Cnm aslinda okadarda zor degilanneanne epey çalışıyor desene herşey taze ve günlük benim pek vaktim olmuyor yetişmeye çalışıyorum
Al bitane geçir dedi şeytan o anda. Kızın ca da aşkım oglumuz seni ne kadar yormus da istemiyorsun diyor. Hah ondan işte dedim.Ayni bnm esim
Nasıl oldu kuzum düzeldi mi durum?İnsallah canim ya hala emmiyor.. Hayir emmeyi birakirsa mama da icemez süt alerjisi var ona üzülüyorum.. biberonla denedim onu da almadi ya
Ay bukadar mi bencil olunur yaaaAl bitane geçir dedi şeytan o anda. Kızın ca da aşkım oglumuz seni ne kadar yormus da istemiyorsun diyor. Hah ondan işte dedim.
Masallah gayet iyibende bugun bir yaş aşısına götürdüm boyu 80 kilosu 11 buçuk çıktı yemesi de güzel ama çok kilolu gibi gelmiyor bana ebe çok güzel dedi
Ay senin kvde bu konuda hep sikintiBen 8 ay boyunca sağdım 1 ay önce bırakım cnm artık
zorlanmıodum ama sıkıcı oluodu tabi işim rahat kims
sorun yapmıodu öle şimdi akşamdan akşama emziriorum 7 den sonra
yemek bişey vermiorum sadece emziriorum ben.hastane tipiydi makinem
sütün varsa yarım satte yapıodum bayada çıkıodu tabi başlarda.
evet ama tehlikeli tamam dikkat ederiz ama
olduda edemedik anlık bişey sonuçta inş kazaya
kurban gitmez kimse bşiz kondom kullanıoz..
ben çalışıorum özel sektör çalışma saatleri tabiki uzun
ama alıştık 8 ay oldu işe başlayalı babannesi bakıo oğluma şuan iyi
gidio herşey o iyi olsun yeter bana.uzak kalıosun özlüosun ama macburuz napalım.
aynen artık bende sakınmıorum ben sakınsam babannesi verio
bende artık 1 gün yapabilidoum zaten bişey de demiorum öle gidio
ben pazar günü ona özel yaptım akşam üzeri bize ıspanak yaptım yemek istedi verdim
öle yani.artık 1 yaşındalar herşey yerler tabi ki ama genede dikkat edioruz abartmıoruz yani.
akşamları benmkide öle direk bana koşuo
babanneside yoruluo heralde artık direk verio
daha montumu çıkarmadan ellerimi yıkamadan
hemen yapışıo göğsüme yavrumm.bu arada ben gündüz
emmio sütümü içmio die formul mama vermiorum
yanlışmı acaba bilmiorum zaten verelim desemde kv daha bu büyüdü
napıcak mamayı der vermez de..
