- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Bende karaca var seramik hiç dayanıklı değil tavsiye etmmSeramik veya granit tava kullanan var mi ne marka alsam acaba öneri bekliyorum sizden Teflon kullanmak istemiyorum
Seramik veya granit tava kullanan var mi ne marka alsam acaba öneri bekliyorum sizden Teflon kullanmak istemiyorum
Esenso kullanuyorum granit cok guzelSeramik veya granit tava kullanan var mi ne marka alsam acaba öneri bekliyorum sizden Teflon kullanmak istemiyorum
Bende aldim iki gündür kullanıyorum insallah etkiki olurbu arada iki gündür ağzını açmayan bize dişini göstermemek için uğraşan oğlum dün incilerini gösterdi hemde tam 3 taneşok olduk tabi 3 tane birden patlamış hepsi altta darısı bekleyen annişlerin başına ağrısız ateşsiz
on gündür kehribar kolyesi kullanıyorum öncesine göre daha sakindi ben işe yaradığını düşünüyorum
seramik alma bn onuda atcm cizliyo teflon gibi granit mntikliSeramik veya granit tava kullanan var mi ne marka alsam acaba öneri bekliyorum sizden Teflon kullanmak istemiyorum
Kaç cm alsam sence bebek için kullancamEsenso kullanuyorum granit cok guzel
cnm limonla degilde yoguetla kestrsene daha tatli oluyo sanki oyle ben ikisnide denemstmslm hepinize kızlar dün lor yaptım limonla sanırım tam kesitremedim krem peynir gibi kıvamı ve tadı versem mi bilemedim hiç böyle olmamıstı diğer peynirler.Limonla da ilk yapısım değil ama ne yapim kararsız kaldım yedirsem mi?
Ben Yoğurtlu da yaptım canım limonlu da kaç defa yaptım ama nedense böyle oldu bu neyse yeniden yapıcam artik:)cnm limonla degilde yoguetla kestrsene daha tatli oluyo sanki oyle ben ikisnide denemstm
Sütün tamamıyla yapılmıyor bildiğim kadarıyla 1\2 sulandirilmis sütle yapiliyor.6.aydan sonra vediliyor.Ben bise sorcam ya bebelere sut verilmiyosa marketlerde sutlac neden satiliyo ay olark ne yaziyo onlarda hic baktinzmi
Bende hep blendr kullnyrm yemiyor yoksa diğer türlü çok pütürlü kalıyor bir süre kullanıp sonra çiğneme refleksi iyice gelişince az az pütürlü bıkarakmayı düşünyrm ama daha küçükler bide ek gıdaya yeni yeni alışıyorlar direk pütürlü vermekte midelerini kaldırıyor gerkçekten onlrda haklı vitamini öldürdüğünüde düşünmüyrm açıkcası bende dediğin gibi çok sıvı yapmıyrm çok az suda pşiriyrm daha iyi yiyor
at gtsn ozaman caninya bosver sut falan bozuktr belkiBen Yoğurtlu da yaptım canım limonlu da kaç defa yaptım ama nedense böyle oldu bu neyse yeniden yapıcam artik:)
Ben Yoğurtlu da yaptım canım limonlu da kaç defa yaptım ama nedense böyle oldu bu neyse yeniden yapıcam artik:)
AYnen walla neye yetişceğimi şaşırıyorum Gün yetmiyo bana,yemek işiyle meşgulüm şuan banyosunu yaptırp uyuttm aralrda bakıorm netten bişelere butikbebeden pike ayakkabı siparişi vermştm onlar geldi az önce iyi çıktı ürünler,ben mamaspapası beğeniyodm kıyafetlri tarzı hoşuma gdiyo ona yakın jokerde soo be nin tişörtlerinden pantolunundan aldm dün,çok da uygunmuş fiyatlar kendme bişe alasım gelmiyo artıkYemekmı yapım. KIZımını uyutım. Iftaramı hazrlık yapım şaşırdım valla. Iftra yakın hıranın uyku saatı akşamları koşturarak bişey yapmaktan yoruldm valla.
Al bendende okadar ayni neyseki esim izinli o oyaliyo ama o yatramyo masam hazr simdide oglani uytyrm 20dk kaldi ezana esim orucYemekmı yapım. KIZımını uyutım. Iftaramı hazrlık yapım şaşırdım valla. Iftra yakın hıranın uyku saatı akşamları koşturarak bişey yapmaktan yoruldm valla.
Aynenya bayram gelıyo ne alıcam ne gıyıcem bılmıyorum. Ev bakmaktan cıkıp bişeylerde bakmaya vaktım yok nettende beden sorun oy oy yanı:))AYnen walla neye yetişceğimi şaşırıyorum Gün yetmiyo bana,yemek işiyle meşgulüm şuan banyosunu yaptırp uyuttm aralrda bakıorm netten bişelere butikbebeden pike ayakkabı siparişi vermştm onlar geldi az önce iyi çıktı ürünler,ben mamaspapası beğeniyodm kıyafetlri tarzı hoşuma gdiyo ona yakın jokerde soo be nin tişörtlerinden pantolunundan aldm dün,çok da uygunmuş fiyatlar kendme bişe alasım gelmiyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?