2014 Kasım Anneleri

hayırlı cumalar bayanlar
bu çocukların sinirli halleri ne olacak böyle ya Zeynep sinirlendiğinde alınını yere vuruyor halı varmış parkeymiş umrunda değil istediği olacak o öyle yaptıkça bende sinirleniyorum elifime de bağırıyorum Allahım bana ve tüm annelere sabır versin iki tane çocuk çok güzel ama bi o kadar da zor

Benimkide ole valla nasil sinir var anlatamn illa dedigi olack yani ama yapmiyorum simdiden her dedigini yaparsak ooo cekecegimiz var

Sen çalışmaya başlayalı baya olmuş canım ALlah yardım etsin. Bende sagmaya başladım ama cidden zor oluyor çoğunlukla erkeklerin olduğu bir ortam çünkü. Bakalım nereye kadar gidicek

Ben 8 ay boyunca sağdım 1 ay önce bırakım cnm artık
zorlanmıodum ama sıkıcı oluodu tabi işim rahat kims
sorun yapmıodu öle şimdi akşamdan akşama emziriorum 7 den sonra
yemek bişey vermiorum sadece emziriorum ben.hastane tipiydi makinem
sütün varsa yarım satte yapıodum bayada çıkıodu tabi başlarda.

doktor geri çekilme diye birşey söyledi sanırım ondan bahsediyorsun ama o da tehlikeli değil mi canım?

evet ama tehlikeli tamam dikkat ederiz ama
olduda edemedik anlık bişey sonuçta inş kazaya
kurban gitmez kimse bşiz kondom kullanıoz..

ben çalışıorum özel sektör çalışma saatleri tabiki uzun
ama alıştık 8 ay oldu işe başlayalı babannesi bakıo oğluma şuan iyi
gidio herşey o iyi olsun yeter bana.uzak kalıosun özlüosun ama macburuz napalım.

aynen artık bende sakınmıorum ben sakınsam babannesi verio
bende artık 1 gün yapabilidoum zaten bişey de demiorum öle gidio
ben pazar günü ona özel yaptım akşam üzeri bize ıspanak yaptım yemek istedi verdim
öle yani.artık 1 yaşındalar herşey yerler tabi ki ama genede dikkat edioruz abartmıoruz yani.

akşamları benmkide öle direk bana koşuo
babanneside yoruluo heralde artık direk verio
daha montumu çıkarmadan ellerimi yıkamadan
hemen yapışıo göğsüme yavrumm.bu arada ben gündüz
emmio sütümü içmio die formul mama vermiorum
yanlışmı acaba bilmiorum zaten verelim desemde kv daha bu büyüdü
napıcak mamayı der vermez de..

teşekkür ederim malesef biraz geç kaldım ama bundan sonrakileri paylaşırız inşallah

hoş bulduk teşekkür ederim evet bilmediklerimizi paylaşmış oluruz sonuçda çocuklar hakkında bilmediğimiz o kadar çok şey var ki

Hayirli geceler arkadaslar iyisinizdir inşallah, Haftaya yasimiza giricez bizde ama iki tanecik diş cikardik daha yok başka. Bes ay oldu cikarali. Neden çıkmıyor acaba ki, boyle bişey icin dr gidilir mi sizin disler nasil?
merhaba doktora gitmene gerek yok canım eskiler geç çıkan dişler daha sağlıklı olur derler benim kızımda dün yaşına girdi alt üst toplam sekiz dişi var şimdide 4 tane azı çıkardı baya erken cıkarmıştı 7 aylıkken

merhaba bi dönem yapıyorlar bendede olmuştu diş sıkkıntısından dolayı ama emzirmeyi bırakma sık sık ver mutlaka

NIce muttlu yaslar olsun minnosa
benimki zayif 8 250 kg boy 78 enson 2 gun once baktrdim son durum bu yani:))
yemeside cook guzel ama almiyor zannedersem boya veriyor
bende bugun bir yaş aşısına götürdüm boyu 80 kilosu 11 buçuk çıktı yemesi de güzel ama çok kilolu gibi gelmiyor bana ebe çok güzel dedi

hımm güzelmiş canım istersen internetten motessori diye araştır evde yapılan aktiviteleri var imkanlar dahilinde değerlendirilebilir diye düşünüyorum

Kizlar oglumda bebekknde oluyrdu alerji diyorlardi gozleri aylardir capaklnmiyordu 2 gundr capktn gecilmiyr ozellikle uyudgnda cok fazla p.tesi gidcz dr

Fotomagnet.net ten siparişlerin geldi mi Lilipit? Bende sipariş vericem de bir türlü karar veremedim, Prens temalı magnet istiyorum ama ordakini çok beğenmedimMagnetlerin kalın mı ince mi?
Kalin yaptirdim cnm
Hemen geliyor magnetler
Acaba ince mi yaptirsaydim daha mi iyi olurdu bilemedm
Cok cesit var gordun mu hepsini
Hepsimagnet diye de bi site varmis sanirim

aaaa ya bir damlacık akarsa o zaman bebek gelir
kondom var mı bu yöntemde?
Hay Allah güldürdün beni canim:)))) Ya böyle çok derine inince utandım şimdi ama daha açıklayıcı olmasi için söylüyorum Hayır kondom yok. Bu yöntem herhangi bir koruyucu kullanmadan yapılan en doğal yöntem. Tabiki riskli diğer korunma yöntemlerinden daha riskli de olabilir doğrudur. Tabiki en ufak bir rahatlik o anda risk oluşturulabilir yani dediğin akıntı gibi. Biz bu konuda dikkat ediyoruz yani edilmezse tabii olarak sonuç hüsran olabilir . Herkes için bu durum farklıdır. Kimisi spiral taktiği halde veya kondom kullandığı halde bile hamile kalabiliyor. Her yöntemin farklı sonuçları oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…