2014 Kasım Anneleri

Annenin formu çok düzgünmüş

canim benim sagol dusuncen icin ama malesef ki guzel haber yok hala durum ayni
Havalar bozuyor napsin yavrucaklar. İnşallah bir an önce atlatirsiniz canm.

Sen hangi yontemi tercih ediyorsun yavru ceylan
He de bakem saglikci bacim? ?
Sorma ona kalsa menepoza kadar her sene hamile kalirdim herhalde :)
Bu sene dogur bi sene hamile kalbu ne boyle :)
Yok artık. Gerci benim eşimin ailesi de gaza getiriyor. Neymiş durumunuz iyi çok çocuk yapın. Hey Allahım sanki kraliyet ailesindeniz !!!
Senin kocan iyiymiş valla. Benimki nin yüzünü günde bikaç saat görüyorum sadece. Adam paso çalışıyor. Bi tane daha yaparsam şu anda kafayı yerim evde.

Kizlar valla dikkat edin ya... geri çekilme riskli degil mi? Ben o yöntemle degil ama baska yöntemle bile geriliyorum bir kaza olur diye...
Haklısınız canlar tabiki çok riskli ama ne diyeyim en işime gelen bu. Spiral kondom vs beni geriyor.

Saglikci bacim öncelikle %100 haklısın. En riskli yöntem bu ama birazda alışkanlık oldu galiba. Kolaya kaçıyorum.

Ya bankaci arkadasim bi anlatsana o nasil oluyor... :) ufak bir miktar param var ne yapsam bilemedim.
Ben soracaktim sen yazmissin çok yaşa...
Evet lili bize biraz bilgi verirsen sevinirim altın fiyatlari düştü ama diğerleri hakkında pek bilgim yok best nasıl oluyor

Geri cekilme yuznden komsum 2. Hamile kaldi ama cocugu cok akilli ve 15 aylkti hamile kaldgnda
benimki cok fenaa valla
evet ya bende istyrdum biselr biriktrmeyi onun adna ozellkde dogum d.gunu sunnt feln paralrini

Evet sevgili kasim anneleri
Bugunku konumuz bebislerimize basil birikim yapariz

1-bes( bireysel emeklilik sistemi)
Lehdar olarak bebisinizi belirleyeceksiniz
Yaptiginiz birikim onun adina olmus olacak
Sistemin detaylarina netten bakabilirsiniz
Devlet katkisi var yuzde 25
Orada biriken fonunuz sizin istediginiz yatirim aracinda degerlenir
Hisse senedi hazine bonusu vs
Ben faiz vs sevmem diyen kesim icinde ozel katilim fonlari mevcut sikinti yok yani

Bir önceki yorumunuzda süt izni 1,5 yıl yazmışsınız. Bende bankada çalışıyorum ama bize 1yıl dediler. Değiştimi acaba süre?

Bankacı arkadaşlarım ben de bi şey danışmak istiyorum. Ben yurtdışındayim biliyorsunuz. Bireysel emeklilik hesabı açmami söyledi annem. Türkiye de çalışmam var. Sizce bu işe yara bi şey mi ne yapmamı önerirsiniz?

Bir önceki yorumunuzda süt izni 1,5 yıl yazmışsınız. Bende bankada çalışıyorum ama bize 1yıl dediler. Değiştimi acaba süre?
Cnm calistigim banka gecen sene ocakta boyle bir duzenleme yapti
Bankamiza ozel yani
Tum bankalarda olmayabolir

Merhaba kizlar nasilsiniz
. Ne zamandır giremedim. Bebekler iyidr umarim.14 Kasım da 1 yasina gircek oglum hazrliklara basladim. Fakat cok yaramaz olmuş vede istahsiz. Acaba yürüme stresi mi sardi bunlari. Yuruyemedigi icin sinirleniyor olabilir mi.Allahim sen bebeklerimize saglij mutluluk ver.herkese iyi geceler.

bes te en iyi Vakıfbank diyolar veya senin önerin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…