Annenin formu çok düzgünmüşbenim annem de baya düşkün ilk torunu çok sevgi ve ilgiyle davranıyo..devamlı araştırır okur bebk bakımıyla ilgili herşeyi..bizim bebekliğimizde çocukluğumuzda o çalışıyodu(mimar)beni ananem, kardeşimi bakıcı büyüttü.benim çalışmamamı bebeğime bakmamı çok destekliyo..oğlumla ikisinin fotosu <3Eki Görüntüle 1680577
Havalar bozuyor napsin yavrucaklar. İnşallah bir an önce atlatirsiniz canm.canim benim sagol dusuncen icin ama malesef ki guzel haber yok hala durum ayni
He de bakem saglikci bacim? ?Sen hangi yontemi tercih ediyorsun yavru ceylan
Yok artık. Gerci benim eşimin ailesi de gaza getiriyor. Neymiş durumunuz iyi çok çocuk yapın. Hey Allahım sanki kraliyet ailesindeniz !!!Sorma ona kalsa menepoza kadar her sene hamile kalirdim herhalde :)
Bu sene dogur bi sene hamile kalbu ne boyle :)
Senin kocan iyiymiş valla. Benimki nin yüzünü günde bikaç saat görüyorum sadece. Adam paso çalışıyor. Bi tane daha yaparsam şu anda kafayı yerim evde.Gunaydinlar herkese valla bisde yontem olmayn yolla korunuys:))geri cekme
esim de bende istemiyoruz bi 3 sene ama komsularim dolduruyo dogur bi arada buyusunler esim rahat biri hic sikinti etmz yemegi utuyu alisti adamcaz kendi yapmaya:))sen sqdece cocuga bak yeter diyor
evet ben tek cocuga bakiyorum ama beni maff ediyr 2.dusunemiyorum bile(
Haklısınız canlar tabiki çok riskli ama ne diyeyim en işime gelen bu. Spiral kondom vs beni geriyor.Kizlar valla dikkat edin ya... geri çekilme riskli degil mi? Ben o yöntemle degil ama baska yöntemle bile geriliyorum bir kaza olur diye...
Saglikci bacim öncelikle %100 haklısın. En riskli yöntem bu ama birazda alışkanlık oldu galiba. Kolaya kaçıyorum.Açılın ben sağlıkçıyımhiç bir korunma yönteminin %100 koruma garantisi yoktur ancak geri çekme bir yöntem değildir ve risklidir önerilmez aman ha sonra ben ne yaptım dememek için bir korunma yöntemini kullanmak lazım
Ben soracaktim sen yazmissin çok yaşa...Ya bankaci arkadasim bi anlatsana o nasil oluyor... :) ufak bir miktar param var ne yapsam bilemedim.
Naçizane prezervatif önericemAcilin bende bankaciyim :)
Cocuklarimiza dogum gunu hediyesi altin hesabimi actirsak :)
Ya da birikimlj mevduat hesabi :)
Beste olur
Lilipitciğim bes yapsak faiz oluyor mu ondaAcilin bende bankaciyim :)
Cocuklarimiza dogum gunu hediyesi altin hesabimi actirsak :)
Ya da birikimlj mevduat hesabi :)
Beste olur
Evet sevgili kasim anneleri
Bugunku konumuz bebislerimize basil birikim yapariz
1-bes( bireysel emeklilik sistemi)
Lehdar olarak bebisinizi belirleyeceksiniz
Yaptiginiz birikim onun adina olmus olacak
Sistemin detaylarina netten bakabilirsiniz
Devlet katkisi var yuzde 25
Orada biriken fonunuz sizin istediginiz yatirim aracinda degerlenir
Hisse senedi hazine bonusu vs
Ben faiz vs sevmem diyen kesim icinde ozel katilim fonlari mevcut sikinti yok yani
Cnm calistigim banka gecen sene ocakta boyle bir duzenleme yaptiBir önceki yorumunuzda süt izni 1,5 yıl yazmışsınız. Bende bankada çalışıyorum ama bize 1yıl dediler. Değiştimi acaba süre?
UZun vadeli yatirim icin super birseyBankacı arkadaşlarım ben de bi şey danışmak istiyorum. Ben yurtdışındayim biliyorsunuz. Bireysel emeklilik hesabı açmami söyledi annem. Türkiye de çalışmam var. Sizce bu işe yara bi şey mi ne yapmamı önerirsiniz?
Aklıma yattı lilim Sağol canım.UZun vadeli yatirim icin super birsey
Ben oneririm
canım ben bireysel emeklilik yaptırdım oğlum doğunca. her ay 150 kredi kartından kesiliyor. iyi mi ettim bilmem ama birikiyor işte.Lilipitciğim bes yapsak faiz oluyor mu onda
bes te en iyi Vakıfbank diyolar veya senin önerin var mı?
Evet sevgili kasim anneleri
Bugunku konumuz bebislerimize basil birikim yapariz
1-bes( bireysel emeklilik sistemi)
Lehdar olarak bebisinizi belirleyeceksiniz
Yaptiginiz birikim onun adina olmus olacak
Sistemin detaylarina netten bakabilirsiniz
Devlet katkisi var yuzde 25
Orada biriken fonunuz sizin istediginiz yatirim aracinda degerlenir
Hisse senedi hazine bonusu vs
Ben faiz vs sevmem diyen kesim icinde ozel katilim fonlari mevcut sikinti yok yani
günaydınnnGünaydın herkesee
geriçekme =Açılın ben sağlıkçıyımhiç bir korunma yönteminin %100 koruma garantisi yoktur ancak geri çekme bir yöntem değildir ve risklidir önerilmez aman ha sonra ben ne yaptım dememek için bir korunma yöntemini kullanmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?