2014 Kasım Anneleri

anneanne epey çalışıyor desene herşey taze ve günlük benim pek vaktim olmuyor yetişmeye çalışıyorum
Cnm aslinda okadarda zor degil
Annemde duzenli yaptigi icin isini sorun olmuyor
Yinede tabiki cok oZverili bakiyor
Ben ne dersem onu yapiyor
Benle catismiyor annem
O huyunu cok seviyrm
Annesi benim, ben ne sekilde istiyrsam onu uyguluyor, kafasina gore hareket etmiyor ve surekli kendini gelistiyor
Bebek gelisimi ile ilgili seyler okuyor, ogreniyor bana anlatiyor
Annem bitane ya

Al bitane geçir dedi şeytan o anda. Kızın ca da aşkım oglumuz seni ne kadar yormus da istemiyorsun diyor. Hah ondan işte dedim.
Ay bukadar mi bencil olunur yaaa
Evli degilmiyiz nolcak diyor
İkinci cocuktan sonra asla ona birakmam bu durumuda, simdilik mecbur boyle

bende bugun bir yaş aşısına götürdüm boyu 80 kilosu 11 buçuk çıktı yemesi de güzel ama çok kilolu gibi gelmiyor bana ebe çok güzel dedi
Masallah gayet iyi
Bnm oglumda kilolu durmuyor
82 cm, 12600
Anne baba biz iriyiz
Bizim bebisimiz ondan iri bi bebek dogdugundan beri
SiZdemj oylesiniz

Ay senin kvde bu konuda hep sikinti
Valla cnm o konulari bilemiyrm hangisi dogru olur
Ben oglenleri emzirmeye gelmeyecegim bi yasini doldurunca
Onceden bi seneydi sut izni, bi bucuk yila cikti
Bankada arkadaslar mecbur biraktilar bi yasindayken, duruyordu bebisleri
Simdi boyle bi imkan var, bende onalr gibi bi yasinda oglen gelmeyi birakip, onlaa gore sansliyim alti ay daha bi bucuk saatimi kullanicam ve aksam erken cikarim
Yani sabah sekizde emer bi sonraki emisi aksam bes olur
Dayanabilr diye dusunuyrm

ben avukatım marmara üniversitesi..hamileliğimin 4. ayında 2 kere kanama geçirince işi bıraktım.daha uzun bi süre çalışmayı düşünmüyorum..

benim annem de baya düşkün ilk torunu çok sevgi ve ilgiyle davranıyo..devamlı araştırır okur bebk bakımıyla ilgili herşeyi..bizim bebekliğimizde çocukluğumuzda o çalışıyodu(mimar)beni ananem, kardeşimi bakıcı büyüttü.benim çalışmamamı bebeğime bakmamı çok destekliyo..oğlumla ikisinin fotosu <3

Kalin yaptirdim cnm
Hemen geliyor magnetler
Acaba ince mi yaptirsaydim daha mi iyi olurdu bilemedm
Cok cesit var gordun mu hepsini
Hepsimagnet diye de bi site varmis sanirim

Kalın kötü mü duruyor? Şimdi baktım dediğin siteye ama fotomagnet.net te daha çok çeşit var gibi. 1 şeklinde var bitane, Hoşuma gitti. Bir de denizci Temalı notluk şeklinde var, ikisini sipariş vericem sanırım. Notluktan 1 tane kendime yeter. Acaba notluk magnetler birkaç sayfa defter gibi mi yoksa tek yaprak mı. 34ist sen notluk sipariş etmiştin, nasıl acaba?

Açılın ben sağlıkçıyım hiç bir korunma yönteminin %100 koruma garantisi yoktur ancak geri çekme bir yöntem değildir ve risklidir önerilmez aman ha sonra ben ne yaptım dememek için bir korunma yöntemini kullanmak lazım

Kalin biraz kaba duruyor gibi geldi
Arkadaslarda guzel dedi
İnce olsa daha mi iyi olurdu diye dusundum
Mesela takvim yaptirdim o buyuk birsey bide kalin olunca buzdolabinda cok kaba durdu :)
Ama goren bayildi
Bi cogu cok guZel cnm ya
Kargo bedava olmasida super
Ben siteden cok memnun kaldimm

Sen hangi yontemi tercih ediyorsun yavru ceylan

Cok sansliyiz
İyiki varlar

Gunaydinlar herkese valla bisde yontem olmayn yolla korunuys:))geri cekme
esim de bende istemiyoruz bi 3 sene ama komsularim dolduruyo dogur bi arada buyusunler esim rahat biri hic sikinti etmz yemegi utuyu alisti adamcaz kendi yapmaya:))sen sqdece cocuga bak yeter diyor
evet ben tek cocuga bakiyorum ama beni maff ediyr 2.dusunemiyorum bile(

Kizlar valla dikkat edin ya... geri çekilme riskli degil mi? Ben o yöntemle degil ama baska yöntemle bile geriliyorum bir kaza olur diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…