2014 Kasım Anneleri

Öyle ztn cnm ilk elma verdim 3 gun bi sknti olmadi sonra 3 gun armut simdi 3 gun havuç tabi sadece 2_3 cay kasigi tattiriyorum.bizim dr 5.ay yogurt dedi bunlar alistirma evresi
ne yoğurdu dedi bizmki mamadan myala kesinlikle inek sütü yok dedi kararszm bnde nasıl mualayacağm konusunda.s

Maasallah ya numunelikmis seninki ve yirmisekizonbirdoksan inki:) ben cok ugrastim kv ile iliskim iyi olsun diye ama olmayinca olmuyormus

benimki daha nişanliyken "kimse kv desini annesi kadar, gelinini de kizi kadar sevemez dedi". Ben msji almamisim; anneme aldigim herseyden onada aliyodum. Annemi aradigim kadar onu da ariyodum. dogumdan sonra geldi; ben yine ayrim yapnadim iki anne de esit gelecek diye ama keske yapsaymisim; gercek yuzunu gorduk. Hadi ben neyse de esim cok uzuldu annesinin dediklerine, yaptiklarina ve yapmadiklarina zeki geciniyodum ama ancak 6 yilin sonjnda cozdum hatunu ve entrikalarini Allah sizinkilerden razi olsun; benimku gibileri de bildigi gibi yapsin

ne güzel bk maşallah ALLAH agız tadınızı bozmasn iyi insanlarda çok gerçekten

Ben de ablama yardim ettim senin yengelerine ettigin gibi. Hepp yaninda oldum. Iki bebekle sacimi dahi duzeltemiorm sabah. Gelio bebisleri sevip gidio. Bir de bana tek cocugunu nasil zorluklarla buyuttugunu anlatio. Diyemiom ki ablam senin birtane bu kadar zorsa ben ne yapayim:((

Demek lazım aslında. Benimki ler uzakta. Yakın olsa eminim herkes yardımıma gelirdi. Şans işte. Ben böyle düşünüyorum. Olmayınca olmuyor.

Ben de kp kv cok kizginim ama senin hikayeni merak ettim. Gercekten cok kizginsn. yazdigin her kelimeden anlasilio. Yine de kalbini serin tut. Yrabbim bilsin..

Masallah carputi cok sanslisin anneni aratmiyor baksana

Uzulur tabii insan uzulmez mi iyi gune herkes gelir

Ya bizimki de güzel muayene ediyor ama bir sorun yoksa bir şey demiyor. Gerçi ne dicek ki?bence bi dene bu doktoru. Bu arada Bebişin adı Alperen mii, adaş mı bebişlerimiz :)

Ya bizimki de güzel muayene ediyor ama bir sorun yoksa bir şey demiyor. Gerçi ne dicek ki?bence bi dene bu doktoru. Bu arada Bebişin adı Alperen mii, adaş mı bebişlerimiz :)

Güzel muayene etmesi önemli sadece tabi denemek istiyorum aslında ama tek başıma oraya gitmem cok zor bakalım eşim Oraya gitmeyi kabul edecek mi :)

Evet canım bizimki de Alperen :) ablamız da Asya :)

Kızlar eşim çok fena grıp olduya. Kızımada banada yaklaştırmıyorum. Yataklarıda ayırdık

canım nasıl oldu oğlun

bende de var bitane ondan, haftasonu bebeği anneme bırakıp biraz başbaşa dışarı çıktık konuştuk şimdi daha iyi gibi o da çabalamaya başladı, baba olmak zormuş Öyle diyo

Kızı olan anniişlrr kızımın altını değişrken beyaz akınyı gibi bişe geldi vajinadan normalmiki sizde gördnüzmü

Benimde gordugum olmustu arada canim bilmemki neden acaba

Kız bebeklerde olabilirmiş hamileyken bi arkadaş sormuştu doktora, bana da kız olursa aklında demişti.

Çok sekersin sen
Valla Dr a ne desem normal diyo demek ki ben anormalim dedim güneşli günlerin gelmesini bekliyorum
Hahaha:) Aynen ne desem doktor "Çok normal" diye cevap veriyor. Anlamadım gitti. :) Evliliğimde mutsuzum artık ya. Çocuktan önce ve sonra olarak iki döneme ayrıldık. :)

Allah kuvvet versin canim; ben de senin gibi yengeme, kuzenlerime gider ne isleri varsa yapardim. Simdi gurbetteyim burda kimse yok. esim ayin yarisinda sehir disinda oluyor. En zor donemde tek basimaydim; Kv deye kendimi ispatlicam diye annemi de cagiramamistim...
Simdi hastayiz diye annem burda; oncesinde de ben memleketteydim. Annem gideyim artik diyecek diye korkuyorum...
Senin annenin yanina gitme durumun varsa git canim ya; sana da kuzuna da iyi gelecektir...

amin iyi dileklerine katılmamak imkansız. Allah ım evlatlarımızı hayırlı etsin inşallah

Son düzenleme:
Anne olduktan sonra değişecek şeyler..

1. Dışkı, idrar, ter, gaz, kusmuk gibi eskiden size mide bulandırıcı gelen şeyler, artık olumsuz etki yaratmayacak. Kimi zaman onlarla karşılaşmak sizi sevindirecek bile!

2. Önceden korkmadığınız şeyler şimdi sizi korkutmaya başlayacak.

3. Fedakarlık adını verdiğiniz pek çok şey, artık size fedakarlık olarak görünmeyecek. Tüm bunları isteyerek ve dönüşünü beklemeden yapacaksınız. 4. Ailenize, özellikle de annenize başka bir saygı ve sevgiyle bakacaksınız.

5. Bebeğinizin canı yandığında ve hıçkıra hıçkıra ağladığında, kendi canınızın yanmasından daha büyük bir acı hissedeceksiniz.

6. Eskiden canınızı sıkan pek çok detay, gözünüze çok daha önemsiz görünecek.

7. Artık aynada kendinize değil, onun yerine sürekli bebeğinize bakacaksınız.

8. Geceler hiç olmadığı kadar uzun geçecek!

9. Süper kahraman gücüyle dolacak, her şeye yeteceksiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…