67 cm 7 buçuk kilo canım ortalamada ama az ona göre ondan vermrdi demekki İnşallah senınkide toparlanır annesi zaten özel durumunuz varmış sizinn erken doğmuş aceleci Rabbim sağlık versin yeterki herşey hallolurSevindim canım. 1680 doğduk 6350 gram kilosu. Mamayı sevmiyor, içmek istemiyor. Kahvaltısına ve akşam verdiğim kaşık mamasına karıştırıyorum.
Canım 1680 gram doğduk. 6350 gramdık üç gün önce. Boyumuz 67 cm. Biz prematüre olduğumuz için kilo olarak zaten geri başladık. Biraz daha toparlanalım diye verdi. Sizin kilonuzda çok büyük bir sıkıntı yoktur. Ondan bir şey demiyordur doktorunuz belki. Sizin boy ve kilo kaç ?
iyidir şükür yürüme çabasına düşmüş annesi napsın :)yakında fıtı fıtı dolanır arkandaa :)Burdayımev işi yemek çoluk çocuk fırsat kalmıyor sen nasılsın bebişin nasıl bizde de diş yok ne kadar geç çıkarsa o kadar geç dökülür derler çıkar nasılsa tutunup kalkmaya başladı bu aralar yeni favorisi bu
benim kızımıgın bacagındada var oyle bir beyazlık yaa bende tedirgin oldum bak şimdiMrb.arkadaslar bende bi kasim annesiyim.bu forumu ta ilk sayfasindan beri keyifle takip ediyorum.16 kasim dogumlu bi oglum var.hersey cok guzel giderken forumdaki bi arkadasin vitiligo suphesiyle dunya basima yikildi.benim oglumun kolunda nohuttan kucuk bi leke vardi hicte onemsememistim ama arkadas vitiligo diye bi hastaliktsn bahsedince yikildim.hemen doktora goturdum.pek benzetemedim ama 3 ay bekleyelim dedi.elidel diye bi krem verdi.size sorum Bebeginde boyle beyaz leke olan varmi??bu sikayetle doktora giden arkadas size ne dediler??hangi kremi verdiler
anladım canım sağol, bu arada hoşgeldin yoktun bayadır özlettin nasılsın yaman bey nasıllar :)Normal bizim kullandığımız gibi mama değil onlar özel mamalar raporla veriliyor düşük doğum ağırlıklı bebekler için küçük şişelerde Sıvı formda oluyor
şimdi anladım durumu canım sağolDoktorun verdiği raporla eczaneden alınabiliyor canım. Her isteyen gidip alamıyor.
67 cm 7 buçuk kilo canım ortalamada ama az ona göre ondan vermrdi demekki İnşallah senınkide toparlanır annesi zaten özel durumunuz varmış sizinn erken doğmuş aceleci Rabbim sağlık versin yeterki herşey hallolur
iyidir şükür yürüme çabasına düşmüş annesi napsın :)yakında fıtı fıtı dolanır arkandaa :)
benim kızımıgın bacagındada var oyle bir beyazlık yaa bende tedirgin oldum bak şimdiinşallah önemli birşey değildir
Canim cok sasirdim evet bendim unutmamissinBiz dokuzbucuk ayligiz dogdugundan beri atakta sendromda vallababasini da görmüyor gözü artik illa ben!
Canim dis ulkede olup gece bebegi ateslenen sendin degil mi nasil bebisin cok üzülüp korkmustum..
gecti gitti cok şükür o zaman canim Rabbim bir daha yasatmasin insallah.. Hatirlamam mi hic..Canim cok sasirdim evet bendim unutmamissin
Cok sukur atlatti ama cok kotu ve zor zamanlardi 41,5 derece atesi olmustu, ishal kusma su kaybi ardina kizamik gibi oldu vs hepsini dibine kadar yasadi, yine de hastanede ilgilenmediler o vaziyette her gittigimde en az 4 saat beklettiler. Hala soktayim valla o olayin. Allah hic birimizin cocuguna yasatmasin.
