Doğum tarihi : 18.11.2014
Cinsiyeti : kız
Ilk bebeğim
Yaşım 30
İkili testte bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı? Haftaya ikili teste gidicem çok merak ediyorum.Aslında 2. bebeğim ilki oğlan olduğu için görünmüştü.
Ben çin takviminin tutup tutmadığını da merak ediyorum oğlumda tuttu. Şimdi de çin takvimine göre kız görünüyor. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin beklicez görcez bakalım.
benim tatile daha çok var, eşim Ağustos ayında çıkıyor tatile. Bende mecbur onunla aynı zamanda. Yani Ağustos'a kadar hafta sonu tatilleri ile avunacağım gibi görünüyor . Bebişim iyi, bu saatlerde oldukça hareketli oluyor. Sanırım iş yerinin ortamına ancak bu saate kadar katlanabiliyor.
Merhaba anneler, anne adayları :)
bende 28 kasım beklenen tarih anne olacağım inşallah.yasım 27. istanbuldayım. benide listeye eklerseniz sevinirim :) su an 13+3 deyim. geçen hafta 2 li test yaptırdım 12+5 deyken doktor cinsiyet söylemedi. bu cumartesi kontrolüm var tam 14 hafta olucam o zmn sizce cinsiyet belli olur mu çok heyecanlıyım ve merak ediyorum :)
Merhaba anneler, anne adayları :)
bende 28 kasım beklenen tarih anne olacağım inşallah.yasım 27. istanbuldayım. benide listeye eklerseniz sevinirim :) su an 13+3 deyim. geçen hafta 2 li test yaptırdım 12+5 deyken doktor cinsiyet söylemedi. bu cumartesi kontrolüm var tam 14 hafta olucam o zmn sizce cinsiyet belli olur mu çok heyecanlıyım ve merak ediyorum :)
Arkadaşlar, balık yağı hapı kullanan var mı ??? Bugün doktor verdi, bebek zeki olur dedi. Sgk ödeme yapmıyor 45 tl verdim. eve gelince bir açtım resmen çiğ balık kokuyor. Nasıl kullanacağım bilmiyorum. Bu konuda bir fikri olan var mı???
Ben ilk bebegmde ozele gtmistm 5dk bile bkmyodu. Bebk karnimda ölms 1ay oyle gezmism.cinsyet ogrnmeyi beklrkn öldgnu Duydgmda ck agladm ne aglysn dye bide azarladi. Ondn snra ozele gtmem dedim. Necmttn erbkan uni. Hst gdyrm 122tl ama dr.um akrabamz almyor ucret. Mtlaka egtm ars. Hastnlrne de gornmek lazm. Ozel beni kurtaja bile almadi yarn gel belki bebgn yaşar ddi mahvlmstm o zamanlr. Egtm aras. Gttgmde acil oldgmu hmen yatmam gerktgni sylmsti
İkili testte bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı? Haftaya ikili teste gidicem çok merak ediyorum.Aslında 2. bebeğim ilki oğlan olduğu için görünmüştü.
Ben çin takviminin tutup tutmadığını da merak ediyorum oğlumda tuttu. Şimdi de çin takvimine göre kız görünüyor. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin beklicez görcez bakalım.
Ayrica maşallah hayirlisi olsun canim aldin mi test sonucunu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aldım hayırlısıyla bi sorun çıkmadı inşallah böyle devam eder. size ilk tahmini neydi doktorun? ben çok merak ediyorum benden cok etrafımdakiler merak ediyor :))
Ah bu anneler, tamam siz zor şartlarda hamillik geçirdiniz diye bizde mi aynısı olalım istiyonuz arkadaş...
Ben anneme hamileyim dediğimde cevap vermedi, anne dedim tepki versene, ben kesin olmayan şeylere tepki vermem dedi
dahası yok heralde, eş dost 'torunu eline alınca değişir' diyo.
Ey gidii başta ne zorluk yaşadım da alıştım şimdi, neden beni doktor muayenesine götürmüyon bile dedirttim geçen gün zorla nıhahahah
Bu annelerin hepsi aynıymış yahuu iyi içim rahatladı biraz bizim ananede bi gariplik yokmuşş
benim de annem aynı, bugün bi mağazada indirimde çok güzel badiler gördüm, annem alma dedi. 7.ay ve sonrası alırmışız.
Canim benm cok üzüldüm Allah bir daha baska aci gostermesin cok gecmis olsun kiyamam.Canim bende cumhuriyet universitesinde prof sorsum 120 liraymis bide ona gidecegim en kisa zamanda bende doktordan memnunum konusyor anlatiyor en az 15 dk kaliyorum telefonla arayip konusmamda yaninda. Ama benm ileri derce de idrar enfeksiniyonum olmasina ragmen 15 nde kontrolum var ozaman kultur yapalim olmazsa dedi bu sinirlerimi bozyur ve en basindan beri idrar yolu enfeksiyonum oldugunu biliyor ben hep devlet aciline gidiyorum orada test yapiliyor ilac yaziliyor dun baska ozlee gittim orada da bir ilac daha yazildi bakalim hayirlisi olsun Allah butun bebekleri ve anneleri korusun
İnsallah kotu olan hic bisy olmz. Rabbim korusun hepimzi. Bebislermzi enfksynun ck nrmal oldgnu okuyrm hep canim
Canim hamilelikte normal ama benim ogrendigimden beri var bu cok uzuyor beni bakalim uc gundur ilac kullaniyorum bir de fitil verdi iki tane vardi icinde uc gun arayla da o inşallah gecer Rabbim herkese sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?