- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.022
- 408
- 36
Arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum. Ben 10+3 günlük hamileyim ve mide bulantisi vs hic bir belirti yok sadece goguslerim buyudu . bundan midir bilmem ama sürekli içimde bir korku bebeğe bir şey mi oldu sag mi değil mi falan. Bir de birkaç kez anne karninda kalpi duran bebekleri okudum sanirum bu beynime saplandi( içimdeki bu korkuyu nazil atacagim ben perşembe Dr a girmiştim 2. Gundurde kabus görüyordum sabah yine gittim şükür iyiymis bebeğim.sirf bu yüzden 2 Dr um var 1 hafta birine 1 hafta diğerine.
Canım bende hiç bulantı falan çekmiyorum tek derdim kalp rahatsızlığımdan dolayı nefesim tıkanıyor. Ama bu psikolojiyi atlatmalisin yoksa bebeğin şuan o korkulu enerjini alıyor ve inan hamilelikte annenin ruh hali nasılsa bebek o kişisel özelliği alır. Ayrıca her hafta ultrasona girerek bebeğine çok büyük zarar veriyorsun. Sen farkında değilsin ama o ultrason her göbeğine tutulduğunda bebeğine yüksek bir ses dalgası gidiyor dr. bu yüzden çok sık çağırmıyorlar. Eğer her hafta bebeğini ultrasona sokarsan Allah korusun tam gelişme aşamasında kulaklarını duyma özelliğini yitirmesine sebep olursun. Burda okuduğun faydalı olumlu şeyleri hayatında kullan olumsuz şeyleri kafana takma. Beni dr iki haftada bir çağırdı ama ben ayda bir gidiyorum. Bebeğimin sağlığı için. Rabbim meleklerimizi koruyor :)