Demek seni ki de mi huysuz bu aralardis cikardi mi senin bebis
Aa öyle mi hic duymamistim dis cikarmanin anne babaya cektigini. Dedigin gibi gec olsun güç olmasin insallah kolay atlatirlr bu evreyi de. Yalniz huysuzluk diz boyu koala gibi sürekli bana yapisik olmak istiyor. Su an bunu yazarken bile halida oynuyordu koltuga oturdum diye aglayarak yanima geldi. Insallah huy edinmezler bu hareketlerigecti gitti cok şükür o zaman canim Rabbim bir daha yasatmasin insallah.. Hatirlamam mi hic..
Yok canim cikarmadi hicbir belirti de yok ben de gec cikarmisim anne babaya cekermis.. Gec cikarsin sorun degil de huysuzluk agri yapmasin insallah..
anladım canım sağol, bu arada hoşgeldin yoktun bayadır özlettin nasılsın yaman bey nasıllar :)
ohh ne güzel geziyor paşa :)Yaman bey bugün piknikteydi yeni geldik sağda solda geziyoruz işte napalım evde durunca stres basıyor ikimizi de
Kitap zaman kaybettirir canım çıkmış sorulara bakmanı tavsiye ederim soru ve doğru cevap şeklinde calisirsan daha kolay olur dön on yılın zaten hep benzer sorular fark edersin başarılar diliyorumehliyet sınavım var 29unda ve ben daha kitabın ancak yarısını okuyabildim of bu çocuk bana nefes aldırmıyor zor uyuyorr
Nasılsın canımcım göremiyorum seni arada bakıyorum buraya bebisle ıyisinizdir umarimgecti gitti cok şükür o zaman canim Rabbim bir daha yasatmasin insallah.. Hatirlamam mi hic..
Yok canim cikarmadi hicbir belirti de yok ben de gec cikarmisim anne babaya cekermis.. Gec cikarsin sorun degil de huysuzluk agri yapmasin insallah..
Ah canim benim cok sukur iyiyiz ama su saatte yazdigimdan da anlarsin ki hala uykusuz ve bolca huysuzuz.. Arkadasin da dedigi gibi koala gibiyiz ayrilmak ne mümkün aksi halde bol gozyasili aglamalar mevcut..Nasılsın canımcım göremiyorum seni arada bakıyorum buraya bebisle ıyisinizdir umarim
Canim cok gecmis olsun cok üzüldümKızlar ya Kızım yataktan düştü beraber yatıyorduk pat sesine uyandım ve hala elim ayağın titriyor kafasının sok tarafına düştü biraz ağladı evde dolaştık falan sakinleşti ama en Gözlerinden kayma kusma vs olmadı ama haliyle gece olduğu için uykusu geldi ve ıyudu tekrar ama Benim içim hiç rahat değil aksi gibi evde Tekim eşim Çalışıyor acaba kızımı uyandırıp taksiye atlayıp götürsem mi bi şey olmuş mudur Kafayı yemek üzereyim
Canim cok gecmis olsun cok üzüldüm
Düştüğü yukseklik ne kadardi kendi boyunu asiyor muydu kizinin.. İnsallah bir sey yoktur uyaninca da gozlemle iyice doktor da ayni sikayetleri soracak gozlerde kayma kusma huzursuzluk fln..
Canim cok gecmis olsun cok üzüldüm
Düştüğü yukseklik ne kadardi kendi boyunu asiyor muydu kizinin.. İnsallah bir sey yoktur uyaninca da gozlemle iyice doktor da ayni sikayetleri soracak gozlerde kayma kusma huzursuzluk fln..[/QUOTEboyunu bir karış falan aşıyor canım kusma gözlerde kayma halen yok sadece bir huzursuzluk ve kulakları kaşıma var düşme olmasa dişlere yoracağım ama şimdi ne olsa düşmeden kaynaklanıyor gibi geliyor birazdan götüreceğim doktora umarım geç değildir Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?