2014 Kasım Anneleri

iyi geceler teyzelerimiz, biz eve yeni geldik de sizlere selam vermeden yatmak istemedik, nasılsınız herkes iyidir umarım:16::16:

malesef öyle ...:52:bu arada bende hemşireyim

Merhaba ben de Kasım Anneleri grubunu ara sıra takip ediyorum ve şükür ki size rast geldim. Hemşire olduğunuzu ve hamilelikten önce insilün direnci için glifor kullandığınızı okudum. Ben de gliforun 3.ayında hamile kaldım ve ailemde de şeker var. Şeker açısından riskli gruptayım ama şeker yükleme testi hiç içime sinmiyor. Zaten şeker yüksekse, bu testi yapmak bebeğe zarar verir mi? Şeker yükleme testi yerine şeker olduğunu anlamak için başka test yapılamaz mı? Açlık kan şekeri testi yetersiz kalır sanırım...

Kizlar ya sol kasigimda ara ara ama sık hep bi ağrı var neden anlamadim.akintim açık renk,kokusuz ama neden hep solda anlamadim sizde böyle olan var mi?

Günaydın herkese.
bana şans dileyin, kardeşlerim, ablalarım.
tek dersten bütünleme sınavına gireceğim.
bugün bu dersi veremezsem iyi olmayacak :((

💑💓

Gunaydn kizlrr cteside calslmz ya en gick oldgm gun :))is hayatna uzun biaaravermm icin safak agusts 15:))

UUuuuuu uykum var benim yaa, sabah uyuyakaldım 45 dk daha uyku kazancım oldu oyyy. çok fena bu uyku yahu :44:

günaydın tüm annelere, herkese hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun:nazar::16:

akşam eve geç gelince eşimi yalnız bırakmadım onunla sahur yaptım ama yapmasaydım keşke midemdeki baskıdan duramıyorum şimdi, halbuki sahuru yapıp yatınca 12 ye kadar aralıksız uyuruz diyordum:50::50: bir de boğazımı üşütmüşüm, nasıl geçecek bilmiyorum:2::2:

Günaydın kızlar..

Cumartesi sabahın bu saatinde saadece çalışanlar burda sanırım.. Bu sıcak yaz gününde oğullarımı aldım işe geldim.. Bitmez bugün zannımca..

Öpiyorum hepinizi ve bebişlerinizi..

Günaydın kızlar..

Cumartesi sabahın bu saatinde saadece çalışanlar burda sanırım.. Bu sıcak yaz gününde oğullarımı aldım işe geldim.. Bitmez bugün zannımca..

Öpiyorum hepinizi ve bebişlerinizi..

Yazık bize innuk. Cumartesi çalışma verimi sıfır. neden böyle yapıyolar kiiieeee :50:

Günaydın kızlar 21+5 günlük hamileyim kızım olacak henüz hareketlerini hissetmiyorum elimi karnıma koyunca arada pit pit yapıyor o kadar. sizde nasıl durumlar merak ediyorum henüz erken mi

Rica ederim ne demek birbirimizi rahatlatıcaz tabi ki.. doktordan gelince söylediklerini yazarsan sevinirim bakalım senin doktor neler diyecek..

carputi selam, dun aksam gıttım doktora. perinatolog ve tr'de adı geçen adamlardan dolayısıyla guven acısından suphem sıfır (adam prof ve 650 tl verdik dusun!) tek tek tum organlara kemiklere baktı ve bebekle ilgili sıkıntı gormedi cok sukur. hatta 5-6 gun ileride dedi nasıl rahatladım :46: resmen suclu gibi hissetmiştim kendimi o ultrason cıktılarından sonra.
bu damar olayına gelinde aynen doktorumun dediği gibi sol tarafta yavaslık var dedi ama sağ tarafla ortalaması alınınca belli bir değer varmıs ve o degerın altında kalmadıgı ıcın hiiiiç sıkıntı yok dedi :46::46: aspirin olayını da sordum litereturde bazı çalışmalar var ozellikle fransa kaynaklı calısmalar. ama sonrasında cok daha fazla calışma yapıldı ve faydası olmadıgı gosterıldi. kullanma dedi. dolayısıyla senin de o ortalamaya baktırman lazım sanırım için rahatlasın. kısaca durum bu ve cok keyıflıyım çok şükür :)
kısaca durum bu bende.. çooook şükür. cok saolun kızlar bu arada

unuttum yazmayı esim saga sola yatmayla alakası var mı dedi bu olayın, doktor alakası yok dedi..

Son düzenleme:
Merhaba ben de Kasım Anneleri grubunu ara sıra takip ediyorum ve şükür ki size rast geldim. Hemşire olduğunuzu ve hamilelikten önce insilün direnci için glifor kullandığınızı okudum. Ben de gliforun 3.ayında hamile kaldım ve ailemde de şeker var. Şeker açısından riskli gruptayım ama şeker yükleme testi hiç içime sinmiyor. Zaten şeker yüksekse, bu testi yapmak bebeğe zarar verir mi? Şeker yükleme testi yerine şeker olduğunu anlamak için başka test yapılamaz mı? Açlık kan şekeri testi yetersiz kalır sanırım...

açlık şekeri ve yemek yedikten 2 saat sonra tokluk kan şekeri bakılması gerekiyor.birde HgA1c denilen bir değer var o da şekerin son 3 aydaki ortalama değerini veriyor gebelikte 6.4 geçmesi durumunda insülin başlanıyormuş.önemli olan bu değer demişti dahiliye doktoru bana.ben ayda bir kan verip baktırıyorum değerlerime.şu ana kadar sorun çıkmadı sonuçlarım iyiydi inşallah sizde de sorun çıkmaz

Back
X