2014 Kasım Anneleri

Canım çok geçmiş olsun biz de iki buçuk aylikken lokal anesteİyle olduk yarım saatte çıkmıştık hastaneden ilk çisini yaparken çok agladi tabi iki gün biraz zor geçiyor o kadar valla şimdi iyiki küçükken yaptirmisim diyorum şimdi olsa daha zor hem acıya daha duyarlı hem yerinde durmuyor su an daha zor olurdu

Amin inş senin cadı büyümüş konuşmaya başlamış benimki emekleyemiyo bile dr çok rahata alışmış bu diyo:)
benim kizimda emeklemiyo.arkaya surunuyo.gecen gun kizim uyurken yatakdan dusdu.yataginin parmakliklarini indirmisdim.ordan nasil dusdu anlamadim.ömrümden ömür gitti.kizim ertesi gun dil acdi.bende kizim kafasini carpti dili acildi diyorum:)Allah tum yavrularimizi korusun.onlarin yoklugunu gostermesin.

Kullanip da memnun kaldiginiz epilasyon aleti markasi modeli nedir almam lazimda artk agdayla ugrasamiyorum yaa

Kizlar parkyatakta eğer alt kata gecmediyseniz ust ksimda eglenceli bi oyun bulduk oturtturuyorum kizimi kenara ellerini tutuyo ben saklaniyorum beni gormek icin kendini kaldiriyo.baya baya kendini kaldrmayi ogrendi dizlerinden destek aliyor bazende ayaklariyla zorluyor ayak icin biraz destek vereceksinz ama :)bugidisle alta gececez aama olsun:)

Biz park yaragın alt katında yatıyoruz.bizimkide başladı dizlerinin üstünde durmaya.istiyorki biryere tutunayımda kalkayımmm şapşikk.
Biraz önce kıltugun kenarını tuttu kalkmak içiç benim tutmamla kafayı vurması bir oldu.allahtan yumusak yerdi de fazla aglamadıı.

insallah ogunlerde cok yakin.Bi gun goreceyiz anne diye bize sesleniyorlar.bazen yaninda soyluyordum.cok mutlu oluyordu.bianda soylemeye basladi.yaninda hic baba dememistim:) bide otururken beni gorduyunde kollarini kaldirip kucagima gelçek istiyo

insallah ogunlerde cok yakin.Bi gun goreceyiz anne diye bize sesleniyorlar.bazen yaninda soyluyordum.cok mutlu oluyordu.bianda soylemeye basladi.yaninda hic baba dememistim:) bide otururken beni gorduyunde kollarini kaldirip kucagima gelçek istiyo

öncelikle geçmiş olsun. malesef Alperende de var egzama. yaklaşık 1 buçuk ay önce anladık. doğumdan beri gittiğimiz doktoru zyrtec damla, bir kortizonlu bir kortisonzus krem yazdı. kortizonsuzu 4 gün kullan, hafifleme olmazsa diğerini de al kullan dedi. malesef kortizonsuz olan işe yaramadı. çünkğ artık açık yaraya dönmüştü. bu arada yaralar yanaklarda idi. vücudunda da sert pütürler vardı. biz de hemen kortizonlu kremi kullandık. ama ben bu arada damlayı unutmuşum.. kortizonlu krem 2 sürmeye alevlenme denilen o ıslak yara halini gideriyor. ama doktoru onu az kullanmamızı söyledi.. 2 gün evvel Okmeydanı SSK nın çocuk alerji bölümüne götürmek istedik ama randevu almak imkansız. normal çocuk doktoruna randevu aldık. doktor hanıma alerjiden şüphelendiğimi söyledim. ki bu süreçte yumurta alerjisi olabileceğini düşünüp 10 gün hem ben hem Alperen yumurta diyeti yaptık ama bir şey değişmedi.. doktor hanım zyrtec damlayı her gün düzenli olarak kullanmamızın işe yarayacağını söyledi ve siz belli ki alerji polikliniğinin devamlı hastası olacaksınız dedi imdi randevu kovalıyoruz. ha bu arada yanaklardan öpmek kati suretle yasak. örgü hırkalar yelekler yasak... her gün banyo gerekiyormuş... tekrar acil şifalar ve geçmiş olsun.

