Kiddy aldık. Araştırdım tüm güvenlik testlerinden geçen bir koltuk. Ama Türkiye de pek bilinmiyor henüz. 9-36 kg aralığı var.
Çok tesekkurler kızlar. İki markayada bakicam bugün. Kullanılıp memnun kalınması önemli benim için. Yoksa satıcılar her marka yı illaki övüyorCybex Pallas 2 Fix 9-36 kg Oto Koltuğu çarpışma testlerinden ödül almış.burda bir arkadas daha almıştı.yani biz memnunuz.bunun bir modeli daha var hem öne hem arkaya dönen fakat gereksiz fiyat olarakda çok pahalı bu ideal bence.istersen yerinde görerek al.bebeğinide oturt test etsin.bakalım duracakmı?
:))))yeni gelın gıbı oynuyo benım kızım.ahahah ciddiyete bakk..
oynarım pas vermem havaında yerim senin o ellerini
bol bol ıhlamur ver canım ve odada buhar olsun..Günaydîn kizlarr.
Oglum hala iyilesmedi.hiriltisi oksurugu şimdide arada hapsirikk.
antubiyotik ve hava veriyorum.
Baska ne verebilirim ilac haricinde.
Arkadaslar arasinda konusmalar geçti ama not almadimm.
Lutfen bana bi fikir verinn..
ayni durum bizde aylar once olmustu ben de yerini anlatamamistim bir türlü dokunuyorduk dis gibi semsert bir seydi nasil korktuk disi ordan mi geliyor diye.. Doktora gittik bir sey birikmesi dedi ama unuttum hic kafana takma oluyor böyle zamanla gecer dedi ve gecti de..Ya kızlar kızımın üst diş etlerınde sagda ve solda birer tane beyaz kabarcık var Dudagından resımde cekemıyorum ne bu dişmı bilmıyorumkı.yerinide şöyle anlatabilirim bizim dişimizin oldugu yerdr dgılde sag ve sol köşede dişetlerın oldugu yerde beyaz diş çıkıntısı gibi.
günaydınnnn..
nabersinizz şekerler..
kızlar ya ben mustafayı akşam 9 dada uyutsam 6 da kalkıyor 12 dede uyutsam 6 da uyanıyor..
birde 4 ten sonra sürekli bir ıhlama halinde yinemi gaz problemi var anlamadım..
1 haftadır sahurdan sonra uyumuyoruz neredeyse..
ben 6 ya kadar bakıyorum 6 gibi annem alıyor sağolsun..
yoksa işe zombie gibi gelirdim sanırım..
zaten gece kalk yat 2 saate yakın uyumuyoruz
ayy o ihhlama bizdede var annlmiyorum sikntimi var normalmi ama surekli uhh ihh aksam 5den iftara kdr canm cikiyo osesten sabh klkiyo oylee niye yapiyolarkiO mikirdanma biz de de aynı gece gündüz fark etmiyor ih ih ih ih
Ya kızlar kızımın üst diş etlerınde sagda ve solda birer tane beyaz kabarcık var Dudagından resımde cekemıyorum ne bu dişmı bilmıyorumkı.yerinide şöyle anlatabilirim bizim dişimizin oldugu yerdr dgılde sag ve sol köşede dişetlerın oldugu yerde beyaz diş çıkıntısı gibi.
Masallh sana yerim ben onuKizlar icimde kiz sevgisi cok fazla ne yapim:))yok ya ilerde hatra die yaptm cikartacm resmini bandi yskismismi:))))
Kizlar icimde kiz sevgisi cok fazla ne yapim:))yok ya ilerde hatra die yaptm cikartacm resmini bandi yskismismi:))))
Canım geçmiş olsun öksürük için ben elma suyunu şidettle tavsiye ediyorum biz onunla atlattık inşallah iyi gelir sizede bide boğazını hep yumuşak tutmaya çalış emiyorsa bol bol emzir gün içinde su filan ver inşallah atlatırsnız bian önceGünaydîn kizlarr.
Oglum hala iyilesmedi.hiriltisi oksurugu şimdide arada hapsirikk.
antubiyotik ve hava veriyorum.
Baska ne verebilirim ilac haricinde.
Arkadaslar arasinda konusmalar geçti ama not almadimm.
Lutfen bana bi fikir verinn..
Canım pet şişenin kapağı ağzını acitiyor bizimkinin ona nasıl bi cozum bulabilirizDeğişik oyuncak arayan arkadaşlar evdeki küçük pet şişelere nohut veya pirinç koyup marakas yapabilirsiniz veya minik şişelerde limonata Alıp yarısını boşaltın eline verin renkli ve sesli olduğu için yaman çok seviyor en çok bunlarla oynuyor
Aynne biizimkide öyle ya okadar oyuncaklara pra döktüm en fazla 15 dk ilgilenip atıyor ama su şisesi hastası resmen hep onalrla oynamak istyr bende içlerine boncuk filan koyuyorm yada az biraz su onların sesine çığlık çığlığa sevinerek oynuyor sıpaDeğişik oyuncak arayan arkadaşlar evdeki küçük pet şişelere nohut veya pirinç koyup marakas yapabilirsiniz veya minik şişelerde limonata Alıp yarısını boşaltın eline verin renkli ve sesli olduğu için yaman çok seviyor en çok bunlarla oynuyor
Canım internete takılma sakın insanın psikolojisini bozuyor resmen geçenki bahsettiğin sorunla alakalımı araştırmalar yapıyorsun ? eğer onunla ilgiliyse hele hiç yapma bende bi ara çok takıldm kafayı yicek gibi oldm yani neler neler yazıyorlar bence en kısa zamanda bi doktora git kafan rahat etsinKızlar Günaydın... ben bu aralar strese girdim. İnternette biseyler okuya okuya... Dr'a da gidemiyorum çünkü eşim 4 gün daha şehir dışında tek başımayim... iyice kafaya taktım ben ya.. off :'(
Aynne biizimkide öyle ya okadar oyuncaklara pra döktüm en fazla 15 dk ilgilenip atıyor ama su şisesi hastası resmen hep onalrla oynamak istyr bende içlerine boncuk filan koyuyorm yada az biraz su onların sesine çığlık çığlığa sevinerek oynuyor sıparenkli yapmakta güzel fikir bunuda deneyim eminim çok hoşuna gider:)
Canım pet şişenin kapağı ağzını acitiyor bizimkinin ona nasıl bi cozum bulabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?