2014 Kasım Anneleri

Günaydîn kizlarr.
Oglum hala iyilesmedi.hiriltisi oksurugu şimdide arada hapsirikk.
antubiyotik ve hava veriyorum.
Baska ne verebilirim ilac haricinde.
Arkadaslar arasinda konusmalar geçti ama not almadimm.

Lutfen bana bi fikir verinn..

Kiddy aldık. Araştırdım tüm güvenlik testlerinden geçen bir koltuk. Ama Türkiye de pek bilinmiyor henüz. 9-36 kg aralığı var.

Çok tesekkurler kızlar. İki markayada bakicam bugün. Kullanılıp memnun kalınması önemli benim için. Yoksa satıcılar her marka yı illaki övüyor

Günaydîn kizlarr.

bol bol ıhlamur ver canım ve odada buhar olsun..
eer buhar mak varsa onu çalıştır..
yoksa su kaynat kaynat odaya koy buharı odayı nemlendirsinki çocuğun boğazı yumuşak kalsın
çok gemiş olsun..
pekmezde verebilirsin

Ya kızlar kızımın üst diş etlerınde sagda ve solda birer tane beyaz kabarcık var Dudagından resımde cekemıyorum ne bu dişmı bilmıyorumkı.yerinide şöyle anlatabilirim bizim dişimizin oldugu yerdr dgılde sag ve sol köşede dişetlerın oldugu yerde beyaz diş çıkıntısı gibi.

Kızlar Günaydın... ben bu aralar strese girdim. İnternette biseyler okuya okuya... Dr'a da gidemiyorum çünkü eşim 4 gün daha şehir dışında tek başımayim... iyice kafaya taktım ben ya.. off :'(

ayni durum bizde aylar once olmustu ben de yerini anlatamamistim bir türlü dokunuyorduk dis gibi semsert bir seydi nasil korktuk disi ordan mi geliyor diye.. Doktora gittik bir sey birikmesi dedi ama unuttum hic kafana takma oluyor böyle zamanla gecer dedi ve gecti de..

O mikirdanma biz de de aynı gece gündüz fark etmiyor ih ih ih ih
ayy o ihhlama bizdede var annlmiyorum sikntimi var normalmi ama surekli uhh ihh aksam 5den iftara kdr canm cikiyo osesten sabh klkiyo oylee niye yapiyolarki

diş incisi deniyormuş canım onlara.dişler oluşurken çıkıp kayboluyorlar sonra.

Günaydîn kizlarr.

Canım geçmiş olsun öksürük için ben elma suyunu şidettle tavsiye ediyorum biz onunla atlattık inşallah iyi gelir sizede bide boğazını hep yumuşak tutmaya çalış emiyorsa bol bol emzir gün içinde su filan ver inşallah atlatırsnız bian önce

Canım pet şişenin kapağı ağzını acitiyor bizimkinin ona nasıl bi cozum bulabiliriz

Aynne biizimkide öyle ya okadar oyuncaklara pra döktüm en fazla 15 dk ilgilenip atıyor ama su şisesi hastası resmen hep onalrla oynamak istyr bende içlerine boncuk filan koyuyorm yada az biraz su onların sesine çığlık çığlığa sevinerek oynuyor sıparenkli yapmakta güzel fikir bunuda deneyim eminim çok hoşuna gider:)

Kızlar Günaydın... ben bu aralar strese girdim. İnternette biseyler okuya okuya... Dr'a da gidemiyorum çünkü eşim 4 gün daha şehir dışında tek başımayim... iyice kafaya taktım ben ya.. off :'(
Canım internete takılma sakın insanın psikolojisini bozuyor resmen geçenki bahsettiğin sorunla alakalımı araştırmalar yapıyorsun ? eğer onunla ilgiliyse hele hiç yapma bende bi ara çok takıldm kafayı yicek gibi oldm yani neler neler yazıyorlar bence en kısa zamanda bi doktora git kafan rahat etsin

Aynen ya emekleyerek damacanaya gidiyor uyanınca 5 lt Lik suya sarılıyor yerde pet şişelerle oynuyor veya izotonik serumla sucu mu olacak ne olacak bu çocuklar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…