uykuya direnip sallamaya başlayınca ağladığını fark ettim. Demin emdikten sonra kakasını yaptı kızım ve altını değiştirirken uyandı tabi. Sallamaya başlayınca yine huysuzlandı kuzucuğun bahar yağmurları modunu açtım ve 5 dk. içerisinde yine uyudu. Fiyatı biraz pahalı bence. Ben küçük boyunu e bebekten 65 liraya almıştım. Yani sizinkilerde nasıl bir etki gösterir bilemem ama denemeye değer bence. İnşallah işinize yarar
markası nedır cnmbak mama almasın madem 6 aylık...
bu muhallebiler var tatlı..
muzlu şeftalili falan onlardan alsın tattırsın..
mama yine yemez o çocuk
canım arı marka muhallebilerden kullanıyorum ilk günler çok sulu yaptım sonra yavaş yavaş koyulaştırmaya başladım yapılış şekli yazıyo zaten kutuda..
markası nedır cnm
vıtamınlımı kilo aldırıyormumarkası nedır cnm
peki kilo aldırıyormu yaramıyormu cnmben arı mamanınkini alıyorum canım..
ama her markadan var..
alsın çeşit çeşit denesin zaten ucuz yani..
5-8 tl arası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?