2014 Kasım Anneleri

Ya canim sorma bizimde akşam kacta yatarsa yatsin sabah 5 te kalkiyor 4 ten sonrada dediğin gibi birseyden rahatsiz gibi uyanip duruyor ihliyor anlamadim sahura kalinca bide bem uyumdan sahurdan sonra o uyanmaya basliyor
bizde oyleyiz canlar sabah 5 de ayaktayiz 2 yaşındaki abiside uyanıyor ikisi bir yandan mizliyorlar cildiracak gibi oluyorum bide benimkini gece çok zor uyutuyorum gündüz de 7 saat falan uyumadan durabiliyor daha doğrusu uyumamak için kendini zorluyor ama uykusuzluktan sürekli mizliyor allah sabır versin hepimize

Kızlar ya bişi sorucam öncelikle özür dileyerek.. Sabah sabah böyle bişiyi yazmak istemezdim ama merak ettim... Sabah oğlumun altını değiştirirken kakası böyle baya bir uzadı beziyle önce alayım dedim.. Bildiğiniz bir parçası böyle uzadı lastik gibi.. Neyden oluyordu o... BÖyle olanlar vardı sanırım bir sorun olur mu?

Gunaydınn kızlar. uzun bir yolculuk planladık bir kaç haftaya. oto koltugu almak istiyorum kızıma. aldıgınız ve tavsiye edeceginiz marka varmı? Uzun kullanım aralıklı istıyorum
Kiddy aldık. Araştırdım tüm güvenlik testlerinden geçen bir koltuk. Ama Türkiye de pek bilinmiyor henüz. 9-36 kg aralığı var.

canım üşütme yada alerji kaynaklı olabiliyor.
bir kere mustidede olmuştu o gün 2 kere daha oldu öyle sonra geçti..

Ya canim sorma bizimde akşam kacta yatarsa yatsin sabah 5 te kalkiyor 4 ten sonrada dediğin gibi birseyden rahatsiz gibi uyanip duruyor ihliyor anlamadim sahura kalinca bide bem uyumdan sahurdan sonra o uyanmaya basliyor

ya ne zaman oturacak acaba uykuları anlamadımki..
sahurdan sonra uyku yok artık belli oldu ama işle birlikte olmuyor böyle

Gunaydınn kızlar. uzun bir yolculuk planladık bir kaç haftaya. oto koltugu almak istiyorum kızıma. aldıgınız ve tavsiye edeceginiz marka varmı? Uzun kullanım aralıklı istıyorum

Cybex Pallas 2 Fix 9-36 kg Oto Koltuğu çarpışma testlerinden ödül almış.burda bir arkadas daha almıştı.yani biz memnunuz.bunun bir modeli daha var hem öne hem arkaya dönen fakat gereksiz fiyat olarakda çok pahalı bu ideal bence.istersen yerinde görerek al.bebeğinide oturt test etsin.bakalım duracakmı?

Gunaydinn masallah oglusuna..
Canim mukuslu sanirim yediklerinden biri alerji yapmis olabilir arada bir iki kereden bir sey olmaz ama sürekli olursa sorun..

Bizimde öle genelde kakası doktorumuzda normal anne sütü aldığı için dedi.çok takılmamak gerekli galiba.ama biz anneler çok pimpirikliyiz

O mikirdanma biz de de aynı gece gündüz fark etmiyor ih ih ih ih

Gunaydinn masallah oglusuna..
Canim mukuslu sanirim yediklerinden biri alerji yapmis olabilir arada bir iki kereden bir sey olmaz ama sürekli olursa sorun..

Anladım canım sürekli değil ben çook uzun aradan sonra ilk defa rastladım... Sağol cnaım benim...

Bizimde öle genelde kakası doktorumuzda normal anne sütü aldığı için dedi.çok takılmamak gerekli galiba.ama biz anneler çok pimpirikliyiz

Uzun zaman sonra gördüm ya canım panik oldum.. Oğlum anne sütü almıyor 3. aydan beri..

Sibel masallh cimcimeyeee:))kizlar esim p.tesiden beri izinli oglum babasina zaten cok duskundu apayri b7se oldu adami gorunce kollar havada miz mizzz al diyor babasi artik kaciyr gecede agladi babasinda sakinlesti sabhta ekmek almaya beraber gittiler durmadi onu istedi eline gazeteyi almis bana uzatyr ayy icim gitti bian buyumusde markete gidermis dedim insallh o gunlerde gorcezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…