- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
Bende uzun bir aradan sonra ilk defa girdim. Artık hayatımız daha hızlı o yüzden pek vakit bulamaıyoruz. Biz çok şükür iyiyiz. büyüyoruz sizde ne var ne yok.Meraba swift seni görmek negüzel bende aralık anneleri nden Kasım annelerine sızan bi eleman napım orası iyice sessizleşti çok çabaladım kalmak için ama yok ses seda yok oysa biz gebeyken öylemiydi hergün girerdik k.k ye.şimdi aklıma bile gelmiyo nerdeyse bi Kasım analarına bakim dedim eskiler hep burda hoop bende atlıyım hemen dedim Velhasıl burdayım oku oku bitmiyor nasıl gidiyo hayat bebek ler büyüdü çok şükür herşey yolunda mı
ben çorba olarak şu şekilde verdim canımAslında ben çorba gibi vermek istiyorum ama nasıll
merhaba öncelikle allah bebeğini sağlıklı sıhhatli bir biçimde kucağına almayı nasip etsin..hamileliğimi çok özledim ya çok güzel bir heyacandı :) file için önerim köpüklü olanından ben ikisinden de almıştım ama ince olanı hiç kullanamadım. hala kullanıyorum köpüklü olanı altına minder gibi koyuyorum popişi acımasın diye :) pişik kremini sudocrem tavsiye ederim sadece 2-3 kez kullanmam gerekti ama çok etkili birde kendi yüzünde leke gidermek için de kullanabilirsin bildiğin bebek poposu gibi oluyor cildin :) ama yinede bebeğin ilk doğduğunda pişik olmaması için zeytinyağını kaynatmadan ısıtıp, asitini aldırıp, soğuyunca pamuk yardımıyla poposuna sürersen her altını aldığında pişik kolay kolay oluşmuyor. bize doktorumuzun tavsiyesiydi iyi kurulamak ve zeytinyağı sürmek. umarım faydalı olur hayırlı doğumlarMerhaba guzel anneler.. bi takim rahatsizliklari olan bebislerimix varmis gecmis olsun hepsine... sayenizde kafamda olusan bi cok soruya cvp buldum... sormak istedigim bikacsey daha var.. banyo kuveti icin nasil bir file almak gerekli..kopuklu diye gecen kalinlardan mi yoksa normal filelerden mi... bir de pisik kremini ilk bezde hemen kullanmaya basladiniz mi onlem amacli yoksa pisik olduktan sonra mi
Allah korusunBen böyleyim çok evham yaparım bide bu hastalıktan bizim iş yerinde birinde başlamıştı çoğalıyor yani bende korktum işte
Merhaba. Bnde bu hafta bole bi durumdaydım ama çok şükür ki alttan 2 diş çıktı ve ağlamaları Sızlamalar ateş olayı bitti. Ama 1 hafta sürdü huzursuzluk. Calpol verdim günde 3 kez yarım,Dencol jel diş etlerine sürdüm. Dışarı çıkardm gezmeye hava aldırmaya. Allaha bin şükür şimdi ıyı. Üstteki ler çıkarsa durum yıne aynı olacak. Allahm sen herkese yardım etttttuzunn bi aradan sonra merhaba kizlar nasilsiniz? burda muhabbete cok ihtiyacim var acikcasi dis cikarma donemindeyiz ve benim inanilmaz boyutta sinirlerim bozuk kaldiramiyorum artik bir bebek düşününki sabah 6da bi uyaniyor aksam 9a kadar hic uyumuyor ve surekli agliyor sürekli mutsuz dis cikariyor anlıyorum ama dayanacak gücümüz kalmadi ne esimde ne bende. sinirlerimiz yiprandi evden disari cikamiyoruz biyerr gidiyoruz rezil olup dönüyoruz ne yedigimizden anliyoruz ne ictigimizden. varmi benim gibi olan? vallai cok dertliyim kusurabakmayin ben sunlari yazarken bile agliyo duymuyorum artik.
Bu aralar hepsi huysuzMerhaba kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil?
Biz hala cok huysuzuz lakin ne dis var ne emekleme..
