canım bu seferlik düşmanı savuşturmuşsun fakat defalarca kez yine kaleyi fet etmek için saldıracak.ee sende bir gün savunmasız kalacaksınAl bitane geçir dedi şeytan o anda. Kızın ca da aşkım oglumuz seni ne kadar yormus da istemiyorsun diyor. Hah ondan işte dedim.
Benim eşimin işiyle alakalı bir Hesabı vardı orda para birikiyordu ama faiz varmış öğrenince çıktık bireysel emekliliği araştırmak Lazım bakalım nasıl oluyorcanım ben bireysel emeklilik yaptırdım oğlum doğunca. her ay 150 kredi kartından kesiliyor. iyi mi ettim bilmem ama birikiyor işte.
bende bugun bir yaş aşısına götürdüm boyu 80 kilosu 11 buçuk çıktı yemesi de güzel ama çok kilolu gibi gelmiyor bana ebe çok güzel dedi
Masallah gayet iyi
Bnm oglumda kilolu durmuyor
82 cm, 12600
Anne baba biz iriyiz
Bizim bebisimiz ondan iri bi bebek dogdugundan beri
SiZdemj oylesiniz
Ay senin kvde bu konuda hep sikinti
Valla cnm o konulari bilemiyrm hangisi dogru olur
Ben oglenleri emzirmeye gelmeyecegim bi yasini doldurunca
Onceden bi seneydi sut izni, bi bucuk yila cikti
Bankada arkadaslar mecbur biraktilar bi yasindayken, duruyordu bebisleri
Simdi boyle bi imkan var, bende onalr gibi bi yasinda oglen gelmeyi birakip, onlaa gore sansliyim alti ay daha bi bucuk saatimi kullanicam ve aksam erken cikarim
Yani sabah sekizde emer bi sonraki emisi aksam bes olur
Dayanabilr diye dusunuyrm
Kalın kötü mü duruyor? Şimdi baktım dediğin siteye ama fotomagnet.net te daha çok çeşit var gibi. 1 şeklinde var bitane, Hoşuma gitti. Bir de denizci Temalı notluk şeklinde var, ikisini sipariş vericem sanırım. Notluktan 1 tane kendime yeter. Acaba notluk magnetler birkaç sayfa defter gibi mi yoksa tek yaprak mı.34ist sen notluk sipariş etmiştin, nasıl acaba?
Masallah gayet iyi
Bnm oglumda kilolu durmuyor
82 cm, 12600
Anne baba biz iriyiz
Bizim bebisimiz ondan iri bi bebek dogdugundan beri
SiZdemj oylesiniz[/QUOTE biz iri değiliz büyük kızım 8 yaşında uzun boylu ve ince bu hanımda biraz kısa ve enli
Öncelikle Allah Hayırlı sağlıklı nice seneler nasip etsin, doğum gününüz kutlu olsun.kilosu gayet güzel 1 yaşında 10 kilo olması gerkeiyomuş
zaten maşallah cnm sağlıklı olsunlar yeter.
seninkide maşallah iyi kilosu valla.
rabbim hepsine sağlık versin.
evet cnm artık akşamdan akaşam yapabilirsin sabah zaten emzirip çıkıoruz
çok alışınca ilerde bırakması zor oluo emzik niyetine kullanıolar.madem süren uzadı
akşamları erken çıkmayı yada sabahları geç gitme de kullan derim.
cnm ben 1 tane kendime yatırdım notluk ve takvim
ince kartpostal gibi kibar duruo kalın kötü olurdu heralde
bilemiorum.defter gibi fotoğraf gibi düşün kalemi var mıknatıslı
kenarında foto var bi kenarında da not için küçük bi yer işte..
Bizde faizin kesinlikle olmadığı bir hesap arıyoruz.Benim eşimin işiyle alakalı bir Hesabı vardı orda para birikiyordu ama faiz varmış öğrenince çıktık bireysel emekliliği araştırmak Lazım bakalım nasıl oluyor
bende cuma günü yaptırdım ateş yapmıyor canım rahat olGünaydın herkese. Bugün aşı oldu benim minigim.. 3 aşı zor oldu biraz. Umarım ateşi çıkmaz :/
evet öyle bi huyları var bende epey beklerdim kakasını yapsın diye ama en sonununda değiştirirdim bu sefer yapardıAcaba temiz beze kaka yapan tek benim oğlum mubebekliğinden beri çok ilginçtir ki bezini değiştiriyorum hemen arkasından kaka yapıyor, bir de bez değiştirmek işkence, eli kolu bacağı durmuyor. Bez değiştirmek fobi oldu resmen
Rabbim daha guzel günler gostersin iyi doğmuş iyiki varlar atlattin çok sukur emek verilen herşey güzel olurgünaydın kızlar.
çok şükür doğum günü atlattık 08 kasım yani dündü
çok yoruldum ama değdi herşey güzel oldu süsleme
pek bişey yapamdım ufak tefek oldu vaktim hiç olmadı çünkü
özel laışverişe çıkamamıştım netten halletmeye çalıştım oda normal
bi şekilde oldu 1 yaş flama balon afiş gibi.
Tabiki öyle Rabbim her Dünya'ya gelenin rızkını verir. O konuda haklısın Yarına çıkıp çıkmicağımızı bilemeyiz ama yarın bir gün Allah nasip ederse okul Hayatları var, Gelecekleri var. Anne baba olarak insan ufak bi birikim yapmak istiyor ama biz eşimle faizin olmadığı birikimlere yöneliyoruz. Hiç olmadı her ay ufak ufak yapılan altın vs. bile ilerisi için büyük birikime dönüşebilir.kızlar ALLAH hayırlı rızıklar versin inşallah ama yarının bile geleceğini bilmediğimiz bir hayat için gelecek hesabı yapmak ne kadar doğru bizler hayırlı evlatlar yetiştirdiğimiz zaman rızkı veren elbet fazlasıyla verecektir.başka bişey yapmamıza gerek yok.bizlere evlatlarımızdan dolayı rızkı verende ALLAH tır.
Öncelikle Allah Hayırlı sağlıklı nice seneler nasip etsin, doğum gününüz kutlu olsun.
Sanırım tahmin ettiğim gibi notluk tek yaprak, defter gibi sayfaları yok.
Rabbim daha guzel günler gostersin iyi doğmuş iyiki varlar atlattin çok sukur emek verilen herşey güzel olur
Öncekiler de olmadıysa olmaz geçmiş olsunGünaydın herkese. Bugün aşı oldu benim minigim.. 3 aşı zor oldu biraz. Umarım ateşi çıkmaz :/
elbette haklısın anne ve babalar sürekli bir kaygı içerisindeyiz ama bu kaygılarımız hep neden dünyalık oluyor çok aciziz bu konuda cocuklarımızı ve kendimizi biraz daha asıl dünyaya hazırlayabilsek olay çözülmüş olacak aslındaTabiki öyle Rabbim her Dünya'ya gelenin rızkını verir. O konuda haklısın Yarına çıkıp çıkmicağımızı bilemeyiz ama yarın bir gün Allah nasip ederse okul Hayatları var, Gelecekleri var. Anne baba olarak insan ufak bi birikim yapmak istiyor ama biz eşimle faizin olmadığı birikimlere yöneliyoruz. Hiç olmadı her ay ufak ufak yapılan altın vs. bile ilerisi için büyük birikime dönüşebilir.
bireysel emeklilikte fon alınıyor. kazanma ihtimalide var kayıp etmede .bildiğin borsa gibi düşün. dini boyutunu bilmiyorum.araştırayımBenim eşimin işiyle alakalı bir Hesabı vardı orda para birikiyordu ama faiz varmış öğrenince çıktık bireysel emekliliği araştırmak Lazım bakalım nasıl oluyor
bireysel emeklilikte fon alınıyor. kazanma ihtimalide var kayıp etmede .bildiğin borsa gibi düşün. dini boyutunu bilmiyorum.araştırayımBenim eşimin işiyle alakalı bir Hesabı vardı orda para birikiyordu ama faiz varmış öğrenince çıktık bireysel emekliliği araştırmak Lazım bakalım nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?