2014 Kasım Anneleri

GÜNAYDIN CANLAR;
NASILSINIZ BAKALIM BENİM Bİ PAZARIM VAR UYURUM DİORUM AMA YOK MALESEF YİNE 6 DA KALKTI NAPTIYSAM UYUTAMADIM UYKUSUZUM YANİ.BİDE TEMİZLİK BİLMM NE PERT OLDUM Bİ PAZAR OLUNCA HERŞEYİ OGÜNE SIĞDIRIYORUM :=(
BU ARADA OĞLUŞUM ARTIK BAYA GEZMEYE BAŞLADI FIRIL FIRIL DOLANIO VALLA :=)BİRDE ANNE DİYO İLK KELİME DEMİM İLKİMİZ MAM MAM DI.ŞİMDİ ANNE DİO TAM DEĞİL AMA Bİ KERE SÖLÜO DAHA YOK KULAK VERMEZSEN DUYULMUO BİLE YANİ TAM SÖLECEKLERİ ZAMANLARI GELSİN ARTIK ÇOK GÜZEL BİRŞEY VALLA.

Ayyyyyyyyyyy ne testiiiiiii Allah'ın gücüne gitmesin de olmasın ya... Ben de çok eminim yoktur diyorum ama anlamadım gitti..

boşver canm stres yapma boşuna hormonlardan olabilio emziriomuydun sen.
bir arkadaşım gitti geçen hafta doktora adetlerim gecikio die doktor emzirenlerde olabilir böle 1 yıla anca düzene girer hormonlar demiş.biraz daha bekle.Rabbim herkese hepimize istenilen zamanda versin inş.

Yok canım.. 3. aydan sonra bıraktı bebeğim emmiyor... Zaten hep düzenli günü gününe giderdi.. Az önce yine hafif bel ağrısıyla bi akıntı geldi hah dedim tamam oldum bu sefer baktım yine yok beyaz akıntı... Anlamadım gitti.. Test almak da istemiyorum korkuyorum ya

Stres yapma canım biraz daha bekle bakalım olabilir gecikmeler.
zaten öle bişey olsada hemen uyarı vermezki bulantı vs.

Stres yapma canım biraz daha bekle bakalım olabilir gecikmeler.
zaten öle bişey olsada hemen uyarı vermezki bulantı vs.

Oğlumda valla 6. haftadayken aşırı mide bulantılarım başlamıştı... Şaka gibi ya ne konuşuyorum... Gidip test alayım en iyisi

canım sıkıntı yapma bence benim ilk kızım 9. ayında diş çıkardı ve çok zayıftı şimdi yeni yeni kilo almaya başladı yememizde sıkıntılı benide yedi ay emdi zaten mama takviyeli gidiyorduk etraftan yok senin sütün yaramıyor bile dediler çoook üzülmüştüm. halbuki çocuğumun yapısı bu zayıf narin kibar bi kızım var hareketliydi 10 aylıkken yürüdü erken konuşmaya başladı, ama ikinci kızım maşallah diyim beni güzel emiyor yani dedikleri gibi sütüm de bi sorun yok kilo alımı da iyi ablasından daha erken diş çıkarıcak gibi alttan görünmeye başladı dişi, ablasıyla kıyaslarsam daha yeni sürünmeye başladık, demek istediğim her çocuk bir olmuyor kardeşlerde bile farklar varken sen bi başkasının çocuğunu kendinkiyle kıyaslama canım boşa üzülürsün ne güzel hareketli yemesi içmesi iyi en güzeli bu zayıf olup yemeyedebilirdi şükret canım

Benim oğlumda da henüz diş yok ya.. Damakları kabarık kabarık öyle duruyor... Ne zaman çıkaracaklar acaba..

