Canım çok geçmiş olsun biz de iki buçuk aylikken lokal anesteİyle olduk yarım saatte çıkmıştık hastaneden ilk çisini yaparken çok agladi tabi iki gün biraz zor geçiyor o kadar valla şimdi iyiki küçükken yaptirmisim diyorum şimdi olsa daha zor hem acıya daha duyarlı hem yerinde durmuyor su an daha zor olurduCanım bence biraz bekle hani derlerya küçükken yaptır diye iş öyle değilmiş gece 2 de emdi 9 da amelyata girdi 9 buçukta çıktı anestezi etkisiyle yıktı ortalığı iki saat sonra emzir dedi dr ve çiş yapınca yandı ağladı sürekli perişan olduk canımdan can gitti yavrum dayanamadım hiç bide küçük olunca ayaklarını çok oynatıyo acıyo ağlıyo sürekli ben mecburdum yaptırdım ama çok zor geçiyo
benim kizimda emeklemiyo.arkaya surunuyo.gecen gun kizim uyurken yatakdan dusdu.yataginin parmakliklarini indirmisdim.ordan nasil dusdu anlamadim.ömrümden ömür gitti.kizim ertesi gun dil acdi.bende kizim kafasini carpti dili acildi diyorum:)Allah tum yavrularimizi korusun.onlarin yoklugunu gostermesin.Amin inş senin cadı büyümüş konuşmaya başlamış benimki emekleyemiyo bile dr çok rahata alışmış bu diyo:)
Biz park yaragın alt katında yatıyoruz.bizimkide başladı dizlerinin üstünde durmaya.istiyorki biryere tutunayımda kalkayımmm şapşikk.Kizlar parkyatakta eğer alt kata gecmediyseniz ust ksimda eglenceli bi oyun bulduk oturtturuyorum kizimi kenara ellerini tutuyo ben saklaniyorum beni gormek icin kendini kaldiriyo.baya baya kendini kaldrmayi ogrendi dizlerinden destek aliyor bazende ayaklariyla zorluyor ayak icin biraz destek vereceksinz ama :)bugidisle alta gececez aama olsun:)
insallah ogunlerde cok yakin.Bi gun goreceyiz anne diye bize sesleniyorlar.bazen yaninda soyluyordum.cok mutlu oluyordu.bianda soylemeye basladi.yaninda hic baba dememistim:) bide otururken beni gorduyunde kollarini kaldirip kucagima gelçek istiyoMaşallah prensese darısı benmkıne artık. BEnımkı elıyle gel gel yapıyo. Genelde el hareketlerımı taklıt edıyo ınş sesınıde duyarm en kısa zamanda. Evın içinde anne baba dıye seslendıgıni düşününce bile cok mutlu oluyorum. Buarada kendı kendıne bıandamı soyledı. Sen soylerkenmı tekrarladı
insallah ogunlerde cok yakin.Bi gun goreceyiz anne diye bize sesleniyorlar.bazen yaninda soyluyordum.cok mutlu oluyordu.bianda soylemeye basladi.yaninda hic baba dememistim:) bide otururken beni gorduyunde kollarini kaldirip kucagima gelçek istiyoMaşallah prensese darısı benmkıne artık. BEnımkı elıyle gel gel yapıyo. Genelde el hareketlerımı taklıt edıyo ınş sesınıde duyarm en kısa zamanda. Evın içinde anne baba dıye seslendıgıni düşününce bile cok mutlu oluyorum. Buarada kendı kendıne bıandamı soyledı. Sen soylerkenmı tekrarladı
Merhaba kızlar. İnşallah herkes çok iyidir. Ben pek değilim açıkçası. Oğlumun egzama problemi var. Yüzünde çıkmıştı ve biz bunu kortizonlu krem vs. Geçirdik. Simdi ayaklarında çıktı putur putur. Gene kortizonlu krem nemlendirici dezenfekte eden ilaçlar. Geçmiyor bu sefer. Doktorlar genetik olabilir diyor . Eşimde ve kayinbababmin da varmis küçükken. Çocuk uyumuyor kasinmaktan yavrum mahvoldu. Bugün gene doktora gidicez. Var mı bunun gibi bişeyle karşılaşan?
doktorun bana ilk sorduğu ailede alerjik astımlı var mı idi..Bizede ne zamn geçer bilinmez dedi. Rabbim beterinden korusun çocuklarımızı. Allah korusun da bu egzema ilerde alerjik astım veya bronşit cevirebiliyormus.
