Evet kendi uyandırıyor beni dört saat sonra falan geneldeYorgunluktan normaldir diye dusunuyorum. Bebek aglasa onun sesini duyardin muhtemelen. O da uyuyor oluyor mu bu surede?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kendi uyandırıyor beni dört saat sonra falan geneldeYorgunluktan normaldir diye dusunuyorum. Bebek aglasa onun sesini duyardin muhtemelen. O da uyuyor oluyor mu bu surede?
İki buçuk saatti maksimum ama bir süredir saatten de haberim yok karıştı her şey yorgunluktanKaç saatte bir uyanıyorsun ki canım
Aynı şeyi bugün Chatgbtye sordum napacağım diye uyandır diyor ama emzirme verimsiz geçiyor uykusu olduğu için ağlaması huysuzluğu da cabasıKızlar benim bebeğim beslenme saatinden sonra geç uykuya dalıyor. Bu yüzden hiç uyandırmıyorum artık. Zaten toplamda 4 saati geçmiyor açlığı. Artık elimden bu kadarı geliyor çünkü. Çocuğun iki gram uykusu var onu da uyandırarak mahvetmek istemiyorum.
Canım senin günün çok ilerde neden hala 2.5 saatte bir uyandırıyorsun? Ben dün yanlışlıkla alarmı kapatıp tekrar uyumuşum dört saat sürdü iki beslenme arası çok dert ettim ama bünyem kaldırmıyor artık 3 saat çok az geliyorİki buçuk saatti maksimum ama bir süredir saatten de haberim yok karıştı her şey yorgunluktan
Harika Haftalar. Bahsedilen uygulamanin kitabi.Bu hangi kitap acaba?
E tamam o zaman. Acikinca veya kaka yapinca o seni uyandirir zaten. Hazir uyumusken ikinizde dinlenin.Evet kendi uyandırıyor beni dört saat sonra falan genelde
Ay boşver onu bazen felaket tellalı kesiliyor. Biz anneler hislerimizle doğruyu buluruz bence. Ki çoğumuz uyandırmıyormuşuz baksana.Aynı şeyi bugün Chatgbtye sordum napacağım diye uyandır diyor ama emzirme verimsiz geçiyor uykusu olduğu için ağlaması huysuzluğu da cabası
Doktora da gidemedik uzun zamandır ne zamanda bir beslenmesi lazım hiç bilmiyorum internette de herkes farklı görüşlerdeCanım senin günün çok ilerde neden hala 2.5 saatte bir uyandırıyorsun? Ben dün yanlışlıkla alarmı kapatıp tekrar uyumuşum dört saat sürdü iki beslenme arası çok dert ettim ama bünyem kaldırmıyor artık 3 saat çok az geliyor
Bence sana da yazık 2.5 değil de 3.5 yapabilirsin en azından nerdeyse iki aylık olacaksın sen ben 15.günden beri 3 saatte bir uyandırıyorum ki bizim sarılık sürecimiz vardı. Vücudunu hor kullanma, bebişe sağlam lazımsınDoktora da gidemedik uzun zamandır ne zamanda bir beslenmesi lazım hiç bilmiyorum internette de herkes farklı görüşlerde
Bende aynı şekilde 15.günden beri gündüzleri iki saatte bir, geceleri bi uykuyu 3-4saat arası yaptırıyorum. Tabi uyku öncesi benimki yinesaatlerce uyumadığı için sanki bi anlamı kalmıyor. Haftaya kontrolde kilo alımı iyiyse geceleri iki blok uykudan devam. Zaten çok yiyince kusar ya da rahatsız olur kanaatindeyim. Takatim kalmadı bu sabah 6gibi ana kucağında onu sallarken uyusun diye bende halıda az uyumuşum yorgunluktan. O arada da Eşim geldi kaldırdı yerden buz gibi olmuşum, o üşüme ile yatağa bi girişim var. Ayy sanki kendi yatağım değil, ilk defa uyuyormuşum gibi kuş tüyü gibi sıcak yumuşakBence sana da yazık 2.5 değil de 3.5 yapabilirsin en azından nerdeyse iki aylık olacaksın sen ben 15.günden beri 3 saatte bir uyandırıyorum ki bizim sarılık sürecimiz vardı. Vücudunu hor kullanma, bebişe sağlam lazımsın![]()
Ben şöyle düşunuyorum. Bebegin bizle tek iletisim dili aglamak. En temel ihtiyaci ise beslenmek. Eger aclik hissetse aglar beni besler diye. Hem eskiden annelerimizin vs 2-3 saatte 1 yedirmeyi takip ettigini zannetmiyorum. Biz agladikca memeyi agzima vermislerdir. O yuzden telas etmeyin, yavrunuz size ben acim doyur beni sinyali verir mutlaka.Doktora da gidemedik uzun zamandır ne zamanda bir beslenmesi lazım hiç bilmiyorum internette de herkes farklı görüşlerde
Regl olmus olabilirsiniz. Dogum sonrasi ilk regl ise suresinde ve devamliliginda dalgalanmalar olabilirmis.Kızlar 40ı geçip kanaması süren var mı aramızda? Benim yarın 50.günüm hala devam ediyor bitmedi. Bi kesiliyor bi başlıyor çok yoruldum normale dönmek istiyorum artık ya
Adetlerim çok düzensizdir benim. İlaçsız regl olamam pcosluyum. O yüzden adet olma ihtimalim düşük :/Regl olmus olabilirsiniz. Dogum sonrasi ilk regl ise suresinde ve devamliliginda dalgalanmalar olabilirmis.
Yaa kıyamam, ben de dün alarmı kapatıp dört saati geçirmişim. Kalkınca çok üzüldüm ama bir iyi geldi anlatamam yarın doktora gidicem gece uyumaları üç saat çok zorluyorBende aynı şekilde 15.günden beri gündüzleri iki saatte bir, geceleri bi uykuyu 3-4saat arası yaptırıyorum. Tabi uyku öncesi benimki yinesaatlerce uyumadığı için sanki bi anlamı kalmıyor. Haftaya kontrolde kilo alımı iyiyse geceleri iki blok uykudan devam. Zaten çok yiyince kusar ya da rahatsız olur kanaatindeyim. Takatim kalmadı bu sabah 6gibi ana kucağında onu sallarken uyusun diye bende halıda az uyumuşum yorgunluktan. O arada da Eşim geldi kaldırdı yerden buz gibi olmuşum, o üşüme ile yatağa bi girişim var. Ayy sanki kendi yatağım değil, ilk defa uyuyormuşum gibi kuş tüyü gibi sıcak yumuşaknasıl mutlu uyudum 1,5saat anlatamam
![]()