2014 Kasım Anneleri

2 tane prenses getirdim topiğe teyzeleri:nazar::12::12:
Çift yumurta ikizlermiş :16:

Allah nazarlardan korusun prenseslerini. Ben de ikiz olunca ilk iki kiz hayali kurmustum. Tuba buyukustunun ikizlerine bayiliorum cunku. Sonra digerinin erkek old anlasildi. Zaten hep hayirlisini diledik. Ama iki kiz ve ikiz cok tatli olurrrrr bence::))) ayri yumurta olmasi da bi avantaj. Iki ayri guzellik. Bi ona bak doyama bi oburunun güzelliğine bak doyama::))

off yaa bende kusma hikayesi atlattım inşallah yeniden olmaz, çok kötü bi durum, umarım sizinkide anlık ve geçici birşeydir ve bidaha başlamaz yeniden:( sağlıkla hayırlarla 40 haftayı bitirmek nasip etsin Allah.

Hayırlı olsun benimde çift yumurta ikisi de kız gerçi hala rüyasında birini erkek görüp öyle olacağını düşünen yakınlarım var :)) sağlıklı olmaları herşeyin başı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazımızda tamamlayamadım ya ben demiştim kız yükü tuz yüküdür diye içimize doğmuştu şimdi isimleriyle seslenirsin Allah herkesin gönlünün muradını versin sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah

Nazlı prensesler, tebrik ederim zeyyy çok sevindük

Kızlar hepsiburada da bebek arabalarında indirim gördüm haberiniz olsun

canm hayrl olsn prenseslerin sonunda ogrendk :))

Canım hayırlı olsun prenseslerin :)

Allah nazarlardan korusun prenseslerini. Ben de ikiz olunca ilk iki kiz hayali kurmustum. Tuba buyukustunun ikizlerine bayiliorum cunku. Sonra digerinin erkek old anlasildi. Zaten hep hayirlisini diledik. Ama iki kiz ve ikiz cok tatli olurrrrr bence::))) ayri yumurta olmasi da bi avantaj. Iki ayri guzellik. Bi ona bak doyama bi oburunun güzelliğine bak doyama::))

Sağolun kızlar çok şükür öğrendik..ama heyecandan yanlış yazmışım monokaryonik diamniyotik dedi doktor yani plesenta bir keseleri ayrı o da tek yumurta ikizinde oluyomuş..kısmet farketmez ikisinide yerim:16:

DOĞUM ÇANTANIZDA NELER OLMALI?

(tüm tahliller ve raporlar)
Kimlik belgesi
Sigorta kartı
Temizlik ve bakım malzemeleri (ıslak mendil, kâğıt peçete veya havlu, deodorant, parfüm, diş fırçası, diş macunu, makyaj malzemesi…)
Meme ucu bakım kremi (lanolin içeren)
Göğüs pedi (fazla süt salınımı nedeniyle çamaşırların kirlenmesini önlemek için)
Genital ped (kanama ve akıntılar için)
2 adet gecelik (önden açılan) veya büyük boy tişört
1 adet sabahlık
1 çift kaymayan terlik
3-4 adet iç çamaşırı ve emzirme sütyeni
2-3 adet atlet, çorap vb.
Kamera veya fotoğraf makinesi (bunlar için gerekli pil ve hafıza kartları)
Acil durumda aranacak kişi ve telefon listesi
Çocuk bakımı kitabı
Eşiniz için yedek kıyafet
Karnın sarılması için kuşak (tercihen)

Bebek İçin

Kıyafetlerin önceden yıkanmış ve ütülenmiş olması önerilir.
2 adet tulum
2 adet badi
2 adet çorap
2 şapka
2 çift eldiven
2 kıyafet takımı (hastane çıkışı)
Battaniye (gerekirse)
Hırka ve yelek (gerekirse)
10-15 çocuk bezi
Ağız temizlik mendili
Pişik önleyici krem
Ana kucağı ve araba koltuğu

Kızlar göbek bağı nedeniyle ilk zamanlar çıtçıtlı bdy giydrilmiyomuş iç zıbın kullanılıyomuş bi yakınım söyledi paylaşmak istedim.
Bi de bi sorum olcak emzirme sütyenindn kaç adet alıyosunuz?