ben avukatım marmara üniversitesi..hamileliğimin 4. ayında 2 kere kanama geçirince işi bıraktım.daha uzun bi süre çalışmayı düşünmüyorum..lilipit çok ayrıntılı ve güzel bilgi vermiş.mükemmel bir beslenme tablosu sanırım olması gereken böyle.ama mesela benim NAZım iştahsız bu şekilde almaz.maşallah onun bebeğine
Birde çalışan anneleri merak ediyorum kızlar..ben evlenene kadar çalışıyordum artık çalışmıyorum.sizler ne iş yapıyorsunuz?özel sektörmü devletmi?meslekleriniz?kendi işyerini işleten varmı hepinize sevgiler
Tamm evliyiz de yani bu ne acele? Bismillah dur bi cocuk büyüsün nefes alalım ...Ay bukadar mi bencil olunur yaaa
Evli degilmiyiz nolcak diyor
İkinci cocuktan sonra asla ona birakmam bu durumuda, simdilik mecbur boyle
benim annem de baya düşkün ilk torunu çok sevgi ve ilgiyle davranıyo..devamlı araştırır okur bebk bakımıyla ilgili herşeyi..bizim bebekliğimizde çocukluğumuzda o çalışıyodu(mimar)beni ananem, kardeşimi bakıcı büyüttü.benim çalışmamamı bebeğime bakmamı çok destekliyo..oğlumla ikisinin fotosu <3Cnm aslinda okadarda zor degil
Annemde duzenli yaptigi icin isini sorun olmuyor
Yinede tabiki cok oZverili bakiyor
Ben ne dersem onu yapiyor
Benle catismiyor annem
O huyunu cok seviyrm
Annesi benim, ben ne sekilde istiyrsam onu uyguluyor, kafasina gore hareket etmiyor ve surekli kendini gelistiyor
Bebek gelisimi ile ilgili seyler okuyor, ogreniyor bana anlatiyor
Annem bitane ya
Kalin yaptirdim cnm
Hemen geliyor magnetler
Acaba ince mi yaptirsaydim daha mi iyi olurdu bilemedm
Cok cesit var gordun mu hepsini
Hepsimagnet diye de bi site varmis sanirim
canim benim sagol dusuncen icin ama malesef ki guzel haber yok hala durum ayniNasıl oldu kuzum düzeldi mi durum?
Açılın ben sağlıkçıyımHay Allah güldürdün beni canim:)))) Ya böyle çok derine inince utandım şimdi ama daha açıklayıcı olmasi için söylüyorum Hayır kondom yok. Bu yöntem herhangi bir koruyucu kullanmadan yapılan en doğal yöntem. Tabiki riskli diğer korunma yöntemlerinden daha riskli de olabilir doğrudur. Tabiki en ufak bir rahatlik o anda risk oluşturulabilir yani dediğin akıntı gibi. Biz bu konuda dikkat ediyoruz yani edilmezse tabii olarak sonuç hüsran olabilir . Herkes için bu durum farklıdır. Kimisi spiral taktiği halde veya kondom kullandığı halde bile hamile kalabiliyor. Her yöntemin farklı sonuçları oluyor.
Kalin biraz kaba duruyor gibi geldiKalın kötü mü duruyor? Şimdi baktım dediğin siteye ama fotomagnet.net te daha çok çeşit var gibi. 1 şeklinde var bitane, Hoşuma gitti. Bir de denizci Temalı notluk şeklinde var, ikisini sipariş vericem sanırım. Notluktan 1 tane kendime yeter. Acaba notluk magnetler birkaç sayfa defter gibi mi yoksa tek yaprak mı.34ist sen notluk sipariş etmiştin, nasıl acaba?
Sen hangi yontemi tercih ediyorsun yavru ceylanAçılın ben sağlıkçıyımhiç bir korunma yönteminin %100 koruma garantisi yoktur ancak geri çekme bir yöntem değildir ve risklidir önerilmez aman ha sonra ben ne yaptım dememek için bir korunma yöntemini kullanmak lazım
Cok sansliyizbenim annem de baya düşkün ilk torunu çok sevgi ve ilgiyle davranıyo..devamlı araştırır okur bebk bakımıyla ilgili herşeyi..bizim bebekliğimizde çocukluğumuzda o çalışıyodu(mimar)beni ananem, kardeşimi bakıcı büyüttü.benim çalışmamamı bebeğime bakmamı çok destekliyo..oğlumla ikisinin fotosu <3Eki Görüntüle 1680577
Sorma ona kalsa menepoza kadar her sene hamile kalirdim herhalde :)Tamm evliyiz de yani bu ne acele? Bismillah dur bi cocuk büyüsün nefes alalım ...
Ya bankaci arkadasim bi anlatsana o nasil oluyor... :) ufak bir miktar param var ne yapsam bilemedim.Acilin bende bankaciyim :)
Cocuklarimiza dogum gunu hediyesi altin hesabimi actirsak :)
Ya da birikimlj mevduat hesabi :)
Beste olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?