2014 Kasım Anneleri

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun banada kız değilmiş gibi geliyor sağlıklı olsun da ne diyeyim en iyisini veren bilir ben diledim kız gerisi Rabbime kalmış

hayırlısı olsun şekerim inşallah sağlıklı sihhatli olurda erisi teferruat rabbim hayırlısını daha iyi bilir ilk bebeğimi kucaklama heyecanı gibi rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah güzel dilekleriniz için hepinize tşk ederim :6:

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız?

Sanki bana çok kilo aldım gibi geliyor. 69 ile hamile kaldım şimdi 76 kiloyum.
23 haftalığım.

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 2.5 kilo almışım bugün itibariyle..
ama iştahım yeni açılmaya başladı...

herşeyin azı karar çoğu zarar canımmm:32::32: bünye meselesi bazı şeyler, herkeste aynı etki olacak diye birşey yok:34::34:

Eki Görüntüle 1189356

kızlarr şu mevlüt elbisesini çok beğendim ama bizim kuzular kış bebeği olacak ve kolları açık üşür mü ki:26::26: içine uzun kollu giydirince de elbise basitleşecek, evin ısısı iyiyse sizce kasım aralık gibi bu elbiseyi bu haliyle (külotlu çorap giydiririm sadece) giydirebilir miyim?

çok güzelll:nazar:
içine body giydirirsin bişicik olmaz zaten kasım ayı geçen sene ilkbahar gibiydi ki ne zaman havalar soğuyacak diyoduk...

Kızlar eylül annelerinden bir arkadaşımız 30. Haftada normal doğum yapmış meleğini küveze koymuşlar dua istiyor bizlerdende gitsin meleğine dua :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

ayy Allah yardımcısı olsun inşallah...

Ben kısmetse yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum, ilk hafta içinde kırt olduda bitti maşallah.
Hem 2 günde iyileşiyomuş, pek bişi hissetmiyormuş zaten ilk 15 gün nerdeyim ben diyomuş çocuk, anlamaz sünneti,
Hemde psikolojik açıdan 2 yaşın altında yaptırmak, ileride cinsel sorunlar yaşamasına büyük oranda engel oluyormuş.
Düğün olayını da artık kızlarınızdan birini oğluma alınca yaşasın evladım. Acele etmesin yarramaz.

Bende ilk 1 ay içinde istiyorum canım simdi böyle düsünüyoruz da dayanabiliri miyiz acaba:43:

uyandığımdan beri bebeklerimi hissetmiyorum :43:
şimdi karpuz yicem inşallah uyanırlar:56:

Bu stres hiç geçmeyecek ben de iki gündür çok oynamıyor diye bi panik oldum.. bu aralar vurmuyor sanki esnetiyor kendini içerde bi sakin korkutuyor beni :26:

Bu stres hiç geçmeyecek ben de iki gündür çok oynamıyor diye bi panik oldum.. bu aralar vurmuyor sanki esnetiyor kendini içerde bi sakin korkutuyor beni :26:

uyuyan guzeller, uyanırlar benım oglusumda gec kalkıyor bazı gunler yaa

cok guluyrm uyan oglum saat kac oldu dıyrm ona :9:

gece gündüz bilmiyolar ya takılıyolar kafalarına göre:1:
benimkiler gece uyutmuyo gündüz sesleri çıkmıyo :27:
ama dün gece de çok hareketli değillerdi bakalım inşallah uyanırlar da tekmelerlerrr:33:

Günaydın canım pekmezde şeker var ciger denemedim hiç sorarım canım teşekkür ederim kan hapı kullanıyorum.İyi olmana sevindim pozisyon değiştirmiş senin ufaklık benimde aşagıya vurur bazen şimdilik mekanları geniş istedikleri gibi dönüyorlar hayırlısıyla birde kucağımıza alsaydik inşallah

inşallah canım yakında kucağımıza da alacağız:nazar:

Yok canım ya kötü niyetli demis olamazsın zaten yazının son kısmı sanki misafir istemiyormusum gibi anlasılıyor da onun için dedim.Gelene kapımız açık her zaman kv heyecanlı tip benim esi dostu görsün ister ben ona yönelik demistim ama tabi böyle açıklamadığım için farklı algılanmısta olabilir.

yok canım bende öyle anlamadım zaten.
bizim doğumdan önce gelinir birde sonra gelinir anlamında söledimm..

aha benim kocadan bi de burda varmış :D
dedim ki küçükken yaptırmak iyi olur diyo herkes.
Kesinlikle olmaz öyle bir şey. sünnet erkek çocuğu için önemlidir. oğlumun bunu hatırlamasını istiyorum. yok öyle haftallıkken aylıkken yaptırmak dedi. bir erkek gözüyle değerlendirdiği için itiraz etmedim..

