- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
teşekkür ederiz sizinkide çok güzel havalıAdı çok güzel ya maşallah
Hepsi aynı valla bunların benimkide çıkarıp çıkarıp emiyor zor alıyorum elindenbnmkıde ıslak mendıl paketı hastası
Gidince eğer unutmazsan benide bilgilendirrimisin canmGidecem cnm da işte şuan tekim ve merkezden uzagim diye eşimi bekliorum bi gelsin hele...
Ben hep meyveli veriyorum sade hiç yemiyor çünkü bi öğünde ikisini çıakrtmş oluyorKızım bır ay oncesıne kadar bır kaseye yakın yogurt yıyodu ama bır ikı kaşıktan Fazla yemıyo şimdi. Bende bıraz önce armut rendeledm içine maşallah baya yedı. Hep boyle vermemın bır sakıncası varmıdır acaba. Tatlarını tek tek almasını ıstıyorum ama meyveyı çok sevıyo yogurdu yemıyo.
carputi sendin galiba granit tva soran bugün migrosta gördüm indirime girmişti 36 tl den 26 ya düşmüştü bende görünce aldım bitane bi bak istersen almadıysan
nerden yapiyosunuz etiketlemeyiA Sağol almadım evet bakayım bide bu etiketleme olayı süper olmuş ya
Ya kizlar bide suvitminlere canim sıkılıyo cocugu olan.hangi arkdasimi gorsem.verme diyo kimindde d vit bobrek tasi yapmis demir dişleri mahvetmis bu ara salliyorum bnde inceden dikkat ediyodum yanlismi yapiyyorum
Bana da doktor her gitmeye hatırlatıyor mutlaka ver diye bende kan ilacını sallıyorm da d viti veriyrm aama bazen onuda unuttuğum günler oluyorYa kizlar bide suvitminlere canim sıkılıyo cocugu olan.hangi arkdasimi gorsem.verme diyo kimindde d vit bobrek tasi yapmis demir dişleri mahvetmis bu ara salliyorum bnde inceden dikkat ediyodum yanlismi yapiyyorum
Gunaydınn kızlar. uzun bir yolculuk planladık bir kaç haftaya. oto koltugu almak istiyorum kızıma. aldıgınız ve tavsiye edeceginiz marka varmı? Uzun kullanım aralıklı istıyorum
Tmmdir cnm.insallah kötü bir şey yktur.Gidince eğer unutmazsan benide bilgilendirrimisin canm
Teşekkürler cnm denicem kahvaltı için de tariflere açığım millet göbekler ne alemde nasıl gitcek bunlar mankenlerin nasıl dümdüz oluyoki fizik kanunlrına aykırı gbi:)) ya löp bişe duruyo orda itince çöküyo,ben uzun süre korse kullandm yazın mahvediyo yakıyo giyemiyorum bide bu saç dökülmesi coşmuş durumda top top sürekli ev süpürüyorz temizlkçi alıyodum onu da azalttım ev işi bana kaldı hoop bi sürü konu olduSelamm kızlar kaç gündür giremiyorun yiğit hiç fırsat vermiyor , resmen 5 dk oturmak lüks oldu benim için her yeri karıştıryor kendine zarar veryr malesef çok yorucu her an peşindeyimBir tarifte ben vereyim size yiğit çok begendi elimle verdiğim şeyleri daha iyi yediği için bu tarz şeyler deniyorum bu tarif güzelmiş tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?