2014 Kasım Anneleri

67 cm 7 buçuk kilo canım ortalamada ama az ona göre ondan vermrdi demekki İnşallah senınkide toparlanır annesi zaten özel durumunuz varmış sizinn erken doğmuş aceleci Rabbim sağlık versin yeterki herşey hallolur

iyidir şükür yürüme çabasına düşmüş annesi napsın :)yakında fıtı fıtı dolanır arkandaa :)

benim kızımıgın bacagındada var oyle bir beyazlık yaa bende tedirgin oldum bak şimdiinşallah önemli birşey değildir

Normal bizim kullandığımız gibi mama değil onlar özel mamalar raporla veriliyor düşük doğum ağırlıklı bebekler için küçük şişelerde Sıvı formda oluyor
anladım canım sağol, bu arada hoşgeldin yoktun bayadır özlettin nasılsın yaman bey nasıllar :)

Öyle diyoruz canım sağlıkları yerinde olsun hepsinin. Çok iştahsız bizimki zorla yiyor resmen. O kadar yoruldum ki yemek saati gelince stres oluyorum artık.

Bende hic onemsemmustim hatta hosuma bile gidiyodu ama...suan bakmaya korkuyorum baska bi yerindede gorurum diye.sizinkinin resmini atabilirmisiniz acaba

Biz dokuzbucuk ayligiz dogdugundan beri atakta sendromda valla babasini da görmüyor gözü artik illa ben!
Canim dis ulkede olup gece bebegi ateslenen sendin degil mi nasil bebisin cok üzülüp korkmustum..
Canim cok sasirdim evet bendim unutmamissin
Cok sukur atlatti ama cok kotu ve zor zamanlardi 41,5 derece atesi olmustu, ishal kusma su kaybi ardina kizamik gibi oldu vs hepsini dibine kadar yasadi, yine de hastanede ilgilenmediler o vaziyette her gittigimde en az 4 saat beklettiler. Hala soktayim valla o olayin. Allah hic birimizin cocuguna yasatmasin.
Demek seni ki de mi huysuz bu aralar dis cikardi mi senin bebis

gecti gitti cok şükür o zaman canim Rabbim bir daha yasatmasin insallah.. Hatirlamam mi hic..
Yok canim cikarmadi hicbir belirti de yok ben de gec cikarmisim anne babaya cekermis.. Gec cikarsin sorun degil de huysuzluk agri yapmasin insallah..

Aa öyle mi hic duymamistim dis cikarmanin anne babaya cektigini. Dedigin gibi gec olsun güç olmasin insallah kolay atlatirlr bu evreyi de. Yalniz huysuzluk diz boyu koala gibi sürekli bana yapisik olmak istiyor. Su an bunu yazarken bile halida oynuyordu koltuga oturdum diye aglayarak yanima geldi. Insallah huy edinmezler bu hareketleri

ehliyet sınavım var 29unda ve ben daha kitabın ancak yarısını okuyabildim of bu çocuk bana nefes aldırmıyor zor uyuyorr

Şaşırdım herkes aynı anda huysuzluklar diş çıkarmalardan bahsetmiş bnm oğlum bgn iç çeke çeke herseye ağladı babaannesi aa diyo ağlıyo biri ismini söylüyo ağlıyo içim gitti huy değiştrdi resmen.bide asla gözümün önünden ayıramıyorum herseyi kurcalıyo emekliyo diye işim gücüm ev siliyorum gün içinde.onunla neler yapıcağımı şaşırdım yürümek istiyo elinden tutuyorm bazen onla beraber emekliyorm mutfakta yemek hazırlarken sandalyesine koyuyorum mızmız yürütece koyuyorum peşinde gdiyorum heryerim ağrıyo walla.wc ye gtmek bile sorun.heralde oğlum bana kilo verdrmeye çalışıyo son bi 7 kilo kaldı gitmiyodu bi türlü:)) canını sevdiğim sağlıklı olsunlarda gerisi önemli diil.sizler hangi aktivitelerle günü geçiriyosunuz?

ehliyet sınavım var 29unda ve ben daha kitabın ancak yarısını okuyabildim of bu çocuk bana nefes aldırmıyor zor uyuyorr
Kitap zaman kaybettirir canım çıkmış sorulara bakmanı tavsiye ederim soru ve doğru cevap şeklinde calisirsan daha kolay olur dön on yılın zaten hep benzer sorular fark edersin başarılar diliyorum

Nasılsın canımcım göremiyorum seni arada bakıyorum buraya bebisle ıyisinizdir umarim

Nasılsın canımcım göremiyorum seni arada bakıyorum buraya bebisle ıyisinizdir umarim
Ah canim benim cok sukur iyiyiz ama su saatte yazdigimdan da anlarsin ki hala uykusuz ve bolca huysuzuz.. Arkadasin da dedigi gibi koala gibiyiz ayrilmak ne mümkün aksi halde bol gozyasili aglamalar mevcut..
Sen tasinmissin yeni evinde yeni gorev yerinde mutluluklar diliyorum simdiden.. Minik horoz nasillar?

Kızlar ya Kızım yataktan düştü beraber yatıyorduk pat sesine uyandım ve hala elim ayağın titriyor kafasının sok tarafına düştü biraz ağladı evde dolaştık falan sakinleşti ama en Gözlerinden kayma kusma vs olmadı ama haliyle gece olduğu için uykusu geldi ve ıyudu tekrar ama Benim içim hiç rahat değil aksi gibi evde Tekim eşim Çalışıyor acaba kızımı uyandırıp taksiye atlayıp götürsem mi bi şey olmuş mudur Kafayı yemek üzereyim

Canim cok gecmis olsun cok üzüldüm
Düştüğü yukseklik ne kadardi kendi boyunu asiyor muydu kizinin.. İnsallah bir sey yoktur uyaninca da gozlemle iyice doktor da ayni sikayetleri soracak gozlerde kayma kusma huzursuzluk fln..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…