2014 Kasım Anneleri

Kızlar bebişler yaptıgınız el hareketlerını falan taklıt edıyomu. Ikı gundur bırkackere tel sarar yapmaya ve parmak şıklatıyorum çıftetellı oynuyorum oda hemen ellerı kaldırıyo parmakları bırleştırıyo oynatıyo. Çok komık oluyoya cadım

Seramik veya granit tava kullanan var mi ne marka alsam acaba öneri bekliyorum sizden Teflon kullanmak istemiyorum

essenso değil pardon greenpan yanlış hatırlamışım
essensonun bir de ecotouch serisi var galiba o iyi deildi greenpan serisi mi başka marka mı bilmiyorm ama onu tavsiye ederm

Son düzenleme:
slm hepinize kızlar dün lor yaptım limonla sanırım tam kesitremedim krem peynir gibi kıvamı ve tadı versem mi bilemedim hiç böyle olmamıstı diğer peynirler.Limonla da ilk yapısım değil ama ne yapim kararsız kaldım yedirsem mi?

Bende aldim iki gündür kullanıyorum insallah etkiki olur

Ben bise sorcam ya bebelere sut verilmiyosa marketlerde sutlac neden satiliyo ay olark ne yaziyo onlarda hic baktinzmi

cnm limonla degilde yoguetla kestrsene daha tatli oluyo sanki oyle ben ikisnide denemstm

Aynen anlattığın gibi yapmayı düşünüyorum. Hiç yemeyeceklerine bir süre böyle yesinler, yavaş yavaş pütürlüye de alışacaklar inşallah. Ben şuan da da blendırdan kaymak gibi olacak şekilde geçirmiyorum.

Yemekmı yapım. KIZımını uyutım. Iftaramı hazrlık yapım şaşırdım valla. Iftra yakın hıranın uyku saatı akşamları koşturarak bişey yapmaktan yoruldm valla.
AYnen walla neye yetişceğimi şaşırıyorum Gün yetmiyo bana,yemek işiyle meşgulüm şuan banyosunu yaptırp uyuttm aralrda bakıorm netten bişelere butikbebeden pike ayakkabı siparişi vermştm onlar geldi az önce iyi çıktı ürünler,ben mamaspapası beğeniyodm kıyafetlri tarzı hoşuma gdiyo ona yakın jokerde soo be nin tişörtlerinden pantolunundan aldm dün,çok da uygunmuş fiyatlar kendme bişe alasım gelmiyo artık

Yemekmı yapım. KIZımını uyutım. Iftaramı hazrlık yapım şaşırdım valla. Iftra yakın hıranın uyku saatı akşamları koşturarak bişey yapmaktan yoruldm valla.
Al bendende okadar ayni neyseki esim izinli o oyaliyo ama o yatramyo masam hazr simdide oglani uytyrm 20dk kaldi ezana esim oruc

Aynenya bayram gelıyo ne alıcam ne gıyıcem bılmıyorum. Ev bakmaktan cıkıp bişeylerde bakmaya vaktım yok nettende beden sorun oy oy yanı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…