Normalde asla kiyaslama yspmam benimki bana ozel derimde insan bekliyr yani hani hani diyrm sonucta dis bizim elimizde degil yani biliyrumda cikar elbet yaa

Benim oğlumda da henüz diş yok ya.. Damakları kabarık kabarık öyle duruyor... Ne zaman çıkaracaklar acaba..
bizde de diş yok

kabarık bayadır
salyalanmasıda azaldı çok ilginç

ya benımkı durmuyor bezleyemıyorum bıle
cok aşırı hareketlendı

sırt ustu yatmıyor

kılosunu merak edıyorum kılo aldı mı acaba
bu ay doktora goturmeyecegız. doktor artık getırmeyın dedı ya

ya sunnet ıcın doktora getırecez nasıl olacak bılmıyorum

anestezı boyutu var ya
eger oyle ac bırakmak gerekıyorsa yandık

yenıdogan sunnetı kılolu oldugu ıcın cocuk dokttoru tarafından onerılmemıstı
sımdı pısman oluyorum keske bı cerraha gosterseydk ya

: ))))) Muhakkak ama işte insan o an'ı yaşarken aklına glemiyor
Bu arada gecen esim bi goz attida srnin oglani begendi normalde kimseyi begenmiyrdu oglumdan sonra hicbir cocuk bsna guzel gorunmyr derdi bazen gosterrdim baska cocuklari bak ne kadar guzel die bakmazdi bile:)))

Canm ayni benimkini anlatyrsun bende bezliyemiyrm sekilden sekile giriyr ama biz sunneti hiccccc dusunmedik dusunmekte istemiyoruzz:))))))

Aynı canım bezini düzgün bezleyebilmek için dikkatini sırt üstü yatsın diye nelerle çekmeye çabalıyorum... Sünnet işi biz de baya bir gecikeceği için şimdilik stres yapmıyorum... Babası büyüyünce istiyor.. Çok zorunlu mu canım şu an olması sünnet ya benim oğlum ameliyat olduğu için anestezi felan deyince tüylerim diken diken oluyor..

Bu arada gecen esim bi goz attida srnin oglani begendi normalde kimseyi begenmiyrdu oglumdan sonra hicbir cocuk bsna guzel gorunmyr derdi bazen gosterrdim baska cocuklari bak ne kadar guzel die bakmazdi bile:)))

Yaaa... Ay çok sevindim : ))) İnsana öyle geliyor gerçekten... Ben normalde de bebek hastasıydım bekarken sokakta bile görsem izin alır resmini çekerdim koleksiyonum durur hala.. Kendi oğlum olduktan sonra yine seviyorum ama içim oğluma gidiyor tabi ki : ) Bizim sokakta zaten popüler oldu komşumun çocukları sağolsun oğlum uyuyor diye sokaktaki arkadaşlarına bile uyarıyorlar Sessiz oynayın Umut Aras uyuyor kapıya not yazmışlar zile basmayın Umut Aras uyuyor : )) Daha neler.. Allah'tan kıskanmadılar annelerini çok seviyorlar oğlumu

aslında benımde heryerım dıken dıken oluyor ama 1 yas oncesınde olsun ıstıyoruz
ınsan evladının canının acımasına kıyamıyor hıc ya
gecen babası ıle kafa kafaya carpıstı, cok canı acıdı bı agladı, off nasıl cıgerım yandı o agladıkca

annem derdı hep cıgerım yanıyor dıye, vallahı oyleymıs

annelık işte... kıyamıyorum yavruma. ben nasıl ondan ayrılacam nasıl unıversıtelere yollayacagım, nasıl evlendırcem elın kızına bırakıcam ne yer ne ıcer

sımdı anlıyorum kaynanaları

kızlar ben anlamıyorum haftasonu cok yoruluyorum
bunda hala anlam veremıyorum, sonucta herkes kendı evının ısını bı sekılde yapıyor
ben cok mu becerıksıızmde yoruluyorum

dun yorgunluktan sızdım kaldım

dun yaptıgım bıraz bebısımın kıyafetlerını utulemek
kahvaltı yapıp mutfagı toplamak, evı toplamak

sonrasında ıftar hazırlıkları vardı, annem ve babam geldı ıftara, salatayı falanda annem yaptı

esım yemek hazırlıgında yardımcı oldu

onun harıcınde cocugun sıradan bakımı vardı

benım sırtım cok agrıyordu saat 22 oldugunda ve sızdım oylece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…