Mrymerhn ozlesin beni diyee :)nerelerdesiniz görünmüyordunuz bayadır bizdede diş yok henüz
özlenmez misin ayıp ediyorsun:)aynen gittikçe bebekleşenlerden benimkide hepsi aynı baksanaa demekki normal yaşadıklarımız bura terapi gibi bakıyorum aynı şeyler rahatlıyorumMrymerhn ozlesin beni diyee :)
Yogunluktan giremedim bayadir canim.. Nasilsin kizin nasil sende mi mutlu ama mutsuzlar kervanindasin?
Evet canım doktorumuz erken dogdugu için ancak 2yaşta yaşıtlarını yakalar boyda da kilo da diyordu zaten bi de eşimin boy ve benim boy ile beklenen boy hesabi yaptı beslenme ve spor ile daha da uzayabilir yetiskinlikte dedi şimdi için de 10dan önce 4ten sonra 20şer dk güneşe çıkarıyorum yoğurt peynir düzenli yediriyorum bi de kırmızı ete başladık bu ay kontrole 4,5cmCanım merhaba, bebeğinin boyu için endişe ediyordun. Doktorla görüştün mü bu konuyu ? Biz de kilomuz az diye raporlu mamaya başladık.
Oğlum cok yazdım diye yarım yolladi nasıl yaptıysa ben yazarkenCanım merhaba, bebeğinin boyu için endişe ediyordun. Doktorla görüştün mü bu konuyu ? Biz de kilomuz az diye raporlu mamaya başladık.
kaç.kilo canım boyu kaç.birde bizimde az da dr öyle birşey önermediCanım merhaba, bebeğinin boyu için endişe ediyordun. Doktorla görüştün mü bu konuyu ? Biz de kilomuz az diye raporlu mamaya başladık.
Biz dokuzbucuk ayligiz dogdugundan beri atakta sendromda vallaHanimlar merhaba nasilsiniz?
Cok sasirdim cunku bu aralar kizim cok huysuz ve surekli bana yapisik hep gözünün önünde olayım istiyor. Sizin bebislerde de var mi boyle bir durum diye sormaya girmistim ki ne göreyim hepiniz ayni durumdan yakiniyorsunuz
Neyden kaynaklaniyor ki bu? Disi cikmadi hala ama nerdeyse 1,5 aydir emekliyor.
Doktor 8.ci ay sendromudur diyor ancak durumu duzeltmenin bi yolu var mi merak ediyorum
özlenmez misin ayıp ediyorsun:)aynen gittikçe bebekleşenlerden benimkide hepsi aynı baksanaa demekki normal yaşadıklarımız bura terapi gibi bakıyorum aynı şeyler rahatlıyorum
canım raporlu mama derken anlamadim nasıl raporlu ? mamayı veriyorlar miymiş öyleCanım merhaba, bebeğinin boyu için endişe ediyordun. Doktorla görüştün mü bu konuyu ? Biz de kilomuz az diye raporlu mamaya başladık.
Evet canım doktorumuz erken dogdugu için ancak 2yaşta yaşıtlarını yakalar boyda da kilo da diyordu zaten bi de eşimin boy ve benim boy ile beklenen boy hesabi yaptı beslenme ve spor ile daha da uzayabilir yetiskinlikte dedi şimdi için de 10dan önce 4ten sonra 20şer dk güneşe çıkarıyorum yoğurt peynir düzenli yediriyorum bi de kırmızı ete başladık bu ay kontrole 4,5cm
kaç.kilo canım boyu kaç.birde bizimde az da dr öyle birşey önermedi
canım raporlu mama derken anlamadim nasıl raporlu ? mamayı veriyorlar miymiş öyle
nerelerdesiniz görünmüyordunuz bayadır bizdede diş yok henüz
canım raporlu mama derken anlamadim nasıl raporlu ? mamayı veriyorlar miymiş öyle
Canm lekenin resmini koyabilirmisin. İnş degıldır buaradaMrb.arkadaslar bende bi kasim annesiyim.bu forumu ta ilk sayfasindan beri keyifle takip ediyorum.16 kasim dogumlu bi oglum var.hersey cok guzel giderken forumdaki bi arkadasin vitiligo suphesiyle dunya basima yikildi.benim oglumun kolunda nohuttan kucuk bi leke vardi hicte onemsememistim ama arkadas vitiligo diye bi hastaliktsn bahsedince yikildim.hemen doktora goturdum.pek benzetemedim ama 3 ay bekleyelim dedi.elidel diye bi krem verdi.size sorum Bebeginde boyle beyaz leke olan varmi??bu sikayetle doktora giden arkadas size ne dediler??hangi kremi verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?