- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 35
sağlıklı,hayırlı,bereketli yeni bir gün dileğiyle, herkese günaydın
rabbim hepimizi ve yavrularımızı başta doğal afetler her türlü tehlikeden korusun
Canim ben 14 + 2 deyim ya o yuzden duyuyor mu diye tereddutteyim bazen kendi kendime mi konusuyorum diyorumayy canim teskkur ederiz eminim sen de oylesindir yok ya benim eltiminki erkekti 4.5 ayda ogrendi bazen kordonla karistirabildiklri icin gec söylüyorlarmis bende ogrenemedim daha cok merak ediyorum ama burda devllette cok iyi bir doktor var bana 11.haftanin icinde acil de nobetciyken gittim ilk defa kalp atisinu orada duydum heyacanlandim gozlerim doldu gobek adini levent koy dedi 3 hazirana randevu aldim dayanamadim haziran 10 ya da 15 inde kontrolum var ben bekleyemeyecegim cunku ozaman 15 bitiyor 16 ya girmis oluyoruz yanilmiyorsam ogrenince yazarim bu arada seni arkadas olrak ekledm canm kabul etmek istersen eger.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar oğluma bunları aldım çok beğendim sizinle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1134897 Eki Görüntüle 1134898 Eki Görüntüle 1134899
Tatlim.konyada necmettin Erbakan Üniv ali acarami gidiosun...ben hem.orada cslisiyorim hem de ali acara gidiyorum..
Yok osman balcıya gidyorum ben.
Himm sakiz çiğneyen hoca..esprili güler yüzlüdür.. Memnunmusun peki tatlimhastaneye geldiğin birgün tanisalim isin düşerse yardim ederim canim istersen
Tamam canim en yakin 11 haz. Gelecgm. Cook memnunum hemde ck seker :) naciye hemsirde oyle.bazen Esime diyorum cikolata faln degl biz 1 kutu sakız alalm diye . 4aydr hc sakizsız gormedim :) sn ne is yapyrsn hst?
Gunaydun güzel annisler...normalde ise zor kalkarim bugünevdeyim ya zin actim gozleri
rabbim hepimizi ve yavrularımızı başta doğal afetler her türlü tehlikeden korusun
günaydınn şekerimm.bencede yatıp uyusana ne işin var kalktınn bıraksalar beni valla uyurumm..
günaydınnnn.
aminnnn rabbim cümlemizi korusunnnn.
Tatlim.konyada necmettin Erbakan Üniv ali acarami gidiosun...ben hem.orada cslisiyorim hem de ali acara gidiyorum..
resimlerini paylassana cnm bizlerele, hevese gelelim bizde :) daha cinsiyet belk olmadan birsey alamiyoruz :) sadece bakmakla yetiniyoz
Aminn. Gunaydinlar
Gunaydun güzel annisler...normalde ise zor kalkarim bugünevdeyim ya zin actim gozleri
Karnimi doyurdum simdi uyucam canim tekrar
günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
annemin aldıklarından bazıları bunlar..
cinsiyetleri bilmediğimiz için kafasına göre takılmış ama eli hep mavilere gitmiş
mahmutpaşada çok ucuzmuş bebek eşyalarıyla ilgili 4-5 katlı bir mağaza varmış..
aslında sadece bakmaya gitmişti ne var ne yok diye ucuz bulunca kendini tutamamış..
yoksa bana da alma sakın alma bişey diyodu
Eki Görüntüle 1135117
:
güle güle giydir canım çok güzeller
annemin aldıklarından bazıları bunlar..
cinsiyetleri bilmediğimiz için kafasına göre takılmış ama eli hep mavilere gitmiş
mahmutpaşada çok ucuzmuş bebek eşyalarıyla ilgili 4-5 katlı bir mağaza varmış..
aslında sadece bakmaya gitmişti ne var ne yok diye ucuz bulunca kendini tutamamış..
yoksa bana da alma sakın alma bişey diyodu
Eki Görüntüle 1135117
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?