2014 Kasım Anneleri

Benim cin takvımı kiz dedi kız çıktı :)

Merhaba anneler, anne adayları :)
bende 28 kasım beklenen tarih anne olacağım inşallah.yasım 27. istanbuldayım. benide listeye eklerseniz sevinirim :) su an 13+3 deyim. geçen hafta 2 li test yaptırdım 12+5 deyken doktor cinsiyet söylemedi. bu cumartesi kontrolüm var tam 14 hafta olucam o zmn sizce cinsiyet belli olur mu çok heyecanlıyım ve merak ediyorum :)

Benim esimin sende 20 gun izni var onu da idareli kullaniyoruz ben ciksamda o cikamiyor ya ramazan bayrami ya da kurbn bayrami tatili benmki haziranda basliyor evde yatacagim ohhh gel keyfim gel.Benim karnimda kalp atisi gibi hareket oluyor ogrencilerimin en kucugu 5.sinif eski sisteme gore onlarla butun gun kendi kendine oynuyordur skldigini zannetmiyorum ama gurultuden yoruluyordur yaramaz koftem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ayse ben bugun 14+2 oldum 10 haftanin sonunda ve 11.haftanin sonunda tahmin yapildi ama dun doktora gittim bizimki bir anda arkasini döndü

Ayrica maşallah hayirlisi olsun canim aldin mi test sonucunu

ben kullanıyorum ama o kadar pahalı değildi adı ma...cap hap küçükse sabah akşam tok karnına.. hap büyükse sabah tok karnına..

Canim benm cok üzüldüm Allah bir daha baska aci gostermesin cok gecmis olsun kiyamam.Canim bende cumhuriyet universitesinde prof sorsum 120 liraymis bide ona gidecegim en kisa zamanda bende doktordan memnunum konusyor anlatiyor en az 15 dk kaliyorum telefonla arayip konusmamda yaninda. Ama benm ileri derce de idrar enfeksiniyonum olmasina ragmen 15 nde kontrolum var ozaman kultur yapalim olmazsa dedi bu sinirlerimi bozyur ve en basindan beri idrar yolu enfeksiyonum oldugunu biliyor ben hep devlet aciline gidiyorum orada test yapiliyor ilac yaziliyor dun baska ozlee gittim orada da bir ilac daha yazildi bakalim hayirlisi olsun Allah butun bebekleri ve anneleri korusun

Canim ikili testte bthcg den mi anlasildi eger oyleyse dusuk olunca erkek oluyormus ona gore benimki erkek gorunuyor doktorlrin tahminide ultrsondan bu yonde ama en gec inşallah iki haftaya kesinlesecek ayrica o vin takvimine falan inanmiyorum yumurtlama gununu bebegin ne zman dollledigini nereden bilecek doktorlar bile kestiremyip dogum tahini hesaplarken son adet tarihinin ilk gununu baz aliyorlar amin hepimize

Kizlarrr kasiklarimin uzerinde yani karnimin uzerinde sertlik hissediyorum acaba bebegim mi yaa cok heyacanlandik elimi koydum da var mi hic eliyle hisseden

kızlar yaa..bacamın iç kısmında çiban gibi bişey çıkıyo sanırım..ağrıyo basınca ve kabarık..geçenlerdede yakın bi bölgede çıkmıştı önemsemedim..patladı geçti..ama korkuyom şimdi..hamilelikle bi ilgisi varmıdır..bebişime zarar verirmi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aldım hayırlısıyla bi sorun çıkmadı inşallah böyle devam eder. size ilk tahmini neydi doktorun? ben çok merak ediyorum benden cok etrafımdakiler merak ediyor :))

Erkekti canim bende cok merak ediyorum ama hayirlisi olsun iyi bakalim masallah annesi saglikli olsunlarda

Galiba haklısın biraz zorlamak dürtmek lazım yoksa bizim hevesimizi de kaçırcaklar

Bu annelerin hepsi aynıymış yahuu iyi içim rahatladı biraz bizim ananede bi gariplik yokmuşş

Kime sorsam hepsinin annesi aynı ama yine de insan istyo beraber gidelim alışveriş yapalım o desin bunu da alalım şunu da alalım diye ama yok

Son düzenleme:

İnsallah kotu olan hic bisy olmz. Rabbim korusun hepimzi. Bebislermzi enfksynun ck nrmal oldgnu okuyrm hep canim

İnsallah kotu olan hic bisy olmz. Rabbim korusun hepimzi. Bebislermzi enfksynun ck nrmal oldgnu okuyrm hep canim

Canim hamilelikte normal ama benim ogrendigimden beri var bu cok uzuyor beni bakalim uc gundur ilac kullaniyorum bir de fitil verdi iki tane vardi icinde uc gun arayla da o inşallah gecer Rabbim herkese sifa versin

Amin canim amin ins. Ilaclar fyda etmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…