Yerım onu maşallah. Bende hıc baba demıyorum butun guna anne desın dıye ugraşıyorum guluyo bişeyler soyluyo ama hu u gıbı şeyler Yakında anneye döner umarım:))baba derse bıraz kıskanr bozulurum heralde. Eşiminde havasndan gecılmez. Hep konuşuyoruz bu konuyu. İlerde kızınn ona aşık olucagını konuşuyo hep.insallah ogunlerde cok yakin.Bi gun goreceyiz anne diye bize sesleniyorlar.bazen yaninda soyluyordum.cok mutlu oluyordu.bianda soylemeye basladi.yaninda hic baba dememistim:) bide otururken beni gorduyunde kollarini kaldirip kucagima gelçek istiyo
Valla insan bozuluyo benimki babasinn arkasina agluyo onunka bi mutlu gormnz lazim ne yaparsam yapim bana gelmiyo babasndn sesini duyunca ayaklarini nasil vuruyo ihh ihh diyo al kucagna dieYerım onu maşallah. Bende hıc baba demıyorum butun guna anne desın dıye ugraşıyorum guluyo bişeyler soyluyo ama hu u gıbı şeyler Yakında anneye döner umarım:))baba derse bıraz kıskanr bozulurum heralde. Eşiminde havasndan gecılmez. Hep konuşuyoruz bu konuyu. İlerde kızınn ona aşık olucagını konuşuyo hep.
Benimki babasını sadece sabahları en fazla yarım saat goruyo oda işe gıtmeden uyanırsa. Akşam iftardan once uyuyo kızım. Ramazan harıç eşim 11 de gelıyo genelde. Oyuzden pek oyle baglı degıl ama. Gece emmek için uyanırsa babasını gorunce hayran hayran onu ızlıyo coşuyo kucagmda. Ama benı evın içinde goruncede cok sevınıyo. Kım olırsa olsun yannda gozlerını benden ayırmıyo hiç buda cok hoşuma gıdıyoValla insan bozuluyo benimki babasinn arkasina agluyo onunka bi mutlu gormnz lazim ne yaparsam yapim bana gelmiyo babasndn sesini duyunca ayaklarini nasil vuruyo ihh ihh diyo al kucagna die
Cnm m.slh bebisine yemis.sevmis bn de degisik khvlti menuleri ypmk.istyrm ben cok giremedgm icn kkya yazlmssa da not alamdim.k.bkma nasil yptin acaba omleti tarif verebilir misin bn de yapim yarin.seninle bebklrmzn ayi ayni bn yptgm her seyden veryrm.bugun sehriye yptm kndimize tavuklu ogluma da yedrdm.tavugundqn da verdim ezogelini de ablm ypmisti gcnlerde iftrda onu da yrdrm bnce verebilirsin yine de sen bilirsn tabi..carputi verdıgın omlet tarıfını bugun denedm. Yeşil soganlı lorlu yaptım kızım resmen bayıla bayıla yedı hepsını.agzında cevıre cevıre öğürmeden yuttu maşallah. Dunden berı hiçbişey yemıyodu o yerken ben mest oldum resmen. Ustunede bı guzel emdı uyudu şimdi çok şükür. O bışey yemedıgı zaman öyle uzuluyorumki hep boyle iştahlı olsun bebişlerimiz inşallah
Vermek istedmde cadı yemedı. Buara oğlenlerı cok huysuz. Omletide şöyle yaptm. Yumurtann sarısını ayrdm. İçine çok çok incecık yeşıl sıgan dıgradm azda lor koydm çırptım. Tavada az zeytınyagıyla altını üstünü guzelce pişirdm. Elımle ezerek bırazda ıhlamura batırarak yedrdım. Ustunede ıhlamur içti zaten. Az peynır Omlet. Minnacıkta domates yedı bu sabah.Cnm m.slh bebisine yemis.sevmis bn de degisik khvlti menuleri ypmk.istyrm ben cok giremedgm icn kkya yazlmssa da not alamdim.k.bkma nasil yptin acaba omleti tarif verebilir misin bn de yapim yarin.seninle bebklrmzn ayi ayni bn yptgm her seyden veryrm.bugun sehriye yptm kndimize tavuklu ogluma da yedrdm.tavugundqn da verdim ezogelini de ablm ypmisti gcnlerde iftrda onu da yrdrm bnce verebilirsin yine de sen bilirsn tabi..
Tesekkur ederim.arkdsim.bn.de yarin deneyecgim.bu tarifi.insAlh bnimki.de yer cok sagol hayirli iftarlar simdidenVermek istedmde cadı yemedı. Buara oğlenlerı cok huysuz. Omletide şöyle yaptm. Yumurtann sarısını ayrdm. İçine çok çok incecık yeşıl sıgan dıgradm azda lor koydm çırptım. Tavada az zeytınyagıyla altını üstünü guzelce pişirdm. Elımle ezerek bırazda ıhlamura batırarak yedrdım. Ustunede ıhlamur içti zaten. Az peynır Omlet. Minnacıkta domates yedı bu sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?