kortizonlu krem mi bu?Coresatin pediatric diye bi krem tavsiye ederm oğlumunkileri o yatıştırdı
Aynen Bizede ailede egzema ve astım var mı dedi. Bu genetikmis. Öyle diyorlardoktorun bana ilk sorduğu ailede alerjik astımlı var mı idi..
Ben hiç bulamaç vermedm. Hep elımle teker teker yedrdım.allah allah senınkı nıye pişmiyo acaba. Tavandan kaynaklanıyo olabılırmı. Tefalin minik kalpli tavası var bende onunla yapıyorum kızıma hemen pişiyo zaten az oldugu için. Cok pişiriyo olabılırsın belkı ama ozamnda cok kuru olur daha zor yutarBenim yaptgm omlet olmuyo resmn menemn olyo niyeyse yapamyrm cevirnce dagliyo yada fazla pisiyo ben artk bulamacta yapmyrum oyle veryrm uzerine meyve puresi yada suyu veryrum
Rıca ederım canm inş yer Sagol sanada hayrlı iftarlar.Tesekkur ederim.arkdsim.bn.de yarin deneyecgim.bu tarifi.insAlh bnimki.de yer cok sagol hayirli iftarlar simdiden
Sağol arkadaşım . Sizede çok geçmiş olsun. Bizim alerji değil. Doktor öyle söyledi. Oğlumun da ilk başlarda yanaklarında ve kulak arkalarında vardı. Sonra boynuna ve kolundaki dirseklerine sıçradı. Kortizonlu krem dışında hicbisekilde geçmedi. Simdi tam düzeldi yüzü falan derken ayakları başladı. Biz zaten hergün duş alıyordum. Simdi iki üç kere alıyoruz. Ayrıca artık çorap giydirmi yorum . Doktor serin kalsın ayakları dedi.öncelikle geçmiş olsun. malesef Alperende de var egzama. yaklaşık 1 buçuk ay önce anladık. doğumdan beri gittiğimiz doktoru zyrtec damla, bir kortizonlu bir kortisonzus krem yazdı. kortizonsuzu 4 gün kullan, hafifleme olmazsa diğerini de al kullan dedi. malesef kortizonsuz olan işe yaramadı. çünkğ artık açık yaraya dönmüştü. bu arada yaralar yanaklarda idi. vücudunda da sert pütürler vardı. biz de hemen kortizonlu kremi kullandık. ama ben bu arada damlayı unutmuşum.. kortizonlu krem 2 sürmeye alevlenme denilen o ıslak yara halini gideriyor. ama doktoru onu az kullanmamızı söyledi.. 2 gün evvel Okmeydanı SSK nın çocuk alerji bölümüne götürmek istedik ama randevu almak imkansız. normal çocuk doktoruna randevu aldık. doktor hanıma alerjiden şüphelendiğimi söyledim. ki bu süreçte yumurta alerjisi olabileceğini düşünüp 10 gün hem ben hem Alperen yumurta diyeti yaptık ama bir şey değişmedi.. doktor hanım zyrtec damlayı her gün düzenli olarak kullanmamızın işe yarayacağını söyledi ve siz belli ki alerji polikliniğinin devamlı hastası olacaksınız dediimdi randevu kovalıyoruz. ha bu arada yanaklardan öpmek kati suretle yasak. örgü hırkalar yelekler yasak... her gün banyo gerekiyormuş... tekrar acil şifalar ve geçmiş olsun.
Camper park yatak kullanıyorum, memnunum.Geçen senenin kasım anneleri sizden yardım istiyorum, bebeğinize beşik alırken dikkat ettikleriniz, aldığınıza memnun olduğunuz yada pişman olduğunuz beşikler hakkında yardım alabilir miyim?
Güvenli ve çok yüksek maliyetli olmayan bir beşik isyiyorum ama kullanış açısından hangisi iyi olur bilemiyorum.
Valla ben ilk gunlet sepette yatırdım .ama cok fazla yatıramıyorsun bana kardesim bir yasına kadar yatar demiştii ama beş altı ayda haraketlenince bıraktım.bende park yatak var ve çokkkkkkk memnunum.genişte biraz.şstediği gibi hareket ediyorr.kafayı vurma derdi yok.yatağın bir ucuna yatırıp diğer taraftan alıyorum.Geçen senenin kasım anneleri sizden yardım istiyorum, bebeğinize beşik alırken dikkat ettikleriniz, aldığınıza memnun olduğunuz yada pişman olduğunuz beşikler hakkında yardım alabilir miyim?
Güvenli ve çok yüksek maliyetli olmayan bir beşik isyiyorum ama kullanış açısından hangisi iyi olur bilemiyorum.
Geçen senenin kasım anneleri sizden yardım istiyorum, bebeğinize beşik alırken dikkat ettikleriniz, aldığınıza memnun olduğunuz yada pişman olduğunuz beşikler hakkında yardım alabilir miyim?
kortizonlu krem mi bu?
Cnm ben prego kullanıyorum. Iskeleti kalın bayağı. Diger özelikleri de güzel memnunun bayağı.Geçen senenin kasım anneleri sizden yardım istiyorum, bebeğinize beşik alırken dikkat ettikleriniz, aldığınıza memnun olduğunuz yada pişman olduğunuz beşikler hakkında yardım alabilir miyim?
Canım bizimki mecburiyetti 6 aydan önce yapmadılar beklediler belki ucu açılır diye ama olmayınca 6 aydan sonra genel yapıyolar bulamadım lokal yapan durmuyomuş bebekler siz ne kadarlıktı yaptrdığınzdacanim oncelikle gecmis olsun. eski yazilanlari okuyamadim ama anladigim kadariyla genel anestezi ile sunnet olmus o yuzden mi ac kaldi. ben de oglumu gectigimiz pzartesi sunnet ettirdim ozellikle lokal olarak uyusturan bir hastaneyi tercih ettik hic ac kalmadi gittik igne yaptilar 10-15 dk uyusmasini bekledik 10 dk civari da sunnet islemi surdu yarim saate bitmisti cikinca emzirdim. su an daha tam iyilesmedi ama daha iyi ilk gune gore. siz neden oyle yaptirdiniz mecburiyet mi oldu acaba cok uzuldum tekrar gecmis olsun
Kortizonlu değil çok güzel bi krem benim kızıma o kadar krem kullandık poposuna bu krem iyi geldi hatta kortizonlu krem bile vermişti Drkortizonlu krem mi bu?
Günaydın canm millet uyuyor sanırım hafta sonu yaGınaydn kızlar. Haftasonu kımsecıkler yok
Kızım şuan oyun oynuyo bende uzanıyorum. BU ayki reglm baya agrılı gecıyoya. Üçüncü gunum bugun hem kanama cok hem karın agrm. Kızıma oglen ne yedrsem dıye duşunuyorum. Bışeyde yemıyo kac gındur.Günaydın canm millet uyuyor sanırım hafta sonu yabizde şimdi kuzumla kahvltımızı yaptık bi bakm dedim foruma siz ne yapıyorsnz
birsey yemeyince ben.sehriye yapiyorum.onu yiyo biraz dene istersen azcikda.domates rendelebiber dogra minik minkte etveya tavuk ekle yada bos:)Kızım şuan oyun oynuyo bende uzanıyorum. BU ayki reglm baya agrılı gecıyoya. Üçüncü gunum bugun hem kanama cok hem karın agrm. Kızıma oglen ne yedrsem dıye duşunuyorum. Bışeyde yemıyo kac gındur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?