2014 Kasım Anneleri

Ya kıxlar birde sankı kızımın bılgıldagı genişlemiş gıbı ya uzun zamandr bakmıyodum bugun dıkkat ettım. Vitamınıde duzenlı alıyo suda verıyorum ama gınde bıkere verıyrm

Ben hep meyveli veriyorum sade hiç yemiyor çünkü bi öğünde ikisini çıakrtmş oluyor

carputi sendin galiba granit tva soran bugün migrosta gördüm indirime girmişti 36 tl den 26 ya düşmüştü bende görünce aldım bitane bi bak istersen almadıysan

Ya kizlar bide suvitminlere canim sıkılıyo cocugu olan.hangi arkdasimi gorsem.verme diyo kimindde d vit bobrek tasi yapmis demir dişleri mahvetmis bu ara salliyorum bnde inceden dikkat ediyodum yanlismi yapiyyorum

Ben d vit veriyorum Güneş bile yok nerden alacaklar önemli bence kan ilacı hiç vermedim daha
Ya kizlar bide suvitminlere canim sıkılıyo cocugu olan.hangi arkdasimi gorsem.verme diyo kimindde d vit bobrek tasi yapmis demir dişleri mahvetmis bu ara salliyorum bnde inceden dikkat ediyodum yanlismi yapiyyorum

Bana da doktor her gitmeye hatırlatıyor mutlaka ver diye bende kan ilacını sallıyorm da d viti veriyrm aama bazen onuda unuttuğum günler oluyor

4 numara bez kac kılo arası oluyo. 3 bacaklarını sıkıyo sankıya. 4 te buyuk olur dıye değiştıremedim bi türlü. Ama elimde yrm paket bez kaldı 4 e gecıcem galıba

Selamm kızlar kaç gündür giremiyorun yiğit hiç fırsat vermiyor , resmen 5 dk oturmak lüks oldu benim için her yeri karıştıryor kendine zarar veryr malesef çok yorucu her an peşindeyim Bir tarifte ben vereyim size yiğit çok begendi elimle verdiğim şeyleri daha iyi yediği için bu tarz şeyler deniyorum bu tarif güzelmiş tavsiye ederim

Eklentiler

• image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 231
Teşekkürler cnm denicem kahvaltı için de tariflere açığım millet göbekler ne alemde nasıl gitcek bunlar mankenlerin nasıl dümdüz oluyoki fizik kanunlrına aykırı gbi:)) ya löp bişe duruyo orda itince çöküyo,ben uzun süre korse kullandm yazın mahvediyo yakıyo giyemiyorum bide bu saç dökülmesi coşmuş durumda top top sürekli ev süpürüyorz temizlkçi alıyodum onu da azalttım ev işi bana kaldı hoop bi sürü konu oldu

Misafrlik için pratik mama sandalyesi bakıyodum sevi bebe kumaş sandalye varmış kullanan oldu mu acaba bebişler dururmu ki onda bilemedim

Arkadaslar kafama takilan bi konu var, sizlerde ayni durumlarda oldugunuz icin daha saglikli yorum yapabileceginizi dusundum, paylasmak istedim,
Ana hatlariyla konu esimi acaba cok mu ihmal ediyorum
Bunun analizi icin oncelikle bir gunluk rutinimi paylasayim sizlerle
630 oglumla beraber uyaniyoruz onun bakimini yapip, giyinip evi toparliyrm, cantasini hazirliyrm esimde kalkip giyiniyor 720 de evde cikip anneme gidiyoruz, o servisi ile ise gidyor
Annem bebegimin ve bnm kahvaltimi hazirlamis oluyor, oglumu hemen annemin kucagina verip sut sagiyorum 15 dk, sonra oglumu yediriyorum kendim kahvalti yapip oglum emerse onu biraz daha emzirip ise gidiyrm 830 da
1230 da isten cikip anneme gidyrm, eksik varsa alisveris yapiyrm, saat 1310dq eve gelip, oglumu emziriyrm yemek yiyiyorum sut sagiyrm sonra 1430 da ise geri donuyrm, aksam 1840 da annemde oluyrm, annemle beraber iftar hazirliyrz, oglumu emziriyrm, iftar sonrasi hemen eve geciyrz, oglumun bakimini yapip salliyrm, bazi aksamlar utu yapip camasir yikiyrm, sonra oglum uyaniyot emziriyrm ve ben saat 23 bazen 22 de sizip kaliyrm

Bu dongu icinde esimle ilgilenebilecegim vakit cok az, gece de oylece yatip kaliyorum sarilmiyorum bile ona

Bazen dusunce kendimi suclu hissediyrm ama inanin oyle yoruldum ki

Oglumu zaten gun boyu cok ozluyrm

Ben ni beceriksizum hic birseyi yetistiremiyrm bilmiyrm

Bu sabah 7 de kalktik bakim ve kahvalti yaptirdim onu oyuna birakip astigim kurumus camasirlarini topladim, nevresim takimini yikamistim onu katladim, salonun tozunu alip onu yatirip camasirlarini utuleyecegim, babamiz uyanincada evi supurup silcem, bi posta daha camasir yikayip banyo tuvalet temizleyecem aksamada annemler iftara gelicek ama annrm erken gelir beraber yapariz

Sorum su sizde durumlar nasil? Bana tavsiyeleriniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…