Benimkide ole valla nasil sinir var anlatamn illa dedigi olack yani ama yapmiyorum simdiden her dedigini yaparsak ooo cekecegimiz varhayırlı cumalar bayanlar
bu çocukların sinirli halleri ne olacak böyle ya Zeynep sinirlendiğinde alınını yere vuruyor halı varmış parkeymiş umrunda değil istediği olacak o öyle yaptıkça bende sinirleniyorum elifime de bağırıyorum Allahım bana ve tüm annelere sabır versin iki tane çocuk çok güzel ama bi o kadar da zor
Sen çalışmaya başlayalı baya olmuş canım ALlah yardım etsin. Bende sagmaya başladım ama cidden zor oluyor çoğunlukla erkeklerin olduğu bir ortam çünkü. Bakalım nereye kadar gidicek
doktor geri çekilme diye birşey söyledi sanırım ondan bahsediyorsun ama o da tehlikeli değil mi canım?
lilipit çok ayrıntılı ve güzel bilgi vermiş.mükemmel bir beslenme tablosu sanırım olması gereken böyle.ama mesela benim NAZım iştahsız bu şekilde almaz.maşallah onun bebeğine
Birde çalışan anneleri merak ediyorum kızlar..ben evlenene kadar çalışıyordum artık çalışmıyorum.sizler ne iş yapıyorsunuz?özel sektörmü devletmi?meslekleriniz?kendi işyerini işleten varmı hepinize sevgiler
Ben artik inek sutunede gectim ona ozel corbada nadir yapiyorum bizim yemeklerimize tusu en son ilave ediyrum cok salcali ve yagli yapmiyrum zaten ki salcayi biz yapiyruz zaten icim raht o yuzden dun pirasa yapmistim havuclu princli onu yedi aksam artik aksamlarida yemek veya corba tarzi seyler veriyrum princ unu veriyordum onceleri simdi nadir yapiyrum
Cnm sana sunu diyim calisinca duZen daha iyi oluyor
Haftasonlari duzeni oyle bozuluyorki
Beni emmek istiyor durmadan
Emknce kahvalti yapmiyor cok az yiyo
Beni en son sekiZde emiyor
Onbucuk onbir gibi kahvaltisi oluyor
Mecbr yiyor acikiyor bende yokum
Ama oglen kapidan girince ben, nasil agliyor
Elimi yikatmiyo
Bu arada ben bankaciyim
teşekkür ederim malesef biraz geç kaldım ama bundan sonrakileri paylaşırız inşallahBen daha başladım ya hiç bişey yok ortada valla
1 kalıpım gelmedi yoksa bugün yapıcaktım onları da bakalım.
çok hoş olmuş iyi yaşlar olsun inş.
1 i nasıl yaptınız güzel olmuşş o.
maşallah paşaya herşey konuşuo benimki daha pek
konuşmuo eve gittiğimde sadece meme meme başka bişey yok :):)
ben bu günleri pek takip edemedim 4 aylık hamileyken
bırakmıştım burayaı işi bırakınca evden de girememiştim
baya uzak klamıştım yani..çok hoş olmuşsun.
ohh valla ne güzel olmuş hepsi
ilki zor yapamam vaktim yokda
diğerlerini düşünüodum zaten etipuf değil ama
diğerini basit o yaparım heralde onu vaktim olursa bakalım.
hoşgeldin cnmm keşke erken gelseydin
herşeyi paylaştık çok şey öğrendik burda.
iyi doğmuş prensesin nice sağlıklı yaşlar
olsunn inş..
hoş bulduk teşekkür ederim evet bilmediklerimizi paylaşmış oluruz sonuçda çocuklar hakkında bilmediğimiz o kadar çok şey var kiBen de 1 haftadır bu topikteyim baya aktif güzel yani hergün fırsat buldukça birkaç kez giriyorum.memnun kalırsın çoğu topik kimse yazmadığı için kapanıyo ben de sorular soruyorum cevap verenler oluyo kızının yaş günü kutlu olsun.benimde bir kızım var hoşgeldin
amin canım hepimizin evladına hayırlı ömürler verir Rabbim inşallahmerhaba hos geldin adasim Rabbim kizina saglikli hayirli ömürler versin benim de kizim var..