Zeyyy prenses kardeşliğimiz başlasın o zaman :46: ne kadar güzel çift yumurta ha:1: oyy minikler :49:

oyy maşallahhh canım nasıl sevindim:16::16: sağlıklı, hayırlı, dünyalar güzeli evlatlar olsunlar inşallah:nazar::nazar: ben biliyordum 2 kız olduğunu :52::52:

Çok tatlı çok:)) hayırlı olsunn

Sağolun kızlaaarr benimde aklımdan geçen iki kızdı biliyorsunuz ekşileri boşa yemiyomuşum:1:
Ama heyecandan yanlış yazmışım monokaryonik diamniyotik dedi doktor yani plesenta bir keseleri ayrı o da tek yumurta ikizinde oluyomuş..kısmet farketmez ikisinide yerim

ooo gözünüz de gözümüz de aydın olsun sevindim hadi hayırlı olsun.
hazırlıklara baslarsın artık:6:...:nazar::nazar::nazar: aaa bir de Not:Dükkan kapanmıyorrr:9:

Heheh sağol canım valla Allah bilir biz esprisine diyoruz dükkan kapanır diye:1:
İnşallah kızlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım da:16:
Evet canım bir an önce başlamam lazım çünkü bugün kü doktor tek yumurta ikizlerinde plesenta tek olduğundan doğum 32-35. Haftalar arasında olur dedi..
Daha fazla ağırlaşmadan bitirmemiz lazım önemli işleri..

Haberlerde izlediniz mi bilmiyorum 8 aylık bir kadın yangından kurtulmak için balkondan atlamış. İzlediğimden beri psikolojim bozuldu.
Bir de şimdi Güller Savaşı diye bi dizide kadın 6 aylık bebeğini kaybetti.
Allahım ağla ağla mahvoldum.
Keyfimi yerine getirecek bir şey bulamıyorum.
Offf offf!
Çok hassaslaştım iyice. :(

💕💕💕

DOĞUM ÇANTANIZDA NELER OLMALI?

(tüm tahliller ve raporlar)
Kimlik belgesi
Sigorta kartı
Temizlik ve bakım malzemeleri (ıslak mendil, kâğıt peçete veya havlu, deodorant, parfüm, diş fırçası, diş macunu, makyaj malzemesi…)
Meme ucu bakım kremi (lanolin içeren)
Göğüs pedi (fazla süt salınımı nedeniyle çamaşırların kirlenmesini önlemek için)
Genital ped (kanama ve akıntılar için)
2 adet gecelik (önden açılan) veya büyük boy tişört
1 adet sabahlık
1 çift kaymayan terlik
3-4 adet iç çamaşırı ve emzirme sütyeni
2-3 adet atlet, çorap vb.
Kamera veya fotoğraf makinesi (bunlar için gerekli pil ve hafıza kartları)
Acil durumda aranacak kişi ve telefon listesi
Çocuk bakımı kitabı
Eşiniz için yedek kıyafet
Karnın sarılması için kuşak (tercihen)

Bebek İçin

Kıyafetlerin önceden yıkanmış ve ütülenmiş olması önerilir.
2 adet tulum
2 adet badi
2 adet çorap
2 şapka
2 çift eldiven
2 kıyafet takımı (hastane çıkışı)
Battaniye (gerekirse)
Hırka ve yelek (gerekirse)
10-15 çocuk bezi
Ağız temizlik mendili
Pişik önleyici krem
Ana kucağı ve araba koltuğu

teşekkürler canım, ben kaydettim listeyi:emir_bebek::emir_bebek:
günaydınn, hepimiz için sağlıklı, hayırlı, bereketli yeni bir gün olsun inşallah:nazar::nazar::16::16:

Ben demiştim 2 kız diye:)) hadi bakalım gözün aydın, alışveriş başlasın o zaman:10:

Sağol canım:16:

Haberlerde izlediniz mi bilmiyorum 8 aylık bir kadın yangından kurtulmak için balkondan atlamış. İzlediğimden beri psikolojim bozuldu.
Offf offf!

💕💕💕

İzleme böyle şeyler bu haftalardan itibaren stres çok tehlikeli bebekler için..

Offf offf!

💕💕💕

Ben de izledim güllerin savasında o bölümü esime dedim degistir kanalı bi kötü oldum.. Etkilenmemeye çalış stres yasaaak

Back
X