bizde oyleyiz canlar sabah 5 de ayaktayiz 2 yaşındaki abiside uyanıyor ikisi bir yandan mizliyorlar cildiracak gibi oluyorum bide benimkini gece çok zor uyutuyorum gündüz de 7 saat falan uyumadan durabiliyor daha doğrusu uyumamak için kendini zorluyor ama uykusuzluktan sürekli mizliyor allah sabır versin hepimizeYa canim sorma bizimde akşam kacta yatarsa yatsin sabah 5 te kalkiyor 4 ten sonrada dediğin gibi birseyden rahatsiz gibi uyanip duruyor ihliyor anlamadim sahura kalinca bide bem uyumdan sahurdan sonra o uyanmaya basliyor
maşallah erkeğeHerkese kocaman sıcak dolu bir günaydın oğluşumla beraber ablateyzeleri...
Eki Görüntüle 1565952 Eki Görüntüle 1565953
Kiddy aldık. Araştırdım tüm güvenlik testlerinden geçen bir koltuk. Ama Türkiye de pek bilinmiyor henüz. 9-36 kg aralığı var.Gunaydınn kızlar. uzun bir yolculuk planladık bir kaç haftaya. oto koltugu almak istiyorum kızıma. aldıgınız ve tavsiye edeceginiz marka varmı? Uzun kullanım aralıklı istıyorum
Kızlar ya bişi sorucam öncelikle özür dileyerek.. Sabah sabah böyle bişiyi yazmak istemezdim ama merak ettim... Sabah oğlumun altını değiştirirken kakası böyle baya bir uzadı beziyle önce alayım dedim.. Bildiğiniz bir parçası böyle uzadı lastik gibi.. Neyden oluyordu o... BÖyle olanlar vardı sanırım bir sorun olur mu?
Ya canim sorma bizimde akşam kacta yatarsa yatsin sabah 5 te kalkiyor 4 ten sonrada dediğin gibi birseyden rahatsiz gibi uyanip duruyor ihliyor anlamadim sahura kalinca bide bem uyumdan sahurdan sonra o uyanmaya basliyor
Gunaydınn kızlar. uzun bir yolculuk planladık bir kaç haftaya. oto koltugu almak istiyorum kızıma. aldıgınız ve tavsiye edeceginiz marka varmı? Uzun kullanım aralıklı istıyorum
canım üşütme yada alerji kaynaklı olabiliyor.
bir kere mustidede olmuştu o gün 2 kere daha oldu öyle sonra geçti..
Gunaydinn masallah oglusuna..Kızlar ya bişi sorucam öncelikle özür dileyerek.. Sabah sabah böyle bişiyi yazmak istemezdim ama merak ettim... Sabah oğlumun altını değiştirirken kakası böyle baya bir uzadı beziyle önce alayım dedim.. Bildiğiniz bir parçası böyle uzadı lastik gibi.. Neyden oluyordu o... BÖyle olanlar vardı sanırım bir sorun olur mu?
Bizimde öle genelde kakası doktorumuzda normal anne sütü aldığı için dedi.çok takılmamak gerekli galiba.ama biz anneler çok pimpirikliyizKızlar ya bişi sorucam öncelikle özür dileyerek.. Sabah sabah böyle bişiyi yazmak istemezdim ama merak ettim... Sabah oğlumun altını değiştirirken kakası böyle baya bir uzadı beziyle önce alayım dedim.. Bildiğiniz bir parçası böyle uzadı lastik gibi.. Neyden oluyordu o... BÖyle olanlar vardı sanırım bir sorun olur mu?
O mikirdanma biz de de aynı gece gündüz fark etmiyor ih ih ih ihgünaydınnnn..
nabersinizz şekerler..
kızlar ya ben mustafayı akşam 9 dada uyutsam 6 da kalkıyor 12 dede uyutsam 6 da uyanıyor..
birde 4 ten sonra sürekli bir ıhlama halinde yinemi gaz problemi var anlamadım..
1 haftadır sahurdan sonra uyumuyoruz neredeyse..
ben 6 ya kadar bakıyorum 6 gibi annem alıyor sağolsun..
yoksa işe zombie gibi gelirdim sanırım..
zaten gece kalk yat 2 saate yakın uyumuyoruz
Gunaydinn masallah oglusuna..
Canim mukuslu sanirim yediklerinden biri alerji yapmis olabilir arada bir iki kereden bir sey olmaz ama sürekli olursa sorun..
Bizimde öle genelde kakası doktorumuzda normal anne sütü aldığı için dedi.çok takılmamak gerekli galiba.ama biz anneler çok pimpirikliyiz
Benım cadı sabah sabah oynama pozısyonuna gectı. Annesı gıbı oynak olcak. Ama bıraz ciddi sanki:)))
oyyy ne zaman bitecek acaba yahuuO mikirdanma biz de de aynı gece gündüz fark etmiyor ih ih ih ih
KIzlar ıhlamur yapacam nasıl yapacam acil cevap bekliyorum
KIzlar ıhlamur yapacam nasıl yapacam acil cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?