- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Geçmiş olsun ya kadın olmak çok zor gerçekten geçen gün arkadşlar burada bi yoğurt çprbası paylaşmışlardı çoğu bebektende beğeni almştı sanırım bende onu yapacağım bugün uzun zamandır yoğurt çorbası yemiyor bakalm beğeneck miKızım şuan oyun oynuyo bende uzanıyorum. BU ayki reglm baya agrılı gecıyoya. Üçüncü gunum bugun hem kanama cok hem karın agrm. Kızıma oglen ne yedrsem dıye duşunuyorum. Bışeyde yemıyo kac gındur.
Beyimiz ilk erkek traşını olmuş güzel güzel uzasın saçlarınız inşallahEki Görüntüle 1574290 Biz saçlarımizı kestirdik
Tesekkur ederiz o kadar çok ağladı ki doğru düzgün kesemediler apar topar çıktık kuaforden bazı yerlerde tek tük uzun saçları kalmışBeyimiz ilk erkek traşını olmuş güzel güzel uzasın saçlarınız inşallah
Evet benmkıde cok sevmişti. Bugun domateslı kıymalı tarhana taptm yedı çok şükür.Geçmiş olsun ya kadın olmak çok zor gerçekten geçen gün arkadşlar burada bi yoğurt çprbası paylaşmışlardı çoğu bebektende beğeni almştı sanırım bende onu yapacağım bugün uzun zamandır yoğurt çorbası yemiyor bakalm beğeneck mi
Cok guzel olms ama darsi bizimkine agladysa esimi gotrmemm lazim o kesiblikle aglatmz yarm biraktrrTesekkur ederiz o kadar çok ağladı ki doğru düzgün kesemediler apar topar çıktık kuaforden bazı yerlerde tek tük uzun saçları kalmış
Kızlar bebişlerınızı eşime getırın.:)))) Ona hangı bebek sacını kestrdıyse hıcbırı aglamadı. Adamda ozel bişey var sankı. Yegenlerımın ilk saclarını hep o kestı ben soyluyodu inanmıyodm gorunce ınandm.Cok guzel olms ama darsi bizimkine agladysa esimi gotrmemm lazim o kesiblikle aglatmz yarm biraktrr
Canım üç gündür kızımda öyleydı. Ama aşı olmuştu ondanmı bilmıyorum. Israr etmedm zorlamadm üç gun. Yaptm bır kaşık yedı yemedi. Ama kahvaltıyı severek yıyo oglen sıkıntılı benımkı. Bugun oyun halısında yatırrak muzıkle yedırdım. Hiç reddetmedı şükür. Ara ver bır ıkı gun sonra başlıyolar canm yemeye. İnş iştahı gelır minnaklarımızınKızlar ya benim oğlum ek gıdayi reddediyor yani yemiyor bi omlet tarifi vardı ya bütün bebekler sevmişti ondan anca baş parmagimin tırnaği kadar yemistir çorbalar da en fazla 1 yemek kaşığı o da yatarak ağzına zorla akitirsan yoksa mama sandalyesinde ağzına bişey versen direk çıkarır tek sevdiği elinde ekmek somurmak büyük oğlum hiç böyle değildi yemeğen çocuk çok zormuş gerçekten sizce napmaliyim benim durumunda olan var mı
bizdede ayni sorun var.kizim yaptiğim hic biseyi yemiyo.bitek ekmek yiyor.su iciyor.buyuk kizim herseyi yiyordu.of cok bunaliyorum.sicakda yemiyo qaliba.qlimayı yakmasak uyumuyorda.yataginda donmekden bihal oluyor.Kızlar ya benim oğlum ek gıdayi reddediyor yani yemiyor bi omlet tarifi vardı ya bütün bebekler sevmişti ondan anca baş parmagimin tırnaği kadar yemistir çorbalar da en fazla 1 yemek kaşığı o da yatarak ağzına zorla akitirsan yoksa mama sandalyesinde ağzına bişey versen direk çıkarır tek sevdiği elinde ekmek somurmak büyük oğlum hiç böyle değildi yemeğen çocuk çok zormuş gerçekten sizce napmaliyim benim durumunda olan var mı
canimm nolcak cikar elbet karsilastirma bebisinibosver sağlıkli olsnlar yeterGunsydin kizlar bugun bi arkadasimin bebegi 30aralk digumlu dis cikarmis benimki 30ekim hala yok ne zamn cikck bu dis yaa artik gelsin yanii uzulmedim desem yalan olur tembelmi neci benimki birde masallh onunki cook kg yan yana geldklerinde benimki kucucuk kaliyo yaninda:))ama onunkinde hiccc hsreket yok cok akilli masallh bizimki nerdeeee
endişe etme canım ins bi terslik yoktur stresden yada hormonlar daha dengelenmedi ya ondan olabilir dediğin gibi ama yine de bi test yap derim ben :)Herkese günaydınnn...
Arkadaşlar ben regl olmadım hala yaAyın 1 inde olmam gerekiyordu 5 gün geçti... Eminim bebiş yoktur eşim de diyor ben kendimden eminim bişi yapmadım diyor... Arada bir hafif böyle tatlı tatlı ağrı giriyor geri gidiyor.. Kaç kere lavaboya gidiyorum geldi sanıyorum bakıyorum bişi yok... İnşallah bir sıkıntı yoktur... Benim hiç gecikmez regl günlerim.. Nerdeyse günü gününe olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?