2014 Kasım Anneleri

Kizlar bu arada dün bi arkadas keci sütü mayalama için soru sormuştu sanki. Birde yoğurtsuz yogurt mayalanmiyor ise ilk yogurt nasıl mayalanir demişti :)

Bugün eşim a101 den yogurt mayasi almış. İnek sütü alerjisi olduğu için bebeğimde... bilginize :)
 
Salonda yanımızda durduğu sürece benim oglumda bakıyor tv ye arkasını çevirsem de kafayi geri atıyor bakmak için kızım da izlemişti çok şükür bir zararini görmedim inşallah bunda da görmem
Ay tam bizimkide ayni seyi yaparken seni okudum aynen benimkide oyle kafayi geriye atiyo izliyo
 
Allahım her işe yarar kaynana yapmışlar. Bizi de gör Yarabbim .
Ne varsakendi annemizde malesef,Ben anneme uzagim burdayken herseyimize kostu gece bile bebegin sesini duyar duymaz gelir sakinlestirirdi uykum gelince beni uyuturdu bebegime bakardi sabah kahvaltimi hazirlamak ne kelime lokma lokma tabagima koyardi yumurtami soyardi kizimda hic aglamazdi annemde, duzenimizi kurdu bize resmen ana babaligi ogretti gitti gittigi gunun haftasi mastit oldum atesler icinde yattim atladim kizimla bu sefer ben annemle babamin yanina gittim toparladi beni evimize geldik annemin kurdugu duzende devam ediyoruz onu hala cok ozluyorum isimi yapiyor diye degil annem oldugu icin off. Simdi ek gidayada annemin soyledikleriyle baslayacagim. Annesi yaninda olanlar cok sanslisiniz
 
kesinlikle kaynama ve anne okadr farklıki benim annemde oyke aynı hem bebeğime kıyamıyo hem bana sabah kahvalım hazr gece alırsı bebek uyanınca anneler çok verici suan kaynanam yanımda hem iş hem bebek hemde onun akrabaları geliyor durmadan misafir akiam oluyo oğluusö gelcek ne yemek yapcan diyo sanki kendi kadın değil bir kezde sen yap geliniz ya hizmet bekliyorlar arada yapıyo işte bulaşık falan okadar aman napimm Allah saglık versin yavrumada banada yaparım eşimi seviyorum oda annesi biz gibi emek vermş oğluna saygım varsa bundan yanii ama hiç bir zaman kynana anne olmaz ozellikleede kızı varsayada benim annem mükemmel bir insan ondan böyle kariılaştırmaya gidiyorum
 
Benim kızımda tv izlemeyi çok seviyor. Ne kadar engellemeye çalışsam da bakıyor. Koltukta düz yatarken kendini yavaş yavaş yana kaydırıyor yine bakıyor. İzlemesini engelleyince de kızıyor. Gerçi çoğu zaman odasında ama salona gelince birazcık bakmasına izin veriyorum ben de :)
 

Kızım 4 yaşını bitecek onunkilerı bile hala ütülüyorum canım çamaşırları na kadar ama kızım da atopik alerjik var dı geçti şükür aliskanlik oldu herhalde bende hala devam
 
güzel bilgi birçok soru işaretine cevap olmuş tesekkurler
 
Programın simgesi nasıl canım?
 
İyi aksamlar guzel annisler.aklima takildi hamileyken aldigim kan ilaclari benim istahimi cok acmisti cogu kisidende ayni seyi duydum.dorduncu aydan sonra verilen kan damlasida bebeklerin istahini aciyormu bilginiz varmi?
 
Benim kvdenin de fazlası vardır eksiği yoktur maşallah diyim 3 ay evinde beraber yamana baktık yemegim önüme geldi gece KV uykusuz kaldı ben uyudum kahve içmeye bile yolladı bizi bunalmiyim diye simdi evimdeyim ama ssağolsun hhep eli üzerimizde 10 dklik mesafe aramiz eve dönerken ssanki memleketten geliyomus gibi cay makarna patates soğan doldurmuş poşet poşet ne zaman ziyarete gelse kek kurabiye eli dolu gelir şimdi sarma
sarmış eşim alamaya gitti inşallah bende.onun gibi bi kvde olurum Allah bin değil on bin kez razi olsun
Oyyy her eve lazım o kayınvalideden bende istiyorum bananeeeeee
 

Kızım 4 yaşını bitecek onunkilerı bile hala ütülüyorum canım çamaşırları na kadar ama kızım da atopik alerjik var dı geçti şükür aliskanlik oldu herhalde bende hala devam

Ben de oğlum doğana kadar kızımın kilotlarını bile ütüledim. Şimdi başedemiyorum malesef bıraktım ütü işini. Oğlum hala gaz bombası gibi kucagımdan ınmiyor yada emiyor gunduz cok az uyuyor. yemeği bile zor yapıyorum.

Eve döndüğümden beri takip edemiyorum forumu.

Dün kendi doktorumuz emekli oldugu için bir dr a ilk kez gittik. Bir arkadasım goturuyordu oğlunu bır daha asla gıtmem.Hala sinir oluyorum aklıma geldikçe. Kıyafetlerını bile cıkarmadı beyfendi tarttı öyle. Kıyafetlerının üstünden sırtını dinledi ooyle 1 dk bıle değil. ne duyduysa artık. Rota nın ıkıncı dozunu yaptırcaktım yaptı ve 149 tl para istedi daha önce gıttıgımız hastanede 142.5 vermiştim vezneye. Parasında değilim de Bu adam parayı alıp cebine koydu. Aşıları hastane üzerinden değil kendı alıp yapıyor. Odasında zaten ilaç mümesilleri vardı hocam size yemek alalım meyve alalım adam da olur dedi gönderdi onları. Nasıl sinir oldum anlatamam. Öylesine cvp verdı sordugum bırkaç şeye o kadar.
 
Gaziosmanpaşa Sultangazi tarafında oturanınız var mı sevgili anneler. Gercekten işini severek yapan ve ilgilenen bir çocuk doktoru arıyorum. yirmisekizonbirdoksan canım sen söylemiştin sanırım türkiye hastanesini ama o tarafa gecmek zor oluyor trafık malum.
 
canim ilk soruyu ben sormustum :) benim kizimin da inek sutu alerjisi var ya keci sutunu nasil mayalayacagim diye.. Coook tesekkur ederim sana canim peki o maya inek sutu fln icermiyor degil mi adi ne?
 
Evet canım ben söylemiştim. Ama belirteyim, doktorumuz sakin sessiz bi bey. Hani sen sormadan pek bişey anlatmaz. Ben de öyle olduğum için anlaşıp gidiyoruz :) ben her şeyi kafama takmam.
 
artık bende dayanamıyorum. Kendimi sürekli sakinlestirmeye çalışıyorum ama gittikçe zorlaşıyor. Oğlum huysuz olunca benim de nevrim dönüyor. Uyumuyor uykusuna alamayınca hep huzursuz. Ben de gurbette yim. Anneciğim gece oğlum ağlayinca sen yat annem ben bakarım derdi. Sadece emzirir otururdum. 16 gün kaldı o da çalışıyor döndü. Yapayalnızim. Eşim uzun saat çalışıyor. KV yan tarafta gelir 5 dk bebegiöper gider. Oda Hafta da bir. Ben zamanında çok hamile ve çocuklu kadına yardım ettim. Yengelerimin evlerine gider her şeylerin yapardım sırf yorulmasinlar dıye. Kırıkları çıkana kadar iki yengemin yanında kalmıştım. Şimdi bakıyor bana yardım eden bir allahın kulu yok. Rabbim asla isyan etmek istemem ama zorums gidiyor bazen.
 
Evet canım ben söylemiştim. Ama belirteyim, doktorumuz sakin sessiz bi bey. Hani sen sormadan pek bişey anlatmaz. Ben de öyle olduğum için anlaşıp gidiyoruz :) ben her şeyi kafama takmam.

Anladım cnm. Bizim doktorumuz heryerını ınceler anlatırdı bır taraftan sanırım ona alıştıgım için ilgisiz geliyor doktorlar bana. Kızımı her goturdugumde bezını acıp akıntısı var mı dıye bile bakardı koku varsa tahlile gonderırdı. Alpereni de enson götürdüğümde cok guzeel muayene etmişti
 
Olabilir havuç zten emin değilim dedim ama hepsinden verme hemen bence sırayla acelesi yok nasılsa.yavaş yavaş alışsın.
Öyle ztn cnm ilk elma verdim 3 gun bi sknti olmadi sonra 3 gun armut simdi 3 gun havuç tabi sadece 2_3 cay kasigi tattiriyorum.bizim dr 5.ay yogurt dedi bunlar alistirma evresi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…