💑💓

benim hoşuma bile gitti oğlu için plan yapmasııı :1::1:

aha benden biri daha..2 gündür aynı benimde öle..
usg ye gitmemek için zor tutuom kendimiii

Razamzan geldiğinden beri ilk defa dün gece uyuyabildim hamilelikten mi yoksa sıcaklardan mı bilmiyorum 2 haftadır sabaha karsı artık yorgunluktan sızıyordum.Bu gün çılgınlar gibi temizlik yapmayı düsünüyorum:9: hatta basladım bir yanda.canım istemiyordu 1 haftadır sadece süpür toz al 2 güne bir...Bosver olduğu kadar hamileyim nasılsa deyip kendimi de sımartıp tembellik etmek istemiyorum.Herkes böyle mi ben mi tembellesiyorum gittikçe:(

Ben kısmetse yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum, ilk hafta içinde kırt olduda bitti maşallah.
Hem 2 günde iyileşiyomuş, pek bişi hissetmiyormuş zaten ilk 15 gün nerdeyim ben diyomuş çocuk, anlamaz sünneti,
Hemde psikolojik açıdan 2 yaşın altında yaptırmak, ileride cinsel sorunlar yaşamasına büyük oranda engel oluyormuş.
Düğün olayını da artık kızlarınızdan birini oğluma alınca yaşasın evladım. Acele etmesin yarramaz.

gel zeyy in kızlarına dünür olakk beraber...
3 ümüz dünür oluruzzz ne güzell olurrr :9::9::9:

Kızlar sakin, bebeklerimiz hayatları boyunca olabilecekleri en güvenli yerdeler. Büyüyorlar, yerleri dar gelmeye başlıyo. Bir de iç organları büyürken daha az hareket ederlermiş. Evham yok evham yok:20::20::20:

kızlar ya lohusa gecelıgı alan var mı

ben bakıyorum

artış ve aqua markanın urunlerı ınanılmaz kalıtelı

ama pahalılar

ne yapmayı dusunuyorsunuz???

ben bakıyorum

ama pahalılar

bu konuda bende çok kararsızım canım..
gidip 150 tl falanda vermek istemiyorummm..
sanırı orta fiyatlarda bir lohusa pijaması alıcam..birde normal pijama alıcam..
normal pijamayı hastaneye götürcem kan olur ilaç olur..
ötekinide evde giyerim sanırım

ben bakıyorum

ama pahalılar

Bende yanlış hatırlamıyorsam gebe de sordum 100 tl dedi bir gecelik fyatına hamile dendi mi fiyatlar uçuyor halbuki aynı sadece düğmeleri farklı sanırım ben normal bir gecelik ( önden düğmeli) birde pijama alıcam yine önden düğmeli geçen 25 tl ye görmüştüm önden düğmeli gecelik pembiş pembişti 25 nere 100 nere :26:

Kizlar stres yapmyn bende yasadm 1defa simdi masallh kudur kudur oynyo dun esim ilk defa disardn tekmelerini gordu valla benm ogln babasyla kudryo:))esim dioki geceleri gogsumse yatracm die agldm valla

Kızlar sakin, bebeklerimiz hayatları boyunca olabilecekleri en güvenli yerdeler. Büyüyorlar, yerleri dar gelmeye başlıyo. Bir de iç organları büyürken daha az hareket ederlermiş. Evham yok evham yok:20::20::20:

2 gün önce benim gebelik takviminde yazıyordu amniyotik sıvı dünyanın en güçlü darbe emici güvenli sıvısıymış Allah ım nasıl yaratıyorda nasıl koruyor :nazar::nazar::nazar:

Back
X