Slm kizlar ben ilk defa dun aksam once yataginda uyuttum cok terliyo die yanima aldim normalde 8de yatip 11 12de uyanirdi gece 3,30 da uyandi sonrada 6da uyandi yanimda cok rahat donup duruyordu ve terlemedi hic yatagin kenarlarina yastik koydum tabi babasi gece gelip izlemis jet hiziyla donuyor dio cok guzel yatyrdu dio arada iki eliyle kollarimi tutuyrdu bu aksamda oyle yatracm bakim nadil olack normalde 2 pencere acik uzerinde askili citcitliyla yatiyo ayrca dun banyoda yapmusti ona ragmen uzerine sadece atledini ortyrm oda mudesini tek yinede suyu cikiyr saat basi uykusundn uyandrp kiyafet degistriyrum

Haa bu arada benimki 2aydir bariz baba diyordu zaten simdi dede nene mama bazende anne diyo 2gundurde agzini sapirtadyor acip acip kapatiyo cok komik oluyo bizimkide poposunun uzerinde heryere gidiyor ama normal emekleme henuz yok

Yerım onu maşallah. Bende hıc baba demıyorum butun guna anne desın dıye ugraşıyorum guluyo bişeyler soyluyo ama hu u gıbı şeyler Yakında anneye döner umarım:))baba derse bıraz kıskanr bozulurum heralde. Eşiminde havasndan gecılmez. Hep konuşuyoruz bu konuyu. İlerde kızınn ona aşık olucagını konuşuyo hep.

carputi verdıgın omlet tarıfını bugun denedm. Yeşil soganlı lorlu yaptım kızım resmen bayıla bayıla yedı hepsını.agzında cevıre cevıre öğürmeden yuttu maşallah. Dunden berı hiçbişey yemıyodu o yerken ben mest oldum resmen. Ustunede bı guzel emdı uyudu şimdi çok şükür. O bışey yemedıgı zaman öyle uzuluyorumki hep boyle iştahlı olsun bebişlerimiz inşallah

Valla insan bozuluyo benimki babasinn arkasina agluyo onunka bi mutlu gormnz lazim ne yaparsam yapim bana gelmiyo babasndn sesini duyunca ayaklarini nasil vuruyo ihh ihh diyo al kucagna die

Valla insan bozuluyo benimki babasinn arkasina agluyo onunka bi mutlu gormnz lazim ne yaparsam yapim bana gelmiyo babasndn sesini duyunca ayaklarini nasil vuruyo ihh ihh diyo al kucagna die
Benimki babasını sadece sabahları en fazla yarım saat goruyo oda işe gıtmeden uyanırsa. Akşam iftardan once uyuyo kızım. Ramazan harıç eşim 11 de gelıyo genelde. Oyuzden pek oyle baglı degıl ama. Gece emmek için uyanırsa babasını gorunce hayran hayran onu ızlıyo coşuyo kucagmda. Ama benı evın içinde goruncede cok sevınıyo. Kım olırsa olsun yannda gozlerını benden ayırmıyo hiç buda cok hoşuma gıdıyo

Kendımıze ezogelın corbası yaptm. Kızımada yedrsem agır gelırmı. Mercımek. Az bulgur prınc. Havuc patates. Minnakta salça koydm.

Cnm m.slh bebisine yemis.sevmis bn de degisik khvlti menuleri ypmk.istyrm ben cok giremedgm icn kkya yazlmssa da not alamdim.k.bkma nasil yptin acaba omleti tarif verebilir misin bn de yapim yarin.seninle bebklrmzn ayi ayni bn yptgm her seyden veryrm.bugun sehriye yptm kndimize tavuklu ogluma da yedrdm.tavugundqn da verdim ezogelini de ablm ypmisti gcnlerde iftrda onu da yrdrm bnce verebilirsin yine de sen bilirsn tabi..

Vermek istedmde cadı yemedı. Buara oğlenlerı cok huysuz. Omletide şöyle yaptm. Yumurtann sarısını ayrdm. İçine çok çok incecık yeşıl sıgan dıgradm azda lor koydm çırptım. Tavada az zeytınyagıyla altını üstünü guzelce pişirdm. Elımle ezerek bırazda ıhlamura batırarak yedrdım. Ustunede ıhlamur içti zaten. Az peynır Omlet. Minnacıkta domates yedı bu sabah.

Tesekkur ederim.arkdsim.bn.de yarin deneyecgim.bu tarifi.insAlh bnimki.de yer cok sagol hayirli iftarlar simdiden

Benim yaptgm omlet olmuyo resmn menemn olyo niyeyse yapamyrm cevirnce dagliyo yada fazla pisiyo ben artk bulamacta yapmyrum oyle veryrm uzerine meyve puresi yada suyu veryrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…