- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
GÜNAYDIN CNM BİZİM DE DÜNDÜ GÖTÜRMEDİK YA
KAN TAHLİLİ İSTEDİLER DİE SİZDEN DE İSTEDİLER Mİ
OLMADI YARIN GÖTÜRÜRÜZ BİZDE KİLOSU İYİ BENCE
NİE AZ BULDUN Kİ DOKTORMU DEDİ AZ DİE.
Ya canım persentil tablosuna bakıyorum %25 ile %35 mi ne o arada çıkıyor kilosu boyu iyi de... O yüzden... Doktorumuz da bu yüzdeleri söylemişti ama bişi demedi.. Ondan diyorum.. Kuzenimin oğlu maşallah zaten baya kilolu oğlumdan 9 gün büyük.. O şu an 10 kilo 800 gram
10 kilo 800 mü maşallah hareketi nasıl peki
mesela benm ki çok hareketli kilonun kalması imkansız
eminimki kilo alıo ama kalmıo.senn oğlun nasıl harekette
benmki de en fazla okadar çıkar hadi olsun 9 yoktur bile.
Canım maşallah oğlu acaip hareketli emekliyor durmuyor bi saniye diyo tv ünitesine tırmanıyo felan düşün geçen ay 10 600 dü bu ay sadece 200 gram almış fazla alsa daha kilolu olacak ama kilosuna göre hareketli maşallah... Benim oğlum emeklemiyor canım popo üstünde gidiyor emeklemiyor ama bi yere tutunup ayağa kalkmayı seviyor yürütecinde deli giibi sağa sola koşturuyor böyle yani
DEMEK Kİ YAPISAL CNM HER BEBEK AYNI DEĞİL SONUÇTA BENİMKİDE
EMEKLİO İŞTE FELAKET HAREKETLİ YANİ SAĞLIKLI OLSUNLAR BOŞVER KİLOYU.
Canm kg masallh gayet iyi benimki 73cm boy 7750kg dusun yani okadar yemesine ragmn almiyor coook hareketli 1dk durmuyo artik takmiyorum kiloyu almiyor cunku. yedigini her goren diyor masallh diee ama hic kalmiyor hepsi gidiyorHerkese kocaman bir günaydın...
Dün aşımızı olduk... Şükür zaten diğer aşılarda da hiç ateş sıkıntmız felan olmuyordu bunda da olmadı geldi oynadı vs.. Normal davrandı yani oğlum : ) Boyu 73 cm kilosu 8750 kilosu az biraz neden bilmiyorum...
hayirdr bittimi isler sigara molasi vermisin
Little swimers canım evet bez mayoCanım Giresun luyum ben...
Canım ya hugies L.S. nedir? Valla bilmiyorum bez sanırım..Teşekkürler... Ben flotor aldım ama sanırım üstünde güneşliği yoktu.. Artık şapka felan takarım...
bence biberon set alma ben bir sürü para verdim avente biberon kullanmadi sonra başka bir sürü çeşit ama yok istemedi beyfendiTeşekkür ederim sevgili Kasım Anneleri
Accicik kaldı sen memlekete gidecektin iptal mi olduhayirdr bittimi isler sigara molasi vermisin
Yaramazlık yaparsınız diye uyumuyodurYa kızlar bebişlerı kacta uyutuyosuz. Gece kackere uyanıyolar. Ve sabah kacta kalkıyolar.
Bu eve geldgmzden berı bütün uyku düZenı gıttı kızımın. 7 en gec 8 de uyutuyodum gece emmek için uyanırdı 3 ve 5 te. Sabah 7 cok nadır 6 da uyanırdı. Şimdi gece 3 te 4 te uyanıyo 6 7 ye kadar uyumuyo.oyun istıyo. Bugunde eşim tuttrdu erken uyuyo gece ondan uyanıyo uykusunu alıyo dedı. Bende hadı bakalm tamam oyalayalım dedım. gec yatrmayı denedik yordum güzelce 10 da uyuttm bakalm gece neler olucak.
Budur yaniAşı konusulmus yanlış bilgiler var. 1yaşta yine aşı olacaklar 9.ay suriyeliler nedeni ile aşı takvimine yeni eklenmiş yapılması isteğe bağlı kızamık aşısı. Özel menenjit aşısı için de bizim doktorumuz tek doz olanı önerdi onu da 13.ay yapacak inşallah. Kızamık aşısını p.tesi olduk bizde doktor etki olarak ufak döküntü yapabilir demişti bugün bacaklarda oldu aklınızda olsun ateş olmadı şükür ama 3gün dikkatli olmamı söyledi ateş için. Herkese geçmiş olsun
Canm kg masallh gayet iyi benimki 73cm boy 7750kg dusun yani okadar yemesine ragmn almiyor coook hareketli 1dk durmuyo artik takmiyorum kiloyu almiyor cunku. yedigini her goren diyor masallh diee ama hic kalmiyor hepsi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?