2014 Kasım Anneleri

Kızımın yeni cicileri :1: Biri beni durdursun artık

$de588bde-076d-4e18-89d3-99e849d984c4.webp $ea6247a0-3d11-4862-8387-75dea3e3305e.webp

Slm kızlar benim de yarin ayrintilim var bebegimi gorucem uzun uzun:)) bebek hareketli mi olmali cikolata falan mi yesek:D:40:

slm canım hareket ediyor bebisler ayrıntılıda ama genelde elleriyle yüzlerini kapattıyorlar biz 2 kere girdik nazlandı oğlusum açmadı yüzünü.tatlı yeyip yürüyüs yaptıktan sonra görebildi doktorumuz .sen her ihtimale karsı az da olsa tatlı birseyler atıstır istersen.insallah iyi haberlerle dönersin.

Zeyy masallh bebislerinn kilosuna cook iyimis bizm takvmde bbile 550 diyo hafta olark sendn buyuk acaba aldgn serumlarmi yaradi

Slm kızlar benim de yarin ayrintilim var bebegimi gorucem uzun uzun:)) bebek hareketli mi olmali cikolata falan mi yesek:D:40:

çok fazla hareket edincede doktor ölçüm yapmakta zorlanıyor kendi haline bırak istersen... çikolata yemediğim halde hiç durmadı doktor bu kız 14 ünde kaçar bu kıpırtıyla demişti :1:

Masallah kilolari da cok iyiymis. Allah.nazarlardan korusun. Ben de arada sag kasik agrimi bebisler buyuo ondandir die dusunuodum. Demek ki alakasi yok.

Amin inşallah canım hepimizinkini..
Kasık ağrın büyüme ağrısı da olabilir plesenta o taraftaysa ondan da olabilirmiş..

Eki Görüntüle 1184400 Eki Görüntüle 1184401

Çok güzeller:nazar:
Bende başlıycam artık inşallah alışverişe..

Zeyy masallh bebislerinn kilosuna cook iyimis bizm takvmde bbile 550 diyo hafta olark sendn buyuk acaba aldgn serumlarmi yaradi

Sağol canım zaten 22+4 çıktılar işte ölçümde..
Önden gidiyolar hep sanırım erken döllenme oldu..
Kilo bana da fazla geldi ama annem serumdan dedi..

Amin inşallah canım hepimizinkini..
Kasık ağrın büyüme ağrısı da olabilir plesenta o taraftaysa ondan da olabilirmiş..

Çok güzeller:nazar:
Bende başlıycam artık inşallah alışverişe..

Ama canim soldaki bebek gram olarak daha buyuk olmasina ragmen ordakinde yok ama::((((idrar enfeksiyonu olmasinda gidecem zaten dr ye:(((

Söyledi canım biri 550 diğeri 600 gram civarındaymış plesentaya yakın olan torpilli :1:
ikizlerin her zaman biri daha büyük oluyor canım, çocuklukta da devam ediyor hatta bazen yetişkinlikte bile, sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil:16::16:

çok hareketli olunca da ölçümleri zorlaştırıyor, bence doğal bırak, hareketi evde sanayapsın annesi:emir_bebek::emir_bebek:

Masallah kilolari da cok iyiymis. Allah.nazarlardan korusun. Ben de arada sag kasik agrimi bebisler buyuo ondandir die dusunuodum. Demek ki alakasi yok.

benim de öyleydi canım dün gittiğimde doktora sordum sağa yaslanık duruyor ondan olabilir dedi, bugün de solda ağrı var ara ara giren, bebeğin pozisyonu ile ilgili olabilir

canım ben 22. haftama girdim ve 3,5 kilo aldımmm:49::49:

çok dikkat ettiğim halde ben de 4,5 kg aldım çok iyisin canım çünkü zayıflar daha çok kilo alıyormuş

ikizlerin her zaman biri daha büyük oluyor canım, çocuklukta da devam ediyor hatta bazen yetişkinlikte bile, sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil:16::16:

çok hareketli olunca da ölçümleri zorlaştırıyor, bence doğal bırak, hareketi evde sanayapsın annesi:emir_bebek::emir_bebek:

benim de öyleydi canım dün gittiğimde doktora sordum sağa yaslanık duruyor ondan olabilir dedi, bugün de solda ağrı var ara ara giren, bebeğin pozisyonu ile ilgili olabilir

çok dikkat ettiğim halde ben de 4,5 kg aldım çok iyisin canım çünkü zayıflar daha çok kilo alıyormuş

Bebislerden olsun yeter ki basim ustune. Benim dr de bakti bobreklere kadar bi sorun yok dedi. Tekrardan gidecem ama rahat edemedim. Dun yine vardi.

koç buırcu musun?? :) koçlar oyle oluyor kendımden bılıyorum :P esımde koc

ama tabı sende hamılelık durumununda masallahı var yanı :1:

cok guzel tespit ya, bızım ondan mı boyle :18:

cok komıksın yaa :1:

babalık duyguları baskın gelmıs olabılır bence, yavrusundan cekınıyor olmasın :49:

:)))) sesli güldüm ya alemsiniz.haftada bir olsa öper basıma koyarım halinize sükredin.masallah deyim de nazara gelmeyin hadi bakalım:nazar::nazar::nazar: :))

Eki Görüntüle 1184400 Eki Görüntüle 1184401

kız şok şeker yaa..
sannırım benimde kız olsa duramazdımmm :1::1:

İsyancım maşallah hiç kilo almamışsın çok fit bir hamilesin :)

tşk edrimm canım yaa..
bu 1,5 kiloyuda 10 gün içinde aldım karnım büyüdü :1::1:

ayyy negüzel toplamda 7 kilo aldım asıl bundan sonrası fena :18:

baya almışsın canım..aman bebekler sağlıklı olsunalrda gerisi boş kiloaları veririz bir şekilde boşverr :21::21:

canım bende zayıf değilim yahu...
64 ile hamile kaldım 4 kilo verdim ilk 3 ay..
sonra 3,5 kilo aldım..63,5 oldum şimdi hatta 64 olmuşumdur 2 gündür bakmadım :1::1:

Ama canim soldaki bebek gram olarak daha buyuk olmasina ragmen ordakinde yok ama::((((idrar enfeksiyonu olmasinda gidecem zaten dr ye:(((

Canım benimde plesenta solda ama ağrılarım sağda oluyor..
Doktor bebeklerin ikisininde kafasının sağda olduğunu o yüzden o tarafa baskı yaptıklarını söyledi..

50gr fark bişey değil canım arada 500 gram civarında fark olursa sıkıntı oluyomuş benim tek kesede olduklarından..

Annenin hemsire olmasi da hem sen hem de bebisler acisindan guzel bi sans::)))

Evet canım çok şükür..
Gerçi aramız bozuk bu günlerde:31:

Canım benimde plesenta solda ama ağrılarım sağda oluyor..
Doktor bebeklerin ikisininde kafasının sağda olduğunu o yüzden o tarafa baskı yaptıklarını söyledi..

50gr fark bişey değil canım arada 500 gram civarında fark olursa sıkıntı oluyomuş benim tek kesede olduklarından..

Evet canım çok şükür..
Gerçi aramız bozuk bu günlerde:31:

neden şekerim nolduki ana kız arasında..özel değilse tabii

Back
X