merhaba doktora gitmene gerek yok canım eskiler geç çıkan dişler daha sağlıklı olur derler benim kızımda dün yaşına girdi alt üst toplam sekiz dişi var şimdide 4 tane azı çıkardı baya erken cıkarmıştı 7 aylıkkenHayirli geceler arkadaslar iyisinizdir inşallah, Haftaya yasimiza giricez bizde ama iki tanecik diş cikardik daha yok başka. Bes ay oldu cikarali. Neden çıkmıyor acaba ki, boyle bişey icin dr gidilir mi sizin disler nasil?
merhaba bi dönem yapıyorlar bendede olmuştu diş sıkkıntısından dolayı ama emzirmeyi bırakma sık sık ver mutlakaSadece emerek uyuyan ve emmeye cok düşkün olan kizim dün geceden beri emmiyor.. Bütün gece nazlanip aglamaktan uyumadi en son sizdi sallarken.. Gündüz de uyuyamadi gogsume yaklastirinca bile hemen agliyor niye boyle oldu anlamadim ki birden.. Gogsum cok fena sisti emmemesinden sagdim sonundaemmeyi birakan bebisler nasil birakti birakiyor mu acaba kizim..
bende bugun bir yaş aşısına götürdüm boyu 80 kilosu 11 buçuk çıktı yemesi de güzel ama çok kilolu gibi gelmiyor bana ebe çok güzel dediNIce muttlu yaslar olsun minnosa
benimki zayif 8 250 kg boy 78 enson 2 gun once baktrdim son durum bu yani:))
yemeside cook guzel ama almiyor zannedersem boya veriyor
hımm güzelmiş canım istersen internetten motessori diye araştır evde yapılan aktiviteleri var imkanlar dahilinde değerlendirilebilir diye düşünüyorumAylik bebek dergileri canim.. Arastir bi istersen adim adim bebegin kacinci aydaysa ona gore bir dergi kitap ve aktivite gonderiyor mesela oyun hamuru cubuklara halka gecirme vs benim dediklerim en basiti..
Bardabas ise 5 aktivite gonderiyor Montessori diye bir eğitim var ona bagli kalarak.. Mesela ben evde kizimla ne yapsam diye dusunuyorum onun gelisimine katki icin bu dergi gelirse cok yardimci olur insallah..
aaaa ya bir damlacık akarsaEvet canım o yöntem. Ben Evlendigimden beri hiç başka türlü korunmadik. Esin ve sen dikkat ederseniz riski olacağını düşünmüyorum.
canım kondom mu dediğin yöntem?Bende oyle korunuyorum
Riskli ama risk aliyrz
anneanne epey çalışıyor desene herşey taze ve günlük benim pek vaktim olmuyor yetişmeye çalışıyorumAnnem bakiyor oglusuma
o zaman da kıymetlenmiyor alıp paylaşıyor kuzum oyuncaklarınıeve senin bebeğin yaşlarda bir misafir çağır ve masayı onun önüne koy .bak bakim nasıl kıymete biniyor.
Annem bakiyor oglusuma
Kalin yaptirdim cnmFotomagnet.net ten siparişlerin geldi mi Lilipit? Bende sipariş vericem de bir türlü karar veremedim, Prens temalı magnet istiyorum ama ordakini çok beğenmedimMagnetlerin kalın mı ince mi?
Hay Allah güldürdün beni canim:)))) Ya böyle çok derine inince utandım şimdi ama daha açıklayıcı olmasi için söylüyorum Hayır kondom yok. Bu yöntem herhangi bir koruyucu kullanmadan yapılan en doğal yöntem. Tabiki riskli diğer korunma yöntemlerinden daha riskli de olabilir doğrudur. Tabiki en ufak bir rahatlik o anda risk oluşturulabilir yani dediğin akıntı gibi. Biz bu konuda dikkat ediyoruz yani edilmezse tabii olarak sonuç hüsran olabilir . Herkes için bu durum farklıdır. Kimisi spiral taktiği halde veya kondom kullandığı halde bile hamile kalabiliyor. Her yöntemin farklı sonuçları oluyor.aaaa ya bir damlacık akarsao zaman bebek gelir
kondom var mı bu yöntemde?
Gecmis olsunKizlar oglumda bebekknde oluyrdu alerji diyorlardi gozleri aylardir capaklnmiyordu 2 gundr capktn gecilmiyr ozellikle uyudgnda cok fazla p.tesi gidcz dr
Emziriyor san sütünle sil canım. Yada serum fizyolojikle temizle.Kizlar oglumda bebekknde oluyrdu alerji diyorlardi gozleri aylardir capaklnmiyordu 2 gundr capktn gecilmiyr ozellikle uyudgnda cok fazla p.tesi gidcz dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?