2014 Kasım Anneleri

Uykusuzluktn mest dusmustu uyudu...tam uyudu derken bi hapsirdim gozlerini acti neyseki geri uyudu:)))))
Hehe bızde hapşırmak öksurmek yasak. Eşim gece hapşırrsa yuzune yastıgı kapatıyorum uyurken falan bıgün bayılırsa sayemde şaşırmam yanı. Uyurken öksürrsede ya elimle agzını kapatıyorum yada yastık:)) öldürcen benı yakında diyo.

Ben geçen hafta çok hastaydım öksürüyodum çocuk cıldırdı her öksürdüğümde uyandı gece falan oturdum sinirden ağladım kaç kere zorla uyutuyorum bi öksürük krizi geliyo hoop gözler açık çok çektm

Bu saatlerde yorgunluk tan gözlerim kapanıyor artık normalde yemek için bu kadar dusunmuyorum genelde pratik seyler ama ramazan da çorbası z sulu yemeksiz olmuyor tabi hem yemek yap hem beyazita bak pert olmuş durumdayım allahtan sekiz gibi uyutabildim bugün

Yemekmı yapım. KIZımını uyutım. Iftaramı hazrlık yapım şaşırdım valla. Iftra yakın hıranın uyku saatı akşamları koşturarak bişey yapmaktan yoruldm valla.

Al bendende okadar ayni neyseki esim izinli o oyaliyo ama o yatramyo masam hazr simdide oglani uytyrm 20dk kaldi ezana esim oruc

Kizlar bebekleeinizi bu saatte aksam 8 gibi uyuttugunuzda sabah kacta kalkiyorlar gece kac kez uyaniyorlar ben aksam 8 de yatiriyorum sabah 5 e kadar zor uyuyor perisan oluyorum

Kizlar bebekleeinizi bu saatte aksam 8 gibi uyuttugunuzda sabah kacta kalkiyorlar gece kac kez uyaniyorlar ben aksam 8 de yatiriyorum sabah 5 e kadar zor uyuyor perisan oluyorum
Benimki 8 de yatyr hala uyanmadi 10.30 bu uyanir emer yatar 2de uysnir yine emer yatar sonra 5de yine ayni son olarak 6,30 net uyanir uyumz 30dk yanmda yatr uyumz ama oyalnir sonra babasyla oynar bi yarm saatte 7.30 kahvaltsini yaptrrim 8de yine yatar 11de uyanir oyle gidyr bizm uyku duzenimiz

Bizdede ayni kiz seninle ayni hersryimiz:))bende kendim hapsrnca yastga bastryrum agzimi:))

Bazen 10 bazende 12 de uyanır emer. Sonra 2.5 ta emer sonra 5 te emer uyanır bu saatlerde ama emer uyur.tabı diş rahatsz etmezse. Bazen sabah 6 da bazen 7 de uyanır. Yanımıza alırım babasıyla oynar yarım saat falan sonra uyur 9 da kalkar kahvaltı yaparz böyle.

Bizdede ayni kiz seninle ayni hersryimiz:))bende kendim hapsrnca yastga bastryrum agzimi:))
Aynen bende oyle ya yorganı cekıyorum yuzume yada yastıga işte:))ben cok ık hapşırıp öksürmemde eşim tek seferde altı yedı kere hapşırıyo oda sıkıntı

Bana 4-5 kez bu oldu az koymuşsundur limon veya yoğurt az koyunca kesilmiyor peynir altı suyuda süt gibi kalıyor
Süt aldım yeniden yapıcam bakalım.adet oluyorum ondan mi acaba hastalanirken yaptığım mayonez tutmaz benim çok denedim bunu buda öyle olsbilir.peynir altı suyu dediğin gibi süt gibi çıktı

Kizlar ogluma garip bise oldu 10.30 uyana emiyrdu uykulu uykulu babasi geldi emzrirkn guldrdu beni oglumda memeyi birakti aglamaya basldi terlmsti die uzerinide degstm 1saate yakindr oyalyrz ne yerde ne gokte duruyo balkonda duryo sadece hele yatk odasna girmmle cigliklar atyo resmn sesi kusiliyo aglmktn ilkkkk defa yapti bole ayrca ilk defa bugn disari cikmadik ondn mi sikildi acaba niee bole yapti anlmdm kiz kardesim bugn oglen de aksmda geldi dedi nezamn gelsm yatyr die istemdn nazarmi etti herks dio cok guzel uykusu die.aglaya aglaya uyudu kuzum

hahaha aynıyızz yaaa..
eşimle en büyük tartışmmamız gece bunun yüzünden tertıstığımızda oldu.. neymiş çocuk alışacakmış alışmıyor işte uyanıyor hayret birşey

günaydınnnn..
nabersinizz şekerler..
kızlar ya ben mustafayı akşam 9 dada uyutsam 6 da kalkıyor 12 dede uyutsam 6 da uyanıyor..
birde 4 ten sonra sürekli bir ıhlama halinde yinemi gaz problemi var anlamadım..
1 haftadır sahurdan sonra uyumuyoruz neredeyse..
ben 6 ya kadar bakıyorum 6 gibi annem alıyor sağolsun..
yoksa işe zombie gibi gelirdim sanırım..
zaten gece kalk yat 2 saate yakın uyumuyoruz

Ya canim sorma bizimde akşam kacta yatarsa yatsin sabah 5 te kalkiyor 4 ten sonrada dediğin gibi birseyden rahatsiz gibi uyanip duruyor ihliyor anlamadim sahura kalinca bide bem uyumdan sahurdan sonra o uyanmaya basliyor

Gunaydınn kızlar. uzun bir yolculuk planladık bir kaç haftaya. oto koltugu almak istiyorum kızıma. aldıgınız ve tavsiye edeceginiz marka varmı? Uzun kullanım aralıklı istıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…