2014 Kasım Anneleri

Benim yaptgm omlet olmuyo resmn menemn olyo niyeyse yapamyrm cevirnce dagliyo yada fazla pisiyo ben artk bulamacta yapmyrum oyle veryrm uzerine meyve puresi yada suyu veryrum
Ben hiç bulamaç vermedm. Hep elımle teker teker yedrdım.allah allah senınkı nıye pişmiyo acaba. Tavandan kaynaklanıyo olabılırmı. Tefalin minik kalpli tavası var bende onunla yapıyorum kızıma hemen pişiyo zaten az oldugu için. Cok pişiriyo olabılırsın belkı ama ozamnda cok kuru olur daha zor yutar

Kizlar oglumun park yatagnda muzikli ayicikli oyuncag7 vardi onu bakip yatmiyrdu ve sallerkn ruzgar yapiyrdu die hic takmamstm simdi bi denedimde eliyle cekti yuzune dusrdu bende soktum nasil agliyo onun icin takyrm susyr:)))

Sağol arkadaşım . Sizede çok geçmiş olsun. Bizim alerji değil. Doktor öyle söyledi. Oğlumun da ilk başlarda yanaklarında ve kulak arkalarında vardı. Sonra boynuna ve kolundaki dirseklerine sıçradı. Kortizonlu krem dışında hicbisekilde geçmedi. Simdi tam düzeldi yüzü falan derken ayakları başladı. Biz zaten hergün duş alıyordum. Simdi iki üç kere alıyoruz. Ayrıca artık çorap giydirmi yorum . Doktor serin kalsın ayakları dedi.

İzmir de oturan arkadaşlar. Bildiğiniz iyi bir dermatolog var mı? Oğlum için gitmek istiyorum.

Geçen senenin kasım anneleri sizden yardım istiyorum, bebeğinize beşik alırken dikkat ettikleriniz, aldığınıza memnun olduğunuz yada pişman olduğunuz beşikler hakkında yardım alabilir miyim?
Güvenli ve çok yüksek maliyetli olmayan bir beşik isyiyorum ama kullanış açısından hangisi iyi olur bilemiyorum.

Camper park yatak kullanıyorum, memnunum.

Eklentiler

• 108186523_tn70_0.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 164
Valla ben ilk gunlet sepette yatırdım .ama cok fazla yatıramıyorsun bana kardesim bir yasına kadar yatar demiştii ama beş altı ayda haraketlenince bıraktım.bende park yatak var ve çokkkkkkk memnunum.genişte biraz.şstediği gibi hareket ediyorr.kafayı vurma derdi yok.yatağın bir ucuna yatırıp diğer taraftan alıyorum.

Bana tahta besik geldi hediye denemek için kurdum bir ay önce belki geç olmuştu ama bir kere yatırdım.kafayı çok çarptı nidahada hiççç yatırmadım.iyikide almamışım diyorum karar verememiştim ilk başlarda beşik için.
Tabii bu benim düşüncemm.öyle bi çocuk olur ki sakin sakin yatarr.bu bizimm için böylee.deli yatıyoruz bizz.

Kesinlikle park yatak , ben kanz san aldım ve çok memnunum hoş kızım onda bile ayağa kalmaya çalıştığı için gece yer yatağında yatıyor artık ama kesinlikle tahta beşikleri önermem bizde ikiside var tahta olanı bir iki defa anca kullandım.

Cnm ben prego kullanıyorum. Iskeleti kalın bayağı. Diger özelikleri de güzel memnunun bayağı.

Canım bizimki mecburiyetti 6 aydan önce yapmadılar beklediler belki ucu açılır diye ama olmayınca 6 aydan sonra genel yapıyolar bulamadım lokal yapan durmuyomuş bebekler siz ne kadarlıktı yaptrdığınzda

Gunaydın kızlarr
Yusuf eren kafasını sola omuzlarına dogru yatırıyo arada niye olabilirki yaaa
Hasta grip kulagı filanmı agrıyodur desem aglaması yokk yada kasınıyormudur kii

Günaydın canm millet uyuyor sanırım hafta sonu ya bizde şimdi kuzumla kahvltımızı yaptık bi bakm dedim foruma siz ne yapıyorsnz
Kızım şuan oyun oynuyo bende uzanıyorum. BU ayki reglm baya agrılı gecıyoya. Üçüncü gunum bugun hem kanama cok hem karın agrm. Kızıma oglen ne yedrsem dıye duşunuyorum. Bışeyde yemıyo kac gındur.

birsey yemeyince ben.sehriye yapiyorum.onu yiyo biraz dene istersen azcikda.domates rendelebiber dogra minik minkte etveya tavuk ekle yada bos:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…