Evet canım 300 cc yetmiyor günlük ama ben sabah çıkarken emziremiyorum. Daha doğrusu emmiyor. Canı şsterse emer sadece. İşe hazırlanmaya çalışırken onun canının istediği zamanı tutturamıyorum malesef. Genelde ort. 350-400 arası içiyor.
uzunn bi aradan sonra merhaba kizlar nasilsiniz? burda muhabbete cok ihtiyacim var acikcasi dis cikarma donemindeyiz ve benim inanilmaz boyutta sinirlerim bozuk kaldiramiyorum artik bir bebek düşününki sabah 6da bi uyaniyor aksam 9a kadar hic uyumuyor ve surekli agliyor sürekli mutsuz dis cikariyor anlıyorum ama dayanacak gücümüz kalmadi ne esimde ne bende. sinirlerimiz yiprandi evden disari cikamiyoruz biyerr gidiyoruz rezil olup dönüyoruz ne yedigimizden anliyoruz ne ictigimizden. varmi benim gibi olan? vallai cok dertliyim kusurabakmayin ben sunlari yazarken bile agliyo duymuyorum artik.
Merhaba kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil?
Msşsllah paşaya. Aynenya bende hep dönüp dogdugı resımlere bakıyorum o kucagıma verdıklerı andakı resımlerıme. Kuzucuklar abı abla oldular:)maşallah hepsıne rabbım yavrularımızı bizlere bağışlasın08.08.2015 oğluşum bugün 9 aylık oldu teyzeleri.
rabbim hepsine sağlık sıhhat versin büyüdüler valla
resimlerine bakıorum da ne kadar değişik gelio şuan sonrasında da
bunlar değişik gelicek öle öle hayat devam edicek inş..
evet hic dis yok canim henüz benim de gec cikmis ondan herhalde.. Emekleme cabalari var emekleme pozisyonuna geliyor ama ileri atamiyor kendini.. Fakat tüm odayi dolasip her seyi kurcalamayi beceriyor kendince yontemlerle hareket ederek :)ek gıda alıyo ve yetmio ağlıomu yetmediğini nasıl anlıosunuz.
benimki de içiyodur ya okadar akşamdan emziriorum sabaha kadar gece de sık
kalkıo emio ama bilmiorum ki.
merhaba cnm hoşgeldin.evet şuan her bebek
hemen hemn böle senin ki bya fazlaymış ama uyumadan olurmu hiç ya
sanada yazık onada yazık sıkıntısı olmasa uyur gerçi oda napsın ki.
ağlamasına nasıl dayanıosun ya bak ama olmaz öle yazık yavruma anlıorum senide
ama onlar derdini sadece ağlayarak belli ediolar rabbim sana sabır versin aynı zamnda da güç versin.
merhaba cnm nbr hoşgeldin yoktun bayadır.
biz iyiyiz işte diş çıkartıoruz onun sıkıntısı malum
ama sizde nie bişey yok sen ekimsin hiç çıkmadı daha diş
öle mi baya geç kalmış ama sağlıklı olur heralde.
bizim ki hem nasıl emeklio tutamıoruz artık heryere giriyo :)
Bende ilk defa iki üç haftadr gece ıkı üç saat deliksiz uyudum. Gece 2 de üçte uyanıyo oyun îstıyo bazen anlamsı aglıyo hiçbişeyden memnun olmuyo. Gecsın artık şu dönemler sıkıntısız inşallahMerhaba kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil?
Doğumdasım nerelerdesin sen görünmüyorsun biz de aynı ne diş ne emekleme, her şeye ulaşmak istiyor hareket yok eline gelsin diye sürekli aglama çok yorgunumMerhaba kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil?
Merhaba kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil?
nerelerdesiniz görünmüyordunuz bayadır bizdede diş yok henüzBu aralar hepsi huysuz
Doğumdasım nerelerdesin sen görünmüyorsun biz de aynı ne diş ne emekleme, her şeye ulaşmak istiyor hareket yok eline gelsin diye sürekli aglama çok yorgunum
aminn.. Hayirlisiyla bir an once rahata erelim insallah bebislerimiz de musmutlu olsun..Bende ilk defa iki üç haftadr gece ıkı üç saat deliksiz uyudum. Gece 2 de üçte uyanıyo oyun îstıyo bazen anlamsı aglıyo hiçbişeyden memnun olmuyo. Gecsın artık şu dönemler sıkıntısız inşallah
Dogumdasimm tatildi memleket babaanne dede ziyaretiydi üstüne hastalikti fln cok yogun tempodan ciktim kizim da daha zor olmaya basladiDoğumdasım nerelerdesin sen görünmüyorsun biz de aynı ne diş ne emekleme, her şeye ulaşmak istiyor hareket yok eline gelsin diye sürekli aglama çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?