Cnmmmm başın sağolsunn.büyüklerimizi kaybetmek çok zor.Allahım gani gani rahmet etsin.mekanı cennet olsunn.
Yılbaşı günü bebeğim küvezden yeni çıktı evimize geldi dedemde telefonda beşik alalım dedi benimkini beğenmedi eski toprak işte.benim beşik sepeti.dedecim gerek yok dedim.sonra vi baktım yılbaşı günü geldi soğuk buz gibi havada cnm dedem.
82 yaşında diriydi hep gezerdi maşallahh.beşik beğendim alıcam ama sen herşeyi beğenmiyosun yusufu bırak eşine bakalım dedi.kırmakta istemiyorum yusufuda bırakmak istemiyorum.40 -45 dk iş.eşime sen git resim atarsın dedim.neyse o arada görümcem geldi ben dururum yusufun yanında git dedi.yola çıktık biraz yokuş çıkmak gerekiyor gitmek için dedem hızlı gidiyor hava buzzz.dede biraz dimlen dedim yoruldun duralımm.arabayla gitsek üç dört dk yol yürürüz dedi.
Mağazaya girdik beşiği gösterdi dedem ooracığa yığıldı kaldı.ben tansiyon çıkmıştır dedim ayakları havaya kaldırdık ambulansı aradık demem nefes almaya çalışıyoo kucakladık taksiyle üç dk yer hastane götürdükk.
Dedem kalp krizi geçirmiş ve rahmetli olduu

O andaki duygularımı anlatamamm.eğer yusuf olmasaydı ben kendimi toparlayamazdım onlar alıp büyüttü beni.Torununa beşik alma sevdasına rahmetli olduu dedecimm
Offf uzun oldu biraz o dk aklıma geldiçocuğumuz için daha güçlü olmalıyız.metanetimizi korumak zorundayızz.rabbim sana sabır versinn