2014 Kasım Anneleri

Hayırlı cumalar anneler :3:
Şeker yükleme testini yaptırdım bugün :53: bu test kışlık bu sıcaklarda hiç gitmiyor :1:

Tuna koyacağız bizdeoğluşumuza kızlar nasıl isim?

slm canım Tuna'nın anlamını sadece nehir olarak biliyordum ama aynı zaman da görkemli,gösterisli anlamına da geliyormus anlamıda güzel insanın gözünde uzun boylu kibar bir beyefendi profili olusturuyor:) yakısır :nazar: Adıyla uzun ve sağlıkla yasasın insallah...:nazar::nazar::nazar:

Inşallah canim teşekkür ederim bilgilendrdign icin son gittiğimizde de benim oglan pek kipirdamiyodu ondan sordum dr sürekli durttu ama nafile agir takiliyo bizimki:))

Tatlı ye de görsün Ağır Abi yok öyle totosu yayıp yatmak:))Güzel haberlerini alırız insallah canım.

Ayyy nası bi duvar kağıdı seçtin acaba? Bende duvar kağıdı istedim ama pahalıydı biraz, vazcaydım, şu ara bütçe yaparak oda yapıyom napam :30:

Bunu seçti eşim canım..
Ama güzel yapıştıramamış adam üzerinde bazı yerlerde tutkal lekeleri kaldı çok sinir oldum nasıl çıkıcak bilmiyorum..
$IMG_20140711_125239.webp

cnm progestan verdı bana bı bucuk aydır kullanıyorum ama ılıskı konusunda bırsey demedı

bende senın gıbı yorumladım esımle beraber, rısk almadık zaten bende de tık yoktu :))

bı kac gundur hormonlarıma bırseyler olduu

ama boyle konusmak benı kendıme getırıyor, cok sagolun valla

bnm esımde anlayıslıdır

zaten yaz boyunca olmayacak, muhendıs kendısı goreve gıttı :31:

sende neden rısk var??

progestanı bana sabah koy dıyor doktor, hareket edılınce daha ıyı emılır mıs

sen ne zaman kullanıyorsun? kac tane kullanıyorsun?

Ben ilk 3 ay progestan kullandim. Simdi igneye gectim. Puroton depot kullaniorm. Haftada bir. Daha once erken dogum yaptim. Suanda da iikiz hamileyim. Bu nedenle dikkat ediorum.

Kafa bulmuyon demi bizle:))):20:

Yok tatlim pisirme yontemi vitamin kaybi acisindan onemlidir dye dusundum cidden merak ettm niye kafa bulayim.cevaplar icin tesekkurler kizlar.ben haslamanin daha iyi oldugunu dusunuyodum ama haslama cok kokuyo bu kez tavada yapip yiyorum ondan bi soraym dedim,hangisi daha faydalidr dye.saolun:)

Yok tatlim pisirme yontemi vitamin kaybi acisindan onemlidir dye dusundum cidden merak ettm niye kafa bulayim.cevaplar icin tesekkurler kizlar.ben haslamanin daha iyi oldugunu dusunuyodum ama haslama cok kokuyo bu kez tavada yapip yiyorum ondan bi soraym dedim,hangisi daha faydalidr dye.saolun:)

gebelikte yenilecek olan yumurta kesinlikle tam pişmiş olmalıymış enfeksiyon yönünden.cıvık kalmamalıymış.o yüzden haşlanmış tavsiye ediliyor
vitamin değeri açısından farklı yöntemlerin pek bi farkı yok aslında.

Kızlar ben oğluma henüz isim bulamadım. 3 isim arasında kaldık eşimle ( Aras, Eren, Bera ) ben isminin anlamına çok önem veriyorum. Eşim Aras istiyo ama anlamı güzel değil. Ben de Bera istiyorum, anlamı çok güzel ve sahabe adı. Eşimde Bera kız ismi gibi diyo. Lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Aras ve Eren çok güzel.. eşine katılıyorum bera kız ismi gibi

slm canım Tuna'nın anlamını sadece nehir olarak biliyordum ama aynı zaman da görkemli,gösterisli anlamına da geliyormus anlamıda güzel insanın gözünde uzun boylu kibar bir beyefendi profili olusturuyor:) yakısır :nazar: Adıyla uzun ve sağlıkla yasasın insallah...:nazar::nazar::nazar:

Hehehe aynen canım.babasi 1.89,ben 1.74 :)) adının hakkını vercekmi oğluş bakalim:))))

Bunu seçti eşim canım..
Ama güzel yapıştıramamış adam üzerinde bazı yerlerde tutkal lekeleri kaldı çok sinir oldum nasıl çıkıcak bilmiyorum..
Eki Görüntüle 1185713

Oyyyy ama çok güzel bu annesiiiiii oyyyyyyy bayıldım renk te çok tatlı..
Benim gibi boya yapanlar için sticker tavsiyesi verecoğm çok güzel biyer buldum, şunnara bakın anneleriiii
http://www.bestasticker.com/Bebek-Odasi-Sticker-10
Ben maymunlu ve zürafalı alcem
:32:
75 ile yaptılar ilk açlık ölçtüler sonra içtim bi saat sonra bi daha ölçtüler sonra 1 saat sonra bi daha.. 3 kez parmağımı deldiler :53:

UUuu benim kolumu delmişlerdi damardan iğneyle. Ama acımadı alıştım artık deldirmeye :52:

Benim gibi boya yapanlar için sticker tavsiyesi verecoğm çok güzel biyer buldum, şunnara bakın anneleriiii

Bunların birde mobilyalarda kullanılanları var ya onları nerden bulabiliriz koçtasta falan baktım kendinden yapıskanlı inceler var sonradan çıkmazda mobilyanın boyasına zarar verir diye almadım bebek odası bakarken stickerlerin çıktığını çift yönlü bantla yapıstırdıklarını söylemislerdi sadece mobilyacılarda mı var acaba yoksa baska yerden bulabilir miyiz bilgin var mı canım?

UUuu benim kolumu delmişlerdi damardan iğneyle. Ama acımadı alıştım artık deldirmeye :52:

Bunların birde mobilyalarda kullanılanları var ya onları nerden bulabiliriz koçtasta falan baktım kendinden yapıskanlı inceler var sonradan çıkmazda mobilyanın boyasına zarar verir diye almadım bebek odası bakarken stickerlerin çıktığını çift yönlü bantla yapıstırdıklarını söylemislerdi sadece mobilyacılarda mı var acaba yoksa baska yerden bulabilir miyiz bilgin var mı canım?

Parmak acıyo yaa senin kaç çıktı sonuçlar benim açlık:73 1. saat:187 2. saat:134 çıktı doktor normal dedi

Back
X