2014 Kasım Anneleri

ya kızlar benim doktorum bana toksoplazma testi yaptırmadı?? bu çok kafama takılıyor? halbuki rutin testlerden biriymiş

eminmisin yapılmadığına, yapmıştır bence, adı farklıdır.

6 aylıkken başlarsa rekorlar kitabına da girer minik tarzan
Ahhaha çok güldüm baskıcı anne oldum dimi :)

Çok iyi ya, sana acele etme deyip kendisinin alması, bide whats up tan atması ahahah harikaymış
Bende anneme heves aşılamaya çalışıyorum, sıkıldım diye mesaj atıyo, torununa tulum bak dedim, 2 gün oldu hala tık yok, bakmamış. Ay napçam bilemedim annanede hevek yok :44:

bebeği değilde eşini aşağıda taşıyacağız sanırım, araştırma yaptığımda herkes normal doğum yapamayacak mıyım diye endişeleniyordu ama muhtemelen çıkacaktır yukarıya.benim kendi doktorum değil de profa gitmiştim o söyledi rahim ağzını gösterdi ultrasonda sonrada bebeğin eşini.ama bi problem olarak söylemedi gibi geldi bana açıkçası :44:

Ben bu testi bile ilk defa duydum.. banada yapilmadi. Ne zaman yapiliyor ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende işyerimdeki diğer hamile arkadaştan duydum ilk haftalarda yapılıyormuş çiğ et ve kedilerden geçen bir bakteriymiş bazı insanın bağışıklığı olurmuş bazılarının olmazmış ama benim doktor yaptırmadığı için bilemiyorum tabi bu beni endişelendiriyor

canım ya ikili test hariç hiç test yaptırmadı, doktorum o kadar rahat bi insanki hiç birşeyi önemsemiyor

haha iyki whatsup ı öğretmişim yoksa hepsini mmsle atardı bir dünya fatura ondan sonra
ya uzakta olduğu için hamileliğimde beni 1 kere görebildi onda da daha karnım falan çıkmamıştı ondan heves etti sanırım..
daha geçen hafta bana acele etme belli olmaz ne olucağı falan dedi demek ki kendisi alabilmek için demiş hahaha

Doğum tarihi : 18.11.2014
Cinsiyeti : kız
Ilk bebeğim
Yaşım 30

Bende listeye eklenebilirmiym?

Benimkide, ağbimin kızına çok güldüm sen daha beter oldun vay halime diyo

Bizimde anneanne aynı , ne göstersem sonra alınır daha erken diyo 4 aylık oldum diyorum anlamıyo beni insan azcık heves yapar Bi siteden 3 takım aldım oğluma kutu yanımda çıkışta annemlere gidicem. Görüpte bişey diycek korkuyorum bütün hevesim kırılıyo

İnş. canım yaa işte artık o kadar çok şey duyuyoruz ki kendime kızıyorum kafaya takmıcam desemde ama hep aklımın bir köşesinde duruyor:18:
Allah inş. sağlıklı doğumlar nasip eder problemsiz kavuşuruz meleklerimize
bu arada benim doktor sadece ağır kaldırma bir yere uzanma ani hareket yapma çok yorulma dedi zaten dikkat edilen şeylerde söylemek istedim yinede

Bende listeye eklenebilirmiym?

Eklerim tabi ama bilgilerini verirsen ilk sayfaya bakabilirsin

19.11.2014
20 yaşındayım
İlk bebegim
Konyada yasyrm

14 hafta daha çok erken ben 17 de hissetmeye başladım kilonla alakalı değil üzülme az kaldı hissetmene
20. haftadan sonra asıl hissedicez minnoşları

Agzindn bal damliyor. Insallah ya :)

Ah bu anneler, tamam siz zor şartlarda hamillik geçirdiniz diye bizde mi aynısı olalım istiyonuz arkadaş...
Ben anneme hamileyim dediğimde cevap vermedi, anne dedim tepki versene, ben kesin olmayan şeylere tepki vermem dedi
dahası yok heralde, eş dost 'torunu eline alınca değişir' diyo.
Ey gidii başta ne zorluk yaşadım da alıştım şimdi, neden beni doktor muayenesine götürmüyon bile dedirttim geçen gün zorla nıhahahah

Banada yarilmadi valla. Benden hep idrar testi,kulturu istiyor, 2li test icin kan verdim. Baska yaplmadi.

Ultrasyonda gorunuyor mu bebegin eşi.. benhic gormedim,göstermedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…