Artik bende hissetmek istiyorum, kilom cok diye mi hissedemiyorum yani.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hahahahhaha bencede
ya kızlar benim doktorum bana toksoplazma testi yaptırmadı?? bu çok kafama takılıyor? halbuki rutin testlerden biriymiş
Ahhaha çok güldüm baskıcı anne oldum dimi :)6 aylıkken başlarsa rekorlar kitabına da girer minik tarzan
ay kızlar annem mahmutpaşadan bir sürü şey almış whatsuptan yolluyo
sanırım hiç bir şey almama gerek kalmıcak kıyafet olarak
bana acele etme diyodu kendisi dünyaları almış bugün dayanamayıp :122::122::122:
sağol canım verdiğin bilgi için
banada doktorum artık endişelenmiyim diyemi bilmiyorum çok fazla bişey söylemedi ilk söylediğinden 15 gün sonrada gitmiştin sordum hemen çıkmaz zaten tehlikeli bişey yok dedi
bende senin gibi kendim araştırdım ama bu normal doğum olamıyoru görmemişim (sağlıklı olsunda normal sezeryan farketmez benim için)
peki bişey daha sorayım eğer çıkmazsa biz daha mı aşağıda taşıyacağız bebeği ?? ve 24.haftadan sonra yatmak gerekecekmi ??
Ben bu testi bile ilk defa duydum.. banada yapilmadi. Ne zaman yapiliyor ki.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ya ikili test hariç hiç test yaptırmadı, doktorum o kadar rahat bi insanki hiç birşeyi önemsemiyoreminmisin yapılmadığına, yapmıştır bence, adı farklıdır.
Ahhaha çok güldüm baskıcı anne oldum dimi :)
Çok iyi ya, sana acele etme deyip kendisinin alması, bide whats up tan atması ahahah harikaymış
Bende anneme heves aşılamaya çalışıyorum, sıkıldım diye mesaj atıyo, torununa tulum bak dedim, 2 gün oldu hala tık yok, bakmamış. Ay napçam bilemedim annanede hevek yok :44:
Yaaa hayırrrr çok korkunç bir tipleme olmuş bu
eminmisin yapılmadığına, yapmıştır bence, adı farklıdır.
Ahhaha çok güldüm baskıcı anne oldum dimi :)
Çok iyi ya, sana acele etme deyip kendisinin alması, bide whats up tan atması ahahah harikaymış
Bende anneme heves aşılamaya çalışıyorum, sıkıldım diye mesaj atıyo, torununa tulum bak dedim, 2 gün oldu hala tık yok, bakmamış. Ay napçam bilemedim annanede hevek yok :44:
ayy ne güzel gözün aydın
ya benimki de biri bacak bacak üstüne atmıştı diğeri de sırtını dönmüştü 3 mayısta gittiğimde...
bende sormadım doğal olarak cinsiyetlerini..
perşembe günü tekrar gidicem muayeneye..
ikili kan sonucumu bir de diğer testlerimin sonucunu da öğrenicem..
inşallah iyi çıkmışlardır...
keşke bana da uzun uzun izletse...
azcık bakabiliyorum
Doğum tarihi : 18.11.2014
Cinsiyeti : kız
Ilk bebeğim
Yaşım 30
haha iyki whatsup ı öğretmişim yoksa hepsini mmsle atardı bir dünya fatura ondan sonra
ya uzakta olduğu için hamileliğimde beni 1 kere görebildi onda da daha karnım falan çıkmamıştı ondan heves etti sanırım..
daha geçen hafta bana acele etme belli olmaz ne olucağı falan dedi demek ki kendisi alabilmek için demiş hahaha
bebeği değilde eşini aşağıda taşıyacağız sanırım, araştırma yaptığımda herkes normal doğum yapamayacak mıyım diye endişeleniyordu ama muhtemelen çıkacaktır yukarıya.benim kendi doktorum değil de profa gitmiştim o söyledi rahim ağzını gösterdi ultrasonda sonrada bebeğin eşini.ama bi problem olarak söylemedi gibi geldi bana açıkçası :44:
Bende listeye eklenebilirmiym?
bitti bitti çok şükür ben gidiyomm
bitti bitti çok şükür ben gidiyomm
İnş. canım yaa işte artık o kadar çok şey duyuyoruz ki kendime kızıyorum kafaya takmıcam desemde ama hep aklımın bir köşesinde duruyor:18:
Allah inş. sağlıklı doğumlar nasip eder problemsiz kavuşuruz meleklerimize
bu arada benim doktor sadece ağır kaldırma bir yere uzanma ani hareket yapma çok yorulma dedi zaten dikkat edilen şeylerde söylemek istedim yinede
Eklerim tabi ama bilgilerini verirsen ilk sayfaya bakabilirsin
14 hafta daha çok erken ben 17 de hissetmeye başladım kilonla alakalı değil üzülme az kaldı hissetmene
20. haftadan sonra asıl hissedicez minnoşları
Bizimde anneanne aynı , ne göstersem sonra alınır daha erken diyo 4 aylık oldum diyorum anlamıyo beni insan azcık heves yaparBi siteden 3 takım aldım oğluma kutu yanımda çıkışta annemlere gidicem. Görüpte bişey diycek korkuyorum bütün hevesim kırılıyo
canım bende işyerimdeki diğer hamile arkadaştan duydum ilk haftalarda yapılıyormuş çiğ et ve kedilerden geçen bir bakteriymiş bazı insanın bağışıklığı olurmuş bazılarının olmazmış ama benim doktor yaptırmadığı için bilemiyorum tabi bu beni endişelendiriyor
bebeği değilde eşini aşağıda taşıyacağız sanırım, araştırma yaptığımda herkes normal doğum yapamayacak mıyım diye endişeleniyordu ama muhtemelen çıkacaktır yukarıya.benim kendi doktorum değil de profa gitmiştim o söyledi rahim ağzını gösterdi ultrasonda sonrada bebeğin eşini.ama bi problem olarak söylemedi gibi geldi bana açıkçası :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?