2014 Kasım Anneleri

canım ben bireysel emeklilik yaptırdım oğlum doğunca. her ay 150 kredi kartından kesiliyor. iyi mi ettim bilmem ama birikiyor işte.
Benim eşimin işiyle alakalı bir Hesabı vardı orda para birikiyordu ama faiz varmış öğrenince çıktık bireysel emekliliği araştırmak Lazım bakalım nasıl oluyor

günaydın kızlar.
çok şükür doğum günü atlattık 08 kasım yani dündü
çok yoruldum ama değdi herşey güzel oldu süsleme
pek bişey yapamdım ufak tefek oldu vaktim hiç olmadı çünkü
özel laışverişe çıkamamıştım netten halletmeye çalıştım oda normal
bi şekilde oldu 1 yaş flama balon afiş gibi.

bende bugun bir yaş aşısına götürdüm boyu 80 kilosu 11 buçuk çıktı yemesi de güzel ama çok kilolu gibi gelmiyor bana ebe çok güzel dedi

kilosu gayet güzel 1 yaşında 10 kilo olması gerkeiyomuş
zaten maşallah cnm sağlıklı olsunlar yeter.

Masallah gayet iyi
Bnm oglumda kilolu durmuyor
82 cm, 12600
Anne baba biz iriyiz
Bizim bebisimiz ondan iri bi bebek dogdugundan beri
SiZdemj oylesiniz

seninkide maşallah iyi kilosu valla.
rabbim hepsine sağlık versin.

evet cnm artık akşamdan akaşam yapabilirsin sabah zaten emzirip çıkıoruz
çok alışınca ilerde bırakması zor oluo emzik niyetine kullanıolar.madem süren uzadı
akşamları erken çıkmayı yada sabahları geç gitme de kullan derim.

cnm ben 1 tane kendime yatırdım notluk ve takvim
ince kartpostal gibi kibar duruo kalın kötü olurdu heralde
bilemiorum.defter gibi fotoğraf gibi düşün kalemi var mıknatıslı
kenarında foto var bi kenarında da not için küçük bi yer işte..

kızlar ALLAH hayırlı rızıklar versin inşallah ama yarının bile geleceğini bilmediğimiz bir hayat için gelecek hesabı yapmak ne kadar doğru bizler hayırlı evlatlar yetiştirdiğimiz zaman rızkı veren elbet fazlasıyla verecektir.başka bişey yapmamıza gerek yok.bizlere evlatlarımızdan dolayı rızkı verende ALLAH tır.

Öncelikle Allah Hayırlı sağlıklı nice seneler nasip etsin, doğum gününüz kutlu olsun.
Sanırım tahmin ettiğim gibi notluk tek yaprak, defter gibi sayfaları yok.

evet öyle bi huyları var bende epey beklerdim kakasını yapsın diye ama en sonununda değiştirirdim bu sefer yapardı

Rabbim daha guzel günler gostersin iyi doğmuş iyiki varlar atlattin çok sukur emek verilen herşey güzel olur

Tabiki öyle Rabbim her Dünya'ya gelenin rızkını verir. O konuda haklısın Yarına çıkıp çıkmicağımızı bilemeyiz ama yarın bir gün Allah nasip ederse okul Hayatları var, Gelecekleri var. Anne baba olarak insan ufak bi birikim yapmak istiyor ama biz eşimle faizin olmadığı birikimlere yöneliyoruz. Hiç olmadı her ay ufak ufak yapılan altın vs. bile ilerisi için büyük birikime dönüşebilir.

Öncelikle Allah Hayırlı sağlıklı nice seneler nasip etsin, doğum gününüz kutlu olsun.
Sanırım tahmin ettiğim gibi notluk tek yaprak, defter gibi sayfaları yok.

Rabbim daha guzel günler gostersin iyi doğmuş iyiki varlar atlattin çok sukur emek verilen herşey güzel olur

teşekkür ederiz sağolun darısı yapacakların başına
1 kere oluo yoruldum değdi ama dinleniceğim çok günler
olur inş.

elbette haklısın anne ve babalar sürekli bir kaygı içerisindeyiz ama bu kaygılarımız hep neden dünyalık oluyor çok aciziz bu konuda cocuklarımızı ve kendimizi biraz daha asıl dünyaya hazırlayabilsek olay çözülmüş olacak aslında

Benim eşimin işiyle alakalı bir Hesabı vardı orda para birikiyordu ama faiz varmış öğrenince çıktık bireysel emekliliği araştırmak Lazım bakalım nasıl oluyor
bireysel emeklilikte fon alınıyor. kazanma ihtimalide var kayıp etmede .bildiğin borsa gibi düşün. dini boyutunu bilmiyorum.araştırayım

bireysel emeklilikte fon alınıyor. kazanma ihtimalide var kayıp etmede .bildiğin borsa gibi düşün. dini boyutunu bilmiyorum.araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…