- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
kitap şeklnde kırmızı renkli ortasında papatya varProgramın simgesi nasıl canım?
su veriyormsn pekiÖyle ztn cnm ilk elma verdim 3 gun bi sknti olmadi sonra 3 gun armut simdi 3 gun havuç tabi sadece 2_3 cay kasigi tattiriyorum.bizim dr 5.ay yogurt dedi bunlar alistirma evresi
ne yoğurdu dedi bizmki mamadan myala kesinlikle inek sütü yok dedi kararszm bnde nasıl mualayacağm konusunda.sÖyle ztn cnm ilk elma verdim 3 gun bi sknti olmadi sonra 3 gun armut simdi 3 gun havuç tabi sadece 2_3 cay kasigi tattiriyorum.bizim dr 5.ay yogurt dedi bunlar alistirma evresi
Benim kvdenin de fazlası vardır eksiği yoktur maşallah diyim 3 ay evinde beraber yamana baktık yemegim önüme geldi gece KV uykusuz kaldı ben uyudum kahve içmeye bile yolladı bizi bunalmiyim diye simdi evimdeyim ama ssağolsun hhep eli üzerimizde 10 dklik mesafe aramiz eve dönerken ssanki memleketten geliyomus gibi cay makarna patates soğan doldurmuş poşet poşet ne zaman ziyarete gelse kek kurabiye eli dolu gelir şimdi sarma
sarmış eşim alamaya gitti inşallah bende.onun gibi bi kvde olurum Allah bin değil on bin kez razi olsun
ne güzel bk maşallah ALLAH agız tadınızı bozmasn iyi insanlarda çok gerçektenBenim kvdenin de fazlası vardır eksiği yoktur maşallah diyim 3 ay evinde beraber yamana baktık yemegim önüme geldi gece KV uykusuz kaldı ben uyudum kahve içmeye bile yolladı bizi bunalmiyim diye simdi evimdeyim ama ssağolsun hhep eli üzerimizde 10 dklik mesafe aramiz eve dönerken ssanki memleketten geliyomus gibi cay makarna patates soğan doldurmuş poşet poşet ne zaman ziyarete gelse kek kurabiye eli dolu gelir şimdi sarma
sarmış eşim alamaya gitti inşallah bende.onun gibi bi kvde olurum Allah bin değil on bin kez razi olsun
Ben de ablama yardim ettim senin yengelerine ettigin gibi. Hepp yaninda oldum. Iki bebekle sacimi dahi duzeltemiorm sabah. Gelio bebisleri sevip gidio. Bir de bana tek cocugunu nasil zorluklarla buyuttugunu anlatio. Diyemiom ki ablam senin birtane bu kadar zorsa ben ne yapayim:artık bende dayanamıyorum. Kendimi sürekli sakinlestirmeye çalışıyorum ama gittikçe zorlaşıyor. Oğlum huysuz olunca benim de nevrim dönüyor. Uyumuyor uykusuna alamayınca hep huzursuz. Ben de gurbette yim. Anneciğim gece oğlum ağlayinca sen yat annem ben bakarım derdi. Sadece emzirir otururdum. 16 gün kaldı o da çalışıyor döndü. Yapayalnızim. Eşim uzun saat çalışıyor. KV yan tarafta gelir 5 dk bebegiöper gider. Oda Hafta da bir. Ben zamanında çok hamile ve çocuklu kadına yardım ettim. Yengelerimin evlerine gider her şeylerin yapardım sırf yorulmasinlar dıye. Kırıkları çıkana kadar iki yengemin yanında kalmıştım. Şimdi bakıyor bana yardım eden bir allahın kulu yok. Rabbim asla isyan etmek istemem ama zorums gidiyor bazen.
Demek lazım aslında. Benimki ler uzakta. Yakın olsa eminim herkes yardımıma gelirdi. Şans işte. Ben böyle düşünüyorum. Olmayınca olmuyor.Ben de ablama yardim ettim senin yengelerine ettigin gibi. Hepp yaninda oldum. Iki bebekle sacimi dahi duzeltemiorm sabah. Gelio bebisleri sevip gidio. Bir de bana tek cocugunu nasil zorluklarla buyuttugunu anlatio. Diyemiom ki ablam senin birtane bu kadar zorsa ben ne yapayim:((
Ben de kp kv cok kizginim ama senin hikayeni merak ettim. Gercekten cok kizginsn. yazdigin her kelimeden anlasilio. Yine de kalbini serin tut. Yrabbim bilsin..Canım emın ol eşimde benım boyle davranmama cok tepkı vermıyosa ben haklıyım onlar cok hatalı demktır. Eşim ailesıne cok baglıdır normalde. Bızım hokayemız düğün gunu başladı. Ben dugun vıdeomu bıkere ızlemedım ıstemıyorum. Ogunu hatrlamak istemıyorum ve asla kımsede benım dugunumle ilgılı konuşamaz duymak hatrlamak istemıyorum. Bunun sebebı kv ve kp Bu başlangıc o iki senedr nelerr nelerr emin ol ben az bile yapıyorum. Bir kızın dugun gununu duymaya tahammul edemenesı be demk bılıyomusun. Ben içimden gelerek ilerde kızıma sugunumu ızletemıcem anlatamıcam. Onlarada torun sevgısı yaşatmıcam.yaptıklarının bedelını cocugumun sevgısızlıgıyle ödicekler
Masallah carputi cok sanslisin anneni aratmiyor baksanaBenim kvdenin de fazlası vardır eksiği yoktur maşallah diyim 3 ay evinde beraber yamana baktık yemegim önüme geldi gece KV uykusuz kaldı ben uyudum kahve içmeye bile yolladı bizi bunalmiyim diye simdi evimdeyim ama ssağolsun hhep eli üzerimizde 10 dklik mesafe aramiz eve dönerken ssanki memleketten geliyomus gibi cay makarna patates soğan doldurmuş poşet poşet ne zaman ziyarete gelse kek kurabiye eli dolu gelir şimdi sarma
Uzulur tabii insan uzulmez mi iyi gune herkes gelirartık bende dayanamıyorum. Kendimi sürekli sakinlestirmeye çalışıyorum ama gittikçe zorlaşıyor. Oğlum huysuz olunca benim de nevrim dönüyor. Uyumuyor uykusuna alamayınca hep huzursuz. Ben de gurbette yim. Anneciğim gece oğlum ağlayinca sen yat annem ben bakarım derdi. Sadece emzirir otururdum. 16 gün kaldı o da çalışıyor döndü. Yapayalnızim. Eşim uzun saat çalışıyor. KV yan tarafta gelir 5 dk bebegiöper gider. Oda Hafta da bir. Ben zamanında çok hamile ve çocuklu kadına yardım ettim. Yengelerimin evlerine gider her şeylerin yapardım sırf yorulmasinlar dıye. Kırıkları çıkana kadar iki yengemin yanında kalmıştım. Şimdi bakıyor bana yardım eden bir allahın kulu yok. Rabbim asla isyan etmek istemem ama zorums gidiyor bazen.
Ya bizimki de güzel muayene ediyor ama bir sorun yoksa bir şey demiyor. Gerçi ne dicek ki?bence bi dene bu doktoru. Bu arada Bebişin adı Alperen mii, adaş mı bebişlerimiz :)Anladım cnm. Bizim doktorumuz heryerını ınceler anlatırdı bır taraftan sanırım ona alıştıgım için ilgisiz geliyor doktorlar bana. Kızımı her goturdugumde bezını acıp akıntısı var mı dıye bile bakardı koku varsa tahlile gonderırdı. Alpereni de enson götürdüğümde cok guzeel muayene etmişti
Ya bizimki de güzel muayene ediyor ama bir sorun yoksa bir şey demiyor. Gerçi ne dicek ki?bence bi dene bu doktoru. Bu arada Bebişin adı Alperen mii, adaş mı bebişlerimiz :)
Oğlum banyoda çok ağlıyor kızlar. Son 1 aydır böyle, önceden ağlamazdı. Şimdi küvetin filesine yattığı an ağlamaya Başlıyor. Normal ağlamada değil, Susturamıyoruz eşimle ne yapacağımızı şaşırıyoruz artık. Küveti sıkıca tutup, kendini ittiriyor, valla Allah korusun elimden kayacak diye korkuyorumbanyoyu sevmesi için ne yapmamız lazım acaba
Bu sabah bende bi Öküzle evli olduğumu anladim.. bunu anlamam icin bebegim olmasi gerekiyormus demek kievlenince degismeyen kocam cocuktan sonra cok degisti kiskaniyo sanki minicik bebegimi onu parcalayasim var bu kadar anlayissiz oldugu iciiin
Kızı olan anniişlrr kızımın altını değişrken beyaz akınyı gibi bişe geldi vajinadan normalmiki sizde gördnüzmü
Benimde gordugum olmustu arada canim bilmemki neden acaba
Hahaha:) Aynen ne desem doktor "Çok normal" diye cevap veriyor. Anlamadım gitti. :) Evliliğimde mutsuzum artık ya. Çocuktan önce ve sonra olarak iki döneme ayrıldık. :)Çok sekersin sen
Valla Dr a ne desem normal diyo demek ki ben anormalim dedim güneşli günlerin gelmesini bekliyorum
artık bende dayanamıyorum. Kendimi sürekli sakinlestirmeye çalışıyorum ama gittikçe zorlaşıyor. Oğlum huysuz olunca benim de nevrim dönüyor. Uyumuyor uykusuna alamayınca hep huzursuz. Ben de gurbette yim. Anneciğim gece oğlum ağlayinca sen yat annem ben bakarım derdi. Sadece emzirir otururdum. 16 gün kaldı o da çalışıyor döndü. Yapayalnızim. Eşim uzun saat çalışıyor. KV yan tarafta gelir 5 dk bebegiöper gider. Oda Hafta da bir. Ben zamanında çok hamile ve çocuklu kadına yardım ettim. Yengelerimin evlerine gider her şeylerin yapardım sırf yorulmasinlar dıye. Kırıkları çıkana kadar iki yengemin yanında kalmıştım. Şimdi bakıyor bana yardım eden bir allahın kulu yok. Rabbim asla isyan etmek istemem ama zorums gidiyor bazen.
amin iyi dileklerine katılmamak imkansız. Allah ım evlatlarımızı hayırlı etsin inşallahHaklısın ama işte kimseye anlatılmayanları burda içimizden döküyoruz diye düşünüyorum. Yabancı bir şehirde tek başımıza kimsenin yardımı olmadan hayatı yaşamaya çalışıyoruz ve burası bana en ii gelen şey gerçekten. Çocuklarım la sıkıntılar bir yana çok mutluyum çok şükür çok güzel vakitlerimiz var. Bende ilk kızıma 4 yıl tedaviden sora 2. Oglusuma hiç beklemediği bir anda Allah in mucizesi ile kavuşmuş bir anneyim. Dilerim Allah hepimizin evlatları nı korusun kimseyi evlatları ile sinamasin. Sende inşallah bebeğin çok. Mutlu ol yazını çok beğendim gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?