2014 Kasım Anneleri

Gunaydun güzel annisler...normalde ise zor kalkarim bugünevdeyim ya zin actim gozleri

Tatlim.konyada necmettin Erbakan Üniv ali acarami gidiosun...ben hem.orada cslisiyorim hem de ali acara gidiyorum..

Canım bebekler annişlerini ve diger sesleri 15+0 dan itibren duyuyorlar. Benim civcivde dun bsladi duymaya.bazen Esim knuşurken şşşhh! Bebis duyuyo faln yapyrm =) susuyo hi hi hi :)) cok eglenceli oluyo

Himm sakiz çiğneyen hoca..esprili güler yüzlüdür.. Memnunmusun peki tatlim hastaneye geldiğin birgün tanisalim isin düşerse yardim ederim canim istersen

Tamam canim en yakin 11 haz. Gelecgm. Cook memnunum hemde ck seker :) naciye hemsirde oyle.bazen Esime diyorum cikolata faln degl biz 1 kutu sakız alalm diye . 4aydr hc sakizsız gormedim :) sn ne is yapyrsn hst?

Tamam canim en yakin 11 haz. Gelecgm. Cook memnunum hemde ck seker :) naciye hemsirde oyle.bazen Esime diyorum cikolata faln degl biz 1 kutu sakız alalm diye . 4aydr hc sakizsız gormedim :) sn ne is yapyrsn hst?

Radyoloji raportoruyum canim.. Haha osman hoca iledir ya bende biz sakizsiz görmedim...Naciye ablayi bende çok severim çok iyidir kendisi..

Gunaydun güzel annisler...normalde ise zor kalkarim bugünevdeyim ya zin actim gozleri

günaydınn şekerimm.bencede yatıp uyusana ne işin var kalktınn bıraksalar beni valla uyurumm..

sağlıklı,hayırlı,bereketli yeni bir gün dileğiyle, herkese günaydın
rabbim hepimizi ve yavrularımızı başta doğal afetler her türlü tehlikeden korusun

günaydınnnn.
aminnnn rabbim cümlemizi korusunnnn.

günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr

resimlerini paylassana cnm bizlerele, hevese gelelim bizde :) daha cinsiyet belk olmadan birsey alamiyoruz :) sadece bakmakla yetiniyoz

Kızlar oğluma bunları aldım çok beğendim sizinle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1134897 Eki Görüntüle 1134898 Eki Görüntüle 1134899

güle güle giydir canım çok güzeller

sağlıklı,hayırlı,bereketli yeni bir gün dileğiyle, herkese günaydın
rabbim hepimizi ve yavrularımızı başta doğal afetler her türlü tehlikeden korusun

Aminn. Gunaydinlar

annemin aldıklarından bazıları bunlar..
cinsiyetleri bilmediğimiz için kafasına göre takılmış ama eli hep mavilere gitmiş
mahmutpaşada çok ucuzmuş bebek eşyalarıyla ilgili 4-5 katlı bir mağaza varmış..
aslında sadece bakmaya gitmişti ne var ne yok diye ucuz bulunca kendini tutamamış..
yoksa bana da alma sakın alma bişey diyodu

Günaydınnnn Kasım ayı anneleri Hadi bakalım cuppa cuppa , hafta sonuna 1 kala herkese selamlarrrrrrrrr

Çok güzeller güle güle giysin minikler inşallah bende annenin aldığı yerde bakıcam havuzlu han var hep bebek ürünleriyle dolu

canım teşekkür ederim bende annenin aldıklarını çok beğendim özellikle ayak kısmında ayıcıkları